Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervolle vakantiewoning in La Tzoumaz, 250 ...

Max.  14   gasten
210m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 14  gasten
210m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, ligbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), sauna, skiberging)

Op de 1e etage: (woonkamer(2x TV(satelliet), DVD-speler), keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet))

Op de 2e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, douche, wastafel, toilet))

bubbelbad(tegen betaling), wasmachine, balkon, verwarming, terras, tuinmeubilair, parking, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Dit vrijstaande chalet in La Tzoumaz bevindt zich op 250 m van de skipiste van het skigebied Les 4 Vallées. Het verblijf biedt comfortabel plaats aan meerdere gezinnen of groepen vrienden.

Het huis staat op 300 m van de skilift naar de skipistes en het centrum met restaurants en winkels is op 700 m afstand. In de omgeving kun je mooie wandelingen maken, fietsen en skiën door het prachtige landschap. De skibushalte bevindt zich op 100 m afstand en het vliegveld van Sion ligt op ongeveer 30 minuten rijden.

Deze sfeervolle vakantiewoning is zeer comfortabel ingericht en voorzien van een gemeenschappelijke sauna en een heerlijk bubbelbad, waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. De open haard zorgt voor sfeer en op het terras en het balkon kan je genieten van het uitzicht op de bergen. Na het skiën kun je de ski's stallen in de aparte skiberging. Het chalet beschikt tevens over vloerverwarming en WiFi.

Op de begane grond bevindt zich nog een ander appartement dat geen onderdeel van deze vakantiewoning uitmaakt.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 6

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 14

6 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km


Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: CHF 1.000. U dient de borg contant of per creditcard te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, CHF 2,60 p.p./nacht.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, CHF 12 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
bubbelbad: CHF 46/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jan Widdershoven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Groot succes Heerlijk huis Fantastisch weer

VICTOR STRATIEV

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Dank je hier kopieert al die lange roman die ik "heb geschreven naar de vorige pagina - c" is precies de "voor andere reizigers

Robin Schippers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hypermoderne chalet in La Tzoumaz, gelegen op 1600m hoogte. 7 mooie slaapkamers, elk met eigen badkamer. Ruime keuken met 2 fornuizen en 2 ovens, glazen en bestek voor 14 personen is aanwezig. Gelegen aan een paar mooie wandelwegen. Vanaf afrit snelweg 20 minuten bergop rijden. Minpuntje plaatselijke vertegenwoordiger schrijft begin- en eindstand van elektriciteitsmeter niet op in bijzijn van cliënten, het is dus onduidelijk of er met correcte gegevens wordt gewerkt.

Gert Doppenberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ons verblijf in Charmille met 12 personen was uitstekend! Een grote luxe was dat iedereen een eigen badkamer had met toilet en dat er ook nog een apart toilet zat bij de woonkamer. De gehuurde bedlinnen vielen wat tegen (oud en te krap). De keuken was zeer ruim en goed geschikt voor het koken voor 12 personen. Wel waren er wat weinig glazen (zelf bijgehaald, en laten staan) en weinig grote pannen, en maar 1 koekepan. Het huis is zeer luxe. Een mooie skiruimte. We miste alleen wel verwarming voor onze skischoenen, maar misschien zijn wij verwend... Draadloos internet en een dvd speler, zeer leuk! Ook is BVN te ontvangen op de tv, om toch een beetje op de hoogte te blijven. Er zit een leuke haard in die we 1 keer hebben gebruikt, aangezien de vloerverwarming al voldoende is, helemaal met zo'n stel. De afstand naar de piste was elke morgen een zware warming up, niet omdat het zo ver was maar vooral omdat het een slingerpad omhoog lopen is met ski spullen aan. Eenmaal op de piste is het heerlijk, je skied naar de lift en je gaat het gebied in. Naar het huis terug skieen was geen probleem. Het gebied is top!! En het was heerlijk rustig. De meeste liften zijn alleen wel wat verouderd. Conclusie: Topvakantie!

Gert Doppenberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ons verblijf in Charmille met 12 personen was uitstekend! Een grote luxe was dat iedereen een eigen badkamer had met toilet en dat er ook nog een apart toilet zat bij de woonkamer. De gehuurde bedlinnen vielen wat tegen (oud en te krap).
De keuken was zeer ruim en goed geschikt voor het koken voor 12 personen. Wel waren er wat weinig glazen (zelf bijgehaald, en laten staan) en weinig grote pannen, en maar 1 koekepan.
Het huis is zeer luxe. Een mooie skiruimte. We miste alleen wel verwarming voor onze skischoenen, maar misschien zijn wij verwend...
Draadloos internet en een dvd speler, zeer leuk!
Ook is BVN te ontvangen op de tv, om toch een beetje op de hoogte te blijven.
Er zit een leuke haard in die we 1 keer hebben gebruikt, aangezien de vloerverwarming al voldoende is, helemaal met zo'n stel.
De afstand naar de piste was elke morgen een zware warming up, niet omdat het zo ver was maar vooral omdat het een slingerpad omhoog lopen is met ski spullen aan. Eenmaal op de piste is het heerlijk, je skied naar de lift en je gaat het gebied in. Naar het huis terug skieen was geen probleem. Het gebied is top!! En het was heerlijk rustig. De meeste liften zijn alleen wel wat verouderd. Conclusie: Topvakantie!

Robin Schippers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hypermoderne chalet in La Tzoumaz, gelegen op 1600m hoogte. 7 mooie slaapkamers, elk met eigen badkamer. Ruime keuken met 2 fornuizen en 2 ovens, glazen en bestek voor 14 personen is aanwezig. Gelegen aan een paar mooie wandelwegen. Vanaf afrit snelweg 20 minuten bergop rijden.

Minpuntje plaatselijke vertegenwoordiger schrijft begin- en eindstand van elektriciteitsmeter niet op in bijzijn van cliënten, het is dus onduidelijk of er met correcte gegevens wordt gewerkt.

E. Van Buuren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Superruim opgezet, nieuw huis met een mooie ligging. Skiën tot aan de voordeur, mooi uitzicht, niet zo gehorig als de meeste huizen in skigebieden. Prima plek voor grotere gezelschappen met kinderen. Het dorpje (klein) is op loopafstand. De beheerder is een wat rare man. Een 4WD auto is in de wintermaanden essentieel, omdat het pad naar het huis toe stijl is en niet goed sneeuwvrij wordt gehouden. De Jacuzzi mocht alleen tegen meerbetaling worden gebruikt vonden wij raar omdat het huis al best prijzig was.

Martin Grossbach

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De accommodatie was erg goed en ideaal voor 3 gezinnen. Helaas was de huisvoorbereiding niet optimaal. Hier had je op de steile oprit moeten sprenkelen, zelfs als er iets was gespleten om ongelukken op ijs te voorkomen. Voor de hoeveelheid van de eindschoonmaak was het huis helaas niet goed schoongemaakt. Daarnaast moesten we de vaat volledig afspoelen, omdat deze was verontreinigd met restjes. De apparatuur met potten, pannen, raclette en fondue was geweldig!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 303417

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/303417.htm


«Sfeervolle vakantiewoning in La Tzoumaz, 250 ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven