Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement in Treffen nabij Ossiacher See

Max.  4   gasten
68m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
68m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (skiberging, parking)

Op de 1e etage: (hal, woonkamer(TV(flatscreen), eettafel, zithoek, balkon), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, wasmachine), tuindeuren)

tuin, BBQ

Dit mooie en modern ingerichte vakantieappartement voor maximaal 4 personen ligt in het kleine dorpje Stöcklweingarten in de gemeente Treffen in Karinthië, vlakbij het skigebied Gerlitzen Alpe en biedt een prachtig uitzicht op het meer van Ossiach.

Het vakantieappartement heeft een grote woonkamer, een open volledig uitgeruste keuken, een groot balkon met uitzicht op de Ossiacher See, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Vanwege de ligging op een heuvel op een heuvel beschikt dit vakantieappartement, gelegen op de eerste verdieping, ook over een tuin. Parkeren kunt u direct in de carport en er is ook een berging voor ski's.

Stöcklweingarten maakt deel uit van de gemeente Treffen am Ossiacher See en ligt op de overgang van het regiodal naar het Villacherbekken en biedt twee wandelparadijzen in het hart van Karinthië: de avonturenberg Gerlitzen Alpe en de Verditz.
Door de fantastische ligging nabij de Ossiacher See is Stöcklweingarten een ideale zomerbestemming. Het meer ligt op een paar minuten lopen van het huis en er zijn verschillende stranden in de omgeving. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het meer. Vanwege de ligging zijn excursies naar Italië en Slovenië ook mogelijk

De locatie is perfect, zelfs in de winter! Op slechts 2500 meter van de Kanzelbahn gondel naar het skigebied Gerlitzen Alpe met bijna 70 kilometer piste bereikt u snel de prachtige skipistes van Karinthië.

Direct in Treffen en omgeving zijn er voldoende winkelmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften, evenals een goede keuze aan restaurants.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Skilift 2.4 km

2.4 km

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Snelweg-afrit 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 1
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
In de tuin kunt u het verkeer horen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ulrich Späth

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Afgezien van de lawaaierige hoofdweg, is het vakantieappartement erg goed, de eigenaresse is erg aardig, het Belvilla-portaal is onaanvaardbaar voor vragen. E-mails worden niet beantwoord - niemand is verantwoordelijk!

Pferschi

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Geweldig huis. Goede locatie. Prachtig uitzicht. Zeer warme gastheren.

Ingeborg Valk

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Aankomst: we konden eerder terecht en dat was erg prettig. Eigenaresse erg vriendelijk. Accommodatie. Prachtig uitzicht over de Ossaichersee. De weg voorlangs was goed hoorbaar. Naast een balkon was er ook een soort van tuin. Prettig i.v.m. schaduw. Wel rode mieren helaas. Omgeving is mooi. De plaatsjes bij dit meer hebben niet veel te bieden. Uitstapjes naar Villach en Klagenfurt zijn erg leuk.

Tjerk Koppers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Net terug van wintersport in Gerlitzen. Huis is fantastisch. Auto staat overdekt geparkeerd. Mooi uitzicht. Woonkamer groot met grote lounge bank. 2e slaapkamer beetje klein, maar was voor onze kinderen prima. Onderbuurvrouw is een vriendelijke mevrouw maar wil graag dat je sloffen draagt (ivm stampende voeten en betonnen vloer). Deze zijn aanwezig. Wij lagen 's avonds uitgeteld op de bank dus ons heeft ze weinig gehoord. Skigebied Gerlitzen klein, maar prima om met gezin te skiën. Je moet wel met eigen vervoer naar de piste. Parkeergelegenheid is prima. Ook op 35 min rijden van skigebied Bad Kleinkirchheim. Supermarkten in de buurt. Weinig restaurantjes in het dorp, voldoende op de berg. We hebben het heerlijk gehad.

Jos Baltes Harkema

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een geweldig mooi huis met een nog mooier uitzicht. In oktober lekker in de zon gezeten op het balkon, geen druppel regen gehad. Leuke omgeving , je zit met een half uurtje in Italie en met een klein uurtje in Slovenie. Ook een heerlijk wandelgebied.

Martina Schütz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het appartement is zeer ruim en het uitzicht is een droom. Onze hospita was altijd beschikbaar en zeer behulpzaam. Wij komen graag terug!!!!

Colan van der Neut

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Alles was prima geregeld. Appartement was netjes, modern ingericht en schoon.

Pieter L

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Uitgebreid aanbod en stipte opvolging,

Niek Medendorp

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Voor ons was het de derde keer dat wij onze vakantie doorbrachten aan de Ossiacher See. Het is fantastisch vertoeven in die omgeving. Bijna altijd mooi weer, veel te zien en te beleven. Prachtige uitzichten en mooie wandelgebieden. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, kortom een fantastisch om op vakantie te gaan.

Maarten Van Baelen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer leuke ligging en mooie omgeving. Het huisje voldoet aan veel comfort. Enig minpunt is dat het huisje niet goed geïsoleerd is volgens de onderbuurvrouw. Blijkbaar hoort zij alle geluiden en is dit ook meermaals komen melden, terwijl we alleen maar op het terras zaten.

Ingeborg Valk

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Aankomst: we konden eerder terecht en dat was erg prettig. Eigenaresse erg vriendelijk.



Accommodatie. Prachtig uitzicht over de Ossaichersee. De weg voorlangs was goed hoorbaar. Naast een balkon was er ook een soort van tuin. Prettig i.v.m. schaduw. Wel rode mieren helaas.



Omgeving is mooi. De plaatsjes bij dit meer hebben niet veel te bieden. Uitstapjes naar Villach en Klagenfurt zijn erg leuk.

Tjerk Koppers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Net terug van wintersport in Gerlitzen. Huis is fantastisch. Auto staat overdekt geparkeerd. Mooi uitzicht. Woonkamer groot met grote lounge bank. 2e slaapkamer beetje klein, maar was voor onze kinderen prima. Onderbuurvrouw is een vriendelijke mevrouw maar wil graag dat je sloffen draagt (ivm stampende voeten en betonnen vloer). Deze zijn aanwezig. Wij lagen 's avonds uitgeteld op de bank dus ons heeft ze weinig gehoord.

Skigebied Gerlitzen klein, maar prima om met gezin te skiën. Je moet wel met eigen vervoer naar de piste. Parkeergelegenheid is prima. Ook op 35 min rijden van skigebied Bad Kleinkirchheim. Supermarkten in de buurt. Weinig restaurantjes in het dorp, voldoende op de berg. We hebben het heerlijk gehad.

Jos Baltes Harkema

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een geweldig mooi huis met een nog mooier uitzicht.

In oktober lekker in de zon gezeten op het balkon, geen druppel regen gehad.

Leuke omgeving , je zit met een half uurtje in Italie en met een klein uurtje in Slovenie. Ook een heerlijk wandelgebied.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 301666

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301666.htm


«Appartement in Treffen nabij Ossiacher See» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven