Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Herenboerderij uit de 17e eeuw in de Bages st...

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (open keuken(fornuis(keramisch), oven, combimagnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(TV, kachel(hout)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet), toilet(wastafel, toilet))

verwarming(CV), binnenplaats(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten, 6 x 5 m.), tafeltennistafel, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Herenboerderij (zg. masia) uit de XVIIe eeuw (90m), volledig gerestaureerd en gelegen in de Bages streek, in het binnenland van Catalonië. Heel goede verbinding met Barcelona. Het landhuis bevindt zich op slechts 30km van de symbolische bergen van Montserrat. De herenboerderij beschikt over 3 vakantiewoningen met gedeeld zwembad die dankzij de ligging het nodige comfort bieden voor een rustige vakantie. In de nabije omgeving kunt u de ruïnes van de plaatselijke Romaanse kerk bezoeken, naast andere tempels en abdijen in de omgeving.

Om het vakantiehuis te betreden moet men vanuit de binnenplaats enkele trappen oplopen en op de eerste verdieping treffen we de eetkamer aan, met keuken, badkamer en twee slaapkamers.Buiten is er een patio, een bos en een zone met gedeeld zwembad. De eigenaars hebben een typisch landbouwbedrijf dat zij u graag zullen tonen. Het is ook mogelijk om enkele wijnkelders op ongeveer 2km van het vakantiehuis te bezoeken, net zoals een schuur waar slakken worden gekweekt.
Licentie- of registratienummer: PCC-000795

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Zwembad
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Melanie Boers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Rustige en fijne accomodatie in een stil dorp. Barcelona is goed te bereiken. Strand van Sitges en Vilanova ook aan te rijden en leuk voor strand, terrasjes en winkeltjes. De eigenaar spreekt alleen Spaans, maar hun dochter wel Engels. Ze doen erg hun best om je te helpen, ook 's avonds laat bij een stroomstoring. Tafeltennistafel, wasmachines vaatwasser, bbq (buiten) allemaal te gebruiken. Fijn verblijf.

Niels Maertens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Huis/appartement was dik in orde... wel moet men voor alles de auto nemen omdat er in het dorpje echt niets te zien is. Zwembad was proper en eigenaars waren super vriendelijk!

Arie van Andel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Na een korte vlucht met de huurauto naar ons verblijf gereden, heel hartelijk ontvangen op deze prachtige locatie. Alle dagen genoten van de natuur in de omgeving en daarbuiten, het appartement voelde meteen goed en je voelt je daar zo thuis, we komen zeker terug.

Max Sorin

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Frans

Locatie goed dicht bij de zee, de bergen ideaal voor rust en natuurliefhebbers

Bjorn Vanbelleghem

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super huisje! Het huisje ziet er echt beter uit dan op de foto's! Echt een aanrader!

Perry Van Herpen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben het prima naar ons zin gehad. Het zwembad hebben we veel gebruikt en ook een aantal dagen naar Barcalona geweest.

B.C Becker

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Erg vriendelijk en gedienstig verhuurder, eind mei, zou het niet zijn gegaan zonder de zeer goed functionerende centrale verwarming, omdat heel koud. De grote hit was de kachel die elke avond, hout schede en rijkdom in de schuur voor gratis Bedienung.Touren voor Montserrat (sterk aanbevolen) en de kust op korte afstand (1/2 tot 1 uur) eenvoudig machbar.Unterkunft was een beetje prijzig voor het seizoen, als Nebensaison.Umgebung niet erg gemakkelijk om te ontdekken omdat er weinig info, de informatie meestal alleen in het Catalaans, Spaans-taal voor buitenlanders en dus moeilijker. Lokaal restaurant Maia (Kan monnik) te duur, maar mooi aangelegd. Nogmaals, alleen Catalaans menu, weinig aandacht voor niet-Catalanen.

sebastiaan boucquey

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer vriendelijke eigenaars. Alles is voor handen in het huisje. We hebben Andorra, Barcelona en Montserrat bezocht.

Anja Smokers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Twee weken in Can Codol 2. Een prachtig ruim appartement met alles erop en eraan en erin. Heel schoon. Heerlijk zwembad erbij. Het ligt in een prachtige omgeving, heerlijk rustig, fantastisch uitzicht. Maar ook dichtbij een hoofdweg, je bent zo op weg naar welke bestemming dan ook. Eigenares spreekt geen engels, de dochter wel dus dat was handig, heel erg vriendelijke mensen.

Jeroen Van den Bos

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer sympathieke eigenaren (die zelfs langskwamen om ons te helpen een leuk restaurantje in de omgeving te vinden om met kleine kinderen naartoe te gaan). Mooi, zeer schoon en goed onderhouden appartement. Het dorpje Maians bevindt zich op een steenworp afstand maar is zeer klein (dus je moet behalve voor een wandeling altijd in de auto stappen). Het is ongeveer 65km rijden naar Barcelona, dus in de praktijk sta je na ongeveer een uur na vertrek in het centrum in een parkeergarage (tip: Plaza de Catalunya garage is groot, zelden vol en zeer centraal).

alike Kamerbeek

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een geweldig verblijf. Het weer is prima en de voorspelling kan enkele keren per dag wijzigen. Af en toe een flinke regen- en onweersbui gehad 's nachts, maar overdag altijd zon met soms enkele wolken. Het uitstapje naar het Montserrat gebergte was zeer indrukwekkend. Elke keer dat we weer langs het gebergte reden (vanuit elke plek in de omgeving niet te missen) hebben we opnieuw -tig foto's gemaakt. Ook een dagje Barcelona was prima te doen, ongeveer 1 uur rijden en meer dan genoeg parkeermogelijkheden in het centrum (niet duurder dan Amsterdam of Rotterdam). Ook 3 losse dagen naar het strand in Sitges geweest. Het is per auto prima bereikbaar (1 uur rijden), en het strand is zeer kindvriendelijk. Parasols en ligstoelen zijn uiteraard per dag te huren. Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Anton Ebbers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig en schoon huis. Eeen aanrader

alike Kamerbeek

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een geweldig verblijf. Het weer is prima en de voorspelling kan enkele keren per dag wijzigen. Af en toe een flinke regen- en onweersbui gehad 's nachts, maar overdag altijd zon met soms enkele wolken. Het uitstapje naar het Montserrat gebergte was zeer indrukwekkend. Elke keer dat we weer langs het gebergte reden (vanuit elke plek in de omgeving niet te missen) hebben we opnieuw -tig foto's gemaakt. Ook een dagje Barcelona was prima te doen, ongeveer 1 uur rijden en meer dan genoeg parkeermogelijkheden in het centrum (niet duurder dan Amsterdam of Rotterdam). Ook 3 losse dagen naar het strand in Sitges geweest. Het is per auto prima bereikbaar (1 uur rijden), en het strand is zeer kindvriendelijk. Parasols en ligstoelen zijn uiteraard per dag te huren.
Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Mark Spapens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Uitstekend vakantiehuis met erg prettig en vertrouwd contact met eigenaresse. Dochter spreekt beperkt Engels. Zeer rustig gelegen wel goede bereikbaarheid (45 min.) met Barcelona. Klein maar goed zwembad/barbecue mogelijkheid/diverse zitjes. Nieuwe snelle verbindingsweg v.a. 2011.

Lessire

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer rustige ligging, aangename eigenaars, goed uitgeruste en aangenaam ingerichte gite met alle comfort. Vlotte verbindingen voor de wagen en goede treinverbinding met Barcelona vanuit Manresa, op 25 km afstand. Aan te bevelen qua comfort en netheid.

B.C Becker

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Erg vriendelijk en gedienstig verhuurder, eind mei, zou het niet zijn gegaan zonder de zeer goed functionerende centrale verwarming, omdat heel koud. De grote hit was de kachel die elke avond, hout schede en rijkdom in de schuur voor gratis Bedienung.Touren voor Montserrat (sterk aanbevolen) en de kust op korte afstand (1/2 tot 1 uur) eenvoudig machbar.Unterkunft was een beetje prijzig voor het seizoen, als Nebensaison.Umgebung niet erg gemakkelijk om te ontdekken omdat er weinig info, de informatie meestal alleen in het Catalaans, Spaans-taal voor buitenlanders en dus moeilijker. Lokaal restaurant Maia (Kan monnik) te duur, maar mooi aangelegd. Nogmaals, alleen Catalaans menu, weinig aandacht voor niet-Catalanen.

Christian Weydts

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Huis is gewoon PRIMA zeer goed onderhouden en zeer vriendelijke eigenaars, geen enkel probleem om met de wagen Barcelona te bezoeken en andere bestemmingen (Montserrat....)Ook aan te raden is het dichtbijzijnde Catalaans Restaurant Cal Ferrar ( op aangeven van de eigenaars)

Parvati Changoe

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij zijn als gezin met 2 kinderen naar een geweldige herenboerderij gegaan. Prachtige omgeving en de eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Elke dag genoten van het zwembad en het uitzicht en de plaatsen om het dorpje heen. Super vakantie en echt een aanrader, zeker voor deze voordelige prijs en in de herfstvakantie is het weer daar geweldig. Bedankt Bellvilla en Can Codol en tot de volgende vakantie!

Tjerk Erich

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Onze vakantie is fantastisch geweest. Het huis is mooier dan op de foto's, de appartementen luxer dan verwacht. Mooi dicht bij Tarragona 60min, Barcelona 50min, Montserat 30min. Ook kun je mooie wandelingen maken in de natuurparken, 75min. Lekker rustig. Prima uitvalbasis.

Tamara Bergsma

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super huisje heerlijk rustig schoon en netjes vriendelijke eigenaars sleutelhuisje moet je even weten te vinden (huis direct aan de rotonde) en de Spaanse taal is handig om te beheersen want de eigenaars praten geen Engels. Het enige jammere vond ik dat de eigenaars de andere 2 woningen hadden verhuurd aan mensen met veel honden want die jankten de hele nacht terwijl er bijstaat huisdieren niet toegestaan.

Arie van Andel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Na een korte vlucht met de huurauto naar ons verblijf gereden, heel hartelijk ontvangen op deze prachtige locatie.

Alle dagen genoten van de natuur in de omgeving en daarbuiten, het appartement voelde meteen goed en je voelt je daar zo thuis, we komen zeker terug.

Melanie Boers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Rustige en fijne accomodatie in een stil dorp. Barcelona is goed te bereiken. Strand van Sitges en Vilanova ook aan te rijden en leuk voor strand, terrasjes en winkeltjes. De eigenaar spreekt alleen Spaans, maar hun dochter wel Engels. Ze doen erg hun best om je te helpen, ook 's avonds laat bij een stroomstoring. Tafeltennistafel, wasmachines vaatwasser, bbq (buiten) allemaal te gebruiken. Fijn verblijf.

Harold Scherpenhuizen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

accomodaitie is zeer verzorgd, huisje is compleet uitgerust en met zorg onderhouden. zeer vriendelijke gastvrouw die helaas gebrekking engels spreekt, maar zeer terwille is om de gasten het naar de zin te maken. Mooi uitzicht vanuit complex dat kleinschalig is (max 3 gezinnen tegelijk), en ook volledig afgestemd op de behoeften van de gasten. kortom een dikke 9!!

Anja Smokers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Twee weken in Can Codol 2. Een prachtig ruim appartement met alles erop en eraan en erin. Heel schoon. Heerlijk zwembad erbij. Het ligt in een prachtige omgeving, heerlijk rustig, fantastisch uitzicht. Maar ook dichtbij een hoofdweg, je bent zo op weg naar welke bestemming dan ook. Eigenares spreekt geen engels, de dochter wel dus dat was handig, heel erg vriendelijke mensen.

Jeroen Van den Bos

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer sympathieke eigenaren (die zelfs langskwamen om ons te helpen een leuk restaurantje in de omgeving te vinden om met kleine kinderen naartoe te gaan). Mooi, zeer schoon en goed onderhouden appartement. Het dorpje Maians bevindt zich op een steenworp afstand maar is zeer klein (dus je moet behalve voor een wandeling altijd in de auto stappen).

Het is ongeveer 65km rijden naar Barcelona, dus in de praktijk sta je na ongeveer een uur na vertrek in het centrum in een parkeergarage (tip: Plaza de Catalunya garage is groot, zelden vol en zeer centraal).


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 306745

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306745.htm


«Herenboerderij uit de 17e eeuw in de Bages st...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven