Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis bij een skigebied

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (woonkamer(TV(satelliet), eettafel, radio), eetkamer, slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed))

balkon, verwarming(elektrisch), terras(privé), tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, BBQ, parking, zandbak, speeltoestellen

Aan de voet van de 916 meter hoge Inselsberg bevindt zich dit gezellige, vierpersoonsvakantiehuis dat je alleen bewoont.

Het leuke huis (85m) met twee slaapkamers bevindt zich centraal in het Thüringer Woud en vormt daarmee een ideale uitvalsbasis voor het maken van lange wandeltochten over de beroemde Rennsteig en aangrenzende wandelroutes. Daarnaast zijn de culturele centra Weimar, Jena en Eisenach alle binnen een half uurtje per auto bereikbaar. Kortom een heerlijk centrale ligging voor de liefhebber van zowel natuur als cultuur.

Bijzonderheden:
In het aangrenzende gebouw staat nog een wintertuin ter beschikking.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zandbak
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


50 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Martijn Schimmel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Rustiek huisje voor mensen die van rust houden. Katten en vossen lopen graag langs je terras. Inrichting is sober, maar voldoende

Armin Langner

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Alles is gedaan zoals we van tevoren hadden afgesproken met de verhuurder / eigenaar De omgeving voldeed aan onze wensen.

R.F.W. Paulis

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Hele mooie omgeving. Keurige, goed verzorgde accommodatie. Vriendelijk ontvangst. Wifi doet het uitstekend.

Huub Langeweg

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

leuke woning, mooi gelegen en goed onderhouden

Ralph Schaarschmidt

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Zeer aardige gastheren. De nacht opslag kachel moet worden verklaard. Alles op de huidige basis. Waarschijnlijk was de elektriciteitsrekening zo weelderig. De aanpak is ook heel Trickie.

Hansgeorg Einloft

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

De aankomst was goed, vriendelijk, behulpzaam en kooperativ.Die accommodatie was niet verwarmd, ondanks de bekende weer verandert met een aanzienlijke Temeperatursturz. Door Na'chtspeicherheizung waren aangename kamer temperaturen alleen beschikbaar op zaterdagochtend. Dat was erg slecht. Het hele appartement was netjes en schoon. De gerechten in het appartement bereiken met drie gasten voor twee maaltijden, dan moet worden gespoeld. Wasmiddel had de gevraagde werden.Zur operatie (controle) van de elektrische verwarming eigenaar was geen of slechts een zeer slechte training. Daarom werd het appartement vervolgens verwarmd of sterk of gewoon kalt.Die basic setting'the kachels bij aankomst door de eigenaar uitgevoerd met de vermelding dat de verwarming afhankelijk van de buitentemperatuur en geen verdere aanpassingen vereist sind.Das niet uitgekomen wordt uitgevoerd. Het opgeven van de buitentemperatuur afhankelijke gids was vervolgens op verzoek van de verhuurder relativiert.Die verwarming en energiekosten voor drie nachten bedroeg schleißlich meer dan € 29,00. Dat is veel te hoog voor de grootte van de woning. De graven waren ausschleißlich zonder dat de huurder abgelesen.Die keuken apparatuur is te oud, de koffie is nihil. De handdoeken en lakens Hanem vernieuwing verdiend en de matrassen zijn ook zwaar versleten. De parkeerplaats is zeer bescheiden.Ich het appartement zou niet aanraden.

S.B. van den Berg

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huisje is onlogisch ingedeeld met de keuken beneden en de woonkamer eethoek boven. Tevens hadden we een 12 maanden oude kruipende baby bij ons die we vanwege de trap constant in de gaten moesten houden. Het huis is donker wegens weinig ramen, de WiFi alleen op het balkon (met S avonds 7 graden is daar weinig aan en overdag op pad) en de foto's van het uitzicht vanaf het terras zijn misleidend. Je ziet vooral de serre van de bewoners op en meter afstand en rechts in een hoekje het mooie uitzicht van de bossen. Tevens veel spinnenwebben en stof bij aankomst, heel teleurstellend.

berry Tesink

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Weinig zon maar wel veel gezien en gedaan in een prachtige omgeving

Frank van den Bos

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Keuze van de vakantie wordt bepaald door de foto's die worden weer gegeven. De interieurfoto's komen geheel overheen, doch de foto's van de buitenkant zijn gedateerd en dat is jammer. Uitzicht van het balkon wordt al getemperd door begroeiing. Zou ook zinnig zijn dat wordt aangegeven, dat vanaf 12 uur er geen zon meer op het terras aanwezig is. In de beschrijving wordt tevens aangegeven dat de Wifi gratis is, deze is alleen goed te gebruiken op het balkon, in de woonkamer heb je nauwelijks bereik. Eveneens wordt voor gezinnen met kinderen aangegeven dat er een zandbak en speeltoestellen zijn. Zandbak groeit meer onkruid in dan dat er zand aanwezig was en speeltoestellen niet gezien. Accommodatie ligt in een doodlopend straatje, weinig reuring en eigenaars zijn de hele week naar hun werk. Wel veel privacy.

Joachim Scholz

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Het huisje is volledig ingericht, modern en heel sauber.Leider zich de garage van de eigenaar met in dit huis. De verwarming (elektriciteit) kan worden geregeld met de juiste wijze kunnen sommige radiatoren niet meer worden niet ingeschakeld. De kosten van elektriciteit voor twee personen (die gedurende niet aanwezig waren) en 6 nachten bijna 30 €. De zogenaamde terras was geen, 2 Quardartmetervor de ingang, gebruik in de tuin niet mogelijk is, te klein, geen tuinmeubelen en met Beetenzugeflanzt. House tien voet afstand van de verhuurder huis, zo alleen, na ja.Vermieter erg vriendelijk. Recreatieve voorzieningen alleen bereikbaar per auto, 20-120 gaat Km.Wandern dergelijke paden in de buurt slecht ondertekend en niets bijzonders.

Debora Reger

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Positieve -nettes spontane eigenaar-echtpaar, zelfs bij slecht weer dingen mogelijke negatieve pick zoon. Keys, dat is het. Geen briefing nix. Moeten we vragen alleen -?!, We waren diep teleurgesteld in het algemeen. Het is ooit nich goed schoongemaakt. Net zoals oppervlaktereiniging. In de hoeken van vuil, spinnenwebben overal, douche walgelijk en had afgezien, mieren in de keuken en dode insecten, oppervlakken in de keuken vettig, we moesten vragen om zeep en wc-papier Spüli. Vuilniszakken vermist. Handdoeken en lakens erg oud en er geen vaatwastabletten ondanks afwasmachine ... Slechte bedden of matrassen superieur.

ingrid stein-theunissen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Belvilla presenteert het huisje Helga qua aanzicht en ligging erg mooi op de foto's. In werkelijkheid is er maar van een zijde van het balkon vrij uitzicht. Aan de andere zijde is het buurhuis van de eigenaar op enkele meters afstand, met een volledig glazen serre waar de buren vaak zijn. Huisje staat redelijk ingebouwd tussen de overige huizen. Privacy op het balkon is daardoor zeer minimaal. Informatie voorziening door eigenaar over elektra verbruik en hoeveelheid daarvan was achteraf gezien onvolledig. Pas bij de eindafrekening bleek dat echt alles elektrisch was. Ook de verwarmingen in alle ruimtes. Begin stand is niet met ons samen genoteerd, hebben we zelf ook niet op gelet. We zijn uitgegaan van ons normale verbruik in nederland, een normaal gemiddeld gezinsverbruik. We vertrouwden er dus op dat de eindafrekening van de elektra stand klopte. De zeer vriendelijke echtgenote vd eigenaar kwam bij weggaan met een briefje dat haar echtgenoot had geschreven, hij was al weg. We arriveerden op een zaterdag namiddag en zijn op de volgende vrijdag ochtend vertrokken. We moesten € 58 aan Elektra betalen terwijl we overdag grotendeels ook nog eens weg waren, 0,20ct per KwH. Dat voor de elektra apart betaalt moest worden stond op de site, maar we hadden niet verwacht dat het zo'n bovenmatig verbruik zou zijn en dus ons inziens forse extra kosten zou opleveren. Er staat op de site dat het huisje over WiFi beschikt. Binnen hebben we maar op 1 punt zeer slecht bereik gehad, viel steeds weg. Om WiFi verbinding te hebben moesten we buiten op het balkon of beneden op straat gaan staan. Met twee pubers mee op vakantie hadden we het huisje mede uitgezocht op WiFi bereik. Dat viel dus enorm tegen. Op de eerste dag hebben we het slechte ( geen ) bereik bij de eigenaar gemeld, hij kon hier niks aan doen. De toegangsweg naar het huisje is zeer slecht. Slecht wegdek en een steile oprit naast het huis. Amper draaimogelijkheid. De eigenaresse is wel zeer vriendelijk geweest. Zij heeft ons zelfs van eigen gemaakte taartjes voorzien voor onze trouwdag. Huisje is qua inrichting netjes en comfortabel genoeg. zag er keurig schoon uit. De omgeving is erg mooi, er is genoeg te bezichtigen. Er staan voldoende folders in het huisje. Al met al hebben we zeker een fijne vakantie gehad in het Emsetal, maar hadden we van het huisje meer verwacht qua ligging, WiFi en viel de eindafrekening elektra erg tegen.

Dr. Anita Sach

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

We waren in principe zeer tevreden, --- misschien wat advies over energiebesparende afhandeling van het verwarmingssysteem aanbevolen hebben

Rogier Wiertz

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Heel veel wandelroutes in de direct omgeving. Eisenach (ongeveer 20 minuten rijden) de moeite waard. Trusetal ook mooi wandelgebied met waterval.

M.P. Keijzer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huisje voldeed grotendeels aan de verwachtingen, alleen blijft het jammer dat er geen water op de bovenverdieping is. Ook een apart toilet op deze verdieping zou het huisje een grote meerwaarde geven. En een (verder complete) keuken zonder magnetron past ook eigenlijk niet meer in deze tijd... De locatie is echt voor rustzoekers, cultuur- en natuurliefhebbers, omdat er in de omgeving nauwelijks voorzieningen zijn. De dichtsbijzijnde bakker is niet lopend te bereiken. Maar als je eenmaal in de auto stapt zijn er binnen 5-10 minuten rijden wel grote supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Jan Gevers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi uitzicht, inboedel/aankleding compleet. Eetgelegenheden (2) in de directe omgeving, supermarkt in het volgende dorp. Prachtig landschap. Veel ruimte voor wandelingen en voor uitstapjes naar steden, met name Erfurt, Eisenach, Gotha en Weimar.

Michiel Rijntjes

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Goede uitvalsbasis om lekker te wandelen vanuit het dorp, waar overigens verder niks te beleven is. Dichtbij bij Weimar en Buchenwald.

Martijn Schimmel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mocht u naar Thuringen gaan, dan kunnen we dit huisje aanbevelen. Het is een compleet huis met alle benodigheden aanwezig. Het is even zoeken met de televisie, maar bvn kan bekeken worden. (zender 763). De eigenaars zijn aardig en behulpzaam. Winkels op vijf minuten rijden in Tabarz. Mocht je uit eten willen gaan in Fischbach zit een prima restaurant. Voor de vogelliefhebbers Ga eens kijken naar de roofvogelshow op ongeveer 10 minuten rijden richtig Bad Liebenstein, een uur van lering en vermaak.

v.B van de Erve

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Keurig schoon huis, aardige eigenaar..toch wel krap voor viervpersonen Huis lag ingesloten. Moest ver rijden voor activiteiten. Niet aan te raden voor mensen die slecht ter been zijn. Omgeving was wat deprimerend. Al met gaan we hier geen tweede keer naar toe

Claudia Reinhold

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Het huis is prachtig gelegen, zeer mooi eigerichtet. Gewoon een opmerking aan!

Ger Jong de

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Heel mooi huis alles is netjes de woning is als nieuw gerestaureerd,alleen de bereikbaarheid is iets minder.Het ligt aan een doodlopende weg die heel smal is. Er is wel ruimte om te keren maar de parkeerplaats voor het huis is steil omhoog. Ook is er een heel goed restaurant op loopafstand.Het ligt heel mooi voor uitstapjes in Thuringen.

Patrick Schmidt

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Zeer afgelegen, zeer aardige eigenaren!

Mariska van Hartskamp

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Huis "Helga" is een goede uitvalsbasis voor wandelingen in het Thüringer Wald en uitstapjes naar bijv. Eisenach en Erfurt. Bakker en supermarkt bevinden zich op een kwartier rijden.

P W Morris

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Engels

Dit huis ligt op een geweldige locatie met een prachtig uitzicht over het dorp en de vallei. Geweldig om het balkon om buiten te eten hebben. Accommodatie zeer schoon en comfortabel en gastheren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, hoewel hun Engels is niet beter dan mijn Duits (niet geweldig!). Geen winkels in het dorp, maar een paar supermarkten op ongeveer 3 kilometer afstand in Tabarz. Vrijwel geen Engels mensen, in feite zeer weinig buitenlandse bezoekers op alle ... waarvan we echt genoten. Een groot gebied!

Jpj Steenderen van

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

leuk huis.mooie omgeving.Vind het niet geschikt voor gezin met jonge kinderen.Er is weinig speelruimte om het huis. Verhuurders zijn erg aardig zonder opdringerig te zijn. G.v.S

P.J.D. Bak

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

GOED, VRIENDELIJKE MENSEN, IN DE KEUKEN ONTBREKEN ENKELE DINGEN ZOALS SCHAAR, SOEPKOMMEN, EN EVENTUEEL SCHAALTJES VOOR EEN TOETJE. VOOR ONS NIET VAN BELANG, WE ATEN BUITENSHUIS.

G.J.M. Hermsen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Leuk huis, prima ligging. Het ontbreken van een tuin is in de zomer een minpunt.

Joop Dokter

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst. Werden we goed ontvangen en rond geleid. Verder is het huisje leuk en gezellig ingericht. Ruimte is er genoeg. We zijn wel elkedag wegeest in de hele omgeving van een straal van 50 kilometer. Waterval. Wandelen heerlijk eten. Iedere dag is niet het zelfde. Zodoende dat ik alweet dat ik volgend jaar weer terug ga. Er zijn wat negatieve beoordelingen maar je moet het zelf mee maken. Een ander kan dat niet. Gr joop

A.P. Boersma

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We hebben een mooie vakantie gehad met mooi weer. Het huisje was netjes, maar slecht bereikbaar(.vooral als je een busje hebt.) het huisje was wel wat vochtig, en de bedden waren waardeloos, zeer slechte dunne en slappe matrassen. op de bedden na was dit een keurig net huisje mvg Fam A.P.B

Hansgeorg Einloft

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

De aankomst was goed, vriendelijk, behulpzaam en kooperativ.Die accommodatie was niet verwarmd, ondanks de bekende weer verandert met een aanzienlijke Temeperatursturz. Door Na'chtspeicherheizung waren aangename kamer temperaturen alleen beschikbaar op zaterdagochtend. Dat was erg slecht. Het hele appartement was netjes en schoon. De gerechten in het appartement bereiken met drie gasten voor twee maaltijden, dan moet worden gespoeld. Wasmiddel had de gevraagde werden.Zur operatie (controle) van de elektrische verwarming eigenaar was geen of slechts een zeer slechte training. Daarom werd het appartement vervolgens verwarmd of sterk of gewoon kalt.Die basic setting'the kachels bij aankomst door de eigenaar uitgevoerd met de vermelding dat de verwarming afhankelijk van de buitentemperatuur en geen verdere aanpassingen vereist sind.Das niet uitgekomen wordt uitgevoerd. Het opgeven van de buitentemperatuur afhankelijke gids was vervolgens op verzoek van de verhuurder relativiert.Die verwarming en energiekosten voor drie nachten bedroeg schleißlich meer dan € 29,00. Dat is veel te hoog voor de grootte van de woning. De graven waren ausschleißlich zonder dat de huurder abgelesen.Die keuken apparatuur is te oud, de koffie is nihil. De handdoeken en lakens Hanem vernieuwing verdiend en de matrassen zijn ook zwaar versleten. De parkeerplaats is zeer bescheiden.Ich het appartement zou niet aanraden.

Gisbert Andraschko

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

De matrassen die zijn bekritiseerd door een andere recensent, zijn al vernieuwd in een bed. In het tweede bed moeten ze onmiddellijk worden vervangen. Dit is een mooie schaal 2-verdiepingen tellend appartement, allemaal in een topconditie. We waren zeer tevreden.

ingrid stein-theunissen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Belvilla presenteert het huisje Helga qua aanzicht en ligging erg mooi op de foto's. In werkelijkheid is er maar van een zijde van het balkon vrij uitzicht. Aan de andere zijde is het buurhuis van de eigenaar op enkele meters afstand, met een volledig glazen serre waar de buren vaak zijn. Huisje staat redelijk ingebouwd tussen de overige huizen. Privacy op het balkon is daardoor zeer minimaal.

Informatie voorziening door eigenaar over elektra verbruik en hoeveelheid daarvan was achteraf gezien onvolledig. Pas bij de eindafrekening bleek dat echt alles elektrisch was. Ook de verwarmingen in alle ruimtes. Begin stand is niet met ons samen genoteerd, hebben we zelf ook niet op gelet. We zijn uitgegaan van ons normale verbruik in nederland, een normaal gemiddeld gezinsverbruik. We vertrouwden er dus op dat de eindafrekening van de elektra stand klopte. De zeer vriendelijke echtgenote vd eigenaar kwam bij weggaan met een briefje dat haar echtgenoot had geschreven, hij was al weg. We arriveerden op een zaterdag namiddag en zijn op de volgende vrijdag ochtend vertrokken. We moesten € 58 aan Elektra betalen terwijl we overdag grotendeels ook nog eens weg waren, 0,20ct per KwH. Dat voor de elektra apart betaalt moest worden stond op de site, maar we hadden niet verwacht dat het zo'n bovenmatig verbruik zou zijn en dus ons inziens forse extra kosten zou opleveren.

Er staat op de site dat het huisje over WiFi beschikt. Binnen hebben we maar op 1 punt zeer slecht bereik gehad, viel steeds weg. Om WiFi verbinding te hebben moesten we buiten op het balkon of beneden op straat gaan staan. Met twee pubers mee op vakantie hadden we het huisje mede uitgezocht op WiFi bereik. Dat viel dus enorm tegen. Op de eerste dag hebben we het slechte ( geen ) bereik bij de eigenaar gemeld, hij kon hier niks aan doen.

De toegangsweg naar het huisje is zeer slecht. Slecht wegdek en een steile oprit naast het huis. Amper draaimogelijkheid.

De eigenaresse is wel zeer vriendelijk geweest. Zij heeft ons zelfs van eigen gemaakte taartjes voorzien voor onze trouwdag.

Huisje is qua inrichting netjes en comfortabel genoeg. zag er keurig schoon uit.

De omgeving is erg mooi, er is genoeg te bezichtigen. Er staan voldoende folders in het huisje.

Al met al hebben we zeker een fijne vakantie gehad in het Emsetal, maar hadden we van het huisje meer verwacht qua ligging, WiFi en viel de eindafrekening elektra erg tegen.

G.j. Staffeleu

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij onze aankomst was er niemand aanwezig, maar er hing een briefje op de deur waarop stond dat de sleutel van het vakantiehuis in het slot stak. Het huis was lekker voorverwarmd en zag er heel gezellig uit. Het lag wel minder vrij als wat de foto's suggereren. In de omgeving zijn veel mooie steden, die een bezoek echt waard zijn.

Joop Dokter

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst. Werden we goed ontvangen en rond geleid. Verder is het huisje leuk en gezellig ingericht. Ruimte is er genoeg. We zijn wel elkedag wegeest in de hele omgeving van een straal van 50 kilometer. Waterval. Wandelen heerlijk eten. Iedere dag is niet het zelfde.

Zodoende dat ik alweet dat ik volgend jaar weer terug ga.

Er zijn wat negatieve beoordelingen maar je moet het zelf mee maken. Een ander kan dat niet.



Gr joop

P W Morris

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Dit huis ligt op een geweldige locatie met een prachtig uitzicht over het dorp en de vallei. Geweldig om het balkon om buiten te eten hebben. Accommodatie zeer schoon en comfortabel en gastheren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, hoewel hun Engels is niet beter dan mijn Duits (niet geweldig!). Geen winkels in het dorp, maar een paar supermarkten op ongeveer 3 kilometer afstand in Tabarz. Vrijwel geen Engels mensen, in feite zeer weinig buitenlandse bezoekers op alle ... waarvan we echt genoten. Een groot gebied!

Ger Jong de

4,0
4 4 4 4 4

Heel mooi huis alles is netjes de woning is als nieuw gerestaureerd,alleen de bereikbaarheid is iets minder.Het ligt aan een doodlopende weg die heel smal is. Er is wel ruimte om te keren maar de parkeerplaats voor het huis is steil omhoog.
Ook is er een heel goed restaurant op loopafstand.Het ligt heel mooi voor uitstapjes in Thuringen.

v.B van de Erve

4,0
4 4 4 4 4

Keurig schoon huis, aardige eigenaar..toch wel krap voor viervpersonen

Huis lag ingesloten. Moest ver rijden voor activiteiten. Niet aan te raden voor mensen die slecht ter been zijn. Omgeving was wat deprimerend. Al met gaan we hier geen tweede keer naar toe

Martijn Schimmel

4,0
4 4 4 4 4

Mocht u naar Thuringen gaan, dan kunnen we dit huisje aanbevelen. Het is een compleet huis met alle benodigheden aanwezig. Het is even zoeken met de televisie, maar bvn kan bekeken worden. (zender 763). De eigenaars zijn aardig en behulpzaam. Winkels op vijf minuten rijden in Tabarz. Mocht je uit eten willen gaan in Fischbach zit een prima restaurant. Voor de vogelliefhebbers Ga eens kijken naar de roofvogelshow op ongeveer 10 minuten rijden richtig Bad Liebenstein, een uur van lering en vermaak.

A.P. Boersma

4,0
4 4 4 4 4

We hebben een mooie vakantie gehad met mooi weer.

Het huisje was netjes, maar slecht bereikbaar(.vooral als je een busje hebt.)

het huisje was wel wat vochtig, en de bedden waren waardeloos, zeer slechte dunne en slappe matrassen.

op de bedden na was dit een keurig net huisje



mvg Fam A.P.B

Jan Gevers

4,0
4 4 4 4 4

Mooi uitzicht, inboedel/aankleding compleet. Eetgelegenheden (2) in de directe omgeving, supermarkt in het volgende dorp. Prachtig landschap. Veel ruimte voor wandelingen en voor uitstapjes naar steden, met name Erfurt, Eisenach, Gotha en Weimar.

M.P. Keijzer

4,0
4 4 4 4 4

Het huisje voldeed grotendeels aan de verwachtingen, alleen blijft het jammer dat er geen water op de bovenverdieping is. Ook een apart toilet op deze verdieping zou het huisje een grote meerwaarde geven. En een (verder complete) keuken zonder magnetron past ook eigenlijk niet meer in deze tijd...



De locatie is echt voor rustzoekers, cultuur- en natuurliefhebbers, omdat er in de omgeving nauwelijks voorzieningen zijn. De dichtsbijzijnde bakker is niet lopend te bereiken. Maar als je eenmaal in de auto stapt zijn er binnen 5-10 minuten rijden wel grote supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

ingrid stein-theunissen

4,0
4 4 4 4 4

Belvilla presenteert het huisje Helga qua aanzicht en ligging erg mooi op de foto's. In werkelijkheid is er maar van een zijde van het balkon vrij uitzicht. Aan de andere zijde is het buurhuis van de eigenaar op enkele meters afstand, met een volledig glazen serre waar de buren vaak zijn. Huisje staat redelijk ingebouwd tussen de overige huizen. Privacy op het balkon is daardoor zeer minimaal.

Informatie voorziening door eigenaar over elektra verbruik en hoeveelheid daarvan was achteraf gezien onvolledig. Pas bij de eindafrekening bleek dat echt alles elektrisch was. Ook de verwarmingen in alle ruimtes. Begin stand is niet met ons samen genoteerd, hebben we zelf ook niet op gelet. We zijn uitgegaan van ons normale verbruik in nederland, een normaal gemiddeld gezinsverbruik. We vertrouwden er dus op dat de eindafrekening van de elektra stand klopte. De zeer vriendelijke echtgenote vd eigenaar kwam bij weggaan met een briefje dat haar echtgenoot had geschreven, hij was al weg. We arriveerden op een zaterdag namiddag en zijn op de volgende vrijdag ochtend vertrokken. We moesten € 58 aan Elektra betalen terwijl we overdag grotendeels ook nog eens weg waren, 0,20ct per KwH. Dat voor de elektra apart betaalt moest worden stond op de site, maar we hadden niet verwacht dat het zo'n bovenmatig verbruik zou zijn en dus ons inziens forse extra kosten zou opleveren.

Er staat op de site dat het huisje over WiFi beschikt. Binnen hebben we maar op 1 punt zeer slecht bereik gehad, viel steeds weg. Om WiFi verbinding te hebben moesten we buiten op het balkon of beneden op straat gaan staan. Met twee pubers mee op vakantie hadden we het huisje mede uitgezocht op WiFi bereik. Dat viel dus enorm tegen. Op de eerste dag hebben we het slechte ( geen ) bereik bij de eigenaar gemeld, hij kon hier niks aan doen.

De toegangsweg naar het huisje is zeer slecht. Slecht wegdek en een steile oprit naast het huis. Amper draaimogelijkheid.

De eigenaresse is wel zeer vriendelijk geweest. Zij heeft ons zelfs van eigen gemaakte taartjes voorzien voor onze trouwdag.

Huisje is qua inrichting netjes en comfortabel genoeg. zag er keurig schoon uit.

De omgeving is erg mooi, er is genoeg te bezichtigen. Er staan voldoende folders in het huisje.

Al met al hebben we zeker een fijne vakantie gehad in het Emsetal, maar hadden we van het huisje meer verwacht qua ligging, WiFi en viel de eindafrekening elektra erg tegen.

Debora Reger

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Positieve -nettes spontane eigenaar-echtpaar, zelfs bij slecht weer dingen mogelijke negatieve pick zoon. Keys, dat is het. Geen briefing nix. Moeten we vragen alleen -?!, We waren diep teleurgesteld in het algemeen. Het is ooit nich goed schoongemaakt. Net zoals oppervlaktereiniging. In de hoeken van vuil, spinnenwebben overal, douche walgelijk en had afgezien, mieren in de keuken en dode insecten, oppervlakken in de keuken vettig, we moesten vragen om zeep en wc-papier Spüli. Vuilniszakken vermist. Handdoeken en lakens erg oud en er geen vaatwastabletten ondanks afwasmachine ... Slechte bedden of matrassen superieur.

Joachim Scholz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huisje is volledig ingericht, modern en heel sauber.Leider zich de garage van de eigenaar met in dit huis. De verwarming (elektriciteit) kan worden geregeld met de juiste wijze kunnen sommige radiatoren niet meer worden niet ingeschakeld. De kosten van elektriciteit voor twee personen (die gedurende niet aanwezig waren) en 6 nachten bijna 30 €. De zogenaamde terras was geen, 2 Quardartmetervor de ingang, gebruik in de tuin niet mogelijk is, te klein, geen tuinmeubelen en met Beetenzugeflanzt. House tien voet afstand van de verhuurder huis, zo alleen, na ja.Vermieter erg vriendelijk. Recreatieve voorzieningen alleen bereikbaar per auto, 20-120 gaat Km.Wandern dergelijke paden in de buurt slecht ondertekend en niets bijzonders.

Frank van den Bos

4,0
4 4 4 4 4

Keuze van de vakantie wordt bepaald door de foto's die worden weer gegeven. De interieurfoto's komen geheel overheen, doch de foto's van de buitenkant zijn gedateerd en dat is jammer. Uitzicht van het balkon wordt al getemperd door begroeiing. Zou ook zinnig zijn dat wordt aangegeven, dat vanaf 12 uur er geen zon meer op het terras aanwezig is. In de beschrijving wordt tevens aangegeven dat de Wifi gratis is, deze is alleen goed te gebruiken op het balkon, in de woonkamer heb je nauwelijks bereik. Eveneens wordt voor gezinnen met kinderen aangegeven dat er een zandbak en speeltoestellen zijn. Zandbak groeit meer onkruid in dan dat er zand aanwezig was en speeltoestellen niet gezien. Accommodatie ligt in een doodlopend straatje, weinig reuring en eigenaars zijn de hele week naar hun werk. Wel veel privacy.

S.B. van den Berg

4,0
4 4 4 4 4

Het huisje is onlogisch ingedeeld met de keuken beneden en de woonkamer eethoek boven. Tevens hadden we een 12 maanden oude kruipende baby bij ons die we vanwege de trap constant in de gaten moesten houden. Het huis is donker wegens weinig ramen, de WiFi alleen op het balkon (met S avonds 7 graden is daar weinig aan en overdag op pad) en de foto's van het uitzicht vanaf het terras zijn misleidend. Je ziet vooral de serre van de bewoners op en meter afstand en rechts in een hoekje het mooie uitzicht van de bossen. Tevens veel spinnenwebben en stof bij aankomst, heel teleurstellend.

Hansgeorg Einloft

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De aankomst was goed, vriendelijk, behulpzaam en kooperativ.Die accommodatie was niet verwarmd, ondanks de bekende weer verandert met een aanzienlijke Temeperatursturz. Door Na'chtspeicherheizung waren aangename kamer temperaturen alleen beschikbaar op zaterdagochtend. Dat was erg slecht. Het hele appartement was netjes en schoon. De gerechten in het appartement bereiken met drie gasten voor twee maaltijden, dan moet worden gespoeld. Wasmiddel had de gevraagde werden.Zur operatie (controle) van de elektrische verwarming eigenaar was geen of slechts een zeer slechte training. Daarom werd het appartement vervolgens verwarmd of sterk of gewoon kalt.Die basic setting'the kachels bij aankomst door de eigenaar uitgevoerd met de vermelding dat de verwarming afhankelijk van de buitentemperatuur en geen verdere aanpassingen vereist sind.Das niet uitgekomen wordt uitgevoerd. Het opgeven van de buitentemperatuur afhankelijke gids was vervolgens op verzoek van de verhuurder relativiert.Die verwarming en energiekosten voor drie nachten bedroeg schleißlich meer dan € 29,00. Dat is veel te hoog voor de grootte van de woning. De graven waren ausschleißlich zonder dat de huurder abgelesen.Die keuken apparatuur is te oud, de koffie is nihil. De handdoeken en lakens Hanem vernieuwing verdiend en de matrassen zijn ook zwaar versleten. De parkeerplaats is zeer bescheiden.Ich het appartement zou niet aanraden.

Gisbert Andraschko

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De matrassen die zijn bekritiseerd door een andere recensent, zijn al vernieuwd in een bed. In het tweede bed moeten ze onmiddellijk worden vervangen. Dit is een mooie schaal 2-verdiepingen tellend appartement, allemaal in een topconditie. We waren zeer tevreden.

Joop Dokter

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst. Werden we goed ontvangen en rond geleid. Verder is het huisje leuk en gezellig ingericht. Ruimte is er genoeg. We zijn wel elkedag wegeest in de hele omgeving van een straal van 50 kilometer. Waterval. Wandelen heerlijk eten. Iedere dag is niet het zelfde.

Zodoende dat ik alweet dat ik volgend jaar weer terug ga.

Er zijn wat negatieve beoordelingen maar je moet het zelf mee maken. Een ander kan dat niet.



Gr joop

G.j. Staffeleu

4,0
4 4 4 4 4

Bij onze aankomst was er niemand aanwezig, maar er hing een briefje op de deur waarop stond dat de sleutel van het vakantiehuis in het slot stak. Het huis was lekker voorverwarmd en zag er heel gezellig uit. Het lag wel minder vrij als wat de foto's suggereren. In de omgeving zijn veel mooie steden, die een bezoek echt waard zijn.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 305975

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305975.htm


«Vakantiehuis bij een skigebied» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 50 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven