Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning met tuin bij het bos

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet), radio), keuken(broodrooster, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat, oven, koelkast(+ vriesvak)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wasmachine), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), toilet)

garage, verwarming(CV), tuin(privé, deels omheind, 200 m2), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, trampoline, ligstoelen, parasol, speeltoestellen, voetbalgoal, kinderbed, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer

Dit moderne vakantiehuis ligt in Tretting, in Duitsland. Er zijn 3 slaapkamers die aan 6 personen een slaapplek bieden, ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Bovendien mag je maximaal 2 huisdieren meenemen. Het vakantiehuis ligt in een mooi, bosrijk gebied.



Voor natuurliefhebbers is er een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk. Door de centrale ligging zijn er veel activiteiten mogelijk rondom de bergen Gibacht en Hohenbogen in het Beierse Woud. Maar je kunt ook uitstapjes maken naar het glasdorp Weinfurtner, het casino van Beieren in Bad Kötzting, het theaterspel Further Drachenstich met museum en de Bärwurzerei met schnapsmuseum. Het centrum met goede restaurants ligt op slechts 3 km van het huis.



Het vakantiehuis is zeer comfortabel ingericht en het is van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen is er genoeg te doen, want er is een trampoline, voetbalgoal en er zijn speeltoestellen. In de zomer kun ke in de tuin barbecueën, maar je hebt ook een goed uitgeruste keuken.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Tennisbaan

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Station 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 3/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis. In de buurt van de accommodatie.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


261 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Claudia Scheuplein

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Huis oud, maar gezellig en echt heel schoon. Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Verhuurder aardig en behulpzaam. We komen zeker terug…

Christiane Kopacek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Zoals altijd een hele fijne vakantie gehad met gastvrije verhuurders.

Dennis Gutan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Ondanks Corona hebben we het erg naar ons zin gehad in Beieren.

Konstantinos Tsilingiroglou

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Heel rustig gelegen, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Christiane Kopacek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Alles perfect. Aardige gastheren. Schone accommodatie. Praktisch ingericht. Helaas geen vaatwasser, koelkast voor 6 personen een beetje klein.

Conny Seys

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Huis op eerste zicht goed maar komt niet overeen met foto op de site In de omgeving niets te doen Vriendelijk ontvangen door de mensen en als welkomstgeschenk een fles wijn

R Woelders

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

aankomst is goed de verhuurders zijn vriendelijk en gastvrij. accommodatie heeft een opknapbeurt nodig maar voor de rest is alles goed. omgeving is uitstekend.

WPH Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een heerlijk koel huis een rustige omgeving boven al opgeknapt Beneden nog niet echt nog ouderwets maar ook dat heeft wel wat .

Klaus Leirich

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Ontspannende dagen in de beste omgeving

Heike Röhl

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

zeer goede locatie voor familie / vakantiegangers met kinderen en honden gewoon ideaal

nadia pierson

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Gite eenvoudig maar leuk en zeer schoon, zeer mooie eigenaar, zeer behulpzaam. Locatie is geweldig om te wandelen in plaats van bezoeken.

f a De man

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een zeer koel huis, prachtig voor kinderen omdat de boerderij er naast is.

Sue Paesschen-Stults

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

prima vakantie gehad, interieur was wat dedateerd maar alles was ruim voldoende aanwezig en schoon, jammer dat er binnen gerookt mag worden, onze rokers rookten buiten,gelegenheid genoeg, ook om droog en uit de wind te staan

Willem Van Baaden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben een fijne vakantie gehad, de beheerder was zeer vriendelijk en behulpzaam. De omgeving was prachtig (veel uitzicht over bergen en dalen) prachtig wandel gebied voor jong en oud. Het huis is mooi de inrichting echter slecht tot matig, weinig comfort, meubels oud, bedden zeer oud en versleten, doorgezakt in breedte en lengte waardoor je slechte nachtrust hebt die je wel verdient na die prachtige wandelingen die je achter de rug hebt op zo'n mooie dag.

L. Jonkman-Scholtens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is een ouderwets maar gezellig ingericht huisje met oa zeer ruime bedden en ook de overige ruimtes zijn ruim zat. De kids mochten met alles spelen wat er was, wat ze ook gedaan hebben. De beheerders zijn schatten van mensen die zeer hulpvaardig zijn. Criminalitijd heb je daar niet. Kortom wij hebben de vakantie van ons leven gehad. Mijn man kreeg de laatste dag een hartinfarct. Ze stonden gelijk klaar om ons naar het ziekenhuis rijden en we konden daar extra dagen kostenloos blijven. Echt een heel bijzonder paar. Daarom zeg ik het zijn schatten van mensen en ik ga ze missen.

Sarah Streich

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Dit is de 7e keer dat we hier zijn en zoals altijd zijn we helemaal tevreden met alles!Zulke lieve gastheren zijn zelden gezien, de kinderen kunnen stoom afblazen en we kunnen ontspannen!Kom natuurlijk heel snel terug!

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

ludo van der poel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

het huis had een zeer slechte geur er is in gerookt geweest zelfs met geurkaarsen was het niet aangenaam, heel de dag ramen open s'avonds was het te fris om open te laten dus dat was niet prettig.de zetels waren versleten de stof was helemaal stuk volgens de eigenaar hadden de honden van de vorige huurder dit gedaan? de eigenaar is bij aankomst niet eens mee naar binnen gegaan om alles te tonen , we kwamen daartoe en ze zei dit is jullie huis als er iets is dan kom je het maar vragen.De eigenaar zijn huis ligt in een doodlopende straat het huurhuis op de hoek van de straat de auto's en tractors raasden voorbij lawaai om 6 u s'morgens word je gewekt door het geklingel van de kapel die vlak over de deur staat.maar het is wel een prachtige omgeving

Axel Beimborn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Voorlopige Het huis waar we stonden aan de linkerkant van het huis, die kan worden gezien in de foto. (! Met garage) Dit huis is eenvoudig ingericht - 3 slaapkamers, in tegenstelling tot de beelden, indien nodig, krijgen nieuwe bedden en kasten. De badkamer is OK, de twee aparte toiletten hadden hun beste jaren al achter hem. Het interieur in de woonkamer is uit de jaren '80, de kasten zijn ouder. Flatscreen-tv van voldoende omvang aanwezig is. Het internet mucks van tijd tot tijd (WLAN er nog geen) De keuken wordt verzameld kleurrijk. Als u regelmatig koken ontbreekt het me de ruimte en materiaal (geen vaatwasser) Maar, zoals ik al zei voor de prijs passt's. De receptie en de goedkeuring was warm.

Annelies Vandervelden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het was een eenvoudig huis dat zeker ruim genoeg was, een ouder huis maar met genoeg voorzieningen. De mensen waren vriendelijk en er was veel buitenspeelgoed voor de kinderen, jammer dat de tuin niet volledig omheind was.

S Zwagemaker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Onze ervaring.....SUPER!!! Het is een simpel ingericht huis maar zo goed als alles is aanwezig. De eigenaren zijn super lief en alles kan ook bij hun er zijn paarden, koeien en kalkoenen en je mag er ook gewoon bij,voor de kinderen is er ook voldoende te doen. Er is een winkeltje in de buurt waar je ook alles kan kopen. en voor wandelaars een must leuke routes om te lopen. verder zijn er ook genoeg dorpjes en steden in de buurt om te bezoeken. en anders zou je een stukje moeten rijden voor wat bekendere steden maar dat is geen probleem als je van auto rijden houd. Ik vind het echt een aanrader en zouden ook zo weer terug gaan. als i een cijfer zou moeten geven een dikke 10!!!

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Annelies Vandervelden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het was een eenvoudig huis dat zeker ruim genoeg was, een ouder huis maar met genoeg voorzieningen.
De mensen waren vriendelijk en er was veel buitenspeelgoed voor de kinderen, jammer dat de tuin niet volledig omheind was.

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Steven Steyaert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heel fijne vakantie gehad bij gastvrije en kindvriendelijke mensen. In de omgeving is veel te doen als je van rust, natuur, wandelen houdt. De accommodatie is oud, maar alles wat je nodig hebt, is wel aanwezig. Het gastgezin staat altijd klaar om te helpen. De kinderen hebben genoten van al het aanwezige speelgoed en van het pony-ritje!

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Sue Paesschen-Stults

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

prima vakantie gehad, interieur was wat dedateerd maar alles was ruim voldoende aanwezig en schoon,

jammer dat er binnen gerookt mag worden, onze rokers rookten buiten,gelegenheid genoeg, ook om droog en uit de wind te staan

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

d.C den Heijer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

fijne vakantie,mooie omgeving.Ruim huis ietwat gedateerd maar alles was aanwezig.Goede bedden.Regensburg,Passau en als je interesse hebt Dachau zijn aanraders.In de omgeving Glasdorf Anbruck was ook erg mooi.

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

B.w.b. Schinkel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is een mooi huis, maar heel warm. Het is de hele week tussen de 30 en 35 graden geweest en we kregen het huisje niet koel. Verder zijn de pannen niet geschikt om voor 5 volwassenen te koken. Omgeving is heel mooi en veel sportieve activiteiten te doen.

S Zwagemaker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Onze ervaring.....SUPER!!!
Het is een simpel ingericht huis maar zo goed als alles is aanwezig. De eigenaren zijn super lief en alles kan ook bij hun er zijn paarden, koeien en kalkoenen en je mag er ook gewoon bij,voor de kinderen is er ook voldoende te doen.
Er is een winkeltje in de buurt waar je ook alles kan kopen. en voor wandelaars een must leuke routes om te lopen. verder zijn er ook genoeg dorpjes en steden in de buurt om te bezoeken. en anders zou je een stukje moeten rijden voor wat bekendere steden maar dat is geen probleem als je van auto rijden houd.
Ik vind het echt een aanrader en zouden ook zo weer terug gaan. als i een cijfer zou moeten geven een dikke 10!!!

Willem Van Baaden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben een fijne vakantie gehad, de beheerder was zeer vriendelijk en behulpzaam. De omgeving was prachtig (veel uitzicht over bergen en dalen) prachtig wandel gebied voor jong en oud.
Het huis is mooi de inrichting echter slecht tot matig, weinig comfort, meubels oud, bedden zeer oud en versleten, doorgezakt in breedte en lengte waardoor je slechte nachtrust hebt die je wel verdient na die prachtige wandelingen die je achter de rug hebt op zo'n mooie dag.

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Axel Beimborn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Voorlopige Het huis waar we stonden aan de linkerkant van het huis, die kan worden gezien in de foto. (! Met garage) Dit huis is eenvoudig ingericht - 3 slaapkamers, in tegenstelling tot de beelden, indien nodig, krijgen nieuwe bedden en kasten. De badkamer is OK, de twee aparte toiletten hadden hun beste jaren al achter hem. Het interieur in de woonkamer is uit de jaren '80, de kasten zijn ouder. Flatscreen-tv van voldoende omvang aanwezig is. Het internet mucks van tijd tot tijd (WLAN er nog geen) De keuken wordt verzameld kleurrijk. Als u regelmatig koken ontbreekt het me de ruimte en materiaal (geen vaatwasser) Maar, zoals ik al zei voor de prijs passt's. De receptie en de goedkeuring was warm.

Kathleen Haft

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We vonden het geweldig. Family Vogl is super nett.Die kamers zijn schoon en mooi ingericht. Het gebied is geweldig je kan zoveel doen. We komen volgend jaar terug en zijn al uit naar op zoek.

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

ludo van der poel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

het huis had een zeer slechte geur er is in gerookt geweest zelfs met geurkaarsen was het niet aangenaam, heel de dag ramen open s'avonds was het te fris om open te laten dus dat was niet prettig.de zetels waren versleten de stof was helemaal stuk volgens de eigenaar hadden de honden van de vorige huurder dit gedaan? de eigenaar is bij aankomst niet eens mee naar binnen gegaan om alles te tonen , we kwamen daartoe en ze zei dit is jullie huis als er iets is dan kom je het maar vragen.De eigenaar zijn huis ligt in een doodlopende straat het huurhuis op de hoek van de straat de auto's en tractors raasden voorbij lawaai om 6 u s'morgens word je gewekt door het geklingel van de kapel die vlak over de deur staat.maar het is wel een prachtige omgeving

L. Jonkman-Scholtens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is een ouderwets maar gezellig ingericht huisje met oa zeer ruime bedden en ook de overige ruimtes zijn ruim zat. De kids mochten met alles spelen wat er was, wat ze ook gedaan hebben. De beheerders zijn schatten van mensen die zeer hulpvaardig zijn. Criminalitijd heb je daar niet.
Kortom wij hebben de vakantie van ons leven gehad. Mijn man kreeg de laatste dag een hartinfarct. Ze stonden gelijk klaar om ons naar het ziekenhuis rijden en we konden daar extra dagen kostenloos blijven. Echt een heel bijzonder paar. Daarom zeg ik het zijn schatten van mensen en ik ga ze missen.

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel

Sarah Streich

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Dit is de 7e keer dat we hier zijn en zoals altijd zijn we helemaal tevreden met alles!Zulke lieve gastheren zijn zelden gezien, de kinderen kunnen stoom afblazen en we kunnen ontspannen!Kom natuurlijk heel snel terug!

Paul Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam, altijd had een open oor. Het huis was schoon en had alles wat je nodig hebt, keuken en woonkamer zijn een beetje oud, kamers waren nieuw 👍 Al met al, het was een leuke vakantie en we hebben gevoeld erg comfortabel


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 305788

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305788.htm


«Vakantiewoning met tuin bij het bos» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 261 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven