Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaande vakantiewoning in de Ardennen met...

Max.  9   gasten
150m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 9  gasten
150m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), open haard, CD-speler, stereo-installatie, tafelvoetbal), keuken(oven, magnetron, afwasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche), toilet)

Souterrain: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, toilet), infraroodsauna)

doorloop kamer, verwarming(CV), terras, tuin(1000 m2), tuinmeubilair, BBQ, vijver, zwembad(privé, natuurlijke zwemvijver, geopend van Jun t/m Aug), jeu de boules baan, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Deze vakantiewoning ligt direct aan het meer van Robertville, in de buurt van het dorpje Champagne. Grote schuiframen bieden toegang tot een ruim terras met uitzicht op de vallei van la Warche en de kliffen. Er zijn 5 slaapkamers die plaats bieden aan 9 personen. Dat maakt de woning ideaal voor gezinnen, vrienden en families.



Als gast geniet je hier van een bosrijk park van 100.000 m², waar kleine stroompjes doorheen kronkelen en waar je hier en daar poelen met bloemen ziet. Voor veel dieren is dit een ideaal toevluchtsoord. Je kunt hier de mooiste wandelingen maken.



Vanaf het terras kom je bij het 'biozwembad' van 1 tot 1,60 m diep (open van juni tot september). Er is ter plaatse in de maanden mei t/m half oktober een motorboot te huur voor op het meer (€ 50,- per keer).

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 9

1 eenpersoonskamer
4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 7,50/dier/nacht.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Elektriciteit: Inclusief.
Gas/Olie: Inclusief.
Water: Inclusief.
Afvalheffing: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.
Hout: € 10/pakket.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Wim Wildemeersch

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Huis in orde en omgeving super

Leander Wols

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De plaats die Google maps aangeeft is niet de locatie van het huis, hou camping Belle Veu aan en sla met daarvoor af. Bij aankomst bij het huis (15:30) was de eigenaar niet op de hoogte van onze reserveren en was heel het huis nog een gigantische bende, dit was in een uur opgeruimd maar het huis was zeker niet schoon. De keuken was in erg slechte staat, kastjes vielen er bijna af en was het erg vies, de wasbak zat ook verstopt...... Het bio-zwembad/ zwem vijver zijn we maar niet in gegaan omdat het er erg goor uitzag. Maar de rest van het huis was eigenlijk niet slecht en de ligging was uitstekend!!! Prachtige tuin aan de rivier waar je zo je boot kan pakken. (Wij hadden onze eigen opblaasboten mee genomen). Ik zou dit huis een 3 van de 5 sterren geven omdat wij het toch erg naar ons zin hebben gehad en de tuin aan de rivier echt prachtig is.

Dino Laketa

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het huis is mooi en de locatie super privé met directe toegang tot het meer. Van binnenuit nog wat uitbreidbaar, dat heeft de verhuurder al eerder genoemd! Maar ook deze uitbreidbare zaken zou hij graag renoveren. Dus ik kan alleen maar goede dingen zeggen. Het was schoon, groot genoeg voor 9 personen. Het uitzicht en de opbouw van de woning is uniek.

Jeroen van den Raadt

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het leek erop alsof we er zouden kunnen zwemmen in het zwembad, helaas was het zwembad nog niet gereed voor gebruik. Het zwembad zou moeten worden schoongemaakt en de pomp worden gerepareerd, in verband met corona zou dit volgens de verhuurder pas laat kunnen; het schoonmaakbedrijf zou niet werken tijdens de piek van corona. Lijkt mij vreemd, aan een zwembad werken doe je immers in de buitenlucht.. Maar goed, het werd gefixt.. het nadeel hiervan was dat, in de tijd dat wij er waren, er meerdere dagen wat mensen langs kwamen om aan het zwembad te werken. Hetzelfde gold voor de tuin, deze werd ook aan kant gemaakt terwijl wij er waren. Mooi dat het wordt opgelost en netjes wordt gemaakt maar ik verwacht toch dat dit al gedaan is voor wij aan komen.. niet terwijl wij er zijn. Een ander vreemd punt was dat er binnen maar 1 prullenbak was, deze was snel vol. Toen wij vroegen waar het afval heen moest kregen wij een onduidelijk antwoord; wellicht doordat de verhuurder slecht Engels spreekt, en wij slecht Frans. Uiteindelijk hebben we maar een hoekje met vuilniszakken gevuld. Het bootje dat beschikbaar is is trouwens ook erg klein. Je wil hier bij voorkeur niet met meer dan 2 man, màx 3 in zitten. Kost ook (te) veel om deze te gebruiken. Positieve punten; het huis en de tuin is erg groot, ook is er een mooie vuurplaats binnen. Mocht je je elektrische auto op willen laden zit er erg handig aan de voorkant van het huis (buiten) een stopcontact. Verhuurder is heel aardig, maar wel matig met op tijd dingen regelen dus.

Ilse T'Syen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Een prachtige locatie maar helaas heeft de benedenverdieping onderwater gestaan voor onze aankomst waardoor het hele huis een muffe geur had en de kamers beneden (bedden en kleren) vochtig zijn gebleven gedurende het ganse verblijf.

Fouillien Pierre

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Frans

Zeer mooie situatie, prachtige omgeving. De verhuur bevindt zich in het hart van de natuur, omringd door vijvers, beekjes, watervallen, .... Anderzijds is de accommodatie, hoewel ingericht om te profiteren van deze prachtige omgeving, armoedig, stoffig, goedkoop en ernstig gebrek aan onderhoud.

Danielle Van Wemmel

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooie omgeving, huis is mooi maar heeft wel wat opfrissing nodig, keuken is gedateerd, het beloofde kinderbedden was een reisbed dat stuk was, gelukkig hebben wij een hulplijn kunnen bellen om een kinderbed mee te brengen, kinderstoel niet aanwezig, huis rook zeer muf en vochtig, bij vertrek roken al onze spullen muf, wc in dezelfde ruimte van de douche op de benedenverdieping, wat niet zo handig is bij grote groep

Marcelle Peeters

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Frans

Heel fijn huis. Zeer vriendelijke en uiterst vriendelijke gastheer, de plek is prachtig. Enkele kanttekeningen die de redelijke kosten verklaren. Zeer onaangename verrassing wanneer de door de site voorgestelde route naar een ander adres leidt. De straten van het gehucht dragen allemaal dezelfde naam en de route geeft het nummer 76 voor het huis met de n ° 78. Nog een anomalie van de site. Op de beschrijving staat gratis wifi, wanneer we het contract ontvangen, wordt aangegeven dat wifi niet bestaat.En als de plek hemels is, werkte de zwembadpomp niet en het water, zelfs als we gecertificeerd waren dat het geen gezondheidsrisico opleverde, was de kleur van erwtensoep. De toegangsladder van het zwembad is verwijderd omdat er meerdere treden ontbraken of kapot waren. Hierdoor konden mensen van een bepaalde leeftijd er niet zoveel in de erwtensoep waden als ze zouden willen. Geen droogrek of lijn voor een huis met zwembad! Douche met gebogen deuren en een dag verlaten die na elke douche een overstroming veroorzaakt Douchekop waarvan de steun is vervangen door een metalen hanger! Servies en bestek niet geschikt voor accommodatie voor 9 personen. Kortom, dit alles weerhield ons er niet van om daarheen te gaan een uitstekend verblijf, maar een huur voor deze prijs moet nikkel zijn.

Wesley batistinn

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Goede ontvangst ,Mooi en proper huis ,prachtige ligging

Geert Fack

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het uitzicht vanuit de woning was fenomenaal...heel mooie omgeving voor wandelingen en uitstappen. De verwelkoming was hartelijk door de gastheer. Het huis is verouderd en naar hygiene toe niet al te best. De vaatwas deed het niet en de koffiezet nodigde niet uit om gebruikt te worden...De frigo zat vol ijs omdat de deur onvoldoende sloot en de badkamer in de kelderverdieping was hilarisch. Toch had het verblijf een charme door de ligging...je vergat de tekortkomingen als je naar buiten keek. Maar prijs/kwaliteit toch ondermaats. Ik zou terug willen gaan maar neem toch maar enkele items mee om het verblijf aangenamer te maken...een aanrader voor de ligging maar niet voor het comfort.

A Blokland

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Wij werden hartelijk ontvangen met een brandend haardvuur. Ook na een later mankement aan een deur, kwamen de beheerders om het op te lossen. Heel vriendelijke mensen. Wij mochten op zondag langer blijven, en mochten vrij hout stoken. Milieubewuste afvalscheiding! Het huis/ligging enz is adembenemend. Zeer prive met schitterende natuur in en om het huis. Er zijn wel reparaties nodig aan trapleuning, sloten op wc's, losse afzuigkap en vaatwasser. Dit heb ik doorgegeven aan de organisatie.

Nel Vanderheyden

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Heel vriendelijke eigenaar! Alles is verlopen naar wens enkel de keuken en badkamers kunnen stilaan een opknapbeurt gebruiken. super ligging voor wie op zoek is naar rust. Heel angename lichte zitplaats met een gezellig haardvuur voor de koudere avonden.bonze 3 honden hebben de tijd van hun leven gehad!

Sarah De Schepper

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Een tof en stijlvol huisje (tikkeltje verouderd) op een prachtige locatie. Midden in de natuur, aan het meer. Het uitzicht vanuit het salon is wondermooi. En met de auto ben je meteen in de Hoge Venen, waar je naar hartelust kan wandelen op en langs de hoogste toppen van België. Een aanrader!

walter Van Damme

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Wij hebben er een prachtig mooi weekend beleefd . De uitzichten vanuit het huis zijn prachtig, je kan er uren naar kijken vanuit de gezellige zithoeken in huis . De tuin is heel, mooi, met watertjes, vijvers en vele hoekjes op te ontdekken. Er lag 18 cm sneeuw en we waanden ons soms in sprookjesland . Een echte aanrader voor wie van de natuur houdt.

Wim Debeuckelaere

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Leuk aangenaam weekend met vrienden. Prachtige wandelingen gemaakt rond stuwmeer en in de hoge venen. Nadien relaxen in de woning met zicht op mooie tuin. Heel vriendelijke huiseigenaar.

Emily Condé

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Vooral genieten, waar de ziel tot rust komt. Ideale locatie voor de family building, enz, Uiterst idyllische omgeving. Ongekend warm onthaal van de eigenaars. Voor herhaling vatbaar )

M Mandemaker

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

veel gedaan in de omgeving, cultuur, restaurants en een prachtige natuur

Frank Duchamps

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We werden hartelijk door de eigenaar ontvangen. Fantastische ligging, heel gezellig huisje. Schitterend uitzicht op een prachtige natuur, dieren, ... Kortom, we keren zeker terug!

viktor petre

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Verschrikkelijke klantendienst

Frederika Del Nero

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Rust en prachtig gelegen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 302444

Laatst bijgewerkt: 19.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/302444.htm


«Vrijstaande vakantiewoning in de Ardennen met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat