Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in Sankt Andrae nabij Klopeiner...

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(TV, eettafel, kachel(hout), zithoek, kookplaat(4 kookplaten, elektrisch), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

verwarming(elektrisch, hout), tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, speeltoestellen, tafeltennistafel

Dit rustieke, charmante vakantiehuis (Karinthische berghut) voor maximaal 6 personen ligt in Sankt Andrä in Karinthië, tussen de bekende plaatsen Völkermarkt en Wolfsberg. Omringd door bos en platteland woon je midden in de natuur, heel rustig en weg van de drukte van alledag.

De woning beschikt over drie slaapkamers (waarvan één van buitenaf bereikbaar), een ruime woon-/eetkamer met een keuken met eettafel en een badkamer met douche en toilet. In de tuin rondom het huis kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Het laatste deel van de weg naar het huis is een ca. 10 km lang prima begaanbaar bergpad.

Sankt Andrä en omgeving bieden een aantal recreatieve activiteiten, de Sau- en Koralpe zijn ideaal om te wandelen en er zijn ook tal van fietspaden. Sankt Andrä ligt slechts een paar kilometer van de grens met Slovenië. De volgende grotere stad is Wolfsberg en het dichtstbijzijnde skigebied is Koralpe, een klein, fijn skigebied met 18 km aan pistes. In ongeveer 40 minuten met de auto bereikt u ook het skigebied Weinebene in Sankt Gertraud, dat ook 18 kilometer aan pistes biedt.

Slechts 5 km ten zuiden van Sankt Andrä ligt het recreatiecentrum St. Andräer See, een populair meer om te zwemmen in de zomer. Ook in de zomer biedt het Stadionbad in Wolfsberg veel zwemplezier en in ongeveer 30 minuten met de auto bereikt u een van de beroemdste meren van Oostenrijk, de Klopeiner See!

De omgeving van dit huis in Karinthië heeft veel te bieden, zowel voor de sportieve vakantieganger als voor wie gewoon op zoek is naar rust. Wandelen, fietsen of een bezoek brengen aan de prachtige bergen en meren.

Direct in de stad, in Wolfsberg of op de Völkermarkt zijn er tal van winkelmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften, evenals een goede keuze aan restaurants.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 8 km

8 km

Skilift 25 km

25 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 8 km

8 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 10/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Tegen lokaal tarief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Edith Kuipers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijke mooie vakantieplek! Prachtige uitzichten vanuit de berg. Gezellig knus en schoon huisje. We krijgen een uber Oostenrijks gevoel hier.

Heidi

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Late reacties op mailtjes en lange wachttijd ( meer dan een uur) aan de telefoon, maar wel correct afgehandeld

Dennis Stegerman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie omgeving, goed verzorgde accommodatie. Zeer vriendelijk ontvangen.

Annelies Winkel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk huis met prachtig uitzicht! Ook de eigenaren zijn zeer vriendelijk! Wij komen zeker nog eens terug!

Ronnie Bovee

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Alles top! Fijne accommodatie, rustige ligging, goede communicatie.

Jelle Mulder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De familie Poinsitt is erg vriendelijk en behulpzaam. Het beschreven grindpad bestaat gelukkig niet, maar de route voert mooi over bergpaadjes met unieke uitzichten.



Het huis zelf is erg mooi en de omgeving is mooi en rustig.



Deze verhuurder is een echte aanrader

Walter Hett

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie streek. Prima huis, bos met wandelpaden op loopafstand (rechts weg op, na +- 100 meter links omhoog). Geen wifi maar dat missen we niet echt met een ruim 4g abonnement en wat downloads mee. Hond toegestaan maar het hek houdt de hond niet tegen want die kan de weg op, er rijdt niet veel verkeer maar toch en kan ook bij de koeien maar die gaan uit zichzelf 's middags naar de wei ernaast. Dus je moet je hond toch in de gaten houden. Bij het Ressnig meer kan je met de hond zwemmen. Weg naar boven hier en daar wat steil maar met 2 wiel aandrijving en ook vol beladen nog steeds goed te doen. Je hebt 20 minuten nodig naar de doorgaande weg, dan nog 5 naar de vele supermarkten in Wolfsberg. 3 slaapkamers waarvan 1 alleen buitenom bereikbaar is dus niet geschikt voor heel jonge kinderen alleen te laten slapen. Heeft weer wel een eigen wc. Al met al prima hier, mooie streek. Had de tuin een soort van schapen/kippengaas rondom opdat de hond onbewaakt los kon, dan was dat helemaal fantastisch. Er zijn geen muggen (juli) of dazen.

Sina Hill

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Een geweldige vakantie in een fantastische omgeving. Heel aardige huisbaas en een leuke hut. We hadden een heel leuk verblijf en zouden de Schröllhütte opnieuw boeken - perfect voor honden trouwens, omdat ze vrij rond kunnen rennen op het terrein.

Martin Rozestraten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldig uitzicht in een vrijstaand boerderijtje. Prachtige natuur met bergen en de koeien waren vlak bij ons. De woning is met veel hout ingericht en ook compleet. Voor een supermarkt, moet je wel 10 km. rijden naar beneden, met veel bochten en smalle doorgangen. De weg is in de avond onverlicht. Het is er heel rustig.

Martin Rozestraten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldig uitzicht in een vrijstaand boerderijtje. Prachtige natuur met bergen en de koeien waren vlak bij ons. De woning is met veel hout ingericht en ook compleet.

Voor een supermarkt, moet je wel 10 km. rijden naar beneden, met veel bochten en smalle doorgangen. De weg is in de avond onverlicht. Het is er heel rustig.

Sina Hill

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Een geweldige vakantie in een fantastische omgeving. Heel aardige huisbaas en een leuke hut. We hadden een heel leuk verblijf en zouden de Schröllhütte opnieuw boeken - perfect voor honden trouwens, omdat ze vrij rond kunnen rennen op het terrein.

Angelika Richter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hadden zeer ontspannende dagen in een prachtige omgeving. De koeien grazen recht voor het huis en je hebt een geweldig uitzicht over de omgeving. Alles in huis is prima in orde, zeer schoon en alles is aanwezig wat je nodig hebt. De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam. We komen graag terug.

Stephanie Fausch

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hebben heerlijke en ontspannende dagen gehad in de Schröllhütte. Het was zeer comfortabel, vooral in de woonkamer bij de tegelkachel en we hebben absoluut niets gemist. Alles was zoals in de beschrijving en zoals geadverteerd op de foto's. Wij vonden het bijzonder fijn dat het huis bijna vrij afgelegen op een helling staat en het er echt heel erg rustig was. Je zit midden in de natuur en onze honden konden vrij rondlopen in het huis. We komen graag terug!

Walter Hett

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie streek. Prima huis, bos met wandelpaden op loopafstand (rechts weg op, na +- 100 meter links omhoog). Geen wifi maar dat missen we niet echt met een ruim 4g abonnement en wat downloads mee.



Hond toegestaan maar het hek houdt de hond niet tegen want die kan de weg op, er rijdt niet veel verkeer maar toch en kan ook bij de koeien maar die gaan uit zichzelf 's middags naar de wei ernaast. Dus je moet je hond toch in de gaten houden. Bij het Ressnig meer kan je met de hond zwemmen.



Weg naar boven hier en daar wat steil maar met 2 wiel aandrijving en ook vol beladen nog steeds goed te doen. Je hebt 20 minuten nodig naar de doorgaande weg, dan nog 5 naar de vele supermarkten in Wolfsberg.



3 slaapkamers waarvan 1 alleen buitenom bereikbaar is dus niet geschikt voor heel jonge kinderen alleen te laten slapen. Heeft weer wel een eigen wc.



Al met al prima hier, mooie streek. Had de tuin een soort van schapen/kippengaas rondom opdat de hond onbewaakt los kon, dan was dat helemaal fantastisch.



Er zijn geen muggen (juli) of dazen.

Jelle Mulder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De familie Poinsitt is erg vriendelijk en behulpzaam. Het beschreven grindpad bestaat gelukkig niet, maar de route voert mooi over bergpaadjes met unieke uitzichten.



Het huis zelf is erg mooi en de omgeving is mooi en rustig.



Deze verhuurder is een echte aanrader

Krapf

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Na de beschrijving van de aanbieder (prachtig uitzicht vanuit het huis over het Lavanttal, wandelbare omgeving...) en enkele recensies (hondvriendelijk) hadden we erg veel zin in de Schröllhütte. Het schone huis ligt op een zeer rustige locatie, afgezien van een smal straatje erboven, dat niet al te druk is, de inrichting is zeer huiselijk en vooral de keuken is zeer goed gevuld. Wat negatief opviel was dat de ene helft van het bed in de grote slaapkamer zo erg kraakt bij elke beweging dat je ofwel de hele nacht stil moet liggen om je partner niet wakker te maken, ofwel de kleine slaapkamer in moet. ernaast, wat vanwege de krapheid niet geschikt is voor twee personen, moet vermeden worden. De tuin is absoluut niet hondvriendelijk, deze is alleen omgeven door een elektrisch hek en de poort heeft velden die zo groot zijn dat zelfs grote honden er gemakkelijk doorheen kunnen glippen. De hond moet daarom altijd aangelijnd zijn in de tuin. Op het bankje aan de achterkant van het huis was geen schaduw omdat de enige parasol niet in de houder bleef zitten, maar er helemaal doorheen gleed. Het prachtige uitzicht over het Lavanttal is alleen te zien vanaf de ingang van de stad. Vanuit het huis zie je alleen het bos en de weilanden en een klein deel van de Saualpe. De omgeving is absoluut niet geschikt om te wandelen, omdat het óf heel steil bergafwaarts óf bergopwaarts gaat. Dit betekent dat u alleen nog over de straat kunt lopen of dat u met de auto die u eigenlijk op vakantie wilt achterlaten, de omgeving in kunt rijden. We hadden ons voorgesteld dat onze vakantie met de hond ontspannen zou zijn, maar er was alleen maar stress en ergernis, dus hebben we onze vakantie al na één dag beëindigd en zijn vertrokken. Jammer!

Jelle Mulder

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De familie Poinsitt is erg vriendelijk en behulpzaam. Het beschreven grindpad bestaat gelukkig niet, maar de route voert mooi over bergpaadjes met unieke uitzichten.



Het huis zelf is erg mooi en de omgeving is mooi en rustig.



Deze verhuurder is een echte aanrader

Martin Rozestraten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Geweldig uitzicht in een vrijstaand boerderijtje. Prachtige natuur met bergen en de koeien waren vlak bij ons. De woning is met veel hout ingericht en ook compleet.

Voor een supermarkt, moet je wel 10 km. rijden naar beneden, met veel bochten en smalle doorgangen. De weg is in de avond onverlicht. Het is er heel rustig.

Sina Hill

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een geweldige vakantie in een fantastische omgeving. Heel aardige huisbaas en een leuke hut. We hadden een heel leuk verblijf en zouden de Schröllhütte opnieuw boeken - perfect voor honden trouwens, omdat ze vrij rond kunnen rennen op het terrein.

Angelika Richter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hadden zeer ontspannende dagen in een prachtige omgeving. De koeien grazen recht voor het huis en je hebt een geweldig uitzicht over de omgeving. Alles in huis is prima in orde, zeer schoon en alles is aanwezig wat je nodig hebt. De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam. We komen graag terug.

Stephanie Fausch

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben heerlijke en ontspannende dagen gehad in de Schröllhütte. Het was zeer comfortabel, vooral in de woonkamer bij de tegelkachel en we hebben absoluut niets gemist. Alles was zoals in de beschrijving en zoals geadverteerd op de foto's. Wij vonden het bijzonder fijn dat het huis bijna vrij afgelegen op een helling staat en het er echt heel erg rustig was. Je zit midden in de natuur en onze honden konden vrij rondlopen in het huis. We komen graag terug!

Walter Hett

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooie streek. Prima huis, bos met wandelpaden op loopafstand (rechts weg op, na +- 100 meter links omhoog). Geen wifi maar dat missen we niet echt met een ruim 4g abonnement en wat downloads mee.



Hond toegestaan maar het hek houdt de hond niet tegen want die kan de weg op, er rijdt niet veel verkeer maar toch en kan ook bij de koeien maar die gaan uit zichzelf 's middags naar de wei ernaast. Dus je moet je hond toch in de gaten houden. Bij het Ressnig meer kan je met de hond zwemmen.



Weg naar boven hier en daar wat steil maar met 2 wiel aandrijving en ook vol beladen nog steeds goed te doen. Je hebt 20 minuten nodig naar de doorgaande weg, dan nog 5 naar de vele supermarkten in Wolfsberg.



3 slaapkamers waarvan 1 alleen buitenom bereikbaar is dus niet geschikt voor heel jonge kinderen alleen te laten slapen. Heeft weer wel een eigen wc.



Al met al prima hier, mooie streek. Had de tuin een soort van schapen/kippengaas rondom opdat de hond onbewaakt los kon, dan was dat helemaal fantastisch.



Er zijn geen muggen (juli) of dazen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 301648

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301648.htm


«Vakantiehuis in Sankt Andrae nabij Klopeiner...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat