Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa met verwarmd zwembad bij Barbate strand

Max.  6   gasten
180m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
180m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen, smart TV), eettafel, open haard, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie, airconditioning), woonkeuken(eettafel(6 personen), waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet, bidet, airconditioning), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), wasruimte(wasmachine, strijkplank, strijkijzer))

Poolhouse: (badkamer(douche, wastafel, toilet))

buitenkeuken, garage, carport, bad of douche, verwarming, terras(privé, overdekt), terras, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, verwarmd, omheind, geopend van Jan t/m Dec), speeltoestellen, glijbaan, kinderbed, kinderstoel

Deze villa met omheind verwarmd privézwembad is echt mooi! Het is comfortabel en voorzien van airconditioning, heeft een groot, deels overdekt terras en is kindvriendelijk, perfect! Hier hoef je je geen zorgen te maken over de kleintjes, ze kunnen zich vermaken op het klimrek met glijbaan, op de schommel en natuurlijk in het zwembad.

Op het terras geniet je van een heerlijk Spaans wijntje, waarschijnlijk met wat heerlijke tapas, net bereid in de buitenkeuken. Voor het avondeten heb je vast al vis gehaald voor de BBQ?

Maar je hoeft helemaal niet te koken, je zit vlakbij Vejer de la Frontera met veel restaurants, geniet! Vejer (5,5 km) is een prachtig, witgekalkt dorp gelegen op de top van een heuvel waar je kunt dwalen door de smalle Moorse straatjes met patio's, het is een lust voor het oog.

Gewoon rustig aan doen kan natuurlijk ook, je bent slechts 4,5 km verwijderd van het strand van Barbate. Er zijn verschillende stranden langs de kust, de een nog mooier dan de ander! Niet voor niets vinden de Spanjaarden het hier heerlijk!

*Casa Qlint & Enrique heeft namens Belvilla het Certificaat van Gastvrijheid ontvangen.
De eigenaar ontvangt dit certificaat omdat zijn vakantiehuis, ondanks het lage aantal beoordelingen, in 2018 wel een bijzonder hoge reviewscore heeft behaald. Daar mag je ontzettend trots op zijn. Nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en het voortzetten van de samenwerking met Belvilla. Dat het nieuwe seizoen een jaar mag worden waarin nog meer gasten mogen genieten van jullie vakantiehuis.
Licentie- of registratienummer: VTAR/CA/01548

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4.5 km

4.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 160 km Sevilla

160 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2018
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Songul Mathys

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huis was goed inorde wel jammer van de mieren buiten

Annabelle Van Weerdenburg - Rumbawa Teffer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

In NL al whatsapp contact gehad met de eigenaar. Bij aankomst moeilijk de accommodatie te vinden, de coördinaten die vermeld stonden op de reisbescheiden klopte niet. Telefonisch contact en whatsapp contact gehad met de eigenaar. Uiteindelijk kunnen vinden. Wij werden hartelijk ontvangen. De accommodatie was fantastisch, onze dochter van 3 vond het helemaal geweldig, zwembad, speeltuin, speelgoed, Nederlandse leesboeken, dvd's. Van alle gemakken voorzien. Wij hebben 1x een stroomuitval gehad en 1x geen water en 1x een vies zwembad. Melding van gemaakt en het probleem werd heel snel opgelost. Hele goede service! De omgeving vonden wij wat minder, niet zoveel te doen maar prachtige stranden in de buurt en het mooie dorp Vejer waar je gezellig doorheen kan slenteren. Wij zouden hier nog wel een keer terug willen komen niet voor de omgeving maar wel voor de accommodatie.

Bianca Spits

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een perfectfamilie huis met veel ruimte en een heerlijk zwembad, op een hele centrale plek. De ontvangst was heel goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd via mailen sms. De woning was goed uitgerust en zag er heel schoon en verzorgd uit. Er was genoeg ruimte om je ook even terug te kunnen trekken maar ook veel gelegenheid om samen te eten en te koken. Binnen de muren ervaar je echt je eigen privicy en voel je je heel veilig. Er zijn in de drecte omgeving minimaal 5 grote supermarkten en Barate ligt op en steenworp afstand. Dit is visueel misschien niet het mooiste stadje maar er zijn als je goed kijkt heel veel leuke en typisch spaanse plekjes te vinden en er is een heel fijn strand. Als je iets verder rijdt kom je uit bij Vejer, een prachtig en uniek hoog gelegen stadje. Daarnaast zijn er in de hele omgeving heel veel mooie en unieke baaitjes en stranden. Wij zijn ook een aantal keer in Las Palmar geweest, de prefecte spot als je van golfsurven houd en de hele sfeer die daar mee samen gaat.

Bianca Spits

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een perfectfamilie huis met veel ruimte en een heerlijk zwembad, op een hele centrale plek.

De ontvangst was heel goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd via mailen sms. De woning was goed uitgerust en zag er heel schoon en verzorgd uit. Er was genoeg ruimte om je ook even terug te kunnen trekken maar ook veel gelegenheid om samen te eten en te koken. Binnen de muren ervaar je echt je eigen privicy en voel je je heel veilig. Er zijn in de drecte omgeving minimaal 5 grote supermarkten en Barate ligt op en steenworp afstand. Dit is visueel misschien niet het mooiste stadje maar er zijn als je goed kijkt heel veel leuke en typisch spaanse plekjes te vinden en er is een heel fijn strand. Als je iets verder rijdt kom je uit bij Vejer, een prachtig en uniek hoog gelegen stadje. Daarnaast zijn er in de hele omgeving heel veel mooie en unieke baaitjes en stranden. Wij zijn ook een aantal keer in Las Palmar geweest, de prefecte spot als je van golfsurven houd en de hele sfeer die daar mee samen gaat.

Kim Van Huijkelom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden netjes ontvangen bij het huis door de beheerder en kregen een rondleiding. Er stond een flesje wijn klaar met een berichtje van de eigenaren. Het huis is echt fantastisch, heel veel ruimte binnen maar vooral ook buiten. Omdat het nog erg mooi weer was tijdens ons verblijf in oktober hebben we genoten van de buitenruimte en het zwembad. We waren hier met twee kleine kinderen en die hebben naar hartelust kunnen spelen hier met het aanwezige speelgoed en de speeltoestellen bij het huis. Het huis was erg schoon en er waren twee babybedjes en twee kinderstoelen voor ons geregeld. Het strand is maar een klein stukje rijden en er zijn wat leuke dorpjes in de buurt, maar wij hebben vooral veel tijd doorgebracht in dit prachtige huis.

Annemarie Roos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen door de beheerder van het huis. Zij gaf een rondleiding en als er iets was konden wij haar appen. Het huis is echt super. Je hebt heel veel privacy en de kinderen hebben alle ruimte om te spelen. Het enige is dat er geen airco is en dat is wel een gemis met het warme weer.

Annabelle Van Weerdenburg - Rumbawa Teffer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

In NL al whatsapp contact gehad met de eigenaar. Bij aankomst moeilijk de accommodatie te vinden, de coördinaten die vermeld stonden op de reisbescheiden klopte niet. Telefonisch contact en whatsapp contact gehad met de eigenaar. Uiteindelijk kunnen vinden. Wij werden hartelijk ontvangen. De accommodatie was fantastisch, onze dochter van 3 vond het helemaal geweldig, zwembad, speeltuin, speelgoed, Nederlandse leesboeken, dvd's. Van alle gemakken voorzien. Wij hebben 1x een stroomuitval gehad en 1x geen water en 1x een vies zwembad. Melding van gemaakt en het probleem werd heel snel opgelost. Hele goede service! De omgeving vonden wij wat minder, niet zoveel te doen maar prachtige stranden in de buurt en het mooie dorp Vejer waar je gezellig doorheen kan slenteren.

Wij zouden hier nog wel een keer terug willen komen niet voor de omgeving maar wel voor de accommodatie.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 306617

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306617.htm


«Villa met verwarmd zwembad bij Barbate strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat