Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel vakantiehuis in Butgenbach met...

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(kabel), DVD-speler, CD-speler), open keuken(eettafel, waterkoker, fornuis(elektrisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), toilet, kinderstoel)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm, 90 x 200 cm)), badkamer(ligbad, wastafel, toilet))

bad of douche, verwarming(CV), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking

Welkom in Elsenborn, 1 van de laatste dorpjes van de Ardennen vóór de Duitse grens. Deze familiale vakantiewoning is comfortabel, verzorgd en gezellig. De woning heeft 3 slaapkamers waar 6 personen kunnen overnachten. Er kunnen 2 kleine gezinnen in of samenreizende stellen. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt.



Het huis is gelegen aan de rand van het dorp, op de hoofdweg die naar het meer van Bütgenbach leidt. Het meer bevindt zich op geen 3 km afstand en er zijn allerlei langlauf- en skipistes in de directe omgeving. Het fietspad "Vennbahn" ligt ook vlak bij het huis: je kunt er 125 km fietsen op de voormalige spoorlijn van Oost-België. Er zijn meerdere speeltuintjes in de buurt van het huis, waaronder eentje op 200 m afstand.



De kinderen kunnen ook veilig in de tuin spelen, die omheind is en alleen toegankelijk is via de buitenkant van het huis (aan de straatkant). De woning heeft een parkeergelegenheid.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Skilift 9.5 km

9.5 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 20:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 200 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Michel de Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prima ontvangen door de eigenaar, kregen meteen een rondleiding door het huis. Mooi huis en de omgeving is mooi. Wel een hardrijdende auto's voor het huis langs.

Iris Blok

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Over het algemeen was alles naar wens. Alleen het douchen in bad zonder stang om de douche kop op te hangen was wel lastig. Alles werd heel nat steeds. Wel was alles heel schoon en goed onderhouden

Fleur Stultiens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Leuk huisje dat er netjes en schoon uit zag.

Marion Bonduelle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

schone accommodatie, goed uitgerust. Prachtige welkom.

Andre1960 Buisman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

aankomst was goed, we werden ontvangen op afgesproken tijd

Marius van Drunen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Veel gewandeld, maar het was wel erg nat en blubberig.

Sharon Derluyn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huis ligt aan een zeer drukke baan. Geen aanrader dus, als je op zoek bent naar rust en ontspanning. Ook als je in bed ligt, hoor je het verkeer voorbij razen. De tuin is omheind ja, maar er is geen toegang naar het huis achteraan. Dat betekent dat je telkens via de voordeur - en dus ook drukke hoofdbaan - naar binnen moet. Zeer gevaarlijk als je kleine kinderen hebt, en vervelend als je op een zomerse avond alles uit de keuken, door het huis, langs de weg, naar de tuin moet brengen. Wel mooie vertrekbasis voor uitdagende fietstochten.

M. Strating

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Veel van de omgeving gezien steden bezocht, natuurparken, en natuurlijk het meer in Butgenbach. Jammer was dat Butgenbach slecht met de fiets te bereiken was. Het glooiend landschap is voor kinderen en de stadsfiets niet te doen. Je bent dus zeker van je auto afhankelijk. Verder een ruime woning wat qua inrichting gedateerd is. Ook het gebruik van de (museumwaardige) tv is niet gebruiksvriendelijk. De masterbedroom ligt verder aan de straatzijde, wat tevens de doorgaande weg van het dorp is. In de vroege uren wil het (vracht)verkeer er wel met hoge snelheid doorheen rijden. Maar als je door dit alles heen kijkt en de tv ongebruikt laat is het prima toeven. Maar drie weken met kinderen was - vanwege de beperkingen - met deze locatie toch iets te lang.

Laetitia Fain

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

goed gelegen en praktisch huisje om volop te genieten van de hoge vennen! Mooie week met onze 4 kinderen Koken en prettig verblijf! De kamer aan de weg is erg gehorig (weg met verkeer) maar de andere 2 kamers zijn stil.

Ronald Adriaenssens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Goede en correcte ontvangst bij aankomst (op afgesproken uur). Het huis voldoet aan de wensen. Kleine punten van aandacht en ter verbetering vatbaar TV en installatie (antenne) badkamer (bad is ok, maar douchescherm zou water besparen en is handiger) keukenuitrusting enkele potten en pannen zouden beter kunnen (vooral wanneer je elke dag wil koken!). Verwarming woning is prima evenals het warm water, kamers zijn ok, goede bedden!

Ronald Adriaenssens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

aankomst en opvang van dame ter plaatse perfect verlopen eveneens bij het vertrek na 7 dagen. Enkele aandachtspunten m.b.t het verblijf (uitrusting vakantiewoning) broodrooster douchescherm (nvestering weegt op tegen waterverbruik bij douchen i.p.v. bad nemen), dus ook liever géén douchegordijn antenne voor de ontvangst van meerdere televisiekanalen (nu is dat zeer beperkt moeilijke bediening voor iemand die niet technisch is). De verlichting (led of spaarlampen) in de woonkamers op het gelijksvloers zijn niet geschikt voor het lezen van een boek.

Alie De Boer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We werden goed ontvangen op de Door ons aangegeven tijd. Er was iet wat een taal barrière maar dat hadden de eigenaren goed opgelost Door een tolk te vragen. We hadden prachtig weer en zaten veel in de tuin. Het is een mooi ruim huis dat netjes en schoon was. Het enige struikelblok was de drukke weg waar het huis aan gevestigd is. Wij hebben 2 kleine kinderen die we voor huis langs moesten begeleiden naar de tuin, achterom kon niet omdat dit privé eigendom was van de eigenaar. De tv deed het niet goed. De omgeving is prachtig, veel bossen en avontuurlijke wandelingen. We zijn naar dierenparken gegaan en er zitten leuke speeltuintjes in de buurt. De winkels zijn vaak dicht op vreemde dagen/tijden. Wij kijken terug op een leuke vakantie!

M. Strating

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Veel van de omgeving gezien steden bezocht, natuurparken, en natuurlijk het meer in Butgenbach.

Jammer was dat Butgenbach slecht met de fiets te bereiken was. Het glooiend landschap is voor kinderen en de stadsfiets niet te doen. Je bent dus zeker van je auto afhankelijk.



Verder een ruime woning wat qua inrichting gedateerd is. Ook het gebruik van de (museumwaardige) tv is niet gebruiksvriendelijk. De masterbedroom ligt verder aan de straatzijde, wat tevens de doorgaande weg van het dorp is. In de vroege uren wil het (vracht)verkeer er wel met hoge snelheid doorheen rijden.

Maar als je door dit alles heen kijkt en de tv ongebruikt laat is het prima toeven. Maar drie weken met kinderen was - vanwege de beperkingen - met deze locatie toch iets te lang.

Alie De Boer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We werden goed ontvangen op de Door ons aangegeven tijd. Er was iet wat een taal barrière maar dat hadden de eigenaren goed opgelost Door een tolk te vragen. We hadden prachtig weer en zaten veel in de tuin. Het is een mooi ruim huis dat netjes en schoon was. Het enige struikelblok was de drukke weg waar het huis aan gevestigd is. Wij hebben 2 kleine kinderen die we voor huis langs moesten begeleiden naar de tuin, achterom kon niet omdat dit privé eigendom was van de eigenaar. De tv deed het niet goed.



De omgeving is prachtig, veel bossen en avontuurlijke wandelingen. We zijn naar dierenparken gegaan en er zitten leuke speeltuintjes in de buurt. De winkels zijn vaak dicht op vreemde dagen/tijden. Wij kijken terug op een leuke vakantie!

Ronald Adriaenssens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

aankomst en opvang van dame ter plaatse perfect verlopen eveneens bij het vertrek na 7 dagen.

Enkele aandachtspunten m.b.t het verblijf (uitrusting vakantiewoning)

broodrooster douchescherm (nvestering weegt op tegen waterverbruik bij douchen i.p.v. bad nemen), dus ook liever géén douchegordijn antenne voor de ontvangst van meerdere televisiekanalen (nu is dat zeer beperkt moeilijke bediening voor iemand die niet technisch is).

De verlichting (led of spaarlampen) in de woonkamers op het gelijksvloers zijn niet geschikt voor het lezen van een boek.

Rijk Smitskamp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Accomodatie was zeer aangenaam/gezellig. Alles was keurig verzorgd, de verwarming was al even aangezet zodat we in een aangename temperatuur kwamen, buiten was t best koud die dag! De omgeving leek ons aanvankelijk wat saai, maar bleek het tegenovergestelde. Erg mooi en veel te doen.

Peter Schuermans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Alles netjes op tijd, het weer was goed en we waren toch een beetje voorbereid om diverse uitstappen te maken omdat alles best met de auto gebeurt. De woning was verzorgd en schoon met alles voorhanden. Er konden idd wel maar 4 TV zenders gevonden worden, maar wij zijn niet het type vakantiegangers die voor de TV liggen ) . Voor de kids kunnen er evt DVD's meegenomen worden. Echt een vakantie die voor herhaling vatbaar is en zoals steeds.... veel te kort!

Sharon Derluyn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huis ligt aan een zeer drukke baan. Geen aanrader dus, als je op zoek bent naar rust en ontspanning. Ook als je in bed ligt, hoor je het verkeer voorbij razen.



De tuin is omheind ja, maar er is geen toegang naar het huis achteraan. Dat betekent dat je telkens via de voordeur - en dus ook drukke hoofdbaan - naar binnen moet. Zeer gevaarlijk als je kleine kinderen hebt, en vervelend als je op een zomerse avond alles uit de keuken, door het huis, langs de weg, naar de tuin moet brengen.



Wel mooie vertrekbasis voor uitdagende fietstochten.

Martijn van Spaendonck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Eerlijk is eerlijk: de faciliteiten zijn niet super, het huis is relatief simpel (geen wifi, etc.) de straat is inderdaad lawaaierig en de omgeving is niet één van de mooiere in de Ardennen, maar... We hebben het super gehad, we hebben sfeer gehad, de gastvrouw was lief, de herinneringen zijn goed, het dorp was sfeer en de vakantie was top. Dit huis was het enige huis wat nog beschikbaar was voor de kerstvakantie/oud en nieuw, maar we zouden het niet overdoen of ruilen voor iets anders! We komen graag terug. Sfeer en nostalgie.

Laetitia Fain

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

goed gelegen en praktisch huisje om volop te genieten van de hoge vennen! Mooie week met onze 4 kinderen Koken en prettig verblijf! De kamer aan de weg is erg gehorig (weg met verkeer) maar de andere 2 kamers zijn stil.

Ronald Adriaenssens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Goede en correcte ontvangst bij aankomst (op afgesproken uur). Het huis voldoet aan de wensen. Kleine punten van aandacht en ter verbetering vatbaar TV en installatie (antenne) badkamer (bad is ok, maar douchescherm zou water besparen en is handiger) keukenuitrusting enkele potten en pannen zouden beter kunnen (vooral wanneer je elke dag wil koken!).

Verwarming woning is prima evenals het warm water, kamers zijn ok, goede bedden!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 302322

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/302322.htm


«Comfortabel vakantiehuis in Butgenbach met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven