Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern appartement in Cala Pi met zwembad

Max.  3   gasten
76m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 3  gasten
76m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, open keuken(waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(internationale zender(s)), eettafel(4 personen), zithoek, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 190 cm)), slaapkamer(1-pers. hoogslaper, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), toilet(terras(privé)), terras(privé, overdekt))

wasmachine, tuin(privé, omheind, verlicht), tuinmeubilair(4 personen), ligstoelen, zwembad(privé, 4 x 4 m.), kinderbed, kinderstoel

Dit modern en smaakvol ingerichte begane grond appartement met eigen privé zwembad treft u aan in Cala Pi op het eiland Mallorca. Op maar 100 m. treft u een prachtig goudgeel zandstrand dat verscholen ligt tussen hoge rotspartijen. De azuurblauwe zee nodigt uit om te zwemmen en u zult zich meer dan eens op een Caribisch eiland wanen. Vanaf de rotsen lijken de zeilbootjes te zweven boven het water, zo helder is het water. Zwemplezier gegarandeerd!

Cala Pi is perfect voor degenen die massatoerisme schuwen en willen genieten van de natuur, gezellige restaurantjes en het prachtige uitzicht over zee. Vanuit de vestigingstoren kunt u zelfs het natuureiland Cabrera zien liggen. Cala Pi heeft één van de mooiste baaien van het eiland. Overigens is dit strand ook ideaal voor kleinere kinderen vanwege de lange lage inloop naar het diepere water.

U hoeft niet bang te zijn voor het ontbreken van privacy, want achter dit comfortabele appartement ligt een natuurpark. Een supermarkt, geldautomaat en restaurantjes zijn om de hoek te vinden. Met de auto bent u in 15 min. in Llucmayor of Es Trenc, dat een van de mooiste stranden van Europa heeft.

Het licentienummer van de HO is L12E11378
Licentie- of registratienummer: ETVPL/15729

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 19 km

19 km

Luchthaven 33 km Palma

33 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de veiligheid is het verboden een elektrische auto op te laden via het reguliere stroomnetwerk van de vakantiewoning


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Stefanie Weerbrouck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel mooi appartement in een rustige omgeving! Het interieur was stijlvol ingericht en heel netjes. Zwembad was een grote meerwaarde!

Laura Moerland

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

heerlijk huis! Mooie en rustige omgeving. goed verzorgd Top!

Jens Zange

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We konden eerder in de accommodatie denken dan, goede service, mooie Kontakt. Generaal het huis is geweldig, je voelt je extreem goed, alles is erg nieuw, van hoge kwaliteit en schoon, de locatie is geweldig en rustig. Flybar bij het raam en de patiodeur zou zijn een echte verbetering!

Adithia Lumi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

de sleuteloverhandiging verliep via de lokale beheerder. De studio qas schoon en groot genoeg voor 2 volwassenen en 1 peuter. Het zwembad was nog te koud, binnen kon in de avond koud zijn, kookfornuis ging langzaam warm worden en de douchebediening was als een joystick. De omgeving was lekker rustigalleen is er op de hoek een kavel die werd bewaakt door een hond. Wij hadden medelijden met die hond. Hij had gelukkig wel een hondenhok in de schaduw, maar water werd niet altijd verfrisd. Die hond kan er niet veel aan doen, maar in de avond wordt die dan actief en hoor je het geblaf. Restaurant Miguele zat er in de buurt en hebben we er lekker gegeten.

MANDY LEONHARDT

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooi appartement in een rustige WohngegendDie FW bevindt zich ver weg van het massatoerisme in het kleine stadje van Cala PI. Met een huurauto is het ongeveer 30 minuten van de luchthaven. In het appartement is een object met drie eenheden. Het linker deel (EG) was onze FW, toch was er nog een eenheid die niet onze reis periode werd bewoond. De derde eenheid is gelegen op de eerste verdieping en werd bewoond, blijkbaar onthuld door Festmietern.Der gastheer ons het appartement, dat zag er precies op de foto's en gaf een set sleutels. De moderne, licht ingerichte appartement had een woonkamer met een super comfortabel bed, een grote eettafel, open keuken met fornuis, oven, vaatwasser, magnetron, etc., twee slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet op het terras en een aparte ruimte met wasmachine en droger, die kunnen worden gebruikt voor zowel vrij als de airconditioning. Aan de voorzijde ingang was er een overdekt terras en de achterzijde van het appartement, het terras met zwembad, 3 bedden, stoelen en droger. Het zwembad is 4 x 4 meter en werd volledig gereinigd en schoon. Positief en zeer aangenaam, vonden we dat niemand het terras achter kon zien met het zwembad, behalve misschien de familie in DG.In het appartement was alles beschikbaar, die nodig was. Zelfs Geschirrspültaps, detergenten, aluminiumfolie, etc .. De bedden waren voorzien van zeer comfortabel en met veel beddengoed en bedekt. Alleen het stapelbed in de "kwekerij" is gemaakt van metaal en heeft een beetje lawaaierig bij het draaien gequietscht- een beetje olie helpt zeker. Alles was kleur afgestemd. Het appartement is liefdevol ingericht en had tal van accessoires, zoals sofa kussens, dekens, kleine dozen en dozen ... .- wat ze dus zeer gezellig machte.Drei kleine domper was er de eerste op het terrein grenst aan een natuurgebied waar wonen veel dieren. Bijvoorbeeld, Ook grillen of wat dan ook

MANDY LEONHARDT

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooi appartement in een rustige WohngegendDie FW bevindt zich ver weg van het massatoerisme in het kleine stadje van Cala PI. Met een huurauto is het ongeveer 30 minuten van de luchthaven. In het appartement is een object met drie eenheden. Het linker deel (EG) was onze FW, toch was er nog een eenheid die niet onze reis periode werd bewoond. De derde eenheid is gelegen op de eerste verdieping en werd bewoond, blijkbaar onthuld door Festmietern.Der gastheer ons het appartement, dat zag er precies op de foto's en gaf een set sleutels. De moderne, licht ingerichte appartement had een woonkamer met een super comfortabel bed, een grote eettafel, open keuken met fornuis, oven, vaatwasser, magnetron, etc., twee slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet op het terras en een aparte ruimte met wasmachine en droger, die kunnen worden gebruikt voor zowel vrij als de airconditioning. Aan de voorzijde ingang was er een overdekt terras en de achterzijde van het appartement, het terras met zwembad, 3 bedden, stoelen en droger. Het zwembad is 4 x 4 meter en werd volledig gereinigd en schoon. Positief en zeer aangenaam, vonden we dat niemand het terras achter kon zien met het zwembad, behalve misschien de familie in DG.In het appartement was alles beschikbaar, die nodig was. Zelfs Geschirrspültaps, detergenten, aluminiumfolie, etc .. De bedden waren voorzien van zeer comfortabel en met veel beddengoed en bedekt. Alleen het stapelbed in de "kwekerij" is gemaakt van metaal en heeft een beetje lawaaierig bij het draaien gequietscht- een beetje olie helpt zeker. Alles was kleur afgestemd. Het appartement is liefdevol ingericht en had tal van accessoires, zoals sofa kussens, dekens, kleine dozen en dozen ... .- wat ze dus zeer gezellig machte.Drei kleine domper was er de eerste op het terrein grenst aan een natuurgebied waar wonen veel dieren. Bijvoorbeeld, Ook grillen of wat dan ook

Ariane van der Meide

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis en het zwembad was perfect. Alles wat je maar kan bedenken was in het huis aanwezig. Alles heel schoon. Het zwembad werd goed schoongemaakt, je zit echt helemaal privé bij het zwembad. Vlakbij is het strand Cala Pi, hooguit 3 minuten lopen. Met ook een winkel en wat terrasjes. Voor de grote boodschappen reden we naar Campos.

Adithia Lumi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

de sleuteloverhandiging verliep via de lokale beheerder. De studio qas schoon en groot genoeg voor 2 volwassenen en 1 peuter. Het zwembad was nog te koud, binnen kon in de avond koud zijn, kookfornuis ging langzaam warm worden en de douchebediening was als een joystick.



De omgeving was lekker rustigalleen is er op de hoek een kavel die werd bewaakt door een hond. Wij hadden medelijden met die hond. Hij had gelukkig wel een hondenhok in de schaduw, maar water werd niet altijd verfrisd. Die hond kan er niet veel aan doen, maar in de avond wordt die dan actief en hoor je het geblaf.



Restaurant Miguele zat er in de buurt en hebben we er lekker gegeten.

Aart Strang

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij de aankomst viel ons op dat het een mooi schoon en ruim appartement betreft met goede airconditioning en inbraakwering in een klein dorp. Er worden veel nieuwe luxe huizen gebouwd voor toeristen, het dorp is over enkele jaren 2x zo groot.

Jens Zange

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We konden eerder in de accommodatie denken dan, goede service, mooie Kontakt. Generaal het huis is geweldig, je voelt je extreem goed, alles is erg nieuw, van hoge kwaliteit en schoon, de locatie is geweldig en rustig. Flybar bij het raam en de patiodeur zou zijn een echte verbetering!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 306681

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306681.htm


«Modern appartement in Cala Pi met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat