Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bungalow in de prachtige Harz rustige...

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(TV(satelliet), eettafel, zithoek, radio, stereo-installatie), slaapkamer(1-pers. vouwbed, 2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), badkamer(douche, toilet), badkamer(douche, toilet), overloop)

verwarming(CV, gas), terras(privé, 20 m2), tuin(gedeeld met eigenaar, 45 m2), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking

Huis Am Suental is een verzorgde, vrijstaande bungalow (75 m²) naast het huis van de eigenaar. De woning heeft 2 slaapkamers voor 5 personen. Het ligt aan een doodlopende weg en is dus uitermate geschikt voor kinderen.



De directe omgeving biedt uitstekende wandelmogelijkheden met een lengte van 3 tot 50 km. Er loopt een mooie route van het huis tot de top van de Brocken, die ongeveer 3 uur duurt. Deze tocht kun je ook per stoomtrein afleggen. Vanaf de 1100 m hoge Brocken heb je een prachtig uitzicht over de uitgestrekte bossen. Daarnaast is een bezoekje aan het 8 km vederop gelegen Wernigerode, met zijn gezellige centrum en prachtige burcht, zeker de moeite waard.



Het huis heeft een ruim terras en uitzicht op de weilanden en bossen. Deze bungalow ligt 200 m van vakantiewoning Eddal (D-03008) en vakantiewoning Regina (DE-38871-05).



Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Skilift 18 km

18 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Station 0.8 km

0.8 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Gas/Olie: Gas € 8/M3.
Afvalheffing: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


48 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Helga Doerr

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

De hars is een reis! En Ilse toler kasteel is een uitgangspunt voor tochten.

Anne-Louise Kandrup

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Engels

Mooie omgeving maar waardeloze wonen

M W Lippens

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wij hebben voor de vierde maal genoten van een heerlijk verblijf in bungalow Am Suental. Een aantal jaren eerder waren wij hier twee maal in de Kerstperiode en eenmaal in het voorjaar. De ligging van het huis aan de rand van Ilsenburg met uitzicht op de heuvels en bossen die het stadje omringen, is prachtig. Het huis eenvoudig maar comfortabel en compleet ingericht. De familie Claus is reuze vriendelijk en uitermate gastvrij. Wij werden letterlijk en figuurlijk met open armen ontvangen en zijn beslist van plan om nog weer een keer terug te komen.

R. Kielstra

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Geweest van 14 juni t/m 17 juni 2013. Op een zeer leuke manier ontvangen. Heel aardig echtpaar )fam Claus) die je van de nodige informatie voorziet. Prettig in de omgang. Er komt je niets tekort.Woning prima onderhouden, alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig of kun je vragen. Woning is schoon, goede bedden. maar dat is natuurlijk persoonlijk. Omgeving mooi, leuke wandelingen in de omgeving. Omliggende plaatsjes leuk om te bezoeken. Ilsenburg is een leuk dorpje. Bad Harzburg de moeite waard om te bezoeken.Ondanks de sporadische regenbuitjes een goed weekeind gehad. Zeker een aanrader, vooral als uitvalsbasis. Wij komen zeker nog een keer terug, maar dan voor een langere periodeGroetjes Rob, Ineke, Ap en Ans uit Alkmaar

Rene Anjewierden

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huisje was prima voor 3 dagen. Niet heel groot, vooral de douches en de keuken waren erg klein. Voor een gezin is dit huis niet geschikt voor een langer verblijf. De omgeving was schitterend en het huis is prachtig gelegen aan decrand van het dorp. Prima uitvalsvasis voor wandelingen.

Freek Demilt

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prachtige omgeving. Helaas was het huisje wat minder. Vooral slechte bedden.

S.C.A. Rog

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima vakantiestek. Grote slaapkamers. Baddoeken en bedlinnen worden verzorgd. Genoeg privacy. Aan de rand van het Nationaal Park. Met de Harzkaart gratis in het zwembad. Erg leuk.

D.J. Zwaan

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Vriendelijke mensenen een zeer prettig ontvangst. Zeer rustig gelegen als een goede uitvalbasis. Voor zowel wandelen als cultuur ervaringen.Voordeel van 2 badkamers (ideaal voor mensen met handicap).Gaat wel ten ko0ste van minder ruimte woonkamer en keuken.

jan Broks

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het ideale aan dit huisje is,twee toiletten,twee douches,twee grote slaapkamers alles gescheiden van elkaar,met er tussenin de keuken en de slaapkamer.De rust en de vrijheid in het doodlopende straatje.

Palm

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

rustig gelegen, kindvriendelijk Oude apparatuur, keuken in belabberde staat, woonkamer te klein en vervallen Mobilar.

Giel van Wijk

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Overal viezigheid en schimmel, met name in de badkamers. Keukenkastjes niet schoon. Koelkast ook niet schoon van binnen. Overal stoffig. Inrichting zeer gedateerd.

NPA Van Gestel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima locatie dicht bij wandelgebied, voorzien van 2 ruime slaapkamers, 2 toiletten en 2 douches. Keuken aan de kleine kant. Prima ontvangst.

Jennifer Langmeyer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Als je op je vakantiebestemming aankomt, denk je: Wauw, wat leuk. Zo rustig, fantastisch uitzicht. Maar dat was het enige leuke aan het pand. We liepen de kleine bungalow binnen en dachten, nou ja, het zijn allemaal oude meubels, maar dat stoort ons niet. Dat is gewoon een kwestie van smaak. Maar vinden we schimmel in de douche in de voegen en op de siliconenranden, dan walgen we al. Een van de douchekoppen is zo kapot dat het water overal wegloopt. De beugel was afgebroken. De wastafels zijn gebarsten. Om half acht stonden de handdoekrekken. Er is een tapijtloper in de woonkamer die volledig bevlekt is. De ramen gingen niet eens goed open. Erger nog was dat de handdoeken niet eens fris gewassen maar muf rook. En het rook meteen raar tijdens het douchen. Hier moet dringend iets zorgvuldiger worden schoongemaakt en misschien ook worden gecontroleerd door de toeristische bedrijven. We zullen deze accommodatie aan niemand aanbevelen, maar de verhuurder is erg aardig.

S.M Sobetzko

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Met de trein aangekomen alles zonder problemen. Accommodatie was geweldig, rustige locatie en zeer mooie verhuurder. De omgeving is fantastisch, je kunt veel wandelen. We zullen zeker terugkomen.

Hannie Stoel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. Meteen bij binnenkomst van het huisje schrokken we wat van de verouderde en niet frisse aanblik. Toen we ons hadden geinstalleerd bleek pas hoe vies het was. Geen afzuigkap waardoor in de bijzonder kleine keuken alles vettig aanvoelde, schimmel in de badkamers, haren op de grond, vlekken op stoelen en in gordijnen. De pannen waren vettig en bruin en servies in de kast was bedekt met stof. Geen hor voor het slaapkamerraam waardoor we met de warmte genoodzaakt waren met dichte ramen te slapen. We hebben het aangegeven bij Belvilla. Positief waren de zeer vriendelijke eigenaars, het grote bed dat heerlijk lag en de omgeving die zich heel goed leent om te wandelen en te fietsen.

jan mathot

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

omgeving was schitterend accommodatie was goed had wel wat properder mogen zijn ( veel spinnen, een vettige broodrooster ,micro ik denk dat de kuisploeg wat beter hun best had moeten doen.)

Lydia Hulsman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aardige eigenaren! Mooie omgeving. Prima huisje. Alleen wifi deed het niet.

A Rebel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zeer vriendelijke, gastvrije ontvangst. Gemoedelijk, heel aardig. Het huisje bevindt zich in een zeer rustige omgeving. De omgeving is prachtig, vooral wat betreft het wandelen in de natuur.

Ton Boelens

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Fijne bungalow, mooie lokatie, vriendelijke verhuurders.

Joseph van der Heijden

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De gastheer was erg vriendelijk en behulpzaam. De accommodatie was goed. De huiskamer aan de kleine kant. De Wifi werkte niet.

B. Ludolphie

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst was her Claus er zelf niet, maar werden welkom geheten door een goede vriendin.Later op de middag kwam Her Claus ook en was heel vriendelijk en vrolijk (heel aardige man) Keuken vonden we wel erg klein, maar was wel te doen. Grote bedden en heerlijke douche. De omgeving was heel mooi, alleen de wandelroutes waren erg verwarrend. Al met al een heerlijke vakantie gehad.

Andre Ratkovic

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Frans

Alles was zoals geadverteerd, goed doordacht accommodatie, bungalow was alleen in de bodem van "een klein pad, met uitzicht op een heuvel en bossen. Geen klachten, behalve de stroom van" hot water wanneer de twee douches samen te werken ! Probleem opgelost door een douche tegelijk.

Frans Louwhoff

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Alles zoals beschreven

Marcel van der Horst

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huisje voldeed prima voor 4 volwassenen, alleen was de keuken een beetje klein. Wel heel erg mooi weer gehad, vaak boven de 30 graden. De eigenaar is een erg aardige man die je helpt wanneer dat nodig mocht zijn. Verder een mooi uitzicht vanuit het huisje en de tuin.

Egbert Bosma

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het vakantiehuis is de laatste in een doodlopende straat dus makkelijk parkeren en ruim plaats. In beide badkamers was een douche en toilet, de wastafels in de slaapkamer. De keuken heel erg klein, kan eigenlijk net 1 persoon in staan. Het zitje buiten is heel gezellig - met uitzicht op de koeien in het weiland schuin aan de overkant. De bedden niet erg geschikt voor lange mannen wegens de plank aan het voetendeind. Maar alles bij elkaar - waarde voor geld.

S.g. Buurveld

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Hoewel het huisje voor 5 personen te boek staat is het zeker niet geschikt voor 5 volwassenen. Er zij 2 douches maar tegelijk douchen moet je niet doen tenzij je van een koude douche houdt. Wij hebben in onze vakantie veel mooi weer gehad en daardoor konden wij heerlijk buiten zitten. De woonkamer, waar je op de bank ook moet eten, is vrij klein en de keuken erg summier. De eigenaar is wel vriendelijk.

Niek Nieuwenhuijsen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een weekje in de Harz met prachtige stadjes, een rustige omgeving en een gastvrij onthaal. Het appartement is misschien wat verouderd, maar voldeed verder prima aan de eisen.

Gerke Ros

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Rust, prachtige natuur en veel te zien. Ook wandelaars komen volop aan hun trekken.

Jan Meinten

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een zeer fijne vakantie. Mooie omgeving. Leuk gezellig, knus huis. Niet te groot maar ruimte was voldoende De verhuurders waren zeer aardige mensen. Werden zeer vriendelijk ontvangen. Een bloemetje op tafel. Je kan daar vele kanten uit om wat te doen en te genieten. Bij het weer naar huis gaan werden wij uit gezwaaid. Nogmaals geweldig. Dank.

G. J. Rotman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ontvangst was erg hartelijk. De fam. Claus zijn erg vriendelijke mensen. Ook werd het bed na een week verschoond. 3x schone handdoeken en theedoeken gehad. Prima huisje. Keuken is wat klein. Keuken attributen zijn wat minimaal. Omgeving is mooi en je kunt er mooie wandelingen maken.

K Procee

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We hebben met twee echtparen een week mogen verblijven in bungalow Am Suental De bungalow is gezellig ingericht met twee slaapkamers, elk voorzien van een badkamer. Erg plezierig als je met twee echtparen gebruik maakt van de ruimte. De woonkamer is sfeervol ingericht en voorzien van goed meubilair. De bungalow is niet erg groot, maar voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. De familie Claus is zeer behulpzaam en de bungalow was prima schoon bij aankomst en halverwege de week werd het bad- en keukenlinnen nog een keer vervangen. Vanuit Ilsenburg kunnen veel bezienswaardigheden in de Harz worden bezocht en voor rustzoekers en wandelaars is er voldoende mogelijkheid. We hebben, mede door de accommodatie, een prachtige vakantie in de Harz doorgebracht.

Jan Westra

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Super leuk vakantie gehad!!

M Huizing

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

We brachten een week in de hars. De bungalow op Suental was een full-scherm aangewezen start voor onze reizen. Schone gebied aan de rand van het dorp Grune, centrale locatie voor vele bestemmingen. Ilsenburg heeft goede laad- en herliche nosh. Het huis heeft twee slaapzalen met eigen Sanitair, ideaal voor onze samenleving. Vindt man bijna nirgentwo werd zeer gewaardeerd. En zoals elke rapport zegt het echtpaar Claus zijn echt leuk! (En vergeet niet de hond Amigo. Ik heb freunded recht met Hem. (Met de hond, ik bedoel.))

Heinert

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

De bungalow van Fam Claus genoten we uitstekend. We waren in staat om te rusten en te herstellen genissen ons van de dagelijkse stress. de Feriendomiziel is uit de weg, waardoor het perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers, natuurlijk, voor wandelaars. De meeste eigenaardige, de indeling van de kamers vond ik erg goed, 2 slaapkamers en elk heeft zijn eigen badkamer uit, waar vind je het! Trefpunt in het centrum met een keuken en woonkamer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras. Ilsenburg is om te kunnen een geweldige centrale locatie voor vele uitstapjes, of naar de Brocken, in Bad Harzburg of Wernigerode en Thale, of idealiter met de auto, bus of trein, periode, we zijn terug te gaan HIN !!!

Mike Van Dinther

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We zijn zeer gastvrij ontvangen door mevrouw Claus. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen. We hebben veel dingen ondernomen, druipsteengrotten bezocht en het plaatsje Wernigerode is ook heel mooi. We hadden prachtig weer en mevrouw Claus is zeer behulpzaam.

Judith Van den Aker

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huisje ligt op een mooie rustige plek en is een perfecte locatie voor mooie natuurwandelingen en leuke bezoeken aan oude stadjes. De woonkamer en keuken van het huisje zijn niet groot, maar alle voorzieningen voor een comfortabele vakantie zijn wel aanwezig. Zeker voor wat betreft prijs/kwaliteit een uitstekend vakantiehuisje!

x x

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Alles gelijkvloers Heerlijke grote slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Bedden kunnen wel wat langer voor ons Nederlanders zijn ze te kort. De tafel was ook aan de lage kant maar voor een weekje vakantie te doen. We hebben ons geen dag verveeld en genoten van de prachtige omgeving

Eric Rümmler

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Ik kan alleen maar aanraden. Een mooie bungalow en zeer aardige gastheren. Het was heel lekker.

JJF Kruger

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het is een uitstekend vakantieverblijf. Het huisje is leuk ingericht 2 ruime slaapkamers, elk met eigen badkamer, keuken en halletje. Het is niet super luxe, maar meer dan voldoende voor een leuke vakantie. Midden in de week werd het huis nog een keer schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Onze tienerdochters hadden het prima naar hun zin (gratis wifi is natuurlijk prachtig )) Binnen 5 minuten te voet ben je in het bos, waar je een ruime keus aan wandelroutes hebt. Met de auto ben je binnen 30 minuten in de mooiste stadjes en dorpen Quedlinburg, Wernigerode, Bodethal - allemaal zeer de moeite waard. Ook Ilsenburg zelf is een mooi dorp en leuk om te voet te verkennen. Mevrouw Claus is een zeer vriendelijke, hartelijke gastvrouw, en helpt graag met informatie over de omgeving. Voor deze prijs vind je niet gemakkelijk nog zo een leuk huisje. Voor wandelaars, liefhebbers van oude steden, kloosters en geschiedenis, en voor rustzoekers is dit echt een aanrader!

Ronnie Brunninkhuis

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De omgeving is geweldig. Met je gastekarte kun je gratis met de bus het natuurgebied in en naar Wernigerode toe. Dit geeft je mogelijkheden om verder weg ook mooie wandelingen te maken. Naar het noorden toe zijn de mogelijkheden voor het fietsen groot en ook de Heksenfietsroute komt langs het appartement. Het huisje zelf is klein, eenvoudig, maar knus. Je kunt er koken, slapen en een avond in rust verbrengen. Voor wie geen hele hoge eisen stelt en voornamelijk voor de natuur of cultuur gaat, is dit een prima verblijf. Er zijn 2 slaapkamers met elk een eigen douche met wc. ´s Middags is er een natuurlijke schaduw, maar je hebt ook de mogelijkheid om lekker in het zonnetje te gaan zitten op het grasveld. Vanuit het huisje ben je met maximaal 5 minuten lopen in het natuurgebied de Nationaalpark Harz. De verhuurders zijn gastvrij en staan voor je klaar om te helpen. Verblijf je langer dan een week, dan maken ze zelfs het huisje tussendoor nog een keer voor je schoon. Heerlijk, terug komen in een schoon huisje wat een verwennerij. We hebben genoten en niet alles kunnen doen wat we wilden. Mogelijkheden zijn er te over.

Harm Jan Kugel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wij hebben een geweldige vakantie gehad, mede dankzij dhr. en mevr. Claus. Zij hebben onze vakantie perfect gemaakt door hun warme welkom, behulpzaamheid en nuttige toeristische tips. Ideaal was ook een douche/wc per slaapkamer. Omdat de woning aan het eind van een doodlopende straat lag was het heerlijk rustig. Wij hebben genoten en komen hier zeker nog eens terug.

Eric Boom

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

schitterende omgeving de ligging van het huis was prima een fijn terras waar je met goed weer best kunt toeven, goede ontvangst door de verhuurders. De familie claus zijn hele gastvrije lieve mensen waar we ons zeer op ons gemak voelden en aan wie je alles kunt vragen. in de toekomst gaan we er zeker nog een keer naar toe

Uwe Hahn

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Het huis is goed ingericht, het heeft niets ontbreekt, ze maakte ons comfortabel voelen en kunnen genieten van de rust en stilte om te ontspannen. De familie Claus is zeer vriendelijk en hilfsbereit.Vielen Bedankt voor de mooie dagen in Ilsenburg. Fam U. Hahn

Steffi Vierbuecher

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

De bungalow is gelegen in een doodlopende straat, dus het is erg rustig. Van de gastheren, werden we hartelijk begroet stonden ze met advies en praktische hulp. Het appartement is uitgerust met de essentie, maar keuken en woonkamer zijn nauwer. De keuken is ook niet in de schoonste staat (sticky wegens gebrek Dünstabzug). Conclusie Geschikt voor een week vakantie in de Harz, als je geen hoge verwachtingen hebben.

H Lambers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ilsenrode is een prachtig startpunt voor een Harzvakantie. Er is veel te zien in de omgeving. We bezochten verschillende kloosters in Walkenried en Drubeck. De steden Wernigerrode en Quedlinburg zijn met de oude vakwerkhuizen absoluut een bezoek waard. Quedlinburg is als UNESCO erfgoed met de oude binnenstad en het kasteel een topper. Ook een bezoek aan de Brocken is een prachtig uitstapje, als wandeling of met het stoomtreintje. De vakantiewoning van de familie Claus is een prima uitgangspunt voor wandelingen. De woning ligt op het voormalig grensgebied tussen oost en west Duitsland en daar zijn nog vele bezienswaardigheden te zien. De woning was prima de bedden heel fijn. De keuken is erg klein, maar wel compleet. De woonkamer is voor twee personen voldoende.

JJF Kruger

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het is een uitstekend vakantieverblijf. Het huisje is leuk ingericht 2 ruime slaapkamers, elk met eigen badkamer, keuken en halletje. Het is niet super luxe, maar meer dan voldoende voor een leuke vakantie. Midden in de week werd het huis nog een keer schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Onze tienerdochters hadden het prima naar hun zin (gratis wifi is natuurlijk prachtig )) Binnen 5 minuten te voet ben je in het bos, waar je een ruime keus aan wandelroutes hebt. Met de auto ben je binnen 30 minuten in de mooiste stadjes en dorpen Quedlinburg, Wernigerode, Bodethal - allemaal zeer de moeite waard. Ook Ilsenburg zelf is een mooi dorp en leuk om te voet te verkennen.



Mevrouw Claus is een zeer vriendelijke, hartelijke gastvrouw, en helpt graag met informatie over de omgeving. Voor deze prijs vind je niet gemakkelijk nog zo een leuk huisje. Voor wandelaars, liefhebbers van oude steden, kloosters en geschiedenis, en voor rustzoekers is dit echt een aanrader!

Jennifer Langmeyer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Als je op je vakantiebestemming aankomt, denk je: Wauw, wat leuk. Zo rustig, fantastisch uitzicht. Maar dat was het enige leuke aan het pand. We liepen de kleine bungalow binnen en dachten, nou ja, het zijn allemaal oude meubels, maar dat stoort ons niet. Dat is gewoon een kwestie van smaak. Maar vinden we schimmel in de douche in de voegen en op de siliconenranden, dan walgen we al. Een van de douchekoppen is zo kapot dat het water overal wegloopt. De beugel was afgebroken. De wastafels zijn gebarsten. Om half acht stonden de handdoekrekken. Er is een tapijtloper in de woonkamer die volledig bevlekt is. De ramen gingen niet eens goed open. Erger nog was dat de handdoeken niet eens fris gewassen maar muf rook. En het rook meteen raar tijdens het douchen. Hier moet dringend iets zorgvuldiger worden schoongemaakt en misschien ook worden gecontroleerd door de toeristische bedrijven. We zullen deze accommodatie aan niemand aanbevelen, maar de verhuurder is erg aardig.

Juri Dozlow

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig. De bungalow zelf biedt veel ruimte, maar de keuken is erg klein. Alle kamers dienen volledig gerenoveerd te worden, dan is dit een perfecte plek om te verblijven. We hebben veel gereisd en een verblijf in de regio voor de prijs was geweldig.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie aan een meer

Objectnummer: 304953

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304953.htm


«Bungalow in de prachtige Harz rustige...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 48 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven