Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Authentiek vakantiehuis in het Harz met een w...

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet, haardroger))

Op de 1e etage: (eetkamer(eettafel, radio, CD-speler), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch, elektrisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, koelkast(+ vriesvak)), woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet)), toilet(wastafel))

ledikant, verwarming(CV, gas), terras(privé), tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, BBQ(elektrisch), 2x parking, fietsen beschikbaar, traphekje, strijkijzer, gezelschapsspellen, Zonnescherm, Schommel

Midden in het bekende Harz-gebied ligt het dorp Rübeland met zijn beroemde grotten. Hier vind je deze vrijstaande vakantiewoning, net buiten het centrum van de stad, op een berg met een prachtig uitzicht. Het huis heeft 2 verdiepingen en biedt plaats aan 4 personen. Gezinnen en stellen zullen hier een heerlijke vakantie beleven.



Het openluchtzwembad ligt op slechts 5 minuten van het huis. Direct aan het huis komt de Heksenstieg voorbij, een 60 km lange wandel- en fietsroute van de Brocken naar Thale. Andere populaire bestemmingen in de omgeving zijn de Roßtrappe aan Thale, de burchtruïne Regenstein aan Blankenburg, de Rappbodetalsperre, de mijnen aan Elbingerode, het kasteel Wernigerode, Kyffhäuser en natuurlijk de Brocken, de hoogste berg van Noord-Duitsland.



Na een lange dag kun je thuis heerlijk ontspannen op het terras met de barbecue.



Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Strijkijzer
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Niet aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


40 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Henry Beau

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het verblijf in de Bergstübl was erg leuk. De accommodatie is ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt. De verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wandelmogelijkheden en excursiebestemmingen in de buurt.

Jan Verdaasdonk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een zeer mooi huis en heel netjes schoon gemaakt. De eigenaren zijn hele aardige mensen. In de omgeving valt heel veel te zien. Wij komen zeker nog een keer terug.

Jörg Große

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer gezellige accommodatie. Goed uitgangspunt voor activiteiten. Het verhuurdersechtpaar is helemaal warm en behulpzaam. Zal hier niet voor de laatste keer zijn.

Joël Assenberg

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het was een heerlijk ruim en schoon huisje, van alle gemakken voorzien. Wij zijn hartelijk ontvangen door de zeer vriendelijke eigenaren. Een perfect vakantiehuis!

STEPHANIE BECKER

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een heel mooi huis. We werden heel goed ondergebracht en het was erg leuk in de Harz. ONZE verhuurders van de Bergstule waren erg gastvrij

Detlef Losch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Absoluut gezellig, zeer goed onderhouden vakantiehuis, verdeeld over 2 verdiepingen. De verhuurders, uiterst vriendelijk, behulpzaam en niet schuw voor sightseeingtips, wij wensen al onze opvolgers een fijne vakantie, ze zullen er geen spijt van krijgen.

Luitgard Flick

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Geweldige verhuurders, attent en helemaal niet opdringerig - we hebben nog nooit zo'n schoon vakantiehuis gehad - prachtig landschap, gemakkelijke brokken met de ebike, Quedlinburg 1 dag waard

Sylvio Winklmann

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De vakantie was hier erg leuk, echt geweldige en lieve gastheren zouden keer op keer terugkomen

A.J. Zegers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een heel gezellig ingericht, schoon huis met zeer vriendelijke verhuurders. Je auto kan je goed en veilig op het terrein (binnen het hek) parkeren. De slaapkamer en badkamer zijn beneden, de trap naar beneden is wel steil, voor mensen die niet goed ter been zijn misschien niet handig. De buitentrap is wel prettig (je kunt dus eventueel buitenom gaan). De keuken is klein met een schuine wand. Als je lang bent, moet je wat scheef staan als je de afwas doet. Dit zijn de enige twee eventuele 'nadelen'. Wij hebben er zelf geen last van gehad. Heerlijk rustig en goed geslapen. Je kunt met goed weer lekker op het terras zitten. Ondanks dat het vakantiehuis op het terrein van de verhuurders staat, geven ze je alle privacy. De omgeving: prachtig, mooie oude steden (o.a. Quedlinburg, Wernigerode, Stolberg) en wandelen kan je daar heel goed (tip: neem wel een kaart mee, de wandelroutes worden regelmatig niet goed aangegeven). Kortom: wij hebben enorm genoten!

Uwe Karstens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie, we misten niets. De gastheren erg aardig en behulpzaam, we zijn het alleen maar eens met de vele positieve recensies.

Marcel Kruppa

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een geweldig vakantiehuis op een prachtige locatie met uitzicht.

Maarten van der Valk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Bij aankomst hartelijk ontvangen door de verhuurders en keurig rond geleid door het vakantie huis. Accomodatie was boven verwachting goed en aangenaam in een rustig dorpje met uitzich op het dal. Prachtige omgeving (bos en heuvels) om in te wandelen. Prachtige dingen in de omgeving om te bezoeken, ook in de winter. We komen na deze 3e keer in de Harz zeker nog eens terug!!

Mark Brinkman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een heerlijke omgeving. Je kijkt rechtstreeks op de rotswanden begroeid met bos. De huiseigenaren zijn zeer gastvrij. Ze zijn ook altijd bereid om je met dingen te helpen. Het huisje is zeer sfeervol. Realiseer je alleen dat er 3 slaapplekken op een slaapbank zijn. Weliswaar slapen ze prima. In het dorpje is een zwembad en er zijn 2 druipsteengrotten. Voor andere dingen moet je naar elbingerode zelf 5 minuten met de auto. Wernigerode is een aanrader, maar daar ben je 25 minuten naar onderweg. Dit kan ook gratis met de bus, aangezien je een boekje krijgt met kortingen na betaling van toeristenbelasting.

martin kerkhof

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel leuke ontvangst, perfecte gastvrouw/heer. Zeer schone accomodatie en omgeving erg leuk. Prima uitgangspunt voor uitstapjes.

Veronika Lewerenz

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Als u van natuur en wandelen, is op de juiste plek, wandelpaden starten in Hausnähe.Das huis is zeer comfortabel en smaakvol ingericht Topp met veel achterkamer, zowel Gemütlichkeit.Betten! Vriendelijke gastheren zullen handige tips en excursies te bieden en wandelen bieden ihrenGästen om haar op te halen na het wandelen, niet altijd het werkt met de bussen. Voor ons was het een zeer aangename en geslaagde vakantie.

Luuk Van Deel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

De eigenaar heeft er alles aan gedaan om ons een fijne welkom te geven.

lidy janssen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

zeer vriendelijke ontvangst, omgeving met sneeuw fantastisch

Oxana Burimec

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We werden hartelijk verwelkomd door onze gastheren. Het huis is zeer comfortabel, heeft alles wat je nodig hebt op vakantie. Met de auto kun je alles heel snel te bereiken. In de buurt van het huis, hebben we ook van harte mooie wandelingen. Het huis is aan te bevelen.

Thea van Loveren

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij werden vriendelijk ontvangen door Olaf en Anita, de eigenaar en zijn vrouw en tevens onze buren. De temperatuur was aardig opgelopen dus waren wij erg blij met de koude drankjes uit de koelkast. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Wij waren erg blij met de tweede toilet bij de slaapkamer. Met twee weken schitterend weer hebben wij uitgebreid gebruik gemaakt van het terras. Voor de boodschappen hoef je niet ver te rijden. Een uitgebreide EDEKA vind je in Elbingrode. Er is voor ieder wat wils te doen, het slot in Wenigerode, Brocken, Quedlinburg, Een rit langs rivier de Bode geeft menig mooi plaatje. De Hexentanzplatz bij Thale. In een gondel met glazen bodem omhoog. Er is te veel om allemaal te benoemen. Olaf en Anita is een vriendelijk paar van middelbare leeftijd. Staan graag met raad en daad klaar maar respecteren je privacy. Graag zouden wij nogmaals terug gaan naar dit heerlijke huis in Elbingerode maar helaas, ons gezin wordt verrijkt met een hond en die worden helaas niet toegelaten. Wij wensen Olaf en Anita alle goeds toe. Martie en Thea, Zoetermeer

Jan Van De Wal

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

een leuk huisje in een prachtige omgeving. vriendelijke eigenaren een aanrader

Marian Lange

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Onze verwachtingen waren meer dan voldaan. We vonden het bijzonder de centrale locatie voor alle belangrijke bezienswaardigheden. Het huis is erg gezellig en oubollig ingericht. De eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader.

Margot Koot

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben lekker gewandeld in de bergen en genoten van de natuur.

Andreas Ostmann

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

het gebied is geweldig en de mens heeft alles wat je nodig hebt in de regio en er is veel te zien

Mark Brinkman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een heerlijke omgeving. Je kijkt rechtstreeks op de rotswanden begroeid met bos. De huiseigenaren zijn zeer gastvrij. Ze zijn ook altijd bereid om je met dingen te helpen. Het huisje is zeer sfeervol. Realiseer je alleen dat er 3 slaapplekken op een slaapbank zijn. Weliswaar slapen ze prima.

In het dorpje is een zwembad en er zijn 2 druipsteengrotten. Voor andere dingen moet je naar elbingerode zelf 5 minuten met de auto. Wernigerode is een aanrader, maar daar ben je 25 minuten naar onderweg. Dit kan ook gratis met de bus, aangezien je een boekje krijgt met kortingen na betaling van toeristenbelasting.

Barbara Postma

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

door de centrale ligging t.o.v. de vele prachtige stadjes en dorpjes in de omgeving hebben we naast heerlijk wandelen in de beboste heuvels ook veel uitstapjes kunnen maken. We waren echt verrast door wat de Harz te bieden heeft.

Uwe Stockfisch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Onze vakantie was prachtig. Het gastgezin was erg vriendelijk en behulpzaam te allen tijde. Het huis was totaal vreemd en mooi. Alles in het huis was zeer gecoördineerde en schoon. We zullen hier zeker weer terug.

Marian Lange

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Onze verwachtingen waren meer dan voldaan. We vonden het bijzonder de centrale locatie voor alle belangrijke bezienswaardigheden. Het huis is erg gezellig en oubollig ingericht. De eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader.

Beatrice Ney

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De accommodatie was erg leuk, het is liefdevol ingericht. Het huis is ook uitgerust met alles wat uw hartje begeert. De eigenaar zijn erg aardig en ook u helpen als u vragen hebt. We kunnen alleen maar dit vakantiehuis aanbevelen.

Thea van Loveren

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij werden vriendelijk ontvangen door Olaf en Anita, de eigenaar en zijn vrouw en tevens onze buren. De temperatuur was aardig opgelopen dus waren wij erg blij met de koude drankjes uit de koelkast.

Het huisje is van alle gemakken voorzien. Wij waren erg blij met de tweede toilet bij de slaapkamer. Met twee weken schitterend weer hebben wij uitgebreid gebruik gemaakt van het terras.

Voor de boodschappen hoef je niet ver te rijden. Een uitgebreide EDEKA vind je in Elbingrode.

Er is voor ieder wat wils te doen, het slot in Wenigerode, Brocken, Quedlinburg, Een rit langs rivier de Bode geeft menig mooi plaatje. De Hexentanzplatz bij Thale. In een gondel met glazen bodem omhoog. Er is te veel om allemaal te benoemen.

Olaf en Anita is een vriendelijk paar van middelbare leeftijd. Staan graag met raad en daad klaar maar respecteren je privacy.

Graag zouden wij nogmaals terug gaan naar dit heerlijke huis in Elbingerode maar helaas, ons gezin wordt verrijkt met een hond en die worden helaas niet toegelaten.

Wij wensen Olaf en Anita alle goeds toe.

Martie en Thea, Zoetermeer

Oxana Burimec

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We werden hartelijk verwelkomd door onze gastheren. Het huis is zeer comfortabel, heeft alles wat je nodig hebt op vakantie. Met de auto kun je alles heel snel te bereiken. In de buurt van het huis, hebben we ook van harte mooie wandelingen. Het huis is aan te bevelen.

Veronika Lewerenz

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Als u van natuur en wandelen, is op de juiste plek, wandelpaden starten in Hausnähe.Das huis is zeer comfortabel en smaakvol ingericht Topp met veel achterkamer, zowel Gemütlichkeit.Betten! Vriendelijke gastheren zullen handige tips en excursies te bieden en wandelen bieden ihrenGästen om haar op te halen na het wandelen, niet altijd het werkt met de bussen. Voor ons was het een zeer aangename en geslaagde vakantie.

M Brinkman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een heerlijke omgeving. Je kijkt rechtstreeks op de rotswanden begroeid met bos. De huiseigenaren zijn zeer gastvrij. Ze zijn ook altijd bereid om je met dingen te helpen. Het huisje is zeer sfeervol. Realiseer je alleen dat er 3 slaapplekken op een slaapbank zijn. Weliswaar slapen ze prima.

In het dorpje is een zwembad en er zijn 2 druipsteengrotten. Voor andere dingen moet je naar elbingerode zelf 5 minuten met de auto. Wernigerode is een aanrader, maar daar ben je 25 minuten naar onderweg. Dit kan ook gratis met de bus, aangezien je een boekje krijgt met kortingen na betaling van toeristenbelasting.

Bart Julsing

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Te weinig ruimte om alles te vertellen. Aankomst was hartelijk, accomodatie was prettig en in de omgeving erg leuke dingen gedaan en gezien. Goeie tips ontvangen van de eigenaren. Kortom, het was zoals een vakantie moet zijn!

Maarten van der Valk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Bij aankomst hartelijk ontvangen door de verhuurders en keurig rond geleid door het vakantie huis.

Accomodatie was boven verwachting goed en aangenaam in een rustig dorpje met uitzich op het dal. Prachtige omgeving (bos en heuvels) om in te wandelen. Prachtige dingen in de omgeving om te bezoeken, ook in de winter. We komen na deze 3e keer in de Harz zeker nog eens terug!!

Aart Van Opstal

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Buitengewoon hartelijk contact met dhr. en mevr. Martinek, die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Voor het derde jaar op rij kiezen voor dit adres wil toch wel zeggen dat wij het onderkomen heel erg geslaagd vinden, en ook de prachtige wandelomgeving en stadjes in de omgeving!

Dieter Maas

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Vriendelijke ontvangst door de Vermieterehepaar.Hilfe de bagage uitladen. Schone accommodatie met alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie ausgestattet.Für kennismaken met de regio Harz ideaal centraal gelegen.

A.J. Zegers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een heel gezellig ingericht, schoon huis met zeer vriendelijke verhuurders.

Je auto kan je goed en veilig op het terrein (binnen het hek) parkeren.

De slaapkamer en badkamer zijn beneden, de trap naar beneden is wel steil, voor mensen die niet goed ter been zijn misschien niet handig. De buitentrap is wel prettig (je kunt dus eventueel buitenom gaan). De keuken is klein met een schuine wand. Als je lang bent, moet je wat scheef staan als je de afwas doet. Dit zijn de enige twee eventuele 'nadelen'. Wij hebben er zelf geen last van gehad.

Heerlijk rustig en goed geslapen. Je kunt met goed weer lekker op het terras zitten. Ondanks dat het vakantiehuis op het terrein van de verhuurders staat, geven ze je alle privacy. De omgeving: prachtig, mooie oude steden (o.a. Quedlinburg, Wernigerode, Stolberg) en wandelen kan je daar heel goed (tip: neem wel een kaart mee, de wandelroutes worden regelmatig niet goed aangegeven). Kortom: wij hebben enorm genoten!

Detlef Losch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Absoluut gezellig, zeer goed onderhouden vakantiehuis, verdeeld over 2 verdiepingen. De verhuurders, uiterst vriendelijk, behulpzaam en niet schuw voor sightseeingtips, wij wensen al onze opvolgers een fijne vakantie, ze zullen er geen spijt van krijgen.

Ingo Stolze

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben een heel mooi en schoon huis gevonden, alles is aanwezig wat nodig is. Onze gastheer informeerde ons hartelijk over mooie plekjes in de regio die het weten waard waren. De rest van de tijd genieten we.

Ingrid van Beuzekom

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Bijzonder hartelijk verwelkomd door de fam. Martinek, de eigenaren van de woning, die ernaast wonen. Een vakantiehuis dat direct voelde als thuis. Zeer schoon, gezellig en compleet. Wij hebben een fantastische midweek gehad in een mooie omgeving waar zo veel te zien en te doen is. Vijf dagen waren absoluut tekort. Voor herhaling vatbaar!!!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 304979

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304979.htm


«Authentiek vakantiehuis in het Harz met een w...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 40 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat