Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel vakantiehuis met oven

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(satelliet)), keuken(oven), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden))

terras, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten), kinderbed, kinderstoel

Op het park vindt u diverse verschillende type huizen. Zo is er het 4-pers. vrijstaande huis met gezellige houtkachel (DE-33034-01), de 5-pers. etagewoning met fijne loggia (DE-33034-02), de 3-pers. begane grond woning met twee slaapkamers, ideaal voor jonge gezinnen (twee ouders en 1 kind) of stellen (DE-33034-03), de 4-pers. begane grond woning (DE-33034-04) en de twee types van de twee-onder-één-kap variant (DE-33034-05 en DE-33034-06). Alle varianten zijn comfortabel en verzorgd ingericht en beschikken over een terras/loggia met tuinmeubelen. Op aanvraag zijn er mindervalide-vriendelijke woningen te huur. Kortom; een prima bestemming met voor ieder wat wils!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Oven

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 8 km

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiepark Naturpur ligt in het zeer fraaie Bruchttal aan de rand van een uitgestrekt bosgebied. Het vakantiepark is kleinschalig en is een ideale plaats voor diegenen die de stress en hectiek van alledag willen vergeten. Het park beschikt onder andere over een buitenzwembad, een restaurant met bar, 2 tennisbanen, een kinderspeelplaats en een barbecueplaats. In de omgeving vindt u diverse fiets- en wandelpaden, die u door het prachtige heuvellandschap van het Weserbergland leiden. Binnen 50 km zijn in totaal 6 golfbanen en cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan historische steden als Höxter en Marienmünster of het beroemde Hermannsdenkmal nabij Detmold. De vele kastelen, kloosters en kerken zijn ook zeker het bezichtigen waard. Voor ieder wat wils dus in dit mooie gebied.

Kleinschalig en rustig gelegen vakantiepark voorzien van diverse faciliteiten zoals een zwembad en tennisbanen. De omgeving is zeer geschikt voor zowel rustzoekers als de actieve vakantieganger.


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 6/nacht.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 16 p.p./verblijf. On request(please reserve).
Elektriciteit: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mieke Lermytte

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Vlotte incheck. Vriendelijk. Volgden goed alle corona-maatregelen. Goede accommodatie. Leuk dorpje. Groene omgeving.

Joke Behiels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hadden een erg leuke tijd in Holiday Park Puur natuur in Bellersen.Ruhig, prachtige omgeving, ideaal voor excursies.

Peter Splinter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prettig verblijf, rustige en prachtige ligging

Sikke van der Veen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat een mooie omgeving ! Diep in het hart van het Teutoburgerwald ligt deze camping. In een prachtige omgeving tussen de bergen. De natuur is hier prachtig, er is voldoende te doen voor de kinderen. Vriendelijk ontvangst op het park en alles naar wens. Ik miste de kinderstoelen en het traphekje maar dat was binnen een paar minuten opgelost. Enige nadeel wanneer je iets wilt bekijken bijv. pretpark, boottocht, kasteel, uitkijk toren over de bergen etc. is het altijd LANG rijden. Niet ver maar lang soms doe je over 15 kilometer wel 45 minuten. Dit door alle kneuterige weggetjes en bergdalen... evengoed is de omgeving werkelijk prachtig ! Een aanrader voor avonturiers en gezinnen met kinderen ! Groeten S van der Veen (ochten)

J.C. De Kroon

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een zeer gastvrij park wat niet zo massaal is. De kinderen (7 en 9 jaar) voelden zich hier al snel helemaal thuis. Lekker zwemmen wanneer je zelf wilt, lekker tafeltennissen of bijv. gewoon tensissen. De wekelijkse zeer gezellige en gastvrije bbq. En dan niet te vergeten de prachtige omgeving. Op het park zelf kun je in de bistro heel eten tegen een lage prijs. Wij kijken met veel plezier terug op onze vakantie.

a klompmaker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Leuk huisje, praktisch, borden kopjes enz. netjes en ruim voldoende aanwezig. Vriendelijke benadering. Heel schoon bij binnenkomst. Netjes parkje schoon en verzorgd. Leuk zwembad, ook schoon en netjes. Leuke aankleding met groen en bloemen.Heerlijk rustig, prachtige omgeving, mooie wandelroutes. Aardige mensen. Fam Klompmaker, Holland

J.C. De Kroon

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een zeer gastvrij park wat niet zo massaal is. De kinderen (7 en 9 jaar) voelden zich hier al snel helemaal thuis. Lekker zwemmen wanneer je zelf wilt, lekker tafeltennissen of bijv. gewoon tensissen. De wekelijkse zeer gezellige en gastvrije bbq. En dan niet te vergeten de prachtige omgeving. Op het park zelf kun je in de bistro heel eten tegen een lage prijs. Wij kijken met veel plezier terug op onze vakantie.

Marielle Mars

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij huurden een 5-pers half vrijstaande bungalow. Deze was ruim en schoon. De isolatie moet heel aardig zijn, want we hebben binnen niks van de buren gehoord en het bleef ook redelijk koel. De kinderen vonden het heerlijk om elke dag te gaan zwemmen en spelen met andere kinderen. Het zwembad was niet zo groot, 1.30 diep, ideaal voor kinderen die net hun zwemdiploma hebben. Het speeltuintje was nogal klein. De barbecue op vrijdag met drinken en worst voor 1 euro was gezellig. Het restaurant bij het park was spotgoedkoop. In het dorp zitten een bakker en een antieke maar zeer complete supermarkt (op zich al een bezienswaardigheid). Ook op loopafstand is een waterspeeltuin en een grote speeltuin, waar we veel tijd hebben doorgebracht. Het wandelpad der Zinnen was erg leuk, ook voor de kinderen. Op het parkje is gratis WIFI, maar helaas kwam het signaal niet tot in onze bungalow (de voorste bungalows hadden wel signaal). In de inventaris misten we alleen een kaasschaaf. We konden weinig informatie over uitjes met kinderen vinden, er is echt voornamelijk natuur in de omgeving. Als uitje zijn we een dag naar Bad Pyrmont geweest waar ze een soort dierentuin hebben en een geweldig rustig centrum. Al met al is dit park een aanrader voor wandelaars en gezinnen met lagere schoolkinderen.

Sikke van der Veen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat een mooie omgeving ! Diep in het hart van het Teutoburgerwald ligt deze camping. In een prachtige omgeving tussen de bergen. De natuur is hier prachtig, er is voldoende te doen voor de kinderen. Vriendelijk ontvangst op het park en alles naar wens. Ik miste de kinderstoelen en het traphekje maar dat was binnen een paar minuten opgelost.

Enige nadeel wanneer je iets wilt bekijken bijv. pretpark, boottocht, kasteel, uitkijk toren over de bergen etc. is het altijd LANG rijden. Niet ver maar lang soms doe je over 15 kilometer wel 45 minuten. Dit door alle kneuterige weggetjes en bergdalen... evengoed is de omgeving werkelijk prachtig ! Een aanrader voor avonturiers en gezinnen met kinderen !

Groeten S van der Veen (ochten)

Niels Meis

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Rustig park, goed voor jonge kinderen, mooie speeltuin en -niet- verwarmd zwembad, koud maar fijn. Huisjes zijn aan modernisering toe, maar wel ok. Erg Vriendelijk personeel. De genoemde vrijdag barbecue is ons ontgaan, die bestaat niet meer.

Hilde Ten Thije

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fijne, hartelijke ontvangst. Het park is mooi, ruim opgezet in het groen en op loopafstand van supermarkt. Vanaf het park beginnen er wandelingen. Het huisje was prima (wij hadden 9a). Wel vond ik het terras dicht tegen buren aanliggen.

a klompmaker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Leuk huisje, praktisch, borden kopjes enz. netjes en ruim voldoende aanwezig. Vriendelijke benadering. Heel schoon bij binnenkomst. Netjes parkje schoon en verzorgd. Leuk zwembad, ook schoon en netjes. Leuke aankleding met groen en bloemen.Heerlijk rustig, prachtige omgeving, mooie wandelroutes. Aardige mensen.
Fam Klompmaker, Holland


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 304713

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304713.htm


«Comfortabel vakantiehuis met oven» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven