Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Aangename villa op Ibiza met privézwembad

Max.  8   gasten
320m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
320m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), CD-speler, terras(overdekt)), eetkamer(eettafel, open haard), keuken(oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning, zwembad(privé, omheind, 9 x 5 m.)), slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning), badkamer(bad met douche, toilet), wasruimte(wasmachine), terras(overdekt))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, airconditioning), badkamer(douche, toilet), dakterras, tuinmeubilair)

Poolhouse: (buitenkeuken, eettafel, BBQ)

recreatieruimte(tafeltennistafel, biljart, fitnesstoestellen), tuin, tuinmeubilair, ligstoelen, parasol, speeltoestellen

Midden op het platteland in de omgeving van Benimussa, halverwege tussen de plaatsen San José en San Rafael, vindt u deze mooie finca. De rustig gelegen finca is met gevoel voor authenticiteit gerestaureerd.

De woonkamer is stijlvol ingericht. De houten balkenplafonds, de tegelvloer en de houten meubels dragen bij aan de authentieke uitstraling. Openslaande deuren leiden naar het overdekte terras. In de prachtig aangelegde tuin ligt het fraaie zwembad. Rond het zwembad ligt een zonneterras met parasols zodat u ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. Daarnaast heeft u de beschikking over een poolhouse met een zit/eethoek en een buitenkeuken, waar u ’s avonds gezellig kunt barbecueën.

De suite slaapkamer heeft een airconditioning, alle andere kamers hebben een ventilator aan het plafond hangen, alhoewel men in een finca deze niet echt nodig heeft omdat de finca altijd koel blijft!

Een auto is noodzakelijk ! Reserveer zelf een huur auto!
Licentie- of registratienummer: ET-0362-E

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 18 km

18 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Airconditioning: Inclusief.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2016
Een auto is noodzakelijk ! Reserveer zelf een huur auto!
Badlinnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


35 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Joyce van de Ven

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wauw, wat een fantastisch huis! Mooie ligging, prachtige tuin, heerlijk zwembad, alles aanwezig en heel prettig, makkelijk en snel contact met de eigenaar. Echt een aanrader!

Sandy Overhorst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In 1 woord super! Ik heb serieus niks te klagen. De gastheer en gastvrouw waren super attent, echt mijn complimenten! Het was nog beter dan ik had verwacht.

Eefje Hunia

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een prachtig huis met erg vriendelijke eigenaar. Hij had de koelkast gevuld. Geweldige service. Heerlijk het zwembad bij het huis. Top.

Uwe Zimmer-Saalbach

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldige plek, eenzaam en rustig gelesen.Gerne weer ...

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst nam de beheerder genoeg tijd voor een uitleg hoe alles werkt. Het is een zeer aardige man, die uitermate zijn best deed. De ontvangst was prima.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De beheerder Pepe heeft hartstikke goed voor ons gezorgd en de villa was prachtig. We hebben een mooie week gehad.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Alles was prima. De eigenaar was heel vriendelijk en heeft goed uitgelegd hoe alles werkt.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben het weer heerlijk gehad en bij aankomst was alles prima verzorgd! Het zijn beide leuke, heerlijke huizen. We zijn er niet voor niets weer heen gegaan!

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben het huis als prettig ervaren. De beheerder nam ruim voldoende tijd voor ons om alles uit te leggen. Daarnaast vonden wij de schoonmaak zeer goed geregeld.

Benedicte Pappens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een fantastische week in dit prachtige huis!! Prachtig zwembad met bijkeuken aan! Volledige privacy! Ook het huis is perfect in orde! Dat extraatje zijn de super vriendelijke eigenaars! Niets is hen te veel! Bij aankomst was de frigo deels gevuld met lekkere: wijn, cava, apero, beleg! Midden in de week werden alleen handdoeken gewassen! Een service waar je het nergens anders krijgt! Zeker niet in een vakantiehuis! Top aanrader!! We zouden zeker teruggaan

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We waren hier al vaker geweest. We hebben wederom een heerlijk vakantie gehad en genoten van het huis en de fijne loungebank. Pepe, de beheerder was er en nam voldoende tijd voor ons over maar we kennen het huis inmiddels wel..... Het huis was erg schoon en we zijn zeer positief over de matrassen van de bedden en over de chillruimte in de garage. Bij het zwembad stonden nieuwe ligbedden. We gaan zeker weer naar Ibiza volgend jaar, maar heel waarschijnlijk zoeken we dan naar een locatie dichter bij Ibiza stad.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben genoten van onze vakantie. Wat een heerlijk huis. Natuurlijk zijn er kleine dingen op het huis aan te merken maar zo is er met elk huis wel wat. De eigenaar heeft alles goed uitgelegd en is zeer behulpzaam geweest tijdens onze vakantie. Tussendoor hebben ze heel goed schoongemaakt. Wellicht tot een volgende keer.

Andrew Dunbar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Prachtige villa met geweldig zwembad op een afgelegen locatie, maar minder dan 10 minuten rijden naar St Antonio. Goede faciliteiten zoals geweldige speelkamer en redelijk goed uitgerust. Toegangsweg is onverhard maar relatief kort. Enige nadeel hier is het traditionele karakter van het gebouw, wat betekent dat de eet- en loungeruimtes een beetje donker zijn, maar er is voldoende buitenruimte om te eten bij het zwembad. Het loungemeubilair kan ook comfortabeler zijn. Over het algemeen zou het ten zeerste aanbevelen. gastheren zijn erg meegaand en behulpzaam.

Heleen Kroes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fantastisch huis,geweldige ligging, prachtig zwembad. Alles super netjes en schoon. Hele aardige eigenaar die al boodschappen had gedaan voor ons, zodat we een heerlijk ontbijt hadden op de dag na aankomst. Hier komen we terug.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben het fantastisch gehad gedurende onze huwelijksreis! De uitleg bij aankomst was top en de beheerder Pepe en zijn dochter Natalie zijn heel vriendelijk en zorgzaam voor ons geweest. We komen dan ook heel graag nog een keertje terug!

K.W Klepper

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We werden hartelijk ontvangen door Pepe die vanaf zijn supermarkt ons naar de finca bracht. De Finca ligt geheel vrij in een prachtige tuin. Pepe gaf ons een rondleiding door het huis, mooie kamers en badkamers met handdoeken en handzeep, alles keurig schoon en verzorgd. De keuken is goed ingericht, grote koelkast die al gevuld was met de eerste benodigdheden, de vaatwasser is klein als je met 7 personen bent. Prachtig balkon met lounge set, waar je schitterend de zonsondergang kan zien. De overkapping bij het zwembad met BBQ was erg gezellig ook daar stond nog een grote koelkast. Veel glazen, borden, pannen, bestek, zelfs een staafmixer aanwezig. Ook een prima wasmachine. Het zwembad is heerlijk met veel parasols en ligbedden, handdoeken voor zwembad en strand waren aanwezig en werden op woensdag verwisseld, we hadden begrepen dat er op woensdag ook schoongemaakt en bedden verschoond zou worden, dit is niet gebeurd. Mooie stranden vlakbij. Het was nog behoorlijk warm de eerste week van september, jammer dat er maar in 1 slaapkamer airco was, de andere slaapkamers waren erg warm, ook veel muggen. De Finca heeft wel erg veel trapjes en opstapjes, deuren zijn laag, dus niet geschikt voor minder valide mensen. We hebben een heerlijke week gehad, we waren met 5 volwassenen en 2 kinderen van 1 en 3 jaar.

judith de laat

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst had de eigenaar boodschappen voor ons klaar staan. De accommodatie was zeer schoon. Bedden perfect. Omgeving mooi en alles was aanwezig. Hij is 2 x langs geweest om het zwembad schoon te maken en op woensdag werden de bedden opgemaakt en handdoeken verwisseld. Bij vertrek had jij voor de kinderen een tasje.met.chocolade en snoep. Wij voelden ons hier echt thuis!

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We waren al eerder in deze woning geweest. De villa is in prima staat, schoon en comfortabel. Alles is echt schoon en wit is wit! Het is geen jetset villa, maar het ontbreek aan niets. De verhuurders zijn erg vriendelijk en aardige mensen.

Bert Penning

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig oud Spaans landhuis mooie ligging Prima onderhouden huis en zwembad Zeer gastvrije ontvangst door de eigenaren, met aanwezigheid van basale boodschappen als extra attentie. Kortom een aanrader

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben genoten van onze vakantie. Wat een heerlijk huis. Natuurlijk zijn er kleine dingen op het huis aan te merken maar zo is er met elk huis wel wat. De eigenaar heeft alles goed uitgelegd en is zeer behulpzaam geweest tijdens onze vakantie. Tussendoor hebben ze heel goed schoongemaakt. Wellicht tot een volgende keer.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben het fantastisch gehad gedurende onze huwelijksreis! De uitleg bij aankomst was top en de beheerder Pepe en zijn dochter Natalie zijn heel vriendelijk en zorgzaam voor ons geweest. We komen dan ook heel graag nog een keertje terug!

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We waren al eerder in deze woning geweest. De villa is in prima staat, schoon en comfortabel. Alles is echt schoon en wit is wit! Het is geen jetset villa, maar het ontbreek aan niets. De verhuurders zijn erg vriendelijk en aardige mensen.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben er allemaal van genoten. Het huis was heerlijk, voldoende ruimte zelfs met de 9e persoon erbij. De ontvangst was hartelijk. De beheerder heeft ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Het heeft een nacht gespookt qua weer, de beheerder is 's ochtends meteen komen kijken of alles nog in orde was. Al met al zijn we super tevreden. Ibiza is een geweldig eiland. We hebben nog lang niet alles gezien, dus wie weet gaan we nog een keer terug

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We waren hier al vaker geweest. We hebben wederom een heerlijk vakantie gehad en genoten van het huis en de fijne loungebank. Pepe, de beheerder was er en nam voldoende tijd voor ons over maar we kennen het huis inmiddels wel..... Het huis was erg schoon en we zijn zeer positief over de matrassen van de bedden en over de chillruimte in de garage. Bij het zwembad stonden nieuwe ligbedden. We gaan zeker weer naar Ibiza volgend jaar, maar heel waarschijnlijk zoeken we dan naar een locatie dichter bij Ibiza stad.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Helaas is het verblijf op Ibiza weer ten einde, maar we hebben genoten. Alles was bij aankomst prima verzorgd en ook tijdens ons verblijf was de tussentijdse schoonmaak perfect. Het is een prachtig huis op een perfecte plek.

Renate Choi-Hoogeveen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij kwamen 's avonds pas aan bij de villa. We werden vriendelijk ontvangen door Pepe die ons een rondleiding gaf. Hij had zelfs al wat boodschappen voor ons gehaald!! De villa is echt fantastisch en van alle gemakken voorzien! Ruime kamers, dakterras, veranda, prive zwembad, grote tuin. De villa ligt op een paar minuutjes rijden van het centrum en het is er heerlijk rustig. Wij gaan zeker nog een keer terug naar Can Jurat!

Tamara Bodeman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Deze finca is nog mooier als op de foto's. Een heerlijk huis waar alles aanwezig is. De eigenaar had zelfs heel lief boodschappen gedaan omdat we laat aankwamen. De tuin is prachtig, groot en groen en met een fantastisch zwembad. Met een groep met of zonder kinderen vermaak je je in de tuin ook prima. We hebben ook veel gebruik gemaakt van de buitenkeuken, een bbq, zelfs een extra koelkast en vriezer buiten voor de drankjes. De ligging van het huis is ook perfect. Vlakbij 2 grote supermarkten en de afstanden naar de leuke stranden zijn ideaal. Halverwege de week is er heerlijk schoongemaakt en zijn de handdoeken vervangen. De eigenaars zijn ontzettend lief en behulpzaam. Wij zouden dit huis aan iedereen aanraden. Ik heb geen enkele kritische noot. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Heleen Kroes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fantastisch huis,geweldige ligging, prachtig zwembad. Alles super netjes en schoon.

Hele aardige eigenaar die al boodschappen had gedaan voor ons, zodat we een heerlijk ontbijt hadden op de dag na aankomst. Hier komen we terug.

judith de laat

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst had de eigenaar boodschappen voor ons klaar staan. De accommodatie was zeer schoon. Bedden perfect. Omgeving mooi en alles was aanwezig. Hij is 2 x langs geweest om het zwembad schoon te maken en op woensdag werden de bedden opgemaakt en handdoeken verwisseld. Bij vertrek had jij voor de kinderen een tasje.met.chocolade en snoep.

Wij voelden ons hier echt thuis!

K.W Klepper

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We werden hartelijk ontvangen door Pepe die vanaf zijn supermarkt ons naar de finca bracht. De Finca ligt geheel vrij in een prachtige tuin. Pepe gaf ons een rondleiding door het huis, mooie kamers en badkamers met handdoeken en handzeep, alles keurig schoon en verzorgd. De keuken is goed ingericht, grote koelkast die al gevuld was met de eerste benodigdheden, de vaatwasser is klein als je met 7 personen bent. Prachtig balkon met lounge set, waar je schitterend de zonsondergang kan zien. De overkapping bij het zwembad met BBQ was erg gezellig ook daar stond nog een grote koelkast. Veel glazen, borden, pannen, bestek, zelfs een staafmixer aanwezig. Ook een prima wasmachine. Het zwembad is heerlijk met veel parasols en ligbedden, handdoeken voor zwembad en strand waren aanwezig en werden op woensdag verwisseld, we hadden begrepen dat er op woensdag ook schoongemaakt en bedden verschoond zou worden, dit is niet gebeurd. Mooie stranden vlakbij. Het was nog behoorlijk warm de eerste week van september, jammer dat er maar in 1 slaapkamer airco was, de andere slaapkamers waren erg warm, ook veel muggen. De Finca heeft wel erg veel trapjes en opstapjes, deuren zijn laag, dus niet geschikt voor minder valide mensen. We hebben een heerlijke week gehad, we waren met 5 volwassenen en 2 kinderen van 1 en 3 jaar.

Bas van Verseveld

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Na aankomst op het sleuteladres door een vriendelijke eigenaar (Peppe) naar de accommodatie geloodst. Eerste indruk is WOW. Tweede indruk erg jammer dat er slechts op één kamer een airco aanwezig is.

Benedicte Pappens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een fantastische week in dit prachtige huis!!

Prachtig zwembad met bijkeuken aan! Volledige privacy!

Ook het huis is perfect in orde!

Dat extraatje zijn de super vriendelijke eigenaars! Niets is hen te veel!

Bij aankomst was de frigo deels gevuld met lekkere: wijn, cava, apero, beleg!

Midden in de week werden alleen handdoeken gewassen! Een service waar je het nergens anders krijgt! Zeker niet in een vakantiehuis!

Top aanrader!! We zouden zeker teruggaan

Daniel Oberer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hebben een geweldige vakantie gehad in deze landelijke finca. Zeer rustige omgeving. Geweldige gastheren die hun best deden om ervoor te zorgen dat we een geweldige vakantie hadden. We kunnen deze accommodatie ten zeerste aanbevelen.

Andrew Dunbar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Prachtige villa met geweldig zwembad op een afgelegen locatie, maar minder dan 10 minuten rijden naar St Antonio. Goede faciliteiten zoals geweldige speelkamer en redelijk goed uitgerust. Toegangsweg is onverhard maar relatief kort. Enige nadeel hier is het traditionele karakter van het gebouw, wat betekent dat de eet- en loungeruimtes een beetje donker zijn, maar er is voldoende buitenruimte om te eten bij het zwembad. Het loungemeubilair kan ook comfortabeler zijn. Over het algemeen zou het ten zeerste aanbevelen. gastheren zijn erg meegaand en behulpzaam.

Bert Penning

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig oud Spaans landhuis mooie ligging Prima onderhouden huis en zwembad

Zeer gastvrije ontvangst door de eigenaren, met aanwezigheid van basale boodschappen als extra attentie. Kortom een aanrader


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 306446

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306446.htm


«Aangename villa op Ibiza met privézwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 35 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat