Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervol chalet in Vielsalm met grote...

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(kabel), zithoek), eetkamer(eettafel(5 personen), radio), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed)), slaapkamer(1-pers. bed(dekbed), 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

ledikant, verwarming(CV), terras, tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, BBQ, parking, parasol, kinderstoel

Dit sfeervolle chalet in Vielsalm is voorzien van een grote bomentuin en een keuken met onder andere een afwasmachine en een magnetron. Er zijn 2 slaapkamers waar 5 gasten in kunnen overnachten. Dit verblijf is uitermate geschikt voor gezinnen.

Start de dag met een gezonde wandeling in het bos, dat ongeveer 1 km van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 8 km verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vind je op 2 km van het verblijf.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met gezellig tuinmeubilair en je kunt een heerlijk stuk vlees bereiden op de barbecue.

Het dichtstbijzijnde treinstation is 7 km van de accommodatie verwijderd.

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten.

Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 8 km

8 km

Stadscentrum 2 km

2 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oguzhan Erturk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Cute huisje, fantastisch ligging dicht bij de bos en rustig.

Jonathan

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Zeer schone en zeer goed uitgeruste accommodatie, Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar, Voor een romantisch weekend ga je gang!

Lieselot Gombeir

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goed, vonden het gewoon jammer dat we pal naast eigenaars zaten.

Anoniem

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer handige en gemakkelijke site, Je vind er altijd het perfecte huisje op u maat!

Blal Maroc

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was aangenaam en een vriendelijke vrouw en ze had waffels voor de kinderen gemaakt . De chalet heeft alles wat men nodig heeft , oude meubels maar wel comfortabel. Hygiëne = .

heleen nijland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

goed te vinden, sleutel was geregeld, prachtige omgeving

Robert Rotter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi schoon huisje, vriendelijke eigenares. Mooie tuin waar je ook heerlijk kon zitten, en supermooie omgeving, kortom we hebben erg genoten

Jacqueline de Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Knus huisje. 5 bedden, 2-persoons bed is 1 matras van 140 x 200 cm met 1 groot 2-persoons dekbed. Wel handig om te weten omdat je zelf beddengoed mee moet nemen! Nogal smal bed dus. Verder is alles aanwezig, zelfs een dvd-speler die in de papieren niet genoemd werd. De vriendelijke dame die het huis verhuurt spreekt naast Frans ook prima Duits. Alles gedateerd maar heel, netjes en schoon.

R Wijnen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige omgeving, superschurk huisje, vriendelijke eigenaresse.

Marlies van Veen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een prima plek voor een week vakantie in de Ardennen. De inrichting van het huisje is wat donker, het was wel heel schoon. Opzij van het huisje is inmiddels een terras aangelegd, daar kun je heerlijk zitten met uitzicht op het groen van de tuin, de wei daarachter en het bos daar weer achter. Mooie omgeving om te wandelen (daavoor waren wij gekomen). Aardige eigenaresse (haar huis staat op korte afstand van het vakantiehuis, maar daar heb je geen last van). Ze blijft op de achtergrond, maar staat open voor vragen of een gesprek als je dat zelf wilt. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Katia Malecki

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accommodatie was tiptop in orde, we zijn vriendelijk onthaald door de gastvrouw, en dit in een heerlijk rustige en mooie omgeving.

Ron Spreekmeester

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

zeer eenvoudig huisje in rustige omgeving. wat ons betreft prima we hoeven geen moderne luxe. jammer dat het gazon niet benut mocht worden om te zitten. het gras werd geterroriseerd door een continue en gerobotiseerde maaimachine die het groene asfalt glad probeerde te houden. leuk dat de mol een beetje tegenterrorisme bood. foto van het huisje een beetje bedrieglijk het huisje staat dicht op de woning van de (overigens vriendelijke) eigenares. voor de rest prima. voor herhaling vatbaar.

Geert Beeckman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima ontvangst in een zeer propere chalet in de tuin van de eigenares. Grote tuin met veel groen en een grote kippenren. Iets verderop in de straat is er een leuk restaurant 'Le Cabanon' Minpuntje ouderwetse inrichting van de chalet en basic badkamer.

H Oostdijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijke ontvangst in verwarmd chalet. Alles zag er keurig en schoon uit. Prima bedden en meubilair. Ruime badkamer en goed voorziene keuken. Omgeving is rustig en erg mooi met op korte afstand prachtige vergezichten. Echt een aanrader.

Danny De Braekeleer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles in orde in het huisje, vriendelijke eigenares die voor vanalles zorgde,rustige ligging,perfect voor wandelingen en goed restaurant op 50 meter. Wij komen zeker eens terug!

Olivier Schalbroeck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Superleuke locatie. Rustig, midden in het groen. Hartelijke ontvangst door de eigenares.

Iris Ritsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

schoon en ruim vakantie huisje in een rustige omgeving, precies waar we naar opzoek waren

sonja stouten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

heel rustig en zalige natuur

Roos Kruyswijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een heerlijke plek om te zijn. Kraakhelder, vriendelijke eigenaar en alles aanwezig. Goede bedden. Omdat het een houten huisje is, is het gehorig, maar dat is logisch.

Geert Beeckman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima ontvangst in een zeer propere chalet in de tuin van de eigenares. Grote tuin met veel groen en een grote kippenren. Iets verderop in de straat is er een leuk restaurant 'Le Cabanon'

Minpuntje ouderwetse inrichting van de chalet en basic badkamer.

Ron Spreekmeester

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

zeer eenvoudig huisje in rustige omgeving. wat ons betreft prima we hoeven geen moderne luxe. jammer dat het gazon niet benut mocht worden om te zitten. het gras werd geterroriseerd door een continue

en gerobotiseerde maaimachine die het groene asfalt glad probeerde te houden. leuk dat de mol een beetje tegenterrorisme bood. foto van het huisje een beetje bedrieglijk het huisje staat dicht op de woning van de (overigens vriendelijke) eigenares. voor de rest prima. voor herhaling vatbaar.

H Oostdijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijke ontvangst in verwarmd chalet. Alles zag er keurig en schoon uit. Prima bedden en meubilair. Ruime badkamer en goed voorziene keuken.

Omgeving is rustig en erg mooi met op korte afstand prachtige vergezichten. Echt een aanrader.

Jacqueline de Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Knus huisje. 5 bedden, 2-persoons bed is 1 matras van 140 x 200 cm met 1 groot 2-persoons dekbed. Wel handig om te weten omdat je zelf beddengoed mee moet nemen! Nogal smal bed dus. Verder is alles aanwezig, zelfs een dvd-speler die in de papieren niet genoemd werd. De vriendelijke dame die het huis verhuurt spreekt naast Frans ook prima Duits. Alles gedateerd maar heel, netjes en schoon.

Claude von Berg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Jammer dat het nooit echt is wat je ziet op de foto,s let vrouw eigenaares woont 5 meter tegenover je ! ikzeg niet dat ze onaardig is ,maar dat zie ik wel aan de borg , bhet is echt netjes en ook de bedden ,maar zo hebben we het ook achtergelaten ,,

Michiel Sermeus

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Toen we ter plaatse kwamen, bleek de chalet in restauratie; de eigenares ontving geen gasten. Helaas hadden we ook van Belvilla niets gehoord, dus moesten we snel op zoek naar een alternatief.

Marlies van Veen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een prima plek voor een week vakantie in de Ardennen. De inrichting van het huisje is wat donker, het was wel heel schoon. Opzij van het huisje is inmiddels een terras aangelegd, daar kun je heerlijk zitten met uitzicht op het groen van de tuin, de wei daarachter en het bos daar weer achter. Mooie omgeving om te wandelen (daavoor waren wij gekomen). Aardige eigenaresse (haar huis staat op korte afstand van het vakantiehuis, maar daar heb je geen last van). Ze blijft op de achtergrond, maar staat open voor vragen of een gesprek als je dat zelf wilt. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Wouter Groenink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het ontvangst was vriendelijk en er werd goed voor ons gezorgd. 's Ochtends stond de parasol al open en lagen de stoelkussens al op hun plek. Het huisje is ons goed bevallen, ondanks dat het wat oubollig is ingericht. Het is van alle gemakken voorzien en de tuin er omheen met kippen, poes, groen en rust is aangenaam. We hebben direct vanuit het huisje een stevige wandeling gemaakt in de omgeving.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 301879

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301879.htm


«Sfeervol chalet in Vielsalm met grote...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven