Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige comfortabele villa in een rustig do...

Max.  9   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 9  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, keuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis(inductie), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, open haard), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel), toilet, recreatieruimte(tafeltennistafel, biljart), bijkeuken(wasdroger, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm), douche, wastafel), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed(140 x 200 cm), douche, wastafel), toilet)

spelcomputer, ledikant, ledikant, verwarming(elektrisch, CV), terras, tuin, fietsenberging, tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline, jeu de boules baan, kinderstoel

Deze eigentijdse villa ligt aan een doodlopende weg in het rustige dorpje Vresse-sur-Semois in de Belgische Ardennen. Met 4 ruime slaapkamers met allen een eigen badkamer is dit huis ideaal voor vrienden of een familie. Rondom deze geweldige villa kan je genieten van een adembenemend uitzicht en absolute rust.

In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken. De rivier De Semois is hiet ver en bij het recreatiecentrum kan je kajakken. In de winter is er in Conrad de mogelijkheid om te langlaufen. Het bos ligt vlakbij. Het is dus niet ongebruikelijk om af en toe wild te zien lopen. Het centrum van Alle-sur-Semois is 6 km rijden en een stukje verder vind je het centrum van Bievre. Hier zijn verschillende restaurants, terrasjes, winkels en supermarkten te vinden.

Deze huisdiervriendelijke villa heeft een weiland waar uw eigen paarden mogen grazen. Ook is er een tafeltennistafel, PlayStation en een opbergplaats voor uw fietsen. In de woonkamer vind je een heerlijke open haard.

Houd er ten slotte rekening mee dat beddengoed, badhanddoeken en keukendoeken op aanvraag beschikbaar zijn. Neem hiervoor minstens een week voor uw verblijf contact op met de eigenaar.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 4

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Fietsenstalling
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 9

3 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 15/dier/verblijf.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Hout: € 8/pakket.
Diversen: Paardenstal € 10/paard/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


68 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marina Verbeek-Gorter

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Gastvrije ontvangst; mooie royale woning van alle gemakken voorzien; prachtige, rustige omgeving!

Piet Dekkers

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Netjes ontvangen, goede uitleg (wel in frans) maar er werd de tijd genomen. Zeer gastvrij

Tom Gort

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Goed ontvangen door de eigenaar, ondanks taalprobleem . Rondleiding door het huis gekregen. Het huis is werkelijk fantastisch. Groot, zeer compleet en goed onderhouden.

Frans Smits

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De ontvangst was zeer vriendelijk. De eigenaren namen de tijd om alles uit te leggen. De woning is luxe. In de keuken is alles aanwezig om de maaltijden te bereiden. De omgeving is erg rustig. Veel wild gezien in de bossen en gezellige dorpjes in de buurt. De Semois is dichtbij. De supermarkt is ongeveer 10 km rijden, maar dan heb je wel een zeer compleet aanbod. Al met al twee fantastische weken gehad en we komen vast nog eens terug.

Annemarie Vermaas

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Schitterend verblijf we werden goed ontvangen door de vriendelijke eigenaars. Mooie grote kamer en eetkeuken ( zeer compleet ) en alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. Deze gite wordt omgeven door een prachtige tuin met diverse activiteiten waaronder een jeu de boules baan, zandbak en een trampoline.

Stijn Rotsaert

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer mooi huisje. Heel vriendelijke mensen. Niets op aan te merken!

Marina Van Den Berg

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Deze gite is van harte aan te bevelen! Het huis is gezellig, schoon en overcompleet! De ligging erg rustig met prachtige uitzichten. Als je 's ochtends wakker wordt een je doet je slaapkamerraam open liggen er een schaapjes onder te slapen... Het eigensaarsechtpaar doet werkelijk alles om het je naar de zin te maken zonder zich op te dringen. Ze helpen wanneer nodig en zijn heel erg aardig. We hadden dringend medicijnen nodig, maar omdat het pasen was waren de winkels dicht. Monique dook gelijk haar medicijnkast in en kwam de benodigde medicijnen direct bij ons brengen. Wij waren met ons negenen, en willen allemaal heel graag daarheen terug!

Koen Cuyten

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Mooie, ruime accommodatie. Vriendelijke ontvangst door de eigenaren. Mooie omgeving!

Michiel Den Bleker

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Dit is echt een superleuk huis wat van zeer vriendelijke mensen is. Die hebben liefde voor het huis en de huurders. De bedden zijn goed. Mooie openhaard en een mooie leefkeuken van alle gemakken voorzien. Een echte aanrader. Ook de omgeving is zeer mooi. Je loopt zo het bos in.

Peter Verboven

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We kwamen te vroeg bij het huis aan. Totaal geen probleem. Kregen een keurige rondleiding door het huis en ondanks de taalbarriere was alles duidelijk. Het huis zelf deed volkomen aan onze verwachting en de omgeving was gewoon top. We moesten alleen wennen aan de complete stilte rond het huis. We zijn daar echt tot rust gekomen. We komen op zeker nog een keer ook dankzij de verhuurders.

Helena Casier

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel groot en proper huis, gezellig haardvuur, prachtige (en rustige) omgeving.

Frank De Bruyne

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer goed ontvangen door de vriendelijke eigenaars die tegenover wonen. Zeer nette, ruime woning met alle voorzieningen en zeer rustig gelegen, 's nachts hoor je daar helemaal niets. En een pluim voor de eigenaar die spontaan de lekke band van onze auto eraf haalde en herstelde ! Wat een service !

Luc Janssens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Frans

Alles was perfect voor gebruik, uitrusting en comfort van het huis,

erik gilté

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Schitterend verblijf met zeer vriendelijke en behulpzame eigenazrs

Ludo Istas

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een prachtige en zeer ruime woning die al onze verwachtingen overtrof. Wij werden onthaald door zeer vriendelijke eigenaars welke ons in korte tijd alle vertrekken van de woning voorstelden. Alles was aanwezig om ons verblijf met kinderen en kleinkinderen zo aangenaam mogelijk te maken, zowel binnen als buiten. De woning is in een uitermate rustige landelijke omgeving gelegen met mooie vergezichten. Gelukkig hadden wij onze telescoop mee om 's avonds de sterrenhemel te bewonderen.

Sandra Niemeijer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Super mooie en rustige omgeving. Mensen die van rust en natuur houden zijn hier op de juiste plaats. Beetje afgesloten van de drukke bewoonde buitenwereld. Geweldige eigenaren, lief, aardig, zorgzaam, geen poeha. Fantastisch. Kunnen de woning, omgeving echt aanraden.

m.t martens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was echt een mooie 2 weken weg Daar aangekomen werden we heel hartelijk ontvangen Wel met de buurman als tolk. Het huis is schitterend en voldoet aan echt alle wensen. Alles maar dan ook alles is aanwezig. We hadden ook naast de kleinkinderen onze gehandycapte zoon bij die vraagt nog al wat om aanpassingen geen probleem de fam zorgde er voor Mevr had een heerlijke taart voor ons gebakken en voor de heren een pakket trapppist ja ja WE gaan volgend jaar weer Het enige minpuntje was tja de franse taal

R.M.M Mooij

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij werden al opgewacht door de eigenaar. Heel vriendelijk ontvangen door de heer en mevrouw. Wat een fantastisch huis. Het lijkt wel een kasteeltje. Van alles voorzien. Mooie grote kamer en eetkeuken en alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. In de garage stonden grote koelkasten en een grote vriezer die we ook mochten gebruiken. Lekker om de drankjes te koelen. Prachtig uitzicht en de omgeving is heerlijk rustig. Ook een mooi groot terras om op te zitten. We hadden eigenlijk nog wel een week willen blijven, zo mooi was het.

Catharina Segers

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Superharteljke ontvangst ! Accommodatie is perfect. 2 heel goed uitgeruste keukens, ruime kamers met badkamers . Gezellige zithoeken . Het terras en tuin met fantastisch uitzicht , de petanquebaan , de trampoline . Wandelingen starten in de directe omgeving . Heel mooie streek

Ruud Peters

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Prachtig schitterend landhuis en zeer rustig gelegen met alles erop en eraan. Je wordt er welkom geheten door de eigenaars (hele lieve mensen) franstalig, maar dit was geen probleem want ernaast wonen Vlamingen die als tolk fungeren. Dit landhuis wordt omgeven door een prachtige tuin met diverse activiteiten waaronder een jue de boulesbaan, zandbak en een trampoline. In het huis is van alles aanwezig je kan het zo gek niet noemen het is er. Daarom van ons een 10+.

turan Altiparmak

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

We werden hartelijk verwelkomd. Het huis is zeer goed onderhouden huis en schoon, we voelden ons heel goed. Het is aan alles gedacht -) behalve dat we onze eigen Thermomix mee moesten nemen. -)

Nathan Vandevyver

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer rustig gelegen vakantiewoning. Warme en hartelijke ontvangst van eigenaars die rechtover wonen. Alles perfect in orde en super netjes. Heel aangenaam huis.

Coppens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

zeer vlotte boeking

Guy Bossers

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles in één woord TOP!

Leo Stolk

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het huis, was fantastish

Noël Laeremans

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Engels

Perfect vakantiehuis: alles was beschikbaar en functioneerde; de hygiëne was optimaal; vriendelijke onthaal; goede inrichting voor een vakantie met een groter aantal personen; uitgebreide keukeninrichting (!): kortom een aanrader!!!

Maartje Swinkels

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een heerlijk huis, een fijne goed toegeruste woonkeuken met houtkachel, een prachtige living, iedere slaapkamer heeft een mooie badkamer. Het hele huis is warm en knus ondanks de enorme ruimte; je voelt je meteen thuis. Omgeving is ideaal voor wandelaars, en leuke dorpjes en restaurantjes toch binnen 10 minuten rijden of een uur wandelen.

Chris Wright

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Engels

Dit is een prachtige gite op een heerlijke, rustige, landelijke locatie. De accommodatie is ruim, schoon en voorzien van alle voorzieningen die u nodig heeft. De eigenaren lieten ons zeer welkom voelen en waren zo vriendelijk om ons te laten genieten van de heerlijke producten uit de kas in de tuin.
Er zijn genoeg dingen te doen in de regio op rijafstand en een aantal mooie, gemarkeerde wandelingen in de directe omgeving.
Sterk aanbevolen.

Patricia Langewouters

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer mooi huis, alles aanwezig om een aangename vakantie te beleven! Rustige ligging, prachtig om te wandelen.Vriendelijke gastvrouw en gastheer! Wij waren er met onze kleinkinderen en hond ... Vakantie ( 14 dagen )veel te vlug voorbij ️

John Tak

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het is een fijn, groot huis met ruime slaapkamers met eigen badkamer en een grote woonkamer en goed uitgeruste keuken. De tuin is ook fantastisch, met een heerlijk terras, jeu de boules baan, zandbak en speeltoestel. Binnen is er een biljart en een tafeltennistafel dus met slecht weer kan er toch gerecreeerd worden. De eigenaren zijn erg vriendelijk en leiden je bij aankomst door het huis om een en ander toe te lichten. Het is echt een aanrader!

Maartje Swinkels

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heerlijk huis in prachtige omgeving.

Lidy Keizer-Van Elst

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

een mooi en comfortabel huis. alles was aanwezig en gezellig ingericht.

Natasja Terlouw-Van Ham

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Super huis, alles is aanwezig. Vriendelijke eigenaren en heerlijk rustig gelegen. Loopafstand van het bos. Geen last gehad van vuurwerk en dat was ons hoofddoel van de vakantie ivm onze honden!

Van Gelder Maria

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een heerlijke ruim huis, erg gezellig ingericht. Ieder van ons heeft ruimte genoeg om zich even in alle rust te kunnen terugtrekken. Alles is supernetjes en er is zeker ruim voldoende gerief aanwezig. We hebben een heerlijke kerst samen met het gezin beleefd. We komen zeker en vast terug!

Jorn Laveyne

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Belle maison avec tout ce dont vous avez besoin. Belle région pour une promenade! Sympathiques propriétaires !

Eddy Neelen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Superhuis. Alles aanwezig wat je maar kan wensen. Proper EN zowat overal vliegengaas voor de ramen (wat niet vaak voorkomt bij vakantiehuizen). Super ontvangst. Nadelen : nog niet gevonden...

Nienke Laffort

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heerlijk verblijf gehad. Super vriendelijke eigenaren, schone woning met alles wat je nodig zou kunnen hebben. Vooral de pingpongtafel is goed gebruik van gemaakt ;) Je hebt heerlijk de ruimte en de woning is rustig gelegen met mooie uitzichten.

Trudy Goedegebuure

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een ruim en sfeervol huis. Precies zoals de beschrijving aangeeft. Heel gastvrije verhuurders.

Wouter Breedt Bruijn

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Geweldige plek en een zeer compleet huis. Goed om met een groep of groot gezin van de natuur te genieten. Ontvangst was hartelijk.

Jacques Van Moortel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Uiterst vriendelijke eigenaars. Villa voldoet werkelijk aan alle normen zoals thuis. Alles wat beschreven is in folder is aanwezig. Wij hebben werkelijk genoten ondanks het minder goede weer.

Dave Phoelich

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Super fijne gastheer en gastvrouw . Erg mooi en stijlvol huis als je van een wat oudere sfeer houd. De omgeving is heel fijn en rustig en in en rond het huis is genoeg te doen . Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Youri Sikin

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Engels

Een heel mooi huis met veel ruimte. Kinderen kunnen zich ook goed bezog.Alleen 2 kleine opmerkingen:- trap naar eerste verdiep is zonder afsluiting langs buitenkant en daarom een beetje gevaarlijk voor kleinere houden kinderen.- billiard tafel is aan de vervanging toe. Veel gevolgen, een normaal spel moeilijk isVoor de rest een goede huis en vriendelijke en behulpzame eigenaars.

Paul Verdier

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Hartelijk onthaal, alles was tiptop in orde. De ruimte en de faciliteiten overtreffen de verwachtingen, ideale stek voor een kort verblijf met vrienden of familie, ook met kinderen.

Paul Wiersma

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Geweldig huis op prachtige en rustige locatie. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Absolute aanrader!

Hans De Quick

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

In dit huis is werkelijk alles aanwezig om er een geslaagd weekend van te maken. En ook de tuin en omgeving dragen hier toe bij. En de gastheer en gastvrouw zijn altijd beschikbaar bij eventuele vragen en/of problemen.

Martine Baetens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een mooi en proper huis, alles was aanwezig. Goed ontvangen door de eigenaars.

Pepijn De Speer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Prachtige omgeving, mooie kamers, leuk ingericht huis, een echte topwoning!

Aik Hertogh

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

heel vriendelijke ontvangst , proper verblijf zeer aangename eigenaars. genoeg te doen in het verblijf en genoeg te zien in de omgeving, een aanrader

Zuzana Studena

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles perfect. Zoals voorgesteld op de site. Alles erop en eraan. Vriendelijke ontvangst.

Nathalie Stellian

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Frans

We hebben net een uitstekende week doorgebracht, in alle rust, in dit prachtige huis gelegen op de hoogten van het dorp. Vlekkeloos schoon, het pand, zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien, is zeer smaakvol ingericht. De tuin en het landschap zijn gewoonweg verbluffend. De kinderen maakten gebruik van de trampoline, de zandbak en mochten zelfs de schapen in de nabijgelegen weide naderen en voeren. Pure momenten van geluk ... De eigenaren zijn echt charmante mensen en zorgzaam. Zeer warm en vriendelijk welkom. Adres om te onthouden, we komen zonder enige aarzeling terug.

Philippe Cauwenberge

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Vriendelijke ontvangst. Mooi, verzorgd en ruim vakantiehuis in een prachtige omgeving. De kinderen vonden het ook super om tussen de schapen en lammetjes te kunnen lopen die naast het huis grazen.

Heidi

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

heel mooi huis en rustige en mooie omgeving, Alles aanwezig, Het huis was mooi versierd met kerstmis, Zeer vriendelijke eigenaars

familie

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Vriendelijk ontvangen door de eigenaars, De kachel zat aan bij aankomst, Gezellig Alles was proper en net, Heel veel ruimte, Goede bedden,

Bert Mariën

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Goede en vriendelijke ontvangst. Het vakantiehuis is zeer goed uitgerust. Alles is aanwezig. Het was er erg netjes bij aankomst. Beide honden konden ongehinderd loslopen in een afgebakend wei achteraan het huis.

Gaby Boekelder

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We werden heel vriendelijk ontvangen door de eigenaren, ondanks de taalbarrière! We hebben een heerlijke week gehad met de hele familie. Een prachtige woning! De kinderen hebben zich geen seconde verveeld. Al met al een prachtige woning in een prachtige omgeving. Als je echt voor de rust komt is dit zeker een aanrader!

Chantal Coppens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles overtrof onze verwachtingen.

Maartje Swinkels

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel gastvrij ontvangen, de houtkachel brandde. De villa was fantastisch, ruim maar gezellig, schoon en meteen vertrouwd huiselijk. De omgeving is uniek, stilte en rust met schapen in de achtertuin en overal vrij uitzicht en privacy.

Madeleine Dirix

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

van 31-1-2020 tm 7-2-2020 waren wij met 8 volwassen en een kind van 2 jaar in dit prachtige huis. Alles was perfect in orde, schoon, gezellig en warm. Ontzettend aardige gastvrouw en gastheer. Wij hebben genoten en ik geloof dat we niet snel meer zo comfortabel, ruim huis zullen vinden. Onze oprechte dank en wie weet tot ziens

Dirix

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Huis in de Ardennen, Boeking via internet liep soepel, Precieze adres alleen nog niet bekend en er staat ook nergens wanneer je dat krijgt, Kon niet vinden waar ik bijvoorbeeld nog vragen kon stellen: zoals "is er een kinderbedje" en "kunnen de tapijten weggehaald worden welke op de foto's te zien zijn, mag dat en/of kan dat" en "is er een stofzuiger" en "waar moet het paardje naar toe bij aankomst, is dat aan huis", Dat soort zaken,

Bart Sinnesael

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Bijzonder vriendelijke eigenaars ; hartelijke ontvangst ; prachtig huis ; een aanrader !

S.B Szarata

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

We werden heel hartelijk en uiterst vriendelijk ontvangen, hoewel de verhuurders geen Duits spraken kun je alles uitleggen met een vertaal-app. Dat is goed gelukt. het huis is geweldig, ruim en smaakvol ingericht, in topconditie en goed onderhouden, zeer goed ontworpen en gezellige keuken. Slaapkamers en badkamers zeer comfortabel, woonkamer erg gezellig en het grote scala aan recreatieve activiteiten, tv-spelconsole, tafeltennis, pooltafel, tafelvoetbal, kinderspeelplaats, trampoline en een boulebaan. We willen onze gastheren nogmaals bedanken en afscheid nemen. B. Szarata en vrienden Ik hoop dat de vertaling werkt Nous avons été reçus très chaleureusement et extrêmement sympathique, même si les propriétaires en parlaient pas allemand, vous pouvez tout expliquer avec une application de traduction. Cela a très bien fonctionné. La maison est géniale, spacieuse et décorée avec goût, très bonne condition et bien entretenue, cuisine très bien conçue et confortable. Chambres et salles de bains très confortables, salon très confortable et grande gamme d 'activités de loisirs, console de jeux TV, tafeltennis, biljart, babyvoet, air de jeux pour enfants, trampoline en piste de pétanque Nous aimerions remercier encore une fois nos hôtes et leur dire au revoir, Szarata et ses amis

Wim Van Orshoven

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Mooie en zeer ruime woning met alle comfort. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De eigenaars wonen aan de overkant en zijn heel vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig of indiscreet te zijn. We kregen zelfs een hele mand met lekkere paddenstoelen (eekhoorntjesbrood). De woning is heel rustig gelegen en het bos is niet veraf. Wij verbleven er gedurende de herfstvakantie met 8 (jong)volwassenen en een hond. Het was een heel aangename week en wij komen zeker nog eens terug.

Ria Vantorre

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De ontvangst,accommodatie en omgeving was super

Ines Zeitner

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De gastheren waren meteen ter plaatse en zijn erg aardig. Ze kregen zelfs tafeltennisrackets die avond, perfect om te ontspannen. Klasse!

Martin Coppens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer ruime villa , vriendelijke ontvangst

Marieke Dijkstra

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Geweldig, hartelijk ontvangen. Prachtige omgeving met leuke stadjes

Marc Valkeneers

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles was boven verwachting: goede ontvangst, zeer mooie woning, alles netjes geregeld. Fantastische omgeving, … Kortom perfect om te wandelen en/of te rusten en te genieten van de stilte.

J.a. Mulder

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het huis is compleet, schoon, goed onderhouden, netjes en vooral erg ruim. Het huis ligt aan een doodlopende weg, en daardoor is het er heerlijk rustig is.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 301921

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301921.htm


«Prachtige comfortabele villa in een rustig do...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 68 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven