Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxueus vakantiehuis in Beieren met tuin

Max.  4   gasten
135m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
135m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, berging)

Op de 1e etage: (woonkamer(TV(satelliet), spelcomputer, stereo-installatie), eetkamer(eettafel), keuken(radio, bar, fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, TV(satelliet)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet, wasmachine), overloop)

zitkamer, grill, verwarming(CV), tuin, tuinmeubilair, parking, trampoline, fitnesstoestellen, fietsen beschikbaar, kinderbed

Deze luxe vakantiewoning in Tännesberg heeft 2 slaapkamers waar je met 5 personen in kunt verblijven. Het is een fijne woning als je met je gezin op vakantie wilt gaan. De woning ligt centraal in de omgeving en is huisdiervriendelijk.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkplank
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 100 km

100 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 3/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2014
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


40 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Elke Frahm

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement is geweldig en zeer schoon! De verhuurders zijn erg aardig. Wij en onze honden voelden ons zeer op ons gemak!

G Van Eden

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Goed ontvangen door eigenaresse erg aardig

Inge Fuhrmann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Ik kan alleen maar aanraden, als je wilt vrede hebben, is de ideal.Die appartement is geweldig en de familie is erg mooi.

Lorenzo Compernolle

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Top, top, top!! Prachtige, ruime vakantiewoning. Werkelijk alles is aanwezig. Nog nooit hadden we zo'n goed uitgeruste vakantiewoning. Beetje uit het centrum van Tännesberg gelegen. Ondanks de activiteiten die er rond gevoerd worden (bandencentrale, drankhandel) toch een rustige ligging. Schitterende locatie voor wie van wandelen houdt. Misschien het enige minpuntje is dat de woning wat afgelegen is en dat er behoorlijk wat kilometers moet gereden worden om wat uitstappen te doen, maar voor ons is dat geen probleem omdat we een vakantiehuisje zien als een uitvalsbasis om excursies te doen.

Jessica Tasch

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer schoon, ruim vakantiehuis. Er was niets ontbreekt en we hadden een zeer ontspannen verblijf.

Marianne Oostrom

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ontzettend fijn huis waar we verbleven ! Echt een aanrader en we komen hier zeker nog eens!

JH Knol

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een goede woning. Erg complete uitrusting. Moni zeer behulpzaam en respecteert privacy. Alleen winkel moet je even 15km voor rijden. Netjes!

C.L. Scheer van der

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad. In het huisje is echt alles aanwezig. De eigenaar heeft van alles staan waar je gebruik van mag maken. Enkele voorbeelden wasmachine (met waspoeder), koffiezetapparaat (met melk, suiker etc), oven, broodrooster, koelkast, vriezer, vaatwasmachine (met vaatwastabletten),genoeg serviergoed, blikopener,kurkentrekker, alles is eigenlijk aanwezig, een zeer compleet huis. De badkamer is ook mooi schoon, modern en van alle gemakken voorzien. De 3 persoonskamer is ruim en er is genoeg kastruimte. De kinderkamer is ook groot genoeg. De woonkamer is zeer ruim. Er zijn leesboeken aanwezig, er is een WII aanwezig met diverse spelletjes. Het balkon buiten is zeer ruim, waar je ook 's avonds heerlijk kunt zitten d.m.v. de schuifdeuren die ze zelf open of dicht kunt doen. Ook is er gratis WIFI. De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Zelfs verse eieren en pruimen gehad.

John Haan

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Beieren is een paradijs voor toeristen, zowel natuur- als watersportliefhebbers en de Beierse steden hebben veel te bieden aan historische bezienswaardigheden. En midden in Beieren ligt Taennesberg met 'Moni's Ferienwohnung'. Moni, de eigenaresse, heeft haar zeer ruime vakantiewoning zo onvoorstelbaar compleet ingericht als wij nog niet eerder meemaakten. De vakantiewoning is werkelijk 100% ingericht zoals het hoort. Niets wat je mogelijk nodig zou kunnen hebben ontbreekt, van handdoeken tot pleisters, van TV's (2x) tot wattenstaafjes, aan alles is gedacht. Een mooi, zeer ruim appartement - op een mooie, rustige locatie met veel natuurschoon - waar je graag 's avonds terugkomt om uit te blazen van de inspanningen van die dag. Voor je boodschappen kun je o.a. goed terecht bij een bekende Duitse supermarktketen in Oberviechtach (10 km.), pal aan de autoweg 22. Zelfs je Grand Cru Classe is daar te krijgen. Door persoonlijke omstandigheden hebben wij slechts een heel klein deel van de talrijke wandel- en fietstochten die in Taennesberg en omgeving mogelijk zijn kunnen maken. Des te meer hebben wij genoten van de bezienswaardigheden die de grote steden van Beieren ons te bieden hadden. Niet minder dan 2500 autokilometers hebben we in Beieren afgelegd om al dat moois te bekijken. Moni en haar man Juergen zijn altijd bereid je van dienst te zijn om je verblijf in Beieren tot een succes te maken. 'Moni's Ferienwohnung' kunnen wij van harte aanbevelen !! Hennie &amp John Haan, Lenie Beuman

Conny Seys

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer vriendelijk ontvangen . Mooie uitleg over alles. Alles maar echt alles is aanwezig in het appartement Enkel klein min puntje dat de info enkel in Duits is en vb niets in het Engels

Rien Saarloos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij waren door eerdere reacties van gasten goed voorbereid, want als je aan komt rijden, denk je toch nou is dat het, maar als je binnen bent denk je zo dat is wat, alles prachtig schoon en best wel nieuw, maar vooral compleet, dat vind je waarschijnlijk niet nog een keer. Moni alleen gezien bij aankomst en vertrek,bijzonder gastvrij, stond ineens een schaal met cake voor ons, in de hal, toch leuk zo attent. Leuke omgeving, leuke plaatsen Weiden, Amberg, Regensburg en ook in Tsjechie 2 keer geweest Pilzen en Domazlice, allemaal heel leuk om te bezoeken, ligt niet echt in de buurt, Weiden slechts 25 km is zeker de moeite waard. Geluk met het weer, 10 dagen prachtig weer, ca 22 graden,droog, alleen 1 dag beetje motregen, terwijl de vooruitzichten niet best waren, dus meevaller, kortom heerlijke vakantie gehad in gezellig en zeer compleet huis, in het mooie Beieren !

H. Marechal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Haus Moni is zeer compleet ingericht, je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Het huis is schoon en goed onderhouden. Moni en Jurgen zijn zeer gastvrij. Ze zorgen voor privacy maar als je ze nodig hebt staan ze meteen voor je klaar. Zoek je een rustige omgeving, midden in de natuur dan kun je hier een perfect verblijf vinden.

Michael Thomas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huis wordt verwijderd (vooral voor kinderen) heel ver van toeristische attracties. Men heeft duidelijk in de vele kilometers worden gereden müssen.Wir hebben in onze 12 dagen meer dan 3.000 kilometer abgefahren.Die prijzen zijn strijdig met het bepaalde ons in het noorden was veel höher.Leider ons het appartement te ouderwets, vandaar de iets erger Bewertung.Wir had helaas heel ongelukkig ten aanzien van het weer. Er zijn slechts 2 geweldige dagen, terwijl uit gesprungen.Unser Conclusie Wij als een gezin zou niet terug te wijten aan de bovengenoemde punten (zie boven) .Ansonsten voor mensen die houden van de natuur en niet tegen de lange manieren sterk hebben aanbevolen.

Pphcjc Van Den Akker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis, Prachtig en groot. Het interieur..veel en alles is er! Erg veel ruimte in het huis en de eigenaresse (Moni) wat een gastvrijheid !! Dit is echt een aanrader. Vooral als je van natuur en rust houd. Wandelen,mooie uitvalsbasis om naar Praag te gaan (aanrader!)

alies van der klocht

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Netjes ontvangen Zeer veel aanwezig in het huis. BV in de keuken en veel spellen voor de kinderen. Heerlijke ,wintergarten’ Lekker gewandeld in de omgeving. In het dorp geen supermarkt aanwezig. Deze is 12 km verder te vinden.

M Klaassen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden heel vriendelijk ontvangen door Moni. Het vakantiehuis was echt compleet. Alles is aanwezig. Dat was heel fijn. Mooi, schoon en zeer ruim met ook zeker voor de kinderen veel aanwezig om zich te vermaken. Zowel binnen als buiten. De omgeving is mooi. Landelijk. Wel een stukje rijden om ergens te komen.

M Van Duijkeren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De vakantie was super bij aankomst vriendelijk ontvangen door Moni . In het begin even schrikken het apartement boven een garage en naast een drankengroothandel maar totaal geen last gehad in tegendeel. De omgeving was ook perfect bv Regensburg en Bayreuth met een prachtige opera (jammer genoeg gesloten tot 2017 ). In het apartement was echt alles aanwezig tot de verse eieren aan toe hier komen wij zeer zeker terug.

John Haan

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Beieren is een paradijs voor toeristen, zowel natuur- als watersportliefhebbers en de Beierse steden hebben veel te bieden aan historische bezienswaardigheden. En midden in Beieren ligt Taennesberg met 'Moni's Ferienwohnung'.

Moni, de eigenaresse, heeft haar zeer ruime vakantiewoning zo onvoorstelbaar compleet ingericht als wij nog niet eerder meemaakten. De vakantiewoning is werkelijk 100% ingericht zoals het hoort. Niets wat je mogelijk nodig zou kunnen hebben ontbreekt, van handdoeken tot pleisters, van TV's (2x) tot wattenstaafjes, aan alles is gedacht. Een mooi, zeer ruim appartement - op een mooie, rustige locatie met veel natuurschoon - waar je graag 's avonds terugkomt om uit te blazen van de inspanningen van die dag.

Voor je boodschappen kun je o.a. goed terecht bij een bekende Duitse supermarktketen in Oberviechtach (10 km.), pal aan de autoweg 22. Zelfs je Grand Cru Classe is daar te krijgen.



Door persoonlijke omstandigheden hebben wij slechts een heel klein deel van de talrijke wandel- en fietstochten die in Taennesberg en omgeving mogelijk zijn kunnen maken. Des te meer hebben wij genoten van de bezienswaardigheden die de grote steden van Beieren ons te bieden hadden. Niet minder dan 2500 autokilometers hebben we in Beieren afgelegd om al dat moois te bekijken.



Moni en haar man Juergen zijn altijd bereid je van dienst te zijn om je verblijf in Beieren tot een succes te maken.

'Moni's Ferienwohnung' kunnen wij van harte aanbevelen !!



Hennie &amp John Haan, Lenie Beuman

Conny Seys

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer vriendelijk ontvangen . Mooie uitleg over alles. Alles maar echt alles is aanwezig in het appartement



Enkel klein min puntje dat de info enkel in Duits is en vb niets in het Engels

Frank Haberl

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement is ver overtrof onze verwachtingen. Zeer aan te bevelen als je wilt totale vrede en overvloed en wil lange wandeling. Zelfs de buurman met zijn dranken wil ik hier noemen, zeer klantvriendelijk. De vakantie was 4 sterren waarde voor ons en we zullen zeker terug gaan.

M Van Duijkeren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De vakantie was super bij aankomst vriendelijk ontvangen door Moni .

In het begin even schrikken het apartement boven een garage en naast een drankengroothandel maar totaal geen last gehad in tegendeel.

De omgeving was ook perfect bv Regensburg en Bayreuth met een prachtige opera (jammer genoeg gesloten tot 2017 ).

In het apartement was echt alles aanwezig tot de verse eieren aan toe hier komen wij zeer zeker terug.

Michael Thomas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huis wordt verwijderd (vooral voor kinderen) heel ver van toeristische attracties. Men heeft duidelijk in de vele kilometers worden gereden müssen.Wir hebben in onze 12 dagen meer dan 3.000 kilometer abgefahren.Die prijzen zijn strijdig met het bepaalde ons in het noorden was veel höher.Leider ons het appartement te ouderwets, vandaar de iets erger Bewertung.Wir had helaas heel ongelukkig ten aanzien van het weer. Er zijn slechts 2 geweldige dagen, terwijl uit gesprungen.Unser Conclusie Wij als een gezin zou niet terug te wijten aan de bovengenoemde punten (zie boven) .Ansonsten voor mensen die houden van de natuur en niet tegen de lange manieren sterk hebben aanbevolen.

H. Marechal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Haus Moni is zeer compleet ingericht, je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Het huis is schoon en goed onderhouden. Moni en Jurgen zijn zeer gastvrij. Ze zorgen voor privacy maar als je ze nodig hebt staan ze meteen voor je klaar. Zoek je een rustige omgeving, midden in de natuur dan kun je hier een perfect verblijf vinden.

Lorenzo Compernolle

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Top, top, top!! Prachtige, ruime vakantiewoning. Werkelijk alles is aanwezig.

Nog nooit hadden we zo'n goed uitgeruste vakantiewoning.

Beetje uit het centrum van Tännesberg gelegen. Ondanks de activiteiten die er rond gevoerd worden (bandencentrale, drankhandel) toch een rustige ligging.

Schitterende locatie voor wie van wandelen houdt.

Misschien het enige minpuntje is dat de woning wat afgelegen is en dat er behoorlijk wat kilometers moet gereden worden om wat uitstappen te doen, maar voor ons is dat geen probleem omdat we een vakantiehuisje zien als een uitvalsbasis om excursies te doen.

Pphcjc Van Den Akker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis, Prachtig en groot. Het interieur..veel en alles is er!

Erg veel ruimte in het huis en de eigenaresse (Moni) wat een gastvrijheid !!

Dit is echt een aanrader.

Vooral als je van natuur en rust houd.

Wandelen,mooie uitvalsbasis om naar Praag te gaan (aanrader!)

Herman Beldman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben fijne dagen gehad bij Moni. Het appartement is lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Helaas was het constant boven de 30 graden, daar kon Moni ook niets aan veranderen... Het appartement ligt op een bijzonder rustige locatie. Dagtochten naar Praag (2 uur rijden) of Regensburg (bijna 1 uur rijden) zijn goed te doen.

Rien Saarloos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij waren door eerdere reacties van gasten goed voorbereid, want als je aan komt rijden, denk je toch nou is dat het, maar als je binnen bent denk je zo dat is wat, alles prachtig schoon en best wel nieuw, maar vooral compleet, dat vind je waarschijnlijk niet nog een keer.

Moni alleen gezien bij aankomst en vertrek,bijzonder gastvrij, stond ineens een schaal met cake voor ons, in de hal, toch leuk zo attent.

Leuke omgeving, leuke plaatsen Weiden, Amberg, Regensburg en ook in Tsjechie 2 keer geweest Pilzen en Domazlice, allemaal heel leuk om te bezoeken, ligt niet echt in de buurt, Weiden slechts 25 km is zeker de moeite waard.

Geluk met het weer, 10 dagen prachtig weer, ca 22 graden,droog, alleen 1 dag beetje motregen, terwijl de vooruitzichten niet best waren, dus meevaller, kortom heerlijke vakantie gehad in gezellig en zeer compleet huis, in het mooie Beieren !

M Klaassen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden heel vriendelijk ontvangen door Moni. Het vakantiehuis was echt compleet. Alles is aanwezig. Dat was heel fijn. Mooi, schoon en zeer ruim met ook zeker voor de kinderen veel aanwezig om zich te vermaken. Zowel binnen als buiten.

De omgeving is mooi. Landelijk. Wel een stukje rijden om ergens te komen.

alies van der klocht

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Netjes ontvangen

Zeer veel aanwezig in het huis.

BV in de keuken en veel spellen voor de kinderen.

Heerlijke ,wintergarten’

Lekker gewandeld in de omgeving.

In het dorp geen supermarkt aanwezig. Deze is 12 km verder te vinden.

John Haan

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Beieren is een paradijs voor toeristen, zowel natuur- als watersportliefhebbers en de Beierse steden hebben veel te bieden aan historische bezienswaardigheden. En midden in Beieren ligt Taennesberg met 'Moni's Ferienwohnung'.

Moni, de eigenaresse, heeft haar zeer ruime vakantiewoning zo onvoorstelbaar compleet ingericht als wij nog niet eerder meemaakten. De vakantiewoning is werkelijk 100% ingericht zoals het hoort. Niets wat je mogelijk nodig zou kunnen hebben ontbreekt, van handdoeken tot pleisters, van TV's (2x) tot wattenstaafjes, aan alles is gedacht. Een mooi, zeer ruim appartement - op een mooie, rustige locatie met veel natuurschoon - waar je graag 's avonds terugkomt om uit te blazen van de inspanningen van die dag.

Voor je boodschappen kun je o.a. goed terecht bij een bekende Duitse supermarktketen in Oberviechtach (10 km.), pal aan de autoweg 22. Zelfs je Grand Cru Classe is daar te krijgen.



Door persoonlijke omstandigheden hebben wij slechts een heel klein deel van de talrijke wandel- en fietstochten die in Taennesberg en omgeving mogelijk zijn kunnen maken. Des te meer hebben wij genoten van de bezienswaardigheden die de grote steden van Beieren ons te bieden hadden. Niet minder dan 2500 autokilometers hebben we in Beieren afgelegd om al dat moois te bekijken.



Moni en haar man Juergen zijn altijd bereid je van dienst te zijn om je verblijf in Beieren tot een succes te maken.

'Moni's Ferienwohnung' kunnen wij van harte aanbevelen !!



Hennie &amp John Haan, Lenie Beuman

Pphcjc Van Den Akker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het huis, Prachtig en groot. Het interieur..veel en alles is er!

Erg veel ruimte in het huis en de eigenaresse (Moni) wat een gastvrijheid !!

Dit is echt een aanrader.

Vooral als je van natuur en rust houd.

Wandelen,mooie uitvalsbasis om naar Praag te gaan (aanrader!)

Frank Haberl

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het appartement is ver overtrof onze verwachtingen. Zeer aan te bevelen als je wilt totale vrede en overvloed en wil lange wandeling. Zelfs de buurman met zijn dranken wil ik hier noemen, zeer klantvriendelijk. De vakantie was 4 sterren waarde voor ons en we zullen zeker terug gaan.

Michael Thomas

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het huis wordt verwijderd (vooral voor kinderen) heel ver van toeristische attracties. Men heeft duidelijk in de vele kilometers worden gereden müssen.Wir hebben in onze 12 dagen meer dan 3.000 kilometer abgefahren.Die prijzen zijn strijdig met het bepaalde ons in het noorden was veel höher.Leider ons het appartement te ouderwets, vandaar de iets erger Bewertung.Wir had helaas heel ongelukkig ten aanzien van het weer. Er zijn slechts 2 geweldige dagen, terwijl uit gesprungen.Unser Conclusie Wij als een gezin zou niet terug te wijten aan de bovengenoemde punten (zie boven) .Ansonsten voor mensen die houden van de natuur en niet tegen de lange manieren sterk hebben aanbevolen.

Lorenzo Compernolle

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Top, top, top!! Prachtige, ruime vakantiewoning. Werkelijk alles is aanwezig.

Nog nooit hadden we zo'n goed uitgeruste vakantiewoning.

Beetje uit het centrum van Tännesberg gelegen. Ondanks de activiteiten die er rond gevoerd worden (bandencentrale, drankhandel) toch een rustige ligging.

Schitterende locatie voor wie van wandelen houdt.

Misschien het enige minpuntje is dat de woning wat afgelegen is en dat er behoorlijk wat kilometers moet gereden worden om wat uitstappen te doen, maar voor ons is dat geen probleem omdat we een vakantiehuisje zien als een uitvalsbasis om excursies te doen.

H. Marechal

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Haus Moni is zeer compleet ingericht, je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Het huis is schoon en goed onderhouden. Moni en Jurgen zijn zeer gastvrij. Ze zorgen voor privacy maar als je ze nodig hebt staan ze meteen voor je klaar. Zoek je een rustige omgeving, midden in de natuur dan kun je hier een perfect verblijf vinden.

Herman Beldman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben fijne dagen gehad bij Moni. Het appartement is lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Helaas was het constant boven de 30 graden, daar kon Moni ook niets aan veranderen... Het appartement ligt op een bijzonder rustige locatie. Dagtochten naar Praag (2 uur rijden) of Regensburg (bijna 1 uur rijden) zijn goed te doen.

Rien Saarloos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij waren door eerdere reacties van gasten goed voorbereid, want als je aan komt rijden, denk je toch nou is dat het, maar als je binnen bent denk je zo dat is wat, alles prachtig schoon en best wel nieuw, maar vooral compleet, dat vind je waarschijnlijk niet nog een keer.

Moni alleen gezien bij aankomst en vertrek,bijzonder gastvrij, stond ineens een schaal met cake voor ons, in de hal, toch leuk zo attent.

Leuke omgeving, leuke plaatsen Weiden, Amberg, Regensburg en ook in Tsjechie 2 keer geweest Pilzen en Domazlice, allemaal heel leuk om te bezoeken, ligt niet echt in de buurt, Weiden slechts 25 km is zeker de moeite waard.

Geluk met het weer, 10 dagen prachtig weer, ca 22 graden,droog, alleen 1 dag beetje motregen, terwijl de vooruitzichten niet best waren, dus meevaller, kortom heerlijke vakantie gehad in gezellig en zeer compleet huis, in het mooie Beieren !

M Van Duijkeren

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De vakantie was super bij aankomst vriendelijk ontvangen door Moni .

In het begin even schrikken het apartement boven een garage en naast een drankengroothandel maar totaal geen last gehad in tegendeel.

De omgeving was ook perfect bv Regensburg en Bayreuth met een prachtige opera (jammer genoeg gesloten tot 2017 ).

In het apartement was echt alles aanwezig tot de verse eieren aan toe hier komen wij zeer zeker terug.

M Klaassen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We werden heel vriendelijk ontvangen door Moni. Het vakantiehuis was echt compleet. Alles is aanwezig. Dat was heel fijn. Mooi, schoon en zeer ruim met ook zeker voor de kinderen veel aanwezig om zich te vermaken. Zowel binnen als buiten.

De omgeving is mooi. Landelijk. Wel een stukje rijden om ergens te komen.

alies van der klocht

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Netjes ontvangen

Zeer veel aanwezig in het huis.

BV in de keuken en veel spellen voor de kinderen.

Heerlijke ,wintergarten’

Lekker gewandeld in de omgeving.

In het dorp geen supermarkt aanwezig. Deze is 12 km verder te vinden.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 305775

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305775.htm


«Luxueus vakantiehuis in Beieren met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 40 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven