Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement met uitzicht op de bergen in...

Max.  2   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
70m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV(satelliet, digital)), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), berging)

verwarming(CV), terras(privé), tuin, tuinmeubilair, parking

Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 3 personen, ideaal voor een klein gezin. Het appartement bevindt zich op de begane grond en ligt op een hoogte van 500 m, op een helling met uitzicht op de bergen.



Restaurants, cafés, bars en winkels zijn op 3 km afstand. Bezoek de historische vakwerkstad Homberg en de prachtige vakwerksteden Melsungen en Fritzlar. De museumstad Kassel, met het grootste bergpark van Europa en het slot Wilhelmshöhe, ligt op 40 km afstand. In de vele meren in de omgeving kan je gaan zwemmen. In de omgeving kan je via panoramaroutes wandelen door het prachtige landschap. In de winter kan je wandelen, skiën of langlaufen in de Knüllbergen.



Vanuit de heldere woon- en eetkamer heb je toegang tot het privéterras. Bij het huis is een tuin waar je kunt relaxen in de buitenlucht. Er is WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 14 km

14 km

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 45 km

45 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 5/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Josephus van Casteren

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie goed onderhouden en zuivere compleet ingerichte FeWo. Rustige buurt, vriendelijke ontvangst.

Lydia Balfour

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie lichte woning in een rustige wijk. De aankleding is wat veranderd bijv. een nieuwe TV en warmte platen aan de muur voor als het erg koud is. We werden allervriendelijkst ontvangen door Inge die ons het een en ander vertelde over de omgeving. Verder een heerlijk terras waar we helaas niet veel gebruik van gemaakt hebben, omdat het weer tegen viel. De woning is schoon en compleet ingericht. Zeker om nog eens terug te komen.

J. Jansen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst was de eigenares niet aanwezig, nadat we gebeld hebben was ze er met 15 minuten. Het huisje was zoals aangeboden op de site. Minpunten waren de thermostaatkranen in de badkamer Deze deden het niet goed. Mooie en rustige omgeving in een klein en rustig dorp. Voor winkels en restaurants moet je naar een grote stad als Homburg.

B.J BRand

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst een smerige woning aangetroffen. Kledingkasten vol stof, haren, en resten van de voorgangers. Keuken alles kleverig, magnetron ronduit smerig, diverse etensresten en kringen in de keukenkastjes. Magnetron draaiplateau werkt niet meer en als je het vermogen wilt instellen valt de knop er af. Toilet lijkt niet schoongemaakt, in het bed liggen verschillende haren, volgens de verhuurder van de schoonmaakster…? Toont duidelijk sporen van langdurige slechte schoonmaak. Bij de verhuurder aangedrongen op directe schoonmaak, wat uitliep op een ruzieachtig gesprek over wat de verwachtingen eigenlijk wel mochten zijn. Belangrijkste argument verhuurder was het is goedkoop, Hollanders zeuren altijd en huisjes in Holland zijn nog veel viezer. Na aandringen onzerzijds heeft de verhuurder de magnetron en twee kasten schoongemaakt. De rest hebben we zelf gedaan. In de woning hoor je voortdurend het kind van de bovenburen rondrennen. Buiten op het terras hoor je het kind (en de moeder) voortdurend gillen. Ondanks het huisje hebben we prettig gewandeld en vakantie gehouden.

J. Jansen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst was de eigenares niet aanwezig, nadat we gebeld hebben was ze er met 15 minuten.

Het huisje was zoals aangeboden op de site. Minpunten waren de thermostaatkranen in de badkamer

Deze deden het niet goed.

Mooie en rustige omgeving in een klein en rustig dorp.

Voor winkels en restaurants moet je naar een grote stad als Homburg.

Lydia Balfour

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie lichte woning in een rustige wijk. De aankleding is wat veranderd bijv. een nieuwe TV en warmte platen aan de muur voor als het erg koud is. We werden allervriendelijkst ontvangen door Inge die ons het een en ander vertelde over de omgeving. Verder een heerlijk terras waar we helaas niet veel gebruik van gemaakt hebben, omdat het weer tegen viel.

De woning is schoon en compleet ingericht. Zeker om nog eens terug te komen.

J.A. van der Voort

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huisje is prima, redelijk modern, goede bedden en een fijne keuken. Warm water regeling van de douche is niet optimaal, net te warm of net te koud. Wat alleen tegenvalt is dat de bovenwoning ook een verhuurde woning is. Wij hadden de pech dat er een Oost-Europees werkend stel huurde met een jong kind. We hadden geluidsoverlast en last van rook. De bovenwoning heeft een balkon waar je onder zit zodra je gebruik maakt van de tuin. Ondanks een grote tuin achter de woning (waar de bovenburen gebruik van konden maken) kozen de bovenburen er voor op het balkon te bellen en te roken, hierdoor konden we geen goed gebruik maken van kleine tuin aan de voorkant van het appartement.

Richard De Bruin

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huisje. Heerlijk ruim. Jammer dat de struiken het uitzicht wegnemen als je in de tuin zit. Op de bovenverdieping wonen/verbleven andere mensen. Hier had je vooral savons wel wat lawaai van. Vooral omdat je ze heel goed hoorde lopen. Mooie omgeving. Leuke dorpjes in de buurt en heerlijk rustig. We hebben een fijne tijs gehad.

B.J BRand

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst een smerige woning aangetroffen. Kledingkasten vol stof, haren, en resten van de voorgangers. Keuken alles kleverig, magnetron ronduit smerig, diverse etensresten en kringen in de keukenkastjes. Magnetron draaiplateau werkt niet meer en als je het vermogen wilt instellen valt de knop er af. Toilet lijkt niet schoongemaakt, in het bed liggen verschillende haren, volgens de verhuurder van de schoonmaakster…? Toont duidelijk sporen van langdurige slechte schoonmaak. Bij de verhuurder aangedrongen op directe schoonmaak, wat uitliep op een ruzieachtig gesprek over wat de verwachtingen eigenlijk wel mochten zijn. Belangrijkste argument verhuurder was het is goedkoop, Hollanders zeuren altijd en huisjes in Holland zijn nog veel viezer. Na aandringen onzerzijds heeft de verhuurder de magnetron en twee kasten schoongemaakt. De rest hebben we zelf gedaan.



In de woning hoor je voortdurend het kind van de bovenburen rondrennen. Buiten op het terras hoor je het kind (en de moeder) voortdurend gillen.





Ondanks het huisje hebben we prettig gewandeld en vakantie gehouden.

Thea Schuld

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Zeer mooi appartement, uitgerust met alles wat je nodig hebt. Leuke omgeving. Zeer aardige verhuurder. We vonden het zo leuk dat we ons verblijf met 3 dagen hebben verlengd. Wij komen graag nog een keer.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 304813

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304813.htm


«Appartement met uitzicht op de bergen in...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven