Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Berlin Calonge

Costa Brava, Catalonië, Spanje

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 4 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in Villa Berlin!
Het huis ligt in Calonge - in het hart van de Costa Brava - en is een perfecte, zeer individuele accommodatie voor 4-6 personen: Veel ruimte in twee loft-achtige suites voor twee koppels, twee kleine gezinnen of een gezin met 2-3 kinderen. We zijn weg van de drukte, maar toch heel dicht bij de dichtstbijzijnde winkels, de snelweg C31 en de stranden van St. Antoni, Platja d'Aro en Palamos. Zowel avonturiers als rustzoekers komen hier aan hun trekken. Je woont in het bovenste gedeelte van de villa en hebt het hele terrein en het zwembad voor jezelf tijdens je verblijf.

Veel ruimte en comfort in Villa Berlin
De moderne en ruime villa ligt op een beschutte en rustige locatie in de heuvels van Calonge-Cabanyes met een prachtig panoramisch uitzicht op de bergen en de zee. De accommodatie biedt meer dan 100 vierkante meter leefruimte in twee grote, aparte suites van 50 vierkante meter elk op één niveau, elk met een eigen badkamer. Eén suite heeft een volledig uitgeruste keuken.

Het huis wordt omringd door prachtige tuinen en terrassen met verschillende zit- en eethoeken. Iedereen zal zijn favoriete plek vinden om te ontspannen, in de zon of in de schaduw. Het zonneterras van het privézwembad met zout water biedt ook een prachtig uitzicht op het groen en de baai van Palamos. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts een paar minuten rijden en het dichtstbijzijnde strand in St. Antoni de Calonge ligt op 6 kilometer afstand.

Het zoutwaterzwembad biedt verfrissing op warme dagen. Het water is heerlijk zacht en zeer zacht voor de huid. Op het zwembadterras is er naast de ligstoelen ook voldoende ruimte voor tafels en stoelen om bijvoorbeeld 's avonds onder het genot van een glas wijn bij het zwembad te genieten van het uitzicht op de baai van Palamos. Gratis WLAN in het huis en bij het zwembad.

Het grote terras op de begane grond - omlijst door palmbomen en eucalyptusbomen - is bijzonder geschikt als eethoek.
Er zijn verschillende tafels en voldoende stoelen voor de buitenruimte, die over de terrassen verspreid kunnen worden.

Beide appartementen hebben een eigen terras met zitplaatsen en een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

DE BEGANE GROND WORDT NIET BEWOOND TIJDENS JE VERBLIJF. JE HEBT HET HELE PAND, DE TERRASSEN, BUITENRUIMTES EN HET ZWEMBAD EXCLUSIEF VOOR JEZELF.

Flat 1 heeft een kingsize bed en een zithoek. Het heeft een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Er zijn twee reisbedjes en twee kinderstoelen beschikbaar voor de kleintjes.

Appartement 2 heeft een queensize bed en een stapelbed met twee eenpersoonsbedden, die individueel kunnen worden opgesteld. Er is ook een slaapbank en een satelliettelevisie. Deze flat heeft ook een eigen badkamer. Een grote hal verbindt de twee appartementen, waar je kindermeubilair, een boekenplank, een strijkplank, strijkijzer, stofzuiger en andere nuttige dingen vindt.

Boek nu je zomerdroomvakantie aan de prachtige Costa Brava:
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met
Licentie- of registratienummer: HUTG – 007209

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje
Babybedje
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 120 km Barcelona

120 km

Station 40 km Girona

40 km

Snelweg-afrit 3.5 km Calonge

3.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het hart van de Costa Brava

Villa Berlin ligt in de urbanisatie Vizcondado de Cabanyes, een rustig deel van Calonge. Vanaf hier is het slechts een steenworp naar Sant Antoni de Calonge, de kustwijk met een prachtig strand, veel restaurants en winkelmogelijkheden. De middeleeuwse hoofdplaats ligt 2 kilometer landinwaarts en is zeker een bezoek waard! Omdat er geen openbaar vervoer is in Cabanyes, is een auto absoluut noodzakelijk.

Hoewel we rustig gelegen zijn, zijn we zeer gunstig gelegen. Halverwege Sant Antoni ligt de oprit naar de snelweg C-31, die je gemakkelijk langs de kust naar vele excursiebestemmingen brengt. Een dagje winkelen in Platja d'Aro of een paar tapas eten in de haven van Palamos is maar een klein omweggetje.

De grens met Frankrijk ligt op ongeveer 1 uur rijden. De luchthaven van Girona ligt op 35 km afstand, die van Barcelona op 120 km.



We liggen aan zee en natuurlijk komen watersportliefhebbers hier aan hun trekken! De Costa Brava is een eldorado voor kite- en windsurfers, zeilers, duikers en stand-up paddlers. Wat minder bekend is, is dat je hier prachtige wandelroutes vindt. Aan de kust leiden de verbindingspaden van de Camis de Ronda, die bewaard zijn gebleven uit vroeger tijden, naar adembenemende uitzichten en baaien die verborgen blijven voor automobilisten en de overgrote meerderheid van de toeristen. De bergachtige en bosrijke kant van onze omgeving kan worden verkend op het wandelpad door een aangewezen natuurreservaat dat praktisch direct achter ons huis begint. Mountainbikers en racefietsers kunnen zich hier uitleven op uitdagend terrein. Golfers hebben de keuze uit meer dan 20 banen van verschillende niveaus in de omgeving, en het Parc Aquadiver, op slechts 10 minuten afstand, is erg leuk voor de kinderen. (Voor excursies met kinderen zie hierboven)

En na een dag vol activiteiten kun je je onderdompelen in de rust van Villa Berlin en ontspannen omringd door de prachtige natuur.

De meeste vakantiegangers komen in de zomer naar de Costa Brava voor een zorgeloze strandvakantie en natuurlijk biedt de onvergelijkbare charme van de 'wilde kust' hiervoor de beste omstandigheden. Maar als je zin hebt om tussendoor op ontdekkingstocht te gaan, heb je een ongelooflijke rijkdom aan excursiemogelijkheden. Natuurliefhebbers en sportievelingen, geïnteresseerden in kunstgeschiedenis en architectuur, stedentrippers en fijnproevers - iedereen komt hier aan zijn trekken. De Costa Brava, het achterland en Catalonië als geheel zijn zo rijk aan schatten om te ontdekken dat het moeilijk kiezen is.
Dus doe zoals wij: kom nog eens terug.

Je kunt ons ook bezoeken op onze website:


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 %

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 4 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen den Buchungsbetrag zu 100% zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 4 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 4 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie 90% des Buchungsbetrags zurückerstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Villa Berlin Calonge
Mevr. C. Merk

Mevr. C. Merk

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 469165

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/469165.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 4 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven