Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rustgevende villa op de Balearen (Ibiza)

Max.  6   gasten
180m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
180m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), eettafel, open haard, zithoek, CD-speler), badkamer(douche, wastafel, toilet), garage(wasdroger))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, TV, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV, airconditioning), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet))

tuindeuren, verwarming(elektrisch), terras(overdekt), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, omheind, 7 x 5 m.)

Casa Lorenso is een moderne villa op een grondstuk, dat omgeven is door vele fruit- en palmbomen. Het zwembad is 7 x 5 m en daarnaast is een barbecuehoek met zitruimte. Voor het huis, aan de linkerkant is een garage voor één auto. Er is een aparte ingang vlakbij het huis, die leidt naar de garage. In de garage bevinden zich een wasmachine en een droger.

Internet aanwezig!

De open woon-/eetkamer en keuken is een licht en comfortabele ruimte met open haard, satelliet-TV en muziekapparatuur. Er zijn glazen deuren naar het overdekte terras met zitruimte. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven, magnetron en een kleine afwasmachine. Naast de keuken is een badkamer met douche en toilet. Boven zijn drie slaapkamers en een complete badkamer met toilet. Twee slaapkamers hebben ieder een tweepersoonsbed en de derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben airco en TV en toegang tot een overdekt terras met een zithoek met een mooi uitzicht over het zwembad en de heuvels.
Licentie- of registratienummer: VTV-220-EIF

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Schoonmaak 1 keer per 7 nachten inbegrepen
Linnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Daphne Rovers Rovers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Fantastische Villa. En een ongelooflijk aardige eigenaar. Wat meteen opviel is hoe schoon de villa is en hoe goed bijgehouden. En natuurlijk het geweldige uitzicht! Wij komen terug.

Ton van Nieuwenhuijsen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Voor het 2e jaar op rij naar Casa Toni , en het was weer super! Mooi huis alles top geregld door Karin van Belle Villa en de eigenaar. We komen zeker weer terug!

Rino Werkman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Goed geregeld! Met Karin afgesproken voor de sleutel en toen achter haar aangereden naar het huis. Daar werden we gastvrij ontvangen door toni.

M.h.m. Kahmann

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Gastvrij onthaal op vliegveld, meer dan prachtig huis, alles tot in de puntjes verzorgd, erge gastvrije eigenaar etcetc. Wij wilden niet naar huis en komen zeker terug!!!

A M Broekert

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Geweldig het kon niet beter

Christel Adrichem Van

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Op het vliegveld werden we door Karin van Belle Villa opgevangen. Zij bracht ons bij de villa. De schitterende villa met mooi zwembad is gelegen tussen sinaasappelbomen. De omgeving is rustig en bijzonder mooi. De villa is van alle gemakken voorzien. Een aanrader!!! (gelegen dichtbij de Hippiemarkt)

Sarah Daamen - van Straaten

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hier wil je niet meer weg! We zijn als gezin met 3 jonge kinderen tijdens de herfstvakantie naar Ibiza gevlogen. We kregen van tevoren al de tip om de eerste boodschappen in het huis te laten bezorgen, zodat we na aankomst direct naar het huis konden gaan en niet meer weg hoefden. Heel fijn! Aangekomen werden we hartelijk ontvangen en werd het huis rustig aan ons uitgelegd. Onze meiden (van 6, 4, en 2 jaar oud) hebben zich geweldig vermaakt in de speeltuin en het zwembad. Het huis heeft verder een prachtige, mooi met groen omheinde tuin, inclusief een badminton-veld, half basketbalveldje, pingpongtafel, dartbord en zelfs een hometrainer! Verder goede wifi, tv en geluidsinstallatie. Dikke BBQ voor de mannen. Vanaf het huis is het kort rijden naar een paar geweldige stranden. Ook supermarkten en leuke dorpjes in de directe omgeving (hoewel alles op Ibiza natuurlijk dichtbij is). Maar onze meiden waren ook graag 'thuis' omdat het er zo heerlijk was. We komen zeker nog een keer terug!

Kiran Bhagwandin

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Goede ontvangst door de hostess, mooie omgeving, rustig en veel groen en genoeg ruimte. Groot pluspunt waren de fruitbomen waar we van mochten eten. Eigenaar heeft ook een hele goed indruk achtergelaten. Heel behulpzaam en legde alles goed uit. Ook in het huis voor alle apparatuur gebruikshandleidingen. Eigenaar had ook voor de eerste dag voor water, fruit en wijn gezorgd als service. Heel fijn. Alles was al aanwezig, afwasmiddel, handzeep, kruiden enz. Zelfs speelgoed en badje voor de kinderen waar je gebruik vannkon maken.

E. Sluiter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We verder door de agente in Ibiza begeleid naar de villa en werden daar opgewacht door de aardige eigenaar Toni. Wat een aardige mensen en dit was een fijne start van de vakantie. Het huis is echt prachtig en wat een ruimte buiten om het huis zeg. Heerlijk genoten van de rust, het zwembad en de omgeving. Huis ligt vlakbij de restaurant road, waar echt enorm veel leuke, lekkere restaurants te vinden zijn. Mocht je de drukte op willen zoeken dan ben je binnen een half uurtje zo in Ibiza stad dus prima te doen. Mocht je naar het strand willen dan zijn er ook genoeg mooie plekken in de buurt. Wij vinden het een echte aanrader!!!!

Bas De Geest

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Fantastische villa op een prachtig eiland. De meeste stranden zijn binnen 20 minuten rijden te bereiken. Mocht je niet naar het strand gaan, dan biedt het zwembad bij de villa uitkomst. Je kan er heerlijk toeven op het zonneterras of op 1 van de vele andere plekjes rondom het huis, zelfs met hangmat tussen de palmbomen! Eigenaar Toni is zeer vriendelijk en staat altijd voor je klaar mocht je hem nodig hebben.

Jeroen Pieters

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heerlijke vakantie in ruime villa op platteland Ibiza met prima zwembad en aardige eigenaar. Veel ruimte en mooie tuin in sinaasappelboomgaard. Iedere ochtend ferse jus dórange. Alles goed te berijden met de huurauto.

Sarah Daamen - van Straaten

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hier wil je niet meer weg!



We zijn als gezin met 3 jonge kinderen tijdens de herfstvakantie naar Ibiza gevlogen. We kregen van tevoren al de tip om de eerste boodschappen in het huis te laten bezorgen, zodat we na aankomst direct naar het huis konden gaan en niet meer weg hoefden. Heel fijn! Aangekomen werden we hartelijk ontvangen en werd het huis rustig aan ons uitgelegd. Onze meiden (van 6, 4, en 2 jaar oud) hebben zich geweldig vermaakt in de speeltuin en het zwembad. Het huis heeft verder een prachtige, mooi met groen omheinde tuin, inclusief een badminton-veld, half basketbalveldje, pingpongtafel, dartbord en zelfs een hometrainer! Verder goede wifi, tv en geluidsinstallatie. Dikke BBQ voor de mannen.



Vanaf het huis is het kort rijden naar een paar geweldige stranden. Ook supermarkten en leuke dorpjes in de directe omgeving (hoewel alles op Ibiza natuurlijk dichtbij is). Maar onze meiden waren ook graag 'thuis' omdat het er zo heerlijk was. We komen zeker nog een keer terug!

G Jansen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat een geweldige villa! Ruim en van alle gemakken voorzien. Rustige, maar erg mooie ligging en toch op korte afstand (met de auto) van de rest van het geweldige eiland. Het ontvangst door de eigenaar en Karin was top!

Kiran Bhagwandin

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Goede ontvangst door de hostess, mooie omgeving, rustig en veel groen en genoeg ruimte. Groot pluspunt waren de fruitbomen waar we van mochten eten. Eigenaar heeft ook een hele goed indruk achtergelaten. Heel behulpzaam en legde alles goed uit. Ook in het huis voor alle apparatuur gebruikshandleidingen. Eigenaar had ook voor de eerste dag voor water, fruit en wijn gezorgd als service. Heel fijn. Alles was al aanwezig, afwasmiddel, handzeep, kruiden enz. Zelfs speelgoed en badje voor de kinderen waar je gebruik vannkon maken.

Diana Mayl

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het was de mooiste finca waar we in hebben verbleven! Rustige locatie, zeer mooie omgeving. De finca is brandschoon en met liefde ingericht, we wilden niet weggaan. De eigenaar, evenals het personeel van Belvilla zijn erg warm en hebben zeer goed voor gezorgd. We kunnen de finca ten zeerste aanbevelen!

Chantall van Niekerk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Net als vorig jaar waren wij meer dan tevreden over ons verblijf in Casa Toni! Wat een prachtige omgeving. Gastheer Toni had alles weer keurig verzorgd. Karin (die namens Belvilla gasten ontvangt) nu ook ontmoet. Wij komen heel graag weer terug!

Chantall van Niekerk-Ceha

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Deze luxe villa geeft een hele fijne vakantie ervaring. De eigenaar doet er alles aan om je het naar de zin te maken. De omgeving is fantastisch (huur wel een auto). Voor mij is het thuiskomen. Ik kom er heel graag weer terug.

Nancy Rommen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Mooie villa op het platteland van Ibiza. Eigenaar Toni is behulpzaam en zorgt voor een onvergetelijke tijd. De villa is kindvriendelijk en er is zelfs speelgoed aanwezig. Je hebt een auto nodig om je te kunnen verplaatsen naar andere plekken op Ibiza. De villa is schoon en de tuin is heel goed onderhouden. De boomgaard is geweldig. Iedere dag verse jus d'orange mogen persen. Citroenen zijn er overigens ook in overvloed te plukken.

E. Sluiter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We verder door de agente in Ibiza begeleid naar de villa en werden daar opgewacht door de aardige eigenaar Toni. Wat een aardige mensen en dit was een fijne start van de vakantie. Het huis is echt prachtig en wat een ruimte buiten om het huis zeg. Heerlijk genoten van de rust, het zwembad en de omgeving. Huis ligt vlakbij de restaurant road, waar echt enorm veel leuke, lekkere restaurants te vinden zijn. Mocht je de drukte op willen zoeken dan ben je binnen een half uurtje zo in Ibiza stad dus prima te doen. Mocht je naar het strand willen dan zijn er ook genoeg mooie plekken in de buurt. Wij vinden het een echte aanrader!!!!

Yvo Vlug

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heerlijke vakantie. Het huis was echt super, alles was super schoon. Alles was aanwezig. Grote tuin, groot zwembad met genoeg ligstoelen en een heerlijke lounge hoek. Eigenaar Toni was heel aardig, sympathiek, eerlijk en easy going person. Wel handig om een auto te hebben als je de eiland wil verkennen.

Christel Adrichem Van

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Op het vliegveld werden we door Karin van Belle Villa opgevangen. Zij bracht ons bij de villa. De schitterende villa met mooi zwembad is gelegen tussen sinaasappelbomen. De omgeving is rustig en bijzonder mooi. De villa is van alle gemakken voorzien. Een aanrader!!! (gelegen dichtbij de Hippiemarkt)


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 306699

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306699.htm


«Rustgevende villa op de Balearen (Ibiza)» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven