Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaand vakantiehuis met sauna

Max.  5   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, woonkamer(2-pers. slaapbank(140 x 200 cm), TV(satelliet), DVD-speler), woonkeuken(fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, 90 x 200 cm)), toilet(wastafel, toilet))

Zolder: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, 90 x 200 cm)), badkamer(ligbad, douche(cabine), wastafel, toilet), overloop, sauna)

zitkamer, grill, verwarming, terras(privé, 60 m2), tuin(privé, deels omheind, 1000 m2), tuinmeubilair, parking, trampoline, zandbak, speeltoestellen

In het mooie vakantieoord Küstelberg staat dit gezellige en sfeervolle houten chalet. Küstelberg ligt tussen Winterberg (slechts 8 km), Medebach (9 km) en Willingen (21 km). Het is zeer centraal gelegen in het Sauerland, met veel mooie stadjes, activiteiten en bezienswaardigheden in de directe omgeving. Küstelberg heeft restaurants, een eigen skipiste met een skischool en de bakker ligt op nog geen 100 meter van het chalet. Het is een prachtig gebied met veel natuur en de bekende en populaire Rothaarsteig, Höhenflug. Ook andere wandelroutes lopen langs Küstelberg. Het schitterende chalet is geheel van hout en daardoor heel stijlvol. U krijgt er meteen een heerlijk vakantiegevoel. Het is vrijstaand, ligt op het zuiden en biedt een weids uitzicht over bos en bergen. Er is een grote tuin van 1000 m2 met een terras met een eethoek, meerdere zitjes en voor de kinderen is er een trampoline en een speeltuin. Het chalet is van alle gemakken voorzien. Het heeft een Finse sauna, een keuken met een vaatwasser en een grote koelkast, een woonkamer met een televisie (inclusief Nederlandse zenders), een badkamer met een aparte douche en badkuip. Op de begane grond bevindt zich een apart toilet. In de keuken staat ook een grote rondbank met uitzicht op het bos en de bergen. Daar kunt u heerlijk eten en gezellig zitten. Overtuig uzelf!
Populaire bestemmingen voor uitstapjes: Korbach, Willingen, Winterberg, Hallenberg, Fort Fun, Edersee, Diemelsee, nationaalpark-centrum Kellerwald-Edersee.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zandbak
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 7 km

7 km

Skilift 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 95 km

95 km

Station 8 km

8 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 4/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2015
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


68 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Miranda Wiersma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig huisje in mooie omgeving. Vlakbij Winterberg en Medebach. Goede busverbinding. Voor 8 personen lijkt me het huisje iets te krap.

Sharon Bleesing

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk verblijf gehad met familie en kids!! Wij komen zeker terug

Albertus Nederlof

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

mooi huis maar niet voor 8 personen , prima bedden .

Benny Timmermans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

lekker gewandeld met de hond erg mooi omgeving en lekker rustig gelegen

Bob Sweere

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben heerlijk genoten in de omgeving van winterberg. Veel te zien, te doen, voor rust ontspanning natuur avontuur lekker eten en drinken. Het huisje was erg gezellig, lekker knus, mooi houten chalet, grote tuin, prima geschikt voor kinderen. De sauna was heerlijk. Mooi schoon huisje ook.

M. Hodes

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig huisje in rustige omgeving. Sfeervol ingericht en heerlijke sauna.

Christian Oprel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Was een gezellig weekendje weg met de kameraden, heel mooi huisje, van alle gemakken voorzien. Goeie keuken, goeie bedden, vaatwasser, sauna (echt een pre!) Leuke locatie vlak bij Winterberg, veel te doen in de buurt. Hebben gekart, paintball, bowlen, golfen. En voor de wintersporters ook ideale locatie. Makkelijke communicatie met de huiseigenaar, kan je altijd even bellen.

Jeroen Coppens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldig huisje met mooie wandelroutes in de omgeving. Heerlijk om tot rust te komen. Fijne sauna

Jaap Stapper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

wij vonden het een top accommodatie en ook alles super schoon. Ook in de omgeving veel te doen en direct vanuit de woning lopen er diverse wandelpaden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jasmin Zorenböhmer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We reisden met drie generaties van onze familie. Mijn ouders, mijn zus en mijn kleine familie, bestaande uit mijn man, mijn zoon (2 jaar en 8 Monte) en mij. Het huis ziet er precies zoals de foto's. Het heeft drie slaapkamers, die wij hebben verdeeld onder de volwassenen. Voor ons was een reiswieg opgericht die niet eens gevraagd werd van ons en we vonden het zeer attent en vriendelijk en hebben onze reiswieg direct links in de auto, zelfs in een van de slaapkamers. Een hoge stoel klaar was die we ook niet verwacht hadden. Het huis is prachtig ingericht en super sauber.Die locatie is perfect voor dagtochten naar Winterberg, Willingen en daarbuiten. Het dutje van de kinderen brachten we met een thee \/ koffie op het terras in de zon en genoten van de tijd in het huis. Na een dag in de Aqua Mundo in het nabijgelegen Center Parcs waren we in staat om onze handdoeken in de bestaande droger droog snel naar de volgende dag (helaas vertrek) niet vochtig in de zakken om müssen.Alles met al een groot huis te pakken te zetten. Nadenkend voor de winter als de zomer, groepen, zoals gezinnen. We zouden zeker terugkomen.

Manon Platje

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben genoten van het weekend in Sauerland. Sauna is genieten voor volwassenen. Voor de kinderen zijn er een schommel/klimrek, trampoline en zandbak.

Tvp Meijer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een mooi verzorgd en schoon huis. We voelden ons meteen thuis. Schoon

Marc Horsten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig gelegen houten huisje met alle voorzieningen en gemakken. Fijn terras op het zuiden met een uitstekende BBQ. Vanuit het huisje kun je de prachtigste wandelingen maken. Tuin is ook heerlijk voor de hond.

Marielle Koek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben n superfijn verblijf gehad in dit knusse, brandschone vakantiehuis. Het hout zorgt voor n heel warme sfeer. Een prachtige badkamer, fijne bedden en n perfecte sauna! Vanuit t huis kun je oneindig veel rondwandelingen maken; het bos begint achter het huis. Wij hebben alleen de auto gebruikt om boodschappen te halen in Winterberg. Met t zonnetje, uit de wind, hebben we op t terras kunnen relaxen. Het enige wat we jammer vonden, is dat er geen mogelijkheid is om het afval te scheiden.

Peter Huiskamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een erg fijn verblijf gehad in de houten blokhut in Küstelberg! Netjes, schoon, ruim opgezet en gezellig ingericht. De sauna was ook goed bevallen. Komen vast nog een keer terug

Manfred Jungmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wij hebben 5 mooie dagen doorgebracht in dit vakantiehuis, de FH ligt in een rustige zijstraat direct aan de bosrand. Het stadje Kuestelberg is een van de hoogste van het Sauerland en we hoopten dat we sneeuw zouden krijgen en zo was het ook. De dag afsluiten in de grote sauna na een wandeling in de sneeuw is erg ontspannend. Als verbetering zou men in de slaapkamers enkele kapstokhaken kunnen bevestigen. Voor ons waren het 5 mooie en ontspannende dagen in een uitstekend vakantiehuis. Let op: bewaar geen etenswaren op het terras, want alles smaakt goed voor de wasman!

Frank Stam

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Door de aangekondigde maatregelen van de Duitse regering konden wij niet naar onze vakantiehuis

Vanessa Dubbel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer schoon huis, op de beste locatie.

Wigbold Crum

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi vrijstaand houten vakantiehuis met grote bostuin. Centraal gelegen om de omgeving te verkennen en lekker te wandelen. Goed schoon gemaakt en voorzien van flink wat gemak.

Evelien Jacobs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accommodatie was knus gezellig super schoon ...niets op aan te merken. Met 8 personen en 1 badkamer was het een beetje passen en meten maar dat mocht de pret niet drukken.

Liebe/r

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Alles is goed gekomen ondanks corona,

Michelle van de Vlag

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Veel te doen in de omgeving, bakkerij om de hoek, heerlijk knus en schoon huis met alles wat nodig is. Verhuurders enorm vriendelijk! Echt een aanrader..

Jhon Driesen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie huisje, schoon, perfecte ligging als je van natuur houd. Alles werkt. Verblijf voor een heerlijke vakantie ook buiten het sneeuw seizoen. Het alle mooiste vond ik dat het grenst aan een groot natuurbeschermend gebied. Als klap op de vuurpijl stuurde de eigenaar nog een berichtje dat we later mochten uitchecken. Top !!

Rob Van De Wijdeven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sleutel lag in de kluis code van gekregen en bij vertrek sleutel daar weer neer leggen ging goed alles wijst zich zelf. Omgeving is erg mooi zo dicht bij huis en lijkt zover weg door het mooie landschap mooie wandelroutes kustelberg zelf is niet zo heel erg bijzonder, je knippert met je ogen en bent er doorheen, wel lekker de bakker om de hoek

Rob Stroober

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje was ouder dan op de foto's en was ook meer in een woonwijk dan uit de beschrijving lijkt. Oven en Vaatwasser zitten niet goed vast, keuken ziet er op foto's mooier uit dan de werkelijkheid. Met al die vliegen waren horren erg fijn geweest.

Cornelia Pasch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aankomst is ongecompliceerd door de sleutelkluis. De eerste indruk was niet zo aardig. Het terrein zeer verwaarloosd. Liefdeloos.

Andre Menting

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige omgeving en een mooie comfortabele accommodatie. Kustelberg zelf is qua voorzieningen zeer beperkt

Heiko Stahnke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het huis heeft een geweldige sfeer vanwege de vele bossen.

M.M Marggraf

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het voelde vanaf het begin comfortabel aan. Het is erg schoon en mooi ingericht.

Bart Koeck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We zijn van 1 september tot 8 september op vakantie geweest in de chalet. Het was gemakkelijk de sleutel te vinden in de kluis bij aankomst, maar een persoonlijk ontvangst zou aangenamer geweest zijn. De chalet was gezellig en proper bij aankomst alles was aanwezig zelfs een groot terras en een zeer grote tuin. Van daaruit kan je mooie en grote wandelingen maken. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mvgr de Fam. Koeck

Mario Kosterman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Eigenaar heel vriendelijk .......goed verzorgd.

Erwin Kerstges

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi huisje. Prachtige ligging, vlakbij een groot wandelgebied. Huisje is zeer compleet ingericht en erg comfortabel. Eén dingetje viel ons tegen het terras bestaat uit planken die in de loop der tijd nogal ongelijk liggen. Daardoor is struikelen of klem komen te zitten niet ondenkbeeldig. Als je één ding aan het huisje wil aanpakken, dan is het dit!

hanke de Haan

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel fijn huis, lekker warm en comfortabel. Alles aanwezig en in goede staat. Grote tuin, lekker voor kinderen en heerlijk terras.

Edgar Asma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst is prima geregeld. Sleutel is aanwezig in een kluisje bij het huis. Huis was bij aankomst schoon en netjes. Bedden lekker opgemaakt en voldoende schone badhanddoeken. Prima bedden in het huis. De bedbank in de woonkamer is niet aan te raden als volwaardig bed, zeker niet als je wat zwaarder bent. De afwerking van de woning laat op sommige punten nog wel wat te wensen over, maar is niet als hinderlijk ervaren. De keuken en keukenuitrusting is prima. In de reserveringsbevestiging staat dat er levensmiddelen en een restaurant op 100 meter aanwezig is. Dit bleek echter een bakker met een soort lunchroom. Dus voor boodschappen en restaurants moet je toch echt naar Winterberg. Kosten voor een taxirit naar Winterberg bedragen ongeveer € 20,- De omgeving is ook in de herfst prachtig en een wandeltocht naar Winterberg is echt wel een aanrader. Je bent wel ruimt twee uur onderweg en moet wel over enig uithoudingsvermogen beschikken!

Jelle Smidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een mooi  vrijstaand huisj en  van alle gemakke voorzien .  In een mooie  rustige omgeving om te wandelen en / of met de auto te verkennen.

Miriam Langelaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn en gezellig huisje. Erg compleet. Mooie omgeving. Veel wandelmogelijkheden direct vanuit huis! En ook in de directe omgeving veel wandelingen.Fijne tuin. Weinig last van verkeer. Hulpvaardige huiseigenaar.

Ron Schaaper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fantastisch om te wandelen in de zomer!

Jacqueline Aarbodem

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Rijden naar het huisje was goed te doen en de omgeving werd steeds mooier ) Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat er 6 volwassenen en 2 kinderen konden verblijven maar bij het verkennen van het huisje viel dat achteraf prima mee! Alles wat je nodig hebt was aanwezig, de badkamer zag er mooi uit en er waren meer dan genoeg handdoeken aanwezig ( zeker voor 8 personen ) Een pluspunt is ook dat er verduisteringsgordijnen ophingen ( lekker donker op je slaapkamer ) We hebben genoten van de prachtige natuur en de rust en stilte van zo een klein dorp! Zorg dat je alle spulletjes die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden bij je hebt. Wij kwamen er op een Duitse feestdag aan ( geen rekening mee gehouden ) en alle supermarkten waren dicht ( Maar geen nood, je kon buitenshuis eten en al die Gasthofen waren super goedkoop en ze hebben heerlijke gerechten! Winterberg en Medebach liggen op 20 minuten rijden van het huisje dus snel te bereiken. En ondertussen genieten van de mooie natuur om je heen. Zeker de moeite waard om er nog eens terug te gaan.

Karin Loeser

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een vakantiehuis op een goed gevoel !! We waren met een groep van zeven vrouwen wandelen in het Sauerland. Alles is daar dat je nodig hebt. Door 2 toiletten ook goed te gebruiken met een groep. Het huis is erg gezellig. Ik heb van de beelden verliebt.Die sauna is ook geweldig !! Van Kuestelberg kunnen vele uitstapjes maken! Het was een geweldig weekend! Dank je wel!

Britt Wilker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben genoten van onze vakantie in Küstelberg heel veel. Het huis is mooi en erg, erg gezellig en echt een goed gevoel. Grote tuin, geweldige omgeving, we graag terugkomen !!!!

John Oris

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

de aankomst was super, de accommodatie was prima , en de omgeving was prima er is veel te doen.

Guy Schramme

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was een aangename aankomst in een warm gezellig mooi en praktisch ingericht huisje. Vlak bij een verse bakker en de mooie natuur met prachtige wandelingen die starten aan het huisje.

Anke Plattner

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We verbleven met 6 volwassenen en 2 kinderen van twee mooie dagen in het weekend. De accommodatie was zeer comfortabel en we vonden het heel goed. Alle belangrijke items beschikbaar waren. Alles was zeer schoon. Helaas hadden we twee dagen regen, maar het hotel kon make-up voor dit. Zouden we aanraden.

B. Veenstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Keurig huisje op korte afstand van de ski piste

Armen Mirzojan

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Was makelijk om te vinden.Neete huis.Moie omgeving.

P Gras

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

prachtig huisje, mooie ligging, fantastische wandelroutes. we hadden alle dagen sneeuw dat maakt het wel heel bijzonder.

Mathilde Rumpf

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Juwelen, vrijstaande houten huis tussen betagtem Duplex recht en vrij nieuw appartementencomplex aan de linkerkant weg mooi uitzicht vanaf het terras playout comfortabel op een groot grasveld en royaal ingericht moderne, ruime badkamer.

Patricia Turenhout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een fantastische vakantie gehad!! Super mooie omgeving en een heel fijn vakantie huis.

Edwin Verhappen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ondanks wat minder weer een goede vakantie gehad in een mooi en comfortabel huis en een mooie omgeving.

Hans Bronkhorst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben een heerlijke week gehad in een super mooi huisje. Sfeervol en heerlijke bedden. Aan kleine details is ook gedacht. Prachtige rondwandeling direct vanuit huis. Ook de hond heeft genoten!

MJW Seijkens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben genoten van vier dagen vakantie in Kustelberg. Het huisje wat mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. De sauna was heerlijk. We hebben veel gewandeld in de omgeving. Ook hebben we Willingen en Frankenberg bezocht.

Anja Berenschot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een heerlijk weekend gehad in dit huis. We hebben genoten van de sauna in het huis. Het is een 8 persoonshuis maar naar mijn idee toch meer geschikt voor 6 personen, ook omdat er maar een badkamer is. Dat heeft voor ons zes vriendinnen de plezier niet gedrukt. We hebben het samen erg gezellig gehad. :)

Danny Van Dongen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

we hebben het enorm naar ons zin gehad het huisje was fantastisch mooie natuur we hebben een aantal vossen gezien alleen moet je rekening houden met rustdagen dan zijn de restaurantjes in de buurt gesloten *verder top *

Stefan Peij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis is liefdevol en gezellig, de eigenaar goed bereikbaar voor vragen en tips, het ontbrak ons aan niets! Goede WiFi, bakker om de hoek, Winterberg makkelijk te bereiken. De sauna is heerlijk.

E. Schutte-Busch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis is in 3 woorden knus, gezellig en ruim. Onze drie zoons hebben heerlijk gesnowboard, voldoende pistes in de omgeving. Met onze twee honden hebben we eindeloze wandelingen gemaakt en we genoten van de mooie omgeving. Na het sporten en wandelen, was de sauna een heerlijke ontspannen afsluiting van de dag.

Jolanda Hendriks

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goedemorgen we hebben het erg naar ons zin gehad, en er zijn wellicht wat verbeteringen mogelijk. 1. Hoe leuk is het om je echt welkom te voelen d m v een kleinigheidje en ook iets voor de hondjes. 2.De tuin is mooi maar laat ik de honden niet in los ik zou het deels dichtmaken zodat je veilig de honden naar buiten kan doen. 3. De weg naar de voordeur vanaf de auto zou beter kunnen ivm veiligheid. Je valt soms bijna als je je hondjes ook nog aan de riem hebt en weinig licht. 4. Ik miste de Nederlandse tv. 5. Servies zou ik nakijken ivm stukjes eraf en barst in glas. 6.Wat handig is is een boekje voor alle technische apparaten. super fijn gehad lekkere bedden en heerlijke ruime sauna! mooie omgeving en aardige mensen die hier wonen. Vr groetjes

Mandy D.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in Kuestelberg. Super mooie wandelroutes en het chalet is een droom. Super comfortabel, schoon en je hebt er eigenlijk alles wat je nodig hebt. Alles werkte prima met de sleutel via een sleutelkluis direct bij het huis, met het informatieblad dat we via Whatsapp kregen en ook via e-mail werd alles heel goed uitgelegd. We komen zeker terug, bedankt

Miriam Langelaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn en gezellig huisje. Erg compleet. Mooie omgeving. Veel wandelmogelijkheden direct vanuit huis! En ook in de directe omgeving veel wandelingen.Fijne tuin. Weinig last van verkeer.

Hulpvaardige huiseigenaar.

Edgar Asma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst is prima geregeld. Sleutel is aanwezig in een kluisje bij het huis. Huis was bij aankomst schoon en netjes. Bedden lekker opgemaakt en voldoende schone badhanddoeken. Prima bedden in het huis. De bedbank in de woonkamer is niet aan te raden als volwaardig bed, zeker niet als je wat zwaarder bent. De afwerking van de woning laat op sommige punten nog wel wat te wensen over, maar is niet als hinderlijk ervaren. De keuken en keukenuitrusting is prima.

In de reserveringsbevestiging staat dat er levensmiddelen en een restaurant op 100 meter aanwezig is. Dit bleek echter een bakker met een soort lunchroom. Dus voor boodschappen en restaurants moet je toch echt naar Winterberg. Kosten voor een taxirit naar Winterberg bedragen ongeveer € 20,- De omgeving is ook in de herfst prachtig en een wandeltocht naar Winterberg is echt wel een aanrader. Je bent wel ruimt twee uur onderweg en moet wel over enig uithoudingsvermogen beschikken!

Danny Van Dongen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

we hebben het enorm naar ons zin gehad het huisje was fantastisch mooie natuur we hebben een aantal vossen gezien alleen moet je rekening houden met rustdagen dan zijn de restaurantjes in de buurt gesloten *verder top *

E. Schutte-Busch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis is in 3 woorden knus, gezellig en ruim.

Onze drie zoons hebben heerlijk gesnowboard, voldoende pistes in de omgeving. Met onze twee honden hebben we eindeloze wandelingen gemaakt en we genoten van de mooie omgeving. Na het sporten en wandelen, was de sauna een heerlijke ontspannen afsluiting van de dag.

Stefanie Friesen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We brachten een fantastische Familienwochenede in de gezellige houten huis. Speciaal voor de kinderen (3 en 5) vonden we de tuin met de trampoline en de kleine houten stoel in de woonkamer, waar de kinderen hun speelgoed hebben opgeborgen. Het weer was zeer gemengd, en dus hebben we dat ons huis comfortabeler gemaakt en opgewarmd in de sauna. stralen van de zon konden we genieten van de rente. Met het sluiten van de deur en ook de werking van de oven, moesten we eerst bekend te raken die zich niet aangegeven op zich, maar er was een beschrijving. Er waren erg weinig vaatwastabletten lokaal.

Mandy D.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in Kuestelberg. Super mooie wandelroutes en het chalet is een droom. Super comfortabel, schoon en je hebt er eigenlijk alles wat je nodig hebt. Alles werkte prima met de sleutel via een sleutelkluis direct bij het huis, met het informatieblad dat we via Whatsapp kregen en ook via e-mail werd alles heel goed uitgelegd. We komen zeker terug, bedankt

Manfred Jungmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wij hebben 5 mooie dagen doorgebracht in dit vakantiehuis, de FH ligt in een rustige zijstraat direct aan de bosrand. Het stadje Kuestelberg is een van de hoogste van het Sauerland en we hoopten dat we sneeuw zouden krijgen en zo was het ook. De dag afsluiten in de grote sauna na een wandeling in de sneeuw is erg ontspannend. Als verbetering zou men in de slaapkamers enkele kapstokhaken kunnen bevestigen. Voor ons waren het 5 mooie en ontspannende dagen in een uitstekend vakantiehuis. Let op: bewaar geen etenswaren op het terras, want alles smaakt goed voor de wasman!

Jasmin Zorenböhmer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We reisden met drie generaties van onze familie. Mijn ouders, mijn zus en mijn kleine familie, bestaande uit mijn man, mijn zoon (2 jaar en 8 Monte) en mij. Het huis ziet er precies zoals de foto's. Het heeft drie slaapkamers, die wij hebben verdeeld onder de volwassenen. Voor ons was een reiswieg opgericht die niet eens gevraagd werd van ons en we vonden het zeer attent en vriendelijk en hebben onze reiswieg direct links in de auto, zelfs in een van de slaapkamers. Een hoge stoel klaar was die we ook niet verwacht hadden. Het huis is prachtig ingericht en super sauber.Die locatie is perfect voor dagtochten naar Winterberg, Willingen en daarbuiten. Het dutje van de kinderen brachten we met een thee \/ koffie op het terras in de zon en genoten van de tijd in het huis. Na een dag in de Aqua Mundo in het nabijgelegen Center Parcs waren we in staat om onze handdoeken in de bestaande droger droog snel naar de volgende dag (helaas vertrek) niet vochtig in de zakken om müssen.Alles met al een groot huis te pakken te zetten. Nadenkend voor de winter als de zomer, groepen, zoals gezinnen. We zouden zeker terugkomen.

Bart Koeck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We zijn van 1 september tot 8 september op vakantie geweest in de chalet.

Het was gemakkelijk de sleutel te vinden in de kluis bij aankomst, maar een persoonlijk ontvangst zou aangenamer geweest zijn.

De chalet was gezellig en proper bij aankomst alles was aanwezig zelfs een groot terras en een zeer grote tuin.

Van daaruit kan je mooie en grote wandelingen maken.

Het is zeker voor herhaling vatbaar.



Mvgr de Fam. Koeck

Erwin Kerstges

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi huisje. Prachtige ligging, vlakbij een groot wandelgebied. Huisje is zeer compleet ingericht en erg comfortabel.



Eén dingetje viel ons tegen het terras bestaat uit planken die in de loop der tijd nogal ongelijk liggen. Daardoor is struikelen of klem komen te zitten niet ondenkbeeldig. Als je één ding aan het huisje wil aanpakken, dan is het dit!

Mandy D.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in Kuestelberg. Super mooie wandelroutes en het chalet is een droom. Super comfortabel, schoon en je hebt er eigenlijk alles wat je nodig hebt. Alles werkte prima met de sleutel via een sleutelkluis direct bij het huis, met het informatieblad dat we via Whatsapp kregen en ook via e-mail werd alles heel goed uitgelegd. We komen zeker terug, bedankt


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 305522

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305522.htm


«Vrijstaand vakantiehuis met sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 68 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven