Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig appartement in Sauerland met...

Max.  3   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 3  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV, eettafel), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet))

wasdroger, ledikant, wasmachine(gedeeld met eigenaar), verwarming, terras(privé, 20 m2), tuin(gedeeld met eigenaar, 1000 m2), tuinmeubilair, BBQ(elektrisch), parking, parasol, kinderstoel

Dit gezellige appartement ligt in het souterrain van een zeer rustig gelegen huis in Sellinghausen. Geniet van het eigen terras en uitzicht op het fantastische landschap van het Sauerland. Met 1 slaapkamer is de woning ideaal voor een stel of klein gezin.



Het dorp Sellinghausen is een deelgemeente van Schmallenberg. Zowel in de zomer als in de winter heeft het Schmallenberger Land veel te bieden. Of je nu op goed bewegwijzerde wandelpaden of op de fiets de omgeving verkent, er is voor elke natuurliefhebber wat wils. Winterwandelroutes, skiliften in Sellinghausen of de nabijgelegen winterwereld Winterberg laten de harten van skiliefhebbers sneller kloppen. Maar ook uitstapjes in de omgeving zijn mogelijk. Denk hierbij aan de uitkijktoren: Wilzenberg, Winterberg, Bad Berleburg, openbare mijn Ramsbeck of Fort Fun Abenteuerland.



Het appartement is van alle gemakken voorzien. Er is een gedeelde tuin en je hebt de beschikking over een privéterras. Er is een kinderstoel aanwezig.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 17 km

17 km

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Station 17 km

17 km

Snelweg-afrit 17 km

17 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Johan Ceuppens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Rustig gelegen appartement. Mooi uitzicht

eric bosch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Was Een heerlijke vakantie , mooi rustig gelegen Lekker gegeten , het weer zat Een beetje tegen , Maar verder perfect

J.A. Hersbach

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het Appartement biedt alles wat nodig is, en ligt in een prachtig heuvelachtig gebied, waar het aangenaam stil is, met leuke dorpjes in de omgeving. De eerste dagen is een Tom Tom wel een aanrader.

Monique Barkmeijer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel nette woning en een geweldige omgeving om te wandelen of te fietsen

Pieter Buijze

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima appartement met directe aansluiting op een uitgebreid wandelgebied

Arjan Nijland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gastvrije ontvangst. Mooi huisje. Schoon en van alle gemakken voorzien. Prachtige omgeving. Ideaal voor wandelaars.

Josefien Staals-Van der Leeuw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een mooi appartement op een prachtige locatie. Heerlijk in de natuur. Het appartement is ook goed ingericht voor een hond. Erg fijn. Je wandelt vanuit het appartement zo de natuur in.

Salenga

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De verwarming stond uit. Zelfs in de badkamer. De ventilatie in de badkamer binnen werkte niet.

E Steeghs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima accommodatie. Badkamer was vochtig en daardoor ook de slaapkamer. Heerlijk koel met het warme weer. Een mooie omgeving. Hertjes gezien vanuit t huis.

Dagmar Niwa

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Aankomst was prima. Accommodatie enigszins muf. De omgeving was prachtig.

Pim Tijmensen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje was prima in orde en schoon. Ook van alles voorzien wat je wil, prima en ruim voor twee personen. Wandelen kan hier prima. Alles staat goed aangegeven en er lag een kaart in het huisje om mee te wandelen. Mooie omgeving, tijdens het wandelen heb ik ook nog herten gezien. Koken in het huisje was prima. En uitstapjes vanuit het huisje gaat ook prima. Enige waar je wel rekening mee moet houden is dat het 's avonds/nachts donker is. Als je dus vanuit een restaurant naar huis wil lopen, dan loop je meer dan een kilometer over een donkere straat. hoog-zomer zal dat minder een probleem zijn. Wij hebben dan ook de auto gebruikt als we gingen uit eten 's avonds Voor ons een prima vakantie.

Annemiek Wessel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

hele aardige gastvrije vriendelijke mensen. Alles is aanwezig, en heel schoon. meer dan genoeg handdoeken en keukenlinnen. helaas is de badkamer gedateerd en de luchtafvoer zodanig dat het wat vochtig blijft. het bed kraakt iedere keer dat je je omdraait. Desondanks hebben we een hele fijne vacantie gehad. heel relaxed. Je kunt er prachtige wandelingen maken, er lagen diverse wandelkaarten in het huisje waar we veel gebruik van hebben gemaakt.

Dagmar Schütte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We vonden het erg leuk bij familie Schulte. We danken vooral voor de broodjesservice elke zaterdag. Vanuit het appartement gaan direct wandelpaden, andere routes zijn gemakkelijk te bereiken. Het Sauerland heeft meer bezienswaardigheden te bieden dan we dachten. We waren vooral gecharmeerd van de bezoekersmijn in Ramsbeck en de ligplaatstunnel in Fahrenbracht.

Ben Hensen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accommodatie wees prima in orde. Alles zag er top uit. Vriendelijke ontvangst. De omgeving was verrassend rustig en heel mooi.

K. Meuleman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een prima appartement op een mooie vrije locatie byzonder rustig gelegen Goede uivalsbasis om het Sauerland te verkennend.v.w.b. Cultuur als natuur. Eigenaren erg behulpzaam ,maar beslist niet opdringerig Kortom , een aanrader

Fred Timmerman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst was er niemand aanwezig. De sleutel zat echter in het slot van de toegangsdeur dus we konden ons prima redden. De accommodatie was uitstekend en alles wat we nodig hadden was aanwezig.

Gerard Gordon

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Zeer gastvrij en vriendelijk. Accommodatie was uitstekend. Een rustige locatie die bij uitstek geschikt is voor onze behoeften. Wandelingen op het schilderachtige platteland door bossen en langs hellingen.

Rvan Dalen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer hartelijke ontvangst....klein maar knus huisje en heerlijk koel....op zaterdag kregen we verse broodjes........en als je iets nodig had kon je zo naar ze toe lopen om er naar te vragen,,,,omgeving werkelijk prachtig en zeer geschikt voor heerlijke wandelingen....het is er heel stil en rustig....zeer geschikt voor wandelaars die van natuur en stilte houden...! Wij komen zeker nog een keer terug....!

Maurits van Hengel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima weer, prima appartement

Herman Pakkert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie woning helder en schoon zonder veel poespas heerlijk rustig gelegen snachts nog echt lekker donker en stil !!!.En super vriendelijke mensen bemoeien zich niet met je als je er niet omvraagt maar vraag je iets staan ze meteen klaar! en het is een boerderij maar daar merk je zo niets van maar meekijken en vragen stellen vinden ze leuk .En een prachtige omgeving je zit in een dal tussen de bergen lopen nor reeen rond in een woord super vakantie gehad en niet duur!!!!!! Herman en Riek Pakkert

Herman Pakkert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie woning helder en schoon zonder veel poespas heerlijk rustig gelegen snachts nog echt lekker donker en stil !!!.En super vriendelijke mensen bemoeien zich niet met je als je er niet omvraagt maar vraag je iets staan ze meteen klaar! en het is een boerderij maar daar merk je zo niets van maar meekijken en vragen stellen vinden ze leuk .En een prachtige omgeving je zit in een dal tussen de bergen lopen nor reeen rond in een woord super vakantie gehad en niet duur!!!!!!

Herman en Riek Pakkert


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 305310

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305310.htm


«Gezellig appartement in Sauerland met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven