Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern chalet in de buurt van het bos in...

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(DVD-speler, CD-speler), keuken(oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), wastafel), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), wastafel), badkamer(douche, wastafel), toilet)

kachel(hout), verwarming(elektrisch), tuin, tuinmeubilair, BBQ, tennisbaan(privé), kinderstoel

Dit houten chalet met veel lichtinval ligt op een schitterend, afgelegen landgoed van 20 ha, met een panoramisch uitzicht over het dal. Deze oude jagershut met 3 slaapkamers is volledig gerenoveerd en ligt in Humain. Ideaal voor een gezinsvakantie.



Voor liefhebbers van de natuur is dit een mooie kans, ontdek de omgeving te voet of per mountainbike, of blijf lekker lui liggen in de living en geniet van de ondergaande zon. Wie weet zie je de eekhoorns wegspringen aan de bosrand. Ook is er de mogelijkheid om te langlaufen op 10 km.



De vintage decoratie en inrichting doet je terugdenken aan eind jaren 60 en 70. Het vakantiehuis beschikt over alle noodzakelijke comfort en is ideaal om in alle rust te tekenen, te schrijven of weg te dromen. Een privétennisbaan staat ter beschikking.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Vaatwasser Vaatwasser
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Tennisbaan

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Afvalheffing: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

wouter kesbeke

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prachtige locatie. Prachtige omgeving. Heel goed ontvangst.

Lieven De Meester

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De chalet was vlot te vinden. Het is heel mooi gelegen. Vanuit de living met grote ramen is er een prachtig vergezicht. Dus heel aangename en rustige omgeving. Ook fijn dat er een tennisveld is. De chalet zelf is echter aan renovatie toe. Bijna alle deuren slepen, de vloer lig oneffen. Maar vooral de muffe geur in de slaapkamers stoorde. De geur kruipt in je lakens en kledij. De keuken is wel goed (basis) uitgerust.

Diederik Van Eetvelde

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zeer vriendelijk ontvangst door mr. Pierrot. Het huisje was fantastisch met een heel mooi uitzicht over velden en het dorpje Havrenne. Wel wat verouderd (bijv. versleten zetels, moeilijk te sluiten deur, oude badkamer, ...). Verder ook een hele mooie omgeving groot bos naast het huis (met ruïnes van een oude marmermijn), wijdse velden wat verder op, ... De perfecte uitvalsbasis voor lange wandeltochten en uitstappen naar La-Roche-en-Ardenne, Dinant, ... Merci Belvilla, merci mr. Pierrot!

stefan van der zwet

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi gelegen met prachtig uitzicht en volledig ingericht. Wel wat gedateerd maar schoon en netjes. Wifi werkte goed, altijd handig. Hooguit waren met 6 personen de slaapkamers en het sanitair wat krap maar dat mocht de pret niet drukken. Uitstekend naar onze zin gehad

Bert Paul van Mil

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima ontvangst. Even bellen en de beheerder komt vriendelijk een en ander uitleggen. Mooie accommodatie en wat een uitzicht!. Genoeg hout voor de kachel. Als je van sfeer, gezelligheid, rust en natuur houdt dan is dit de juiste verblijfplaats.

Bart Janssens

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een gezellig chalet met fantastisch zicht op de vallei. Rustig gelegen met de nodige privacy. 's avonds lekker knus bij elkaar aan de open haard. Mooie omgeving, ideaal voor wandelingen. Voor herhaling vatbaar. Zeer vriendelijke en hulpzame eigenaar ! Merci beaucoup !

D.J. Witte

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Dit chalet ligt gelegen op een prachtige locatie op een prive grondgebied. Midden in de natuur geeft het een rustige indruk. De decoratie en inrichting zijn vintage en doen niets af aan het zit/slaapcomfort. Helaas was de bouwstaat van het chalet ook vintage en niet volledig gerenoveerd, zoals in de beschrijving staat. Veel achterstallig onderhoud zichtbaar in de badkamer, toilet, muren en vloeren. Het chalet heeft hierdoor veel last van tocht en vochtigheid in de woon- en slaapkamers.

Liliane Leclercq

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Frans

erg gezellig huisje Rustig vriendelijk en aardig aankomst in de avond van vrijdag, deze prachtige hemel roodachtige zon.

Cleo De Backer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zeer leuke, gezellige hut ! We komen sowieso terug !

N.W. Den Otter

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We hebben genoten van een rustige vakantie in een mooie omgeving. Het huisje was wel erg gedateerd, het kan wel een opknapbeurt gebruiken. Alle voorzieningen waren er wel, maar verouderd en erg sober. Uitzicht is prachtig, ligging is goed, maar stil. Er is veel schaduw, er zouden wat bomen gekapt moeten worden om meer van de zon te kunnen genieten op het terras met uitzicht op het dal.

Tine Vercruysse

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

mooi huisje wel wat aan renovatie toe en dringend nieuwe bedden ! er mocht wat netter gekuist zijn maar verder prachtig uitzicht. mooie streek leuke vakantie !

Klaas-Jan Dolman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Fijne vakantiewoning, wij hebben genoten goede ligging tussen Rochefort en Marche, prachtig uitzicht, lekker warm te stoken met twee houtkachels, slaapkamers zijn enigszins gedateerd, binnen wordt het vochtig door enkel glas, badkamer is wat krap.

Arie Mout

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We hebben veel gewandeld en vinden de directe omgeving erg mooi.leuke stadjes bezocht waarvan we Laroche het meest gezellig vonden. In Rochfort is de grot erg de moeite waard om te bezoeken!

Ruud Beun

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis ligt in een zee van groene ruimte en rust en is toch niet al te ver van winkels etc. Het huis is ruim, heeft goede wifi, zeer goed verwarmende houtkachel met een grote voorraad gratis hout, prachtig uitzicht. De inrichting is zeer eenvoudig, de slaapkamers vrij klein en ook de badkamer en de keuken zijn zeer eenvoudig. In de hele omgeving zijn vele mooie wandeltochten. De (vertegenwoordiger van) de eigenaar was zeer aardig en behulpzaam.

Corrie Buitendijk

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We hebben het geluk gehad om 2 weken prachtig weer te hebben gehad. De Ardennen op zijn mooist en zeker dit plekje. Prachtig uitzicht op het dal vanaf het schaduwrijke grasveld bij het huis. Optimale privacy en heel rustig. Mooi uitgangspunt voor fietstochten. Een goed geoutilleerd en ruim huis.

Richard Rossenberg van

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

weekend met 5 vrienden in Cabane Paoramique in de ardennen geweest . Werkelijk schitterend gelegen chalet , met prachtig uitzicht . Enige tegenvaller is de keuken , beetje armoedig . En de bank zit voor geen meter . Lekkere tennisbaan , hele weekend 25 graden , goeie bbq , top weekend gehad.

Johan Van Beekhoven

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huisje met een knusse woonkamer en verder van alle gemakken voorzien. Het uitzicht is werkelijk prachtig. De mogelijkheid om een balletje te slaan op de tennisbaan is helemaal een kadootje. Mooie omgeving voor fietstochten. De slaapkamers zijn aan de kleine kant, maar zoals gezegd de rest vergoedt veel.

christian Effenberger

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Zeer mooi heel mooi appartementen managers alleen het huis zelf is zeer mufig en vochtig, en er zijn een heleboel muizen en ander ongedierte, maar er is een zeer mooie open haard met een zeer goed brandhout waar het zo is bepaald bij beschikking

Mieke van Leeuwen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Engels

Leuk vakantiehuis, met gezellige sfeer. Mooie grote tuin met veel ruimte voor kinderen om te spelen.

Douche was een beetje klein en onhandig.

Demets Véronique

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, ondanks het feit dat we later dan afgesproken toegekomen zijn, Het uitzicht is fantastisch mooi. (zoals beloofd). Zeer rustig gelegen charmant huisje met kachel en barbecue. Wij hebben genoten.

Liliane Benoot

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Net zoals beschreven. Zeer panoramisch. Super vriendelijk en hout met hopen.

Jan Van den Hemel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een heel comfortabel verblijf van 4 nachten in dit huisje met spectaculair uitzicht. Humain is een goede uitvalsbasis om de Ardennen te verkennen. S’avonds kun je dan bij het warme haardvuur zitten, er is ook veel hout voorzien om vuur te maken. We werden ontvangen door de sympathieke Pierre die ons alles uitlegde en toonde. Een aanrader voor je verblijf in de Ardennen! De living bij de open haard is lekker warm - de douche en de slaapkamers zijn een beetje koud, maar dat is makkelijk op te lossen door een half uur op voorhand de elektrische verwarming daar aan te zetten. Het is heel ontspannend om hier te verblijven, we gaan wellicht nog een keer terug.

Henri Kluit

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mijn verblijf was geweldig. Dit kwam echter niet door het huis. Eerst het positieve. De beheerder van het huis was erg vriendelijk, maar sprak niet echt een andere taal dan Frans (dit was al wel aangegeven bij het reserveren, dus ik wist dit al wel van tevoren). De locatie en het uitzicht vanuit de woonkamer kunnen echt niet beter. Het huis is volledig en sfeervol ingericht en ook van servies en bestek is voldoende. Dan de minpunten. Hoewel de bedden opzich lekker liggen, kraken de eenpersoonsbedden heel erg. Verder kunnen de deuren van o.a. het toilet en de douche niet op slot. De wc is ook erg klein. Maar het ergste van alles is dat het huis ronduit smerig is: het ziet er uit alsof er in geen jaren onderhoud is gedaan of schoongemaakt is. Enkel de vloer lijkt enigszins aangeveegd, maar het vloerkleed ligt vol troep en voor de ramen dode insecten. Bij aankomst zaten er ook allemaal vliegen in het huis, met name in de keuken. Het huis is ook erg gedateerd: de vloer is zeer oneffen, ramen klemmen of sluiten slecht, deuren hangen scheef etc. Ik heb hier zelf allemaal niet zoveel last van gehad, sterker nog ik had een geweldig verblijf, maar ik zou dit huis niet echt aanraden, vooral omdat het gewoon smerig is.

Egbert Tietema

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Rustige locatie met panorama uitzicht, tennisbaan een leuke extra. Jammer dat er geen gehoor werd gegeven aan onze klacht dat de koelkast niet kouder werd dan 15 graden, men was hiermee wel op de hoogte. Verder fijne week gehad met z'n 6 en baby

Henk Kuiper

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aankomst prima. De accommodatie vertoont een wisselend beeld. De keuken is uitstekend, toilet en douche (vies) veel te klein (6 personen niet handig) en de zitstoelen onvoldoende. Het uitzicht is schitterend! De aanwezigheid van een tennisbaan was voor ons niet relevant. De omgeving is mooi, maar het fietsknopennetwerk nog lang niet optimaal.

Henri Kluit

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mijn verblijf was geweldig. Dit kwam echter niet door het huis. Eerst het positieve. De beheerder van het huis was erg vriendelijk, maar sprak niet echt een andere taal dan Frans (dit was al wel aangegeven bij het reserveren, dus ik wist dit al wel van tevoren). De locatie en het uitzicht vanuit de woonkamer kunnen echt niet beter. Het huis is volledig en sfeervol ingericht en ook van servies en bestek is voldoende.



Dan de minpunten. Hoewel de bedden opzich lekker liggen, kraken de eenpersoonsbedden heel erg. Verder kunnen de deuren van o.a. het toilet en de douche niet op slot. De wc is ook erg klein. Maar het ergste van alles is dat het huis ronduit smerig is: het ziet er uit alsof er in geen jaren onderhoud is gedaan of schoongemaakt is. Enkel de vloer lijkt enigszins aangeveegd, maar het vloerkleed ligt vol troep en voor de ramen dode insecten. Bij aankomst zaten er ook allemaal vliegen in het huis, met name in de keuken. Het huis is ook erg gedateerd: de vloer is zeer oneffen, ramen klemmen of sluiten slecht, deuren hangen scheef etc.



Ik heb hier zelf allemaal niet zoveel last van gehad, sterker nog ik had een geweldig verblijf, maar ik zou dit huis niet echt aanraden, vooral omdat het gewoon smerig is.

Corrie Buitendijk

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We hebben het geluk gehad om 2 weken prachtig weer te hebben gehad. De Ardennen op zijn mooist en zeker dit plekje. Prachtig uitzicht op het dal vanaf het schaduwrijke grasveld bij het huis. Optimale privacy en heel rustig. Mooi uitgangspunt voor fietstochten. Een goed geoutilleerd en ruim huis.

Claudia Berruti

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Engels

Het was een heerlijk huis, we hebben een geweldig verblijf gehad. De bedden waren comfortabel en de gastheer was gemakkelijk te bereiken. De keuken was goed uitgerust en we hadden geen problemen om het te vinden als we met de auto kwamen. We dachten dat het er in het echt groter uitzag dan op de foto's. We waren met 4 personen (vermoedelijk 5) en waren super comfortabel. Ons oorspronkelijke plan was om met 6 personen te gaan, wat volgens mij ook goed was geweest. (er is 1 tweepersoonsbed en 2 kamers met 2 eenpersoonsbedden).


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 303039

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/303039.htm


«Modern chalet in de buurt van het bos in...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven