Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabele vakantiewoning met eigen terras ...

Max.  4   gasten
64m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
64m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, woonkamer(2x 1-pers. slaapbank, TV(satelliet), radio), woonkeuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet))

serre/veranda, douche, wasmachine, verwarming(CV), terras(24 m2), tuin(gedeeld met eigenaar, omheind, 350 m2), fietsenberging, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking, vijver, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, gedeeld met eigenaar, 8 x 8 m., geopend van Jun t/m Aug), kinderbed, strijkplank, strijkijzer, gezelschapsspellen

Dit comfortabele appartement in het Duitse Saksen is voorzien van een fijn privéterras en een prachtige tuin met een zwembad. Er is 1 slaapkamer die 4 personen kan accommoderen. Deze optie is ideaal voor natuurliefhebbers.

In de ochtend kun je een frisse wandeling maken in het bos, dat slechts 500 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is veel groen in de omgeving en je kunt genieten van de rust bij het riviertje, dat op 3 km afstand ligt. De dichtstbijzijnde supermarkt is 2.5 km ver.

Het vakantiehuis is voorzien van een tuin die wordt gedeeld met de eigenaar. Het is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Evenals de tuin wordt het zwembad gedeeld met de eigenaar. Deze is geopend van juni t/m augustus.

De dichtstbijzijnde bushalte is 700 m verderop.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Station 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Herzog Stephan

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Zeer aangenaam Goed omrand appartement

Lena Kantelberg

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Mooi appartement in een fantastische omgeving.

Daniela Gindler

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Geweldige accommodatie kan alleen worden aanbevolen

G Koornstra

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Huiseigenaar stuurde ons van te voren een routebeschrijving, omdat de navigatie verkeerde informatie geeft. Met de routebeschrijving konden we het adres goed vonden.

Silke Geyer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Aankomst goed, accommodatie zeer goed, omgeving fantastisch mooi

S.M.J Vis-Verbeek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden hartelijk ontvangen. Het huis zag er schoon en verzorgd uit. De tuin was een plaatje met een fantastisch zwembad.

Jaap Waling

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

het is een mooi vakantiehuis. alles aanwezig .Geweldige tuin met groot zwembad. een min puntje . met navigatie kom je een eind alleen de laatste kilometer is het flink zoeken en vragen. het huisje licht op een soort vakantie/camping achtig park. een duidelijke beschrijving is nodig. de omgeving is ook zeer mooi.

Sigrid Schuurman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Werden hartelijk ontvangen, lastig te vinden via de navigatie. Huis was erg mooi en zeer schoon. Voorzien van alles wat je nodig hebt!! Zeer mooie omgeving.

G Hakze

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden hartelijk ontvangen door Gina die ons halverwege de straat tegemoet kwam omdat tomtom ons naar een verkeer adres bracht. Het huis is precies als omschreven, werkelijk overal van voorzien, schoon en erg netjes en vooral veel privacy. De omgeving is ideaal voor een actieve vakantie. Kortom een fantastische week gehad.

J. Huts

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden goed ontvangen en kregen de nodige uitleg. Het huisje was al lekker opgewarmd. Alles wat je thuis gewend bent is er aanwezig. Grote TV met perfect beeld, verwarming optimaal, warm water altijd voldoende. Tuin met totale privacy, was nu door tijd van het jaar natuurlijk niet optimaal, maar in de zomer lijkt dit een ideale plek om van te genieten, inclusief natuurzwembad. De plaats Pirna heeft een mooi centrum met fraaie bebouwing en (culinair) vertier. Dresden ligt op 25km en zeker een bezoek waard. Trouwens als je bij het station in Pirna een OV kaartje koopt 'a €6,50 p.p. dan kun je een hele dag, al vanaf de vakantiewoning, gebruik maken bussen, treinen en trams zoveel als je wil. In de hele omgeving is er mooie natuur. Ook voor te wandelen, met name de Mahlerweg. De Bastei bij Lohmen is eveneens een prachtige bezienswaardigheid. Verder kun je snel even een stukje Polen en Tsjechië verkennen. Tevens nog een dagje naar de sauna in Bad Schandau geweest. Een aanrader voor liefhebbers. 's Morgens kun op 200 meter afstand van het huisje bij een bakker verse broodjes kopen.

Hein Vanseveren

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een heel compleet uitgeruste woning met aangename tuin, groot zwembad, en heel rustig gelegen. De eigenaars stoorden ons niet meer dan nodig was , zodat we echt het gevoel hadden om bijna in een privé-woning te verblijven. De eerste dagen van ons verblijf temperaturen van boven de 30° zodat het zwembad meer dan welkom was. We wandelden enkele etappes van de prachtige Malerweg die hier vlakbij is. Als afwisseling een tweetal fietstochten langs de Elbe waarvan één naar Dresden wat zeker ook het bezoeken waard was. We genoten van onze vakantie.

Antonia Kunz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Ik was aangenaam verrast. De receptie was zeer warm en je meteen voelde me comfortabel. Het was allemaal erg mooi schoon en netjes. We hebben echt genoten van onze vakantie en zou nog steeds graag. Dresden is gemakkelijk te bereiken, net als het bastion. Je kon de fiets naar het centrum van de stad. Zelfs brood service wordt aangeboden bij het pand. En het zwembad was geweldig, ik gebruikte het elke dag. Vogel familie is erg mooi en we zullen terugkomen.

G Hakze

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden hartelijk ontvangen door Gina die ons halverwege de straat tegemoet kwam omdat tomtom ons naar een verkeer adres bracht. Het huis is precies als omschreven, werkelijk overal van voorzien, schoon en erg netjes en vooral veel privacy. De omgeving is ideaal voor een actieve vakantie.

Kortom een fantastische week gehad.

R.N Reischke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Zeer vriendelijk welkom. Het huis is goed uitgerust en er ontbreekt niets. Comfortabele bedden, liefdevol ingerichte kamers en vooral heel schoon en netjes. Tuinmeubilair, stoelen en een parasol kunnen worden gebruikt op het prachtige terras. Als het regent, kunt u comfortabel zitten in de serre en genieten van het groene uitzicht. Het zwembad is gewoon geweldig en werd door ons veel gebruikt. De omgeving is prachtig en veel bestemmingen in de natuur of culturele voltooiing van de vakantie. Wij danken u voor de geweldige vakantie.

Jaap Waling

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

het is een mooi vakantiehuis. alles aanwezig .Geweldige tuin met groot zwembad.

een min puntje . met navigatie kom je een eind alleen de laatste kilometer is het flink zoeken en vragen. het huisje licht op een soort vakantie/camping achtig park.

een duidelijke beschrijving is nodig. de omgeving is ook zeer mooi.

Hein Vanseveren

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een heel compleet uitgeruste woning met aangename tuin, groot zwembad, en heel rustig gelegen. De eigenaars stoorden ons niet meer dan nodig was , zodat we echt het gevoel hadden om bijna in een privé-woning te verblijven.

De eerste dagen van ons verblijf temperaturen van boven de 30° zodat het zwembad meer dan welkom was. We wandelden enkele etappes van de prachtige Malerweg die hier vlakbij is. Als afwisseling een tweetal fietstochten langs de Elbe waarvan één naar Dresden wat zeker ook het bezoeken waard was.

We genoten van onze vakantie.

J. Huts

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We werden goed ontvangen en kregen de nodige uitleg. Het huisje was al lekker opgewarmd. Alles wat je thuis gewend bent is er aanwezig. Grote TV met perfect beeld, verwarming optimaal, warm water altijd voldoende. Tuin met totale privacy, was nu door tijd van het jaar natuurlijk niet optimaal, maar in de zomer lijkt dit een ideale plek om van te genieten, inclusief natuurzwembad. De plaats Pirna heeft een mooi centrum met fraaie bebouwing en (culinair) vertier. Dresden ligt op 25km en zeker een bezoek waard. Trouwens als je bij het station in Pirna een OV kaartje koopt 'a €6,50 p.p. dan kun je een hele dag, al vanaf de vakantiewoning, gebruik maken bussen, treinen en trams zoveel als je wil. In de hele omgeving is er mooie natuur. Ook voor te wandelen, met name de Mahlerweg. De Bastei bij Lohmen is eveneens een prachtige bezienswaardigheid. Verder kun je snel even een stukje Polen en Tsjechië verkennen. Tevens nog een dagje naar de sauna in Bad Schandau geweest. Een aanrader voor liefhebbers. 's Morgens kun op 200 meter afstand van het huisje bij een bakker verse broodjes kopen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie aan een meer

Objectnummer: 304429

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304429.htm


«Comfortabele vakantiewoning met eigen terras ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat