Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Aangename fermette met buitenzwembad

Max.  8   gasten
0m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
0m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(eettafel, kachel(hout), zithoek), open keuken(fornuis(elektrisch), koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, ligbad, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), speelkamer(DVD-speler, spelcomputer, tafelvoetbal))

wasdroger, wasmachine, verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ(gas), parking, zwembad(privé, verwarmd, 8 x 4 m., geopend van Mei t/m 1/2 Sep)

Dit vakantiehuis in de gemeente Durbuy beschikt over een prive zwembad, ruim terras met een weids uitzicht. Het is ideaal voor een familievakantie.

Het verblijf staat in het authentieke dorpje Borlon, met genoeg te doen in de directe omgeving. Bezoek Adventure Valley in Durbuy, ontdek de rijke historie van deze middeleeuwse plaats en bewonder het uitzicht vanaf de uitkijktoren. Je kunt te voet of met het treintje naar boven. De regio biedt bovendien interessante musea en indrukwekkende kastelen.

Dit huis biedt de luxe om van mei tot half september te genieten van een verwarmd buitenzwembad. In de winter kun je je lekker warm houden bij de houtkachel in de salon. De keuken is van alle gemakken voorzien en de speelzaal is uitgerust met tafelvoetbal en een dvd-speler. In de gezellige tuin met fruitbomen kun je 's zomers barbecueën (gas BBQ).

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 6 km

6 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Station 8 km

8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 250 terug 14 dagen na vertrek.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 7,50/nacht. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 12 p.p./verblijf.
Elektriciteit: € 0,70/kWh.
Gas/Olie: € 0,95/Liter.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Hout: € 8,50/pakket.
Kinderbed: € 2,50/nacht.
Kinderstoel: € 2,50/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Rutger Bakker

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooi huis met veel ruimte. Het en der leek het huis ge-update ten opzichte van de foto’s. Opvallend was dat er alleen een tv op zolder was. En het huis is best gehorig. Vooral de tuin is erg mooi en groot. Het zwembad was natuurlijk heerlijk maar er was nog veel meer zoals een schommel, speel huisje, pingpong tafel en een groot voetbalveld met goal. Minpunt van de woning was het halen en brengen van de sleutel. Waarbij ook beddengoed en een gedeelte van de afval weggebracht moest worden. Dit is zeker met een auto die volgepakt is verre van ideaal. Glas kon 100 meter buiten het dorp worden weggegooid. Maar dat stond helaas nergens aangegeven. Dit kan absoluut beter.

Marianne Vriezen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huis is mooi gelegen met vrij uitzicht aan de achterkant van het huis. Het heeft een grote tuin met een zwembad. Helaas was er bij onze aankomst (12 mei) niks aan het zwembad gedaan waardoor het zwembad erg smerig en niet verwarmd was en wij het niet hebben kunnen gebruiken. De woonkamer is klein maar gezellig met twee goede banken. Er is, anders dan ons was toegezegd, geen televisie in de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien met ruim bestek, borden en schaaltjes. Twee slaapkamers met 2 2-persoonsbedden. In 1 van de slaapkamers staat daarnaast ook een stapelbed. Een van de bedden gaf het gevoel alsof je niet recht lag. De schoonmaak liet op meerdere plekken te wensen over. Vooral het toilet beneden oogt vies met vreemde opgedroogd strepen op de muren en gele sporen op deur en plint. In een deel van het huis hing een vervelende penetrante geur wat bij ons op de keel (slijmvliezen) en ogen (prikkend) sloeg. Mogelijk veroorzaakt door stookolie? Ook in het toilet boven hing een vervelende geur. Er was geen toiletpapier aanwezig bij aankomst, houd daar rekening mee!

Annemiek Jansen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Ons volwassen gezin (4 personen) en ouders (2 personen) hebben dit huis via Belvilla geboekt. Wij kwamen daar om samen heel fijne herinneringen te maken. Het huis verschafte alle faciliteiten die je kan wensen. Het had alle charme van een oud vrijstaand huis met de luxe van een verwarmd buiten zwembad, overkapping, tafeltennistafel een enorme tuin waarnaast weilanden dus volop privacy. Het huis bood alles volgens beschrijving. Wij hadden heerlijk weer waardoor we volop van de tuin konden genieten. Ik las in een eerdere review dat het niet super schoon is….dat klopt maar het is ook geen modern huis. Als er iets is wat je stoort of niet werkt…gewoon even bellen. Wij hebben gewoon voor gebruik ff afgewassen (doe ik sowieso ergens anders) en dan kom je een heel eind. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

Wesley Gyselinck

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Ideaal voor uitstap met vrienden. Met een gezin of familie stel ik mij hier toch enkele vragen ivm de hygiëne. Zoals eerder te lezen in de reviews is dit huisje al in lange tijd niet meer grondig gepoets! De gigantische hoeveelheid vliegen binnenshuis krijg je er gratis bij. We hadden een vliegenvanger gehangen, welke na 1 dag reeds vol hing. Dit was een aantal van +-60. Waarbij we er dan tientallen nog zelf hebben gedood. Op het gehele weekend denk ik dat er om en bij de 200 vliegen binnen zaten. Verschrikkelijk! Ook de (gas)bbq was onmogelijk te gebruiken. De rooster was bijna dichtgeklit van het vet en de olie. Er was bijna geen vlam, daar de buisleiding wrs vol vet zat. Hygiëne dik ondermaats. De lokatie was echter wel goed. Rustig gelegen, op kleine 10min van durbuy centrum. Ook het zwembad was ok. Dit was verwarmd, wat bij minder goed weer nog steeds aangenaam zwemmen was! Prijs kwaliteit toch niet overtuigd.

Eveline D'Hoossche

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Borlon is prachtig de rust en kalmte super! Het huis is super, alles is aanwezig. Maar helaas het is totaal niet proper, alles was vuil, je betaald 95 euro schoonmaak maar het is daar al super lang niet gepoetst, dit is zeer jammer, want het is een super huis met alles er op en aan. De keuken was niet netjes, de ijskast was vuil (vanbuiten) als je de velux open trok kwamen er 100 dode vliegen uit, dode vliegen op de ventserbanken, een grondige poetsbeurt is daar meer dan nodig. HEt is niet dat het huis leegstond want wij hadden gevraagd om een dag vroeger toe te komen en dit was niet mogelijk wegens het verhuurd was. Buiten hebben we op dag 1 verschillende muizen gezien en rattenuitwerpselen, Ergens te begrijpen want je zit daar op de boerenbuiten. maar toen we in het oude deel van het huis op de vensterbanken ook uitwerpselen vonden (binnen in het huis) was het plezier toch wel over. We hebben ook een dode muis aangetroffen in de badkamer en snachts dieren horen knagen. Jammer dat dit mooie huis zo slecht onderhouden wordt, nogmaals een goede poetsbeurt en regelmatig onderhoud en alle problemen zouden daar opgelost zijn. Zeer jammer... Er is reeds een klacht ingediend, we hebben foto's verzonden maar nog geen reactie mogen ontvangen van de reisleider. Jammer.

H.C Haepp

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Sleutels die we tien kilometer verderop zouden moeten oppakken, maar dat was geen probleem en alles werkte prima. De accommodatie is erg gezellig, geen luxe, maar groot genoeg voor acht personen. Maar de tuin is een droom en het zwembad pure luxe! Zeer rustige omgeving, schilderachtige geweldig

Reinier Stam

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

Het huis was leuk, het zwembad was een leuk extraatje. kamers zijn een beetje klein voor 6 personen, als het slecht weer is, zoals we een paar dagen hadden, kun je binnen krap worden. Sommige deuren/kamers kunnen wat verbetering gebruiken. de deur naar de zolder kon bijvoorbeeld niet dicht.



Net als andere reviews zagen we dat ook de schoonmaak op sommige plekken wat beter kon. de barbecue buiten was bijvoorbeeld helemaal niet schoon.



Al met al hebben we een goed weekend gehad in het huis, maar het heeft wat achterstallig onderhoud nodig om nog eens te bezoeken.

Reinier Stam

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

Het huis was leuk, het zwembad was een leuk extraatje. kamers zijn een beetje klein voor 6 personen, als het slecht weer is, zoals we een paar dagen hadden, kun je binnen krap worden. Sommige deuren/kamers kunnen wat verbetering gebruiken. de deur naar de zolder kon bijvoorbeeld niet dicht.



Net als andere reviews zagen we dat ook de schoonmaak op sommige plekken wat beter kon. de barbecue buiten was bijvoorbeeld helemaal niet schoon.



Al met al hebben we een goed weekend gehad in het huis, maar het heeft wat achterstallig onderhoud nodig om nog eens te bezoeken.

H.C Haepp

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Sleutels die we tien kilometer verderop zouden moeten oppakken, maar dat was geen probleem en alles werkte prima. De accommodatie is erg gezellig, geen luxe, maar groot genoeg voor acht personen. Maar de tuin is een droom en het zwembad pure luxe! Zeer rustige omgeving, schilderachtige geweldig

Eveline D'Hoossche

4,0
4 4 4 4 4

Borlon is prachtig de rust en kalmte super! Het huis is super, alles is aanwezig. Maar helaas het is totaal niet proper, alles was vuil, je betaald 95 euro schoonmaak maar het is daar al super lang niet gepoetst, dit is zeer jammer, want het is een super huis met alles er op en aan. De keuken was niet netjes, de ijskast was vuil (vanbuiten) als je de velux open trok kwamen er 100 dode vliegen uit, dode vliegen op de ventserbanken, een grondige poetsbeurt is daar meer dan nodig. HEt is niet dat het huis leegstond want wij hadden gevraagd om een dag vroeger toe te komen en dit was niet mogelijk wegens het verhuurd was. Buiten hebben we op dag 1 verschillende muizen gezien en rattenuitwerpselen, Ergens te begrijpen want je zit daar op de boerenbuiten. maar toen we in het oude deel van het huis op de vensterbanken ook uitwerpselen vonden (binnen in het huis) was het plezier toch wel over. We hebben ook een dode muis aangetroffen in de badkamer en snachts dieren horen knagen. Jammer dat dit mooie huis zo slecht onderhouden wordt, nogmaals een goede poetsbeurt en regelmatig onderhoud en alle problemen zouden daar opgelost zijn. Zeer jammer... Er is reeds een klacht ingediend, we hebben foto's verzonden maar nog geen reactie mogen ontvangen van de reisleider. Jammer.

Wesley Gyselinck

4,0
4 4 4 4 4

Ideaal voor uitstap met vrienden. Met een gezin of familie stel ik mij hier toch enkele vragen ivm de hygiëne.

Zoals eerder te lezen in de reviews is dit huisje al in lange tijd niet meer grondig gepoets! De gigantische hoeveelheid vliegen binnenshuis krijg je er gratis bij. We hadden een vliegenvanger gehangen, welke na 1 dag reeds vol hing. Dit was een aantal van +-60. Waarbij we er dan tientallen nog zelf hebben gedood. Op het gehele weekend denk ik dat er om en bij de 200 vliegen binnen zaten. Verschrikkelijk!

Ook de (gas)bbq was onmogelijk te gebruiken.

De rooster was bijna dichtgeklit van het vet en de olie.

Er was bijna geen vlam, daar de buisleiding wrs vol vet zat.

Hygiëne dik ondermaats.

De lokatie was echter wel goed. Rustig gelegen, op kleine 10min van durbuy centrum.

Ook het zwembad was ok. Dit was verwarmd, wat bij minder goed weer nog steeds aangenaam zwemmen was!

Prijs kwaliteit toch niet overtuigd.

Annemiek Jansen

4,0
4 4 4 4 4

Ons volwassen gezin (4 personen) en ouders (2 personen) hebben dit huis via Belvilla geboekt. Wij kwamen daar om samen heel fijne herinneringen te maken. Het huis verschafte alle faciliteiten die je kan wensen. Het had alle charme van een oud vrijstaand huis met de luxe van een verwarmd buiten zwembad, overkapping, tafeltennistafel een enorme tuin waarnaast weilanden dus volop privacy. Het huis bood alles volgens beschrijving. Wij hadden heerlijk weer waardoor we volop van de tuin konden genieten. Ik las in een eerdere review dat het niet super schoon is….dat klopt maar het is ook geen modern huis. Als er iets is wat je stoort of niet werkt…gewoon even bellen. Wij hebben gewoon voor gebruik ff afgewassen (doe ik sowieso ergens anders) en dan kom je een heel eind. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 303125

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/303125.htm


«Aangename fermette met buitenzwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven