Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rustige villa met zwembad

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), open haard, DVD-speler, CD-speler), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(bad met douche, toilet), badkamer(douche, toilet))

verwarming(olie), terras, terras, tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, 9 x 4 m., geopend van 1/2 Apr t/m 1/2 Okt), speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Centraal in het heuvelachtige bosrijke gebied Vall Repos nabij Calonge vind je deze fraaie bungalow. Ruimtelijk en rustig: beschrijvingen die bij je opkomen als je voor het eerst met het terrein van liefst 5.400 m2 kennismaakt. Vanaf je privé-zwembad, omringd door een aangenaam terras met vaste barbecue, heb je een fraai uitzicht op de bosrijke omgeving. Met een beetje geluk laten zelfs de vossen, zwijnen, uilen en nachtegalen zich zien en horen. Kinderen leven zich uit op het duikelrek en in de boomhut.

Zoek je levendigheid, dan zul je dat gemakkelijk vinden. Zo is er het 25-meterbad (op 700m afstand). Hier vind je ook twee tennisbanen en een pittoresk restaurantje. Net buiten het gebied van Vall Repos maak je kennis met het prachtige natuurgebied Les Gavarres met zijn wandelroutes en mountainbikeroutes. Golfen kan al op 4km afstand. Boodschappen doe je in Calonge (7,5km). Hier is het ook heerlijk eten.

Met zijn fraaie middeleeuwse stadjes laat Calonge zich van zijn beste kant zien. De prachtige baaien bij Sant Antoni de Calonge en Sant Feliu De Guixols doen daar nog eens een schepje bovenop. Voor de liefhebber is het levendige Platja d’Aro dichtbij.
Licentie- of registratienummer: HUTG-201719003

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 7.5 km

7.5 km

Restaurant 4.5 km

4.5 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Verwarming: € 6,43/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

EGAJ Heetman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Rustige, mooie omgeving. Midden in een natuurgebied en dicht bij het strand. Horren tegen de muggen zijn aanwezig.

Helaas had iemand de waterkraan aan de straat dichtgedraaid.

Patricia Surain

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Jammer dat het aanbieden van woningen niet door het bureau is gedaan! Dus het is een beetje amateuristisch.

B van Diesen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig huis met zwembad. Alles aanwezig. Prachtige omgeving. Ondanks dat wij laat in het seizoen waren toch alles heel en niet afgeleefd.

Manon Peren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De omgeving is mooi. Heuvelachtig, veel bochten en veel natuurschoon. De aankomst was prima. De zee is nabij en hebben we veel van genoten.

J.E Riksen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Voor rustzoekers een fantastisch huis binnen 15 minuten van winkels en strand

Eline Schuiteman-Nanninga

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie locatie, heerlijk huis, veel plekken in de tuin waar je je heerlijk kan terugtrekken. Loungeplek onder de veranda was helemaal top. Goed uitgeruste keuken We hebben genoten.

Peter Pyck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Midden in de natuur, rustige ligging, dicht bij strand.

A. Stooker - Kalsbeek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Dit is een heerlijk oord, precies zo houden als het is! Een dikke tien!

H. van der Mast - Stravers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vaak zijn foto's mooier dan de werkelijkheid, maar dat is bij dit huis niet zo. Het was een top vakantie!

Wolfgang Maussner

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wie op zoek is naar eenzaamheid, afzondering en rust is de juiste plaats. Echt zeldzaam we hadden zo veel privacy. Tenzij je gewoon op zoek naar deze kwaliteiten die je graag de 15 minuten rijden naar de beschaving te nemen in het kopen (rolt Co) .De stranden waren verrassend eenvoudig te (15-20 minuten) te bereiken Met de zon van 's morgens tot' s avonds (we waren eind augustus) zouden we hebben echt kreeg een AC, muskietennetten werden de nachten zeker meer aanvaardbaar gemacht.Der zwembad was echt geweldig, diep afgeschuinde, vandaar volwassenen niet meer kon staan ​​aan de achterkant van wat onze kinderen auskosteten.Die met acrobatische sprongen echt voldoende open ruimtes waren uitgebuit ravotten en andere spellen van de kinderen, na het hebben van geen buren in zicht, we nooit het gevoel gehad tijdens stören.Dabei iemand vergeet u ook graag de echt slechte GSM ontvangst (telefoon receptie) .Alles met al een geweldig verblijf, met lucht we zouden terugkomen op elk moment.

N.H.M. Poort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig rustig gelegen huis. Huis van alle gemakken voorzien, behalve van airco. Prachtige golfbanen binnen 30 minuten rijden. Aanrader: eten bij CanRoquet. Wel reserven! Een wandelroute langs de strandjes is ook super. Tijdsduur: anderhalf uur.

N. Jeurink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Op een heerlijk rustige locatie met uitzicht op kurkeikenbossen is deze fraaie bungalow gelegen. Compleet met (weliswaar nog koud in mei) zwembad en vijf (!) plekken om buiten te eten of zitten. Heel geschikt voor 4-6 personen. Nachtegalen zingen er dag en nacht, 's nachts hoor je de dwergooruil 'poe' roepen. Afstand tot het drukke Platja d'Aro met zandstrand is een kilometer of vijftien, iets dichter bij zijn ook rustiger baaien te vinden.

Marnix Verbeke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De aankomst was zoals verwacht, beter dan de vorige keer. Maar toch zullen de foto's van de vakantie woning eens moeten aangepast worden op de site. En dit zeker tegen volgend seizoen omdat de woning verbouwd zal worden.

Mathis Pagen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ola, Wat een heerlijk verblijf in mei in deze Spaanse villa, midden in de bergen met alle rust en privacy. (15 auto min van het strand) Een ruime verzorgde tuin met zwembad en een adembenemend uitzicht. Het interieur is niet groots maar netjes, schoon en niet uitgeleefd. Door de luiken en goed geïsoleerde glazen schuifdeuren heb je altijd een gevoel van ruimte en veiligheid. De keuken is van alle gemakken voorzien zelfs voor een professional. En mocht er onverhoopt een issue zijn dan wordt er van alle kanten kordaat, behulpzaam en vriendelijke o.a. door de tussenpersoon/huismeester Astrid opgelost. Tip we kunnen ons voorstellen dat een airco (met tijdschakelaar) in het Spaanse hoogseizoen welkom is voor de verwende Hollander :-)

Marnix Verbeke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij de aankomst was het zwembad aangetast door algenvorming, het water was volledig groen !! Ook wegens de warmte een ventilator van de sleutelhoudster gekregen die volledig uit elkaar lag, en die we dan maar zelf hebben hersteld Ook een stopcontact werkt niet op de 2de slaapkamer . Deze mensen tonen weinig interesse voor het vakantiehuis

F. Vanhulle

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Van een fantastische vakantie genoten in dit huisje. Zeer rustig gelegen, mooi onderhouden zwembad, leuke terrassen met een prachtige loungezetel. De keuken is zeer compleet uitgerust, de bedden van goede kwaliteit, kortom het is een zeer aan te raden vakantiewoning. Ook de streek is ons bijzonder goed meegevallen, leuke middeleeuwse stadjes, de Costa Brava vlakbij, het prachtige Barcelona (tip : gemakkelijk met de trein te bezoeken). Een vakantie om opnieuw te beleven !!!

N. Jeurink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Op een heerlijk rustige locatie met uitzicht op kurkeikenbossen is deze fraaie bungalow gelegen. Compleet met (weliswaar nog koud in mei) zwembad en vijf (!) plekken om buiten te eten of zitten. Heel geschikt voor 4-6 personen. Nachtegalen zingen er dag en nacht, 's nachts hoor je de dwergooruil 'poe' roepen.
Afstand tot het drukke Platja d'Aro met zandstrand is een kilometer of vijftien, iets dichter bij zijn ook rustiger baaien te vinden.

F. Vanhulle

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Van een fantastische vakantie genoten in dit huisje.
Zeer rustig gelegen, mooi onderhouden zwembad, leuke terrassen met een prachtige loungezetel. De keuken is zeer compleet uitgerust, de bedden van goede kwaliteit, kortom het is een zeer aan te raden vakantiewoning.

Ook de streek is ons bijzonder goed meegevallen, leuke middeleeuwse stadjes, de Costa Brava vlakbij, het prachtige Barcelona (tip : gemakkelijk met de trein te bezoeken).

Een vakantie om opnieuw te beleven !!!

J. Tassent

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige locatie, mooi huis, zalig zwembad, in een oase van rust en dat toch maar op een zevental kilometer van de kust, kortom, topvakantie gehad hier (en de wilde zwijnen en de vos in de tuin waren een extra attractie ...)

N.H.M. Poort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig rustig gelegen huis. Huis van alle gemakken voorzien, behalve van airco. Prachtige golfbanen binnen 30 minuten rijden. Aanrader: eten bij CanRoquet. Wel reserven! Een wandelroute langs de strandjes is ook super. Tijdsduur: anderhalf uur.

Wolfgang Maussner

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wie op zoek is naar eenzaamheid, afzondering en rust is de juiste plaats. Echt zeldzaam we hadden zo veel privacy. Tenzij je gewoon op zoek naar deze kwaliteiten die je graag de 15 minuten rijden naar de beschaving te nemen in het kopen (rolt Co) .De stranden waren verrassend eenvoudig te (15-20 minuten) te bereiken Met de zon van 's morgens tot' s avonds (we waren eind augustus) zouden we hebben echt kreeg een AC, muskietennetten werden de nachten zeker meer aanvaardbaar gemacht.Der zwembad was echt geweldig, diep afgeschuinde, vandaar volwassenen niet meer kon staan ​​aan de achterkant van wat onze kinderen auskosteten.Die met acrobatische sprongen echt voldoende open ruimtes waren uitgebuit ravotten en andere spellen van de kinderen, na het hebben van geen buren in zicht, we nooit het gevoel gehad tijdens stören.Dabei iemand vergeet u ook graag de echt slechte GSM ontvangst (telefoon receptie) .Alles met al een geweldig verblijf, met lucht we zouden terugkomen op elk moment.

Marnix Verbeke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij de aankomst was het zwembad aangetast door algenvorming, het water was volledig groen !!



Ook wegens de warmte een ventilator van de sleutelhoudster gekregen die volledig uit elkaar lag, en die we dan maar zelf hebben hersteld

Ook een stopcontact werkt niet op de 2de slaapkamer

.

Deze mensen tonen weinig interesse voor het vakantiehuis

Marnix Verbeke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De aankomst was zoals verwacht, beter dan de vorige keer.

Maar toch zullen de foto's van de vakantie woning eens moeten aangepast worden op de site. En dit zeker tegen volgend seizoen omdat de woning verbouwd zal worden.

Mathis Pagen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ola,

Wat een heerlijk verblijf in mei in deze Spaanse villa, midden in de bergen met alle rust en privacy. (15 auto min van het strand) Een ruime verzorgde tuin met zwembad en een adembenemend uitzicht. Het interieur is niet groots maar netjes, schoon en niet uitgeleefd. Door de luiken en goed geïsoleerde glazen schuifdeuren heb je altijd een gevoel van ruimte en veiligheid. De keuken is van alle gemakken voorzien zelfs voor een professional. En mocht er onverhoopt een issue zijn dan wordt er van alle kanten kordaat, behulpzaam en vriendelijke o.a. door de tussenpersoon/huismeester Astrid opgelost. Tip we kunnen ons voorstellen dat een airco (met tijdschakelaar) in het Spaanse hoogseizoen welkom is voor de verwende Hollander :-)

Martin Buckers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis is prachtig gelegen, rustig en vrij. Heerlijke tuin met veel fijne plekken om te zitten. Het zwembad is erg koud in het voorjaar (begin mei) maar we hebben er toch veel gebruik van gemaakt. In het huisje is van alles aanwezig, een zeer compleet uitgeruste keuken, spelletjes, boeken, Nederlandse televisiezenders etc. Helaas was een van de twee schommels kapot wat voor onze twee zoons wel jammer was. Vanaf het huis kan je naar veel leuke kustplaatsjes, diverse stranden, Girona natuurlijk en ook een dagje Barcelona is goed te doen. Wij vonden het in het huisje zelf wel erg koud (er is wel verwarming maar als het buiten wel warm is zet je die ook niet aan - zijn overigens ook extra kosten aan verbonden), maar gezien de beoordelingen in de gastenmap van mensen die klaagden over de afwezigheid van airco is dat in de zomer wel anders.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 306859

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306859.htm


«Rustige villa met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven