Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtig appartement met bar sauna

Max.  2   gasten
80m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
80m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (ingang, keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(TV(satelliet), eettafel, kachel(Pellet)), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop)

koffiezetapparaat, grill, bubbelbad(buiten), hottub, sauna, balkon, verwarming, tuin, tuinmeubilair, parking, parasol, strijkplank, Oplaadpaal voor elektrische auto’s

Het zeer smaakvol ingerichte vakantieappartement in Burggrub ten oosten van Coburg is de ideale verblijfplaats in een landelijke omgeving voor koppels die op zoek zijn naar ontspanning en die tijdens hun vakantie niet willen afzien van comfort.

De Beierse stad Burggrub ligt direct aan de grens met Thüringen en is een ideaal startpunt voor wandelingen en fietstochten in het Frankische Woud, het Thüringer Woud en het natuurreservaat "Groene Gordel Duitsland". De districtsstad Kronach (16.000 inwoners) ligt op 12 km afstand, Sonneberg/Thüringen (12 km), Coburg (30 km), Bamberg (60 km). Er zijn tal van bezienswaardigheden, musea en cultureel aanbod in de genoemde steden. In de winter zijn alpineskiën en langlaufen mogelijk in het Frankische Woud en het Thüringer Woud.

Het appartement bevindt zich in het achterhuis op het terrein van de verhuurder in een rustige doodlopende straat. Op de bovenverdieping ligt deze ruime vakantiewoning, die geheel is uitgebouwd en gemoderniseerd. Het appartement heeft een balkon op het zuiden. Het hoogtepunt van het appartement is de mooie, verzorgde tuin, waar een barbecue en een barrelsauna (€ 30/gebruik) beschikbaar zijn. Je kunt je auto direct bij het huis parkeren.

Als je dit huis voor 7 dagen boekt, kun je eenmalig kosteloos gebruikmaken van het bubbelbad óf de sauna óf de wallbox voor e-cars.
Licentie- of registratienummer: 286000001005

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Tennisbaan
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 12 km

12 km

Luchthaven 110 km

110 km

Station 12 km

12 km

Snelweg-afrit 25 km

25 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.
Sauna: € 30/keer.
Hottub: € 25/keer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

peter Kolsteren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Groot appartement,alles zeer netjes

Theo Verhoeven

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super accomodatie. Mooie omgeving. Genoeg te beleven

Hans Schrauwen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Perfecte locatie de eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam appartement super super super mooie omgeving en lekker rustig Perfect

Cees Romkes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een fijn appartement, mooi ingericht en alles wat een mens nodig heeft was aanwezig. Dikke pluim dus. 2 ophanghaakjes in de badkamer zou het geheel echt afmaken.

Victor Gijsbers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden hartelijk welkom geheten en het appartement zag er geweldig uit, schoon en alle kleuren op elkaar afgestemd. Als je graag doet wandelen, dan is de omgeving zeer geschikt.

Silke Langer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooi appartement, waarin men kan gezellige avonden maken door de grote pelletkachel. Alles super schoon en modern. Ik vond het geweldig.

Jan Knoops

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtig appartement , mooie omgeving, aardige mensen , alles perfect

René Deißner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hebben in het appartement zeer comfortabele rust, de natuur en het startpunt voor vele excursies.

Br Walters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden hartelijk ontvangen , zeer vriendelijke mensen, Het appartement was luxe en van alle gemakken voorzien ! Het is alleen jammer dat je wel minimaal een half uur moet rijden om te kunnen winkelen of leuke stadjes te bezoeken. De stadjes Kronach , Coburg , Bamberg , Bayreuth zijn leuke historische stadjes om te winkelen en te bezoeken. Zondags is echt alles gesloten ook de supermarkten. De stad Neurenberg is echt groot en leuke winkels, wij met de trein vanaf Coburg daar naar toe gegaan , dit om parkeer stress te vermijden , want het is een zeer drukke stad ! We hebben ons goed vermaakt en het appartement zeker een aanrader !!

Jan van der Veer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartement in Burggrub was fantastisch. Bij aankomst een goede ontvangst met duidelijke uitleg van alle apparatuur de vakantiewoning. De vakantiewoning was uitstekend schoon en de ligging perfect in een mooi en rustig dorpje. In de omgeving is op een redelijke afstand van alles te doen of te bezichtigen. De winkels zijn in een naburig dorp goed te bereiken. In het dorp is 1 restaurant maar in de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om lekker te gaan eten met keuzes van mooie streekgerechten. Kortom voor ons heeft deze vakantiewoning een 10 verdiend. Fam. Van der Veer Nederland

bennie jansen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ondanks het tegen vallende weer hebben wij genoten van de omgeving. Er was genoeg te zien in de omgeving qua burchten en vestingen. Onze kuiten hebben echt hun best moeten doen. Het is voor herhaling vatbaar. Goede tips van onze gastheer gehad .

Elly Reemers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij onze aankomst werden we door de eigenaars van het vakantiehuisje heel vriendelijk ontvangen. Meneer had de kachel aangemaakt omdat het wat kil weer was. We konden met al onze vragen ook bij hen terecht. De omgeving is heel mooi en als je wat verder wilt rijden dan zijn er ook heel mooie steden te bezoeken. De ligging is prima voor wandelaars maar in het dorp zelf is weinig te doen. Voor de boodschappen moet je naar een grotere plaats. Al met al een prima vakantie ondanks de regen. Elly en Frits Reemers.

Klaus Melchinger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zodra we waren een beetje laat met onze zoektocht naar een appartement, hebben we niets geschikt gefunden.Ein meer geluk in de ruimte Bayreuth dat we daarom hebben ontdoken land auf's. We hebben een rustige, smaakvol gerenoveerd en vlekkeloos schoon appartement gevonden, toen alles in orde was. Bovenal heeft de mogelijkheid de mogelijkheid om de ruime tuin te delen met ons geïnspireerd. Hoewel het appartement is gelegen op een vloer op de 1e verdieping, één woont in het huis alleen. Dus geen storende buren met luide tv of janken Kindern.Wir werden vaak op reis met de auto en vond de bereikbaarheid van interessante plaatsen goed binnen. Bamberg, Bayreuth, Kulmbach, Kronach, Coburg en tal van musea, kastelen, kerken, kloosters, het zal niet langweilig.Ein speciale lof gaat ook naar onze gastheren. Ze waren altijd beschikbaar als een contact, had zelfs een paraplu voor het balkon te wijten aan een corresponderende vraag voorafgaand aan onze aankomst bezorgd en verleende ons spreekwoordelijke stenen uit de manier waarop bij het parkeren van een aanhangwagen zonder problemen gab.Wir zou op elk moment komen.

Jac Jansen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Aanbevolen voor mensen die genieten van wandelen, fietsen en sightseeing en vooral rust. Zeer rustige omgeving, uitstekende gastvrijheid particulieren, echt goed uitgerust huis. Uitstekende prijs-kwaliteit. Top notch!

Klaus Melchinger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zodra we waren een beetje laat met onze zoektocht naar een appartement, hebben we niets geschikt gefunden.Ein meer geluk in de ruimte Bayreuth dat we daarom hebben ontdoken land auf's. We hebben een rustige, smaakvol gerenoveerd en vlekkeloos schoon appartement gevonden, toen alles in orde was. Bovenal heeft de mogelijkheid de mogelijkheid om de ruime tuin te delen met ons geïnspireerd. Hoewel het appartement is gelegen op een vloer op de 1e verdieping, één woont in het huis alleen. Dus geen storende buren met luide tv of janken Kindern.Wir werden vaak op reis met de auto en vond de bereikbaarheid van interessante plaatsen goed binnen. Bamberg, Bayreuth, Kulmbach, Kronach, Coburg en tal van musea, kastelen, kerken, kloosters, het zal niet langweilig.Ein speciale lof gaat ook naar onze gastheren. Ze waren altijd beschikbaar als een contact, had zelfs een paraplu voor het balkon te wijten aan een corresponderende vraag voorafgaand aan onze aankomst bezorgd en verleende ons spreekwoordelijke stenen uit de manier waarop bij het parkeren van een aanhangwagen zonder problemen gab.Wir zou op elk moment komen.

J. Bos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De fantastische accomodatie bevindt zich op een redelijke afstand van enkele mooie historische steden als Kronach, Coburg, Bamberg en Bayreuth. Ook op terrein van natuur heeft de heuvelachtige omgeving met veel fietspaden(-routes) het een en ander te bieden. Wij waren 1 week in de accomodatie en hadden er zonder bezwaar langer willen verblijven.

Elly Reemers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij onze aankomst werden we door de eigenaars van het vakantiehuisje heel vriendelijk ontvangen. Meneer had de kachel aangemaakt omdat het wat kil weer was. We konden met al onze vragen ook bij hen terecht. De omgeving is heel mooi en als je wat verder wilt rijden dan zijn er ook heel mooie steden te bezoeken. De ligging is prima voor wandelaars maar in het dorp zelf is weinig te doen. Voor de boodschappen moet je naar een grotere plaats. Al met al een prima vakantie ondanks de regen.

Elly en Frits Reemers.

Eac Vlaming-Kroon

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi en ruim appartement. Alles keurig verzorgd. Goede wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Rustig, maar voldoende kleine steden in de buurt en bezienswaardigheden (forten en kastelen, Deutsch-deutsches museum Mödlareuth).

bennie jansen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ondanks het tegen vallende weer hebben wij genoten van de omgeving.

Er was genoeg te zien in de omgeving qua burchten en vestingen.

Onze kuiten hebben echt hun best moeten doen.

Het is voor herhaling vatbaar.

Goede tips van onze gastheer gehad .

Jan van der Veer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartement in Burggrub was fantastisch. Bij aankomst een goede ontvangst met duidelijke uitleg van alle apparatuur de vakantiewoning. De vakantiewoning was uitstekend schoon en de ligging perfect in een mooi en rustig dorpje. In de omgeving is op een redelijke afstand van alles te doen of te bezichtigen. De winkels zijn in een naburig dorp goed te bereiken. In het dorp is 1 restaurant maar in de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om lekker te gaan eten met keuzes van mooie streekgerechten. Kortom voor ons heeft deze vakantiewoning een 10 verdiend.



Fam. Van der Veer Nederland

Br Walters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden hartelijk ontvangen , zeer vriendelijke mensen,

Het appartement was luxe en van alle gemakken voorzien !

Het is alleen jammer dat je wel minimaal een half uur moet rijden om te kunnen winkelen of leuke stadjes te bezoeken.

De stadjes Kronach , Coburg , Bamberg , Bayreuth zijn leuke historische stadjes om te winkelen en te bezoeken. Zondags is echt alles gesloten ook de supermarkten.

De stad Neurenberg is echt groot en leuke winkels, wij met de trein vanaf Coburg daar naar toe gegaan , dit om parkeer stress te vermijden , want het is een zeer drukke stad !

We hebben ons goed vermaakt en het appartement zeker een aanrader !!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 305876

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305876.htm


«Prachtig appartement met bar sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven