Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement in Griesbach met wijngaard

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (keuken(eettafel, fornuis(keramisch), oven, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet, digital)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet), overloop)

balkon, verwarming(CV), terras(gedeeld met andere gasten), tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, parking, speeltoestellen, tafeltennistafel, tafelvoetbal, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel

Welkom in het charmante kuuroord Bad Peterstal. De plaats is bekend om zijn minerale bronnen en zijn milde, subalpine klimaat. Te midden van deze schilderachtige Badense wijn- en fruitstreek is uw gezellige en ruime vakantiewoning fantastisch mooi gelegen op het zuiden.

De tuin en de geplaveide binnenplaats nodigen uit tot spelen, barbecueën en ontspannen. Geniet vrij en zorgeloos van het prachtige uitzicht op de natuur. De zeer mooie en rustige ligging te midden van weilanden en bossen, ver van het verkeer, is bijzonder geschikt om bij te tanken. Kinderen kunnen vrij en zorgeloos spelen.

Dit is een ideaal vertrekpunt voor diverse uitstapjes. Rustig en toch centraal gelegen, want het centrum ligt slechts op 1 km. Ontdek de cultuur van de "Bollenhutes" en de "Schwarzwaldmädels". Verken de idyllische zijdalen. Een ongerepte natuur, zowel te voet, per fiets, auto of bus (kuurkaart met Konus-kaart). Zeer attractieve bestemmingen zoals het Europapark Rust (70 km), het berenpark (18 km), het natuurbelevenispark met minigolf en nog veel meer. Woon interessante evenementen bij en laat u culinair verwennen. Wellness, sport of gewoon languit gaan liggen - voor elk wat wils. Rodelplezier mogelijk direct vanuit het huis. Kijk er alvast maar naar uit!

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Oven
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 1.8 km

1.8 km

Restaurant 1.8 km

1.8 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Snelweg-afrit 32 km

32 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


37 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Nicole Arts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ruime (tweede) verdieping in het huisje. Handdoeken, keukenlinnen en lakens aanwezig en bedden opgemaakt (in de prijs inbegrepen). Was op de website niet helemaal duidelijk. Groot terras en balkon met stoelen en zonnescherm. Prachtig uitzicht!! Enige minpuntje is dat er geen vaatwasser is. 2 supermarkten (Pennymarkt) die tot 21 uur open zijn in het nabije Oppenau. Fijn zwembad in Bad-Peterstal met gratis ligstoelen en parasols en genoeg schaduwplekken. Gratis entree met Konuskarte. Vanuit het dorp veel wandelingen van +/- 2 uur, licht en middelzwaar. Boekje aanwezig in het huisje. In de omgeving voldoende uitstapjes: Experimenta in Freudenstadt, Rodelbahn in Gutach, Europapark, Straatsburg, Wolven- en Berenpark, Allerheiligenwatervallen.

Hilde Van der Vorst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel mooie omgeving om te wandelen. Ouderwets ingericht maar alles aanwezig en ruim appartement. We waren heel tevreden.

Theo De Bruin

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Omgeving is rustig. Het ligt aan het einde van een weg, aan de rand van het dorp. Goed te vinden.

Arie Salij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje was gedateerd maar dat wisten we van te voren en het had alles wat we nodig hadden. Heerlijke bedden en een pracht uitzicht. We dachten dat we de eerste verdieping hadden geboekt maar het bleek de tweede te zijn wat lastig was voor het oudere stel die bij ons was maar het was wel te doen.

bea sperling

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijke vakantie gehad woning prima omgeving prachtig veel gezien

adi cadury

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

We kwamen aan in een magische plek. Hij was schoon en tidyWith uitzonderlijke service en persoonlijke aandacht van de eigenaar van de villaStrongly aanbevolen

Jo Craeymeer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We verbleven er voor een fietsvakantie met vrienden. Mooie streek om te fietsen en mooi huisje om er te verblijven

Nicola Cornock

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Groot appartement met een prachtig uitzicht vanaf het balkon. Het nabijgelegen dorp Bad Petersdal heeft alles wat u nodig heeft, waaronder een aantal uitstekende restaurants en een treinstation. Ideaal gelegen voor het bezoeken van alle Zwarte Woud te bieden heeft

mayke Selten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

wij waren in gezelschap van 3 senioren en 2 40+ hoewel het interieur oudbollig is zitten de stoelen super en ook het bed slaapt heerlijk. Dat vonden we alle 5 alles wat je nodig hebt is te vinden in de keuken. Badkamers zijn ook goed. Wel is het warm water erg heet. De badkamer met bad is niet makkelijk om in te douchen maar het is een groot bad wat snel gevuld is dus waarom eigenlijk ook niet heerlijk uitrusten in bad ) hoewel het niet vernoemd is op de site is er wel degelijk een prima werkend wifi. Jammer dat dat niet vermeld is want daardoor heb ik langer doorgezocht. het dorpje is 2 km verder en alles is er. het uitzicht is super. heerlijk achteraf kijkend op de bergen. de pas voor het openbaar vervoer is in het hele zwarte woud te gebruiken en sluit prima aan bij alle wandelroutes. Wij gaan zeker nog een keer. Ook Olga bedankt voor je gastvrijheid.

Kevin Jones

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

We hebben een heerlijke tijd gehad in het Zwarte Woud. De accommodatie is zeer ruim, schoon en goed uitgerust. Onze gastheer was erg behulpzaam ondanks de taalbarrière. Het huis was een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Ian Smith

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

De locatie en het uitzicht was absoluut ongelooflijk en een genot. Het appartement was netjes en opgeruimd, maar er waren een paar probleempjes. i) Onvoldoende kussens - er werden alleen kussenslopen verstrekt, geen echte kussens binnen en slechts 1 per bed. ii) de keuken was niet goed uitgerust, d.w.z. geen mokken, alleen 1 gerecht, geen magnetron enz. . iii) het huis was bedoeld om niet te roken, maar de gasten in de eenheid beneden waren 24 uur per dag kettingrokers die op het balkon onder ons balkon rookten, waardoor ons balkon vrijwel onbruikbaar was en de ramen niet konden worden geopend.

Jorge Fernandez Barros

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Spaans

Zelfs die na de afgesproken tijd, waren we in staat om toegang tot het huis en zelfs de moeite om een ​​restaurant dat ons diner buiten zou dienen als de publieke aandacht werden genomen noemen. Het huis is geweldig, geweldige sfeer en de unieke omgeving en ondanks het ongemak van de taal, want de eigenaars geen Engels spreken, we elkaar perfect aan bij hen begrepen via een online vertaler.

Henriëtte Baas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het appartement was uitermate gedateerd, maar prachtig uitzicht en voor wie redelijk gezond is veel mooie wandelingen in de buurt. De kinderen vonden het heerlijk, ook het vijvertje met kikkervisjes en salamanders was heel interessant, maar levensgevaarlijk. De 3 jarige kon geen moment alleen buiten zijn.

Kevin Jones

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

We hebben een heerlijke tijd gehad in het Zwarte Woud. De accommodatie is zeer ruim, schoon en goed uitgerust. Onze gastheer was erg behulpzaam ondanks de taalbarrière. Het huis was een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Eva Boonstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We mochten in het appartement, dat was heel prettig, de eigenaren waren heel vriendelijk, het appartement was schoon en netjes, een beetje oud maar voor de prijs en de locatie was absoluut bevredigend. "De kinderen vonden tafelvoetbal en tafeltennis leuk in de Garage spiel.Zum plaats ongeveer 15 minuten te voet .. prachtig uitzicht.

Nicole Arts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ruime (tweede) verdieping in het huisje. Handdoeken, keukenlinnen en lakens aanwezig en bedden opgemaakt (in de prijs inbegrepen). Was op de website niet helemaal duidelijk. Groot terras en balkon met stoelen en zonnescherm. Prachtig uitzicht!!

Enige minpuntje is dat er geen vaatwasser is.

2 supermarkten (Pennymarkt) die tot 21 uur open zijn in het nabije Oppenau.

Fijn zwembad in Bad-Peterstal met gratis ligstoelen en parasols en genoeg schaduwplekken. Gratis entree met Konuskarte.

Vanuit het dorp veel wandelingen van +/- 2 uur, licht en middelzwaar. Boekje aanwezig in het huisje.

In de omgeving voldoende uitstapjes: Experimenta in Freudenstadt, Rodelbahn in Gutach, Europapark, Straatsburg, Wolven- en Berenpark, Allerheiligenwatervallen.

R. Nicolay

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige omgeving, rustige plaats aan het einde van een privé-toegangsweg, 200 m van de straat. De accomodatie is wel ietsje gedateerd maar voldoende voor 5 à 6 personen. Sommige zitmeubels verdienen een herstelbeurt of vernieuwing. Voor de gevraagde som is dit wel in overeenstemming. Verwacht dus geen luxe maar wel voldoende ruimte!

Nicola Cornock

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Groot appartement met een prachtig uitzicht vanaf het balkon. Het nabijgelegen dorp Bad Petersdal heeft alles wat u nodig heeft, waaronder een aantal uitstekende restaurants en een treinstation. Ideaal gelegen voor het bezoeken van alle Zwarte Woud te bieden heeft

Marjanne Willemse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huis is erg ruim. Wel wat gedateerd, vooral de badkamers, maar erg schoon. Keukeninrichting (servies, pannen e.d.) is erg compleet. Mooi uitzicht vanaf balkon dat ook een zonnescherm heeft. Fijn dat er 2 badkamers zijn met ieder een toilet. Bedden waren opgemaakt bij aankomst, ook handdoeken aanwezig. Ontvangst is niet erg hartelijk, er werd weinig informatie gegeven en ook tijdens ons verblijf konden we de eigenaar, die in het huis ernaast woont, niet te spreken krijgen. Omgeving is prachtig en er zijn volop uitstapjes en wandeltochten te maken.

Arie Salij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje was gedateerd maar dat wisten we van te voren en het had alles wat we nodig hadden. Heerlijke bedden en een pracht uitzicht.

We dachten dat we de eerste verdieping hadden geboekt maar het bleek de tweede te zijn wat lastig was voor het oudere stel die bij ons was maar het was wel te doen.

Buddelmeijer Nienke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Zeer mooi appartement, hoewel een beetje verouderd, zeer comfortabel (bedden) en super schoon (alles). De omgeving en het uitzicht op de bergen zijn geweldig. Vriendelijke gastheer. Zeer goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Ian Smith

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

De locatie en het uitzicht was absoluut ongelooflijk en een genot. Het appartement was netjes en opgeruimd, maar er waren een paar probleempjes. i) Onvoldoende kussens - er werden alleen kussenslopen verstrekt, geen echte kussens binnen en slechts 1 per bed. ii) de keuken was niet goed uitgerust, d.w.z. geen mokken, alleen 1 gerecht, geen magnetron enz. . iii) het huis was bedoeld om niet te roken, maar de gasten in de eenheid beneden waren 24 uur per dag kettingrokers die op het balkon onder ons balkon rookten, waardoor ons balkon vrijwel onbruikbaar was en de ramen niet konden worden geopend.

Barbara Rieg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer schoon, ruim appartement met hele aardige verhuurders! Alles wat je nodig hebt is aanwezig en je kunt direct achter het huis wandelpaden starten! Kinderen kunnen heerlijk ravotten en spelen en bij slecht weer zijn tafeltennis en tafelvoetbal in de garage het ideale tijdverdrijf!

mayke Selten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

wij waren in gezelschap van 3 senioren en 2 40+

hoewel het interieur oudbollig is zitten de stoelen super en ook het bed slaapt heerlijk. Dat vonden we alle 5

alles wat je nodig hebt is te vinden in de keuken. Badkamers zijn ook goed. Wel is het warm water erg heet. De badkamer met bad is niet makkelijk om in te douchen maar het is een groot bad wat snel gevuld is dus waarom eigenlijk ook niet heerlijk uitrusten in bad )

hoewel het niet vernoemd is op de site is er wel degelijk een prima werkend wifi. Jammer dat dat niet vermeld is want daardoor heb ik langer doorgezocht.

het dorpje is 2 km verder en alles is er.

het uitzicht is super. heerlijk achteraf kijkend op de bergen.

de pas voor het openbaar vervoer is in het hele zwarte woud te gebruiken en sluit prima aan bij alle wandelroutes.

Wij gaan zeker nog een keer.



Ook Olga bedankt voor je gastvrijheid.

Nicola Cornock

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Groot appartement met een prachtig uitzicht vanaf het balkon. Het nabijgelegen dorp Bad Petersdal heeft alles wat u nodig heeft, waaronder een aantal uitstekende restaurants en een treinstation. Ideaal gelegen voor het bezoeken van alle Zwarte Woud te bieden heeft

mayke Selten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

wij waren in gezelschap van 3 senioren en 2 40+

hoewel het interieur oudbollig is zitten de stoelen super en ook het bed slaapt heerlijk. Dat vonden we alle 5

alles wat je nodig hebt is te vinden in de keuken. Badkamers zijn ook goed. Wel is het warm water erg heet. De badkamer met bad is niet makkelijk om in te douchen maar het is een groot bad wat snel gevuld is dus waarom eigenlijk ook niet heerlijk uitrusten in bad )

hoewel het niet vernoemd is op de site is er wel degelijk een prima werkend wifi. Jammer dat dat niet vermeld is want daardoor heb ik langer doorgezocht.

het dorpje is 2 km verder en alles is er.

het uitzicht is super. heerlijk achteraf kijkend op de bergen.

de pas voor het openbaar vervoer is in het hele zwarte woud te gebruiken en sluit prima aan bij alle wandelroutes.

Wij gaan zeker nog een keer.



Ook Olga bedankt voor je gastvrijheid.

Arie Salij

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Huisje was gedateerd maar dat wisten we van te voren en het had alles wat we nodig hadden. Heerlijke bedden en een pracht uitzicht.

We dachten dat we de eerste verdieping hadden geboekt maar het bleek de tweede te zijn wat lastig was voor het oudere stel die bij ons was maar het was wel te doen.

Jorge Fernandez Barros

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Spaans

Zelfs die na de afgesproken tijd, waren we in staat om toegang tot het huis en zelfs de moeite om een ​​restaurant dat ons diner buiten zou dienen als de publieke aandacht werden genomen noemen. Het huis is geweldig, geweldige sfeer en de unieke omgeving en ondanks het ongemak van de taal, want de eigenaars geen Engels spreken, we elkaar perfect aan bij hen begrepen via een online vertaler.

Henriëtte Baas

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het appartement was uitermate gedateerd, maar prachtig uitzicht en voor wie redelijk gezond is veel mooie wandelingen in de buurt. De kinderen vonden het heerlijk, ook het vijvertje met kikkervisjes en salamanders was heel interessant, maar levensgevaarlijk. De 3 jarige kon geen moment alleen buiten zijn.

Nicole Arts

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Ruime (tweede) verdieping in het huisje. Handdoeken, keukenlinnen en lakens aanwezig en bedden opgemaakt (in de prijs inbegrepen). Was op de website niet helemaal duidelijk. Groot terras en balkon met stoelen en zonnescherm. Prachtig uitzicht!!

Enige minpuntje is dat er geen vaatwasser is.

2 supermarkten (Pennymarkt) die tot 21 uur open zijn in het nabije Oppenau.

Fijn zwembad in Bad-Peterstal met gratis ligstoelen en parasols en genoeg schaduwplekken. Gratis entree met Konuskarte.

Vanuit het dorp veel wandelingen van +/- 2 uur, licht en middelzwaar. Boekje aanwezig in het huisje.

In de omgeving voldoende uitstapjes: Experimenta in Freudenstadt, Rodelbahn in Gutach, Europapark, Straatsburg, Wolven- en Berenpark, Allerheiligenwatervallen.

R. Nicolay

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prachtige omgeving, rustige plaats aan het einde van een privé-toegangsweg, 200 m van de straat. De accomodatie is wel ietsje gedateerd maar voldoende voor 5 à 6 personen. Sommige zitmeubels verdienen een herstelbeurt of vernieuwing. Voor de gevraagde som is dit wel in overeenstemming. Verwacht dus geen luxe maar wel voldoende ruimte!

Barbara Rieg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Zeer schoon, ruim appartement met hele aardige verhuurders! Alles wat je nodig hebt is aanwezig en je kunt direct achter het huis wandelpaden starten! Kinderen kunnen heerlijk ravotten en spelen en bij slecht weer zijn tafeltennis en tafelvoetbal in de garage het ideale tijdverdrijf!

Kevin Jones

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

We hebben een heerlijke tijd gehad in het Zwarte Woud. De accommodatie is zeer ruim, schoon en goed uitgerust. Onze gastheer was erg behulpzaam ondanks de taalbarrière. Het huis was een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Marjanne Willemse

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Huis is erg ruim. Wel wat gedateerd, vooral de badkamers, maar erg schoon. Keukeninrichting (servies, pannen e.d.) is erg compleet. Mooi uitzicht vanaf balkon dat ook een zonnescherm heeft. Fijn dat er 2 badkamers zijn met ieder een toilet. Bedden waren opgemaakt bij aankomst, ook handdoeken aanwezig. Ontvangst is niet erg hartelijk, er werd weinig informatie gegeven en ook tijdens ons verblijf konden we de eigenaar, die in het huis ernaast woont, niet te spreken krijgen. Omgeving is prachtig en er zijn volop uitstapjes en wandeltochten te maken.

Buddelmeijer Nienke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Zeer mooi appartement, hoewel een beetje verouderd, zeer comfortabel (bedden) en super schoon (alles). De omgeving en het uitzicht op de bergen zijn geweldig. Vriendelijke gastheer. Zeer goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Ian Smith

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

De locatie en het uitzicht was absoluut ongelooflijk en een genot. Het appartement was netjes en opgeruimd, maar er waren een paar probleempjes. i) Onvoldoende kussens - er werden alleen kussenslopen verstrekt, geen echte kussens binnen en slechts 1 per bed. ii) de keuken was niet goed uitgerust, d.w.z. geen mokken, alleen 1 gerecht, geen magnetron enz. . iii) het huis was bedoeld om niet te roken, maar de gasten in de eenheid beneden waren 24 uur per dag kettingrokers die op het balkon onder ons balkon rookten, waardoor ons balkon vrijwel onbruikbaar was en de ramen niet konden worden geopend.

Eva Boonstra

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We mochten in het appartement, dat was heel prettig, de eigenaren waren heel vriendelijk, het appartement was schoon en netjes, een beetje oud maar voor de prijs en de locatie was absoluut bevredigend. "De kinderen vonden tafelvoetbal en tafeltennis leuk in de Garage spiel.Zum plaats ongeveer 15 minuten te voet .. prachtig uitzicht.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 305574

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305574.htm


«Appartement in Griesbach met wijngaard» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 37 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven