Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaand vakantiehuis met privézwembad ligt...

Max.  15   gasten
240m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 15  gasten
240m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer, woonkeuken(open haard, fornuis(4 kookplaten, gas), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), DVD-speler, stereo-installatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons deken, 135 x 190 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed(Deken, 90 x 190 cm), douche(aangepast voor invalide), wastafel, toilet(aangepast voor invalide)), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), bijkeuken(wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons deken, 135 x 190 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(135 x 190 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed(Deken, 95 x 190 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed(Deken, 90 x 190 cm), douche, wastafel, toilet))

serre/veranda(tuinmeubilair), douche(buiten), verwarming, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), 5x parking, zwembad(privé, omheind, 9 x 4 m., geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Sep), zandbak, speeltoestellen, tafeltennistafel, kinderbed(op aanvraag)

Het landelijk gelegen vakantiehuis is comfortabel en goed uitgerust voor tien personen. In de keuken en bijkeuken vindt u alle noodzakelijke apparatuur. De open haard maakt het ook op koele dagen heel aangenaam. In de serre en in de tuin kun u zich ook goed ontspannen. Jong en oud vermaakt zich in dit vakantiehuis bij het omheinde privézwembad en de aanwezige speeltoestellen. u geniet direct van de landelijke sfeer, ook door het kleine erf met een paar kippen en schaapjes. Er is een parkeerplaats voor vier autos.

Het vakantiehuis is omgeven door bos. Het ligt drie kilometer van het dorp Riudarenes waar levensmiddelen verkrijgbaar zijn. Golfliefhebbers hoeven niet ver te reizen. Op zeven kilometer vindt u een golfbaan. Ook paardensport kunt u hier beoefenen.

Riudarenes ligt in de provincie Girona en in de buurt van Lloret en Blanes. Gezien de ligging tussen de stad Girona en de Costa Brava zijn er veel culturele mogelijkheden. Een bezoekje aan de joodse wijk in Girona is de moeite waard. En dan is er nog het Dalímuseum in Figueras of een dagje naar Barcelona!
Licentie- of registratienummer: PG-000417

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Zandbak
Parkeren
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 6

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 15

6 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 10 km Girona - Costa Brava

10 km

Station 14 km Sils

14 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 11:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 4/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 10/pakket.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
De laatste 2 km van de toegangsweg naar de woning zijn onverhard
Linnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sidney Hovers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel mooi huis met een mooie tuin mooi zwembad veel leuke diertjes hele aardige eigenaren met een mooie groentetuin en een mooie omgeving lekker rustig.

Hilde De Keyzer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Mooie omgeving. Tuin en zwembad zeer goed. Keuken eerder donker. Meer dan voldoende slaap- en badkamers. Airco in de slaapkamers zou de woning nog aantrekkelijker maken.

G. Hendrickx

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Leuke omgeving Vriendelijke hosts

M.C MARQUEZ

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Frans

Geweldige vakantie in een groot huis ... Ideaal voor gezinnen met kinderen ... Eigenaren erg vriendelijk, beschikbaar en erg leuk. \\ R \\ nPropreté op afspraak.

H.g Henry

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Frans

optimaal genieten van familie materielle zonder beperking;

Liliane Van Gestel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

we hebben twee weken doorgebracht met de hele familie (8 volwassenen en 2 kleine k inderen). Het zwembad is zeker een aanrader naast het feit dat zowat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft

Timmy Van Overschelde

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Bij aankomst werden we met open armen ontvangen door de gastheer en zijn dochter. Hele fijne vriendelijke mensen. Tijdens de vakantie bracht de gastheer ons regelmatig groenten en eitjes waar wij heel blij mee waren. Zowel onze jonge als oudere kinderen hadden het er prima naar hun zin rond het huis (dat heel veilig was met een afgesloten zwembad en tuin)en bij de dieren. De pingpongtafel werd dagelijks veelvuldig gebruikt als ook het zwembad. In de omgeving is er ook veel te doen. Voor de cultuurliefhebbers zijn er prachtige grote steden dichtbij (Barcelona is per trein maar een uur, Figueres, Girona), maar ook middeleeuwse dorpjes zoals Pubol (huis van GalaDali). Je kan ook naar de Costa Brava (een half uur per auto), maar ook zeer dichtbij kan je naar het stadje Santa Coloma de Farners die gezellige pleintjes heeft en winkelsteegjes. Je kan er ook zeer lekker eten. Can Rajoler zelf heeft een prachtige grote tuin met zalig zwembad en is een gerieflijk huis met veel privacy en iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Het is er ook zeer proper. Een super vakantie was het !

H-J Gündra

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is ideaal voor iedereen die ontspanning zoekt, kunt u heel goed uitstapjes naar Barcelona, u200bu200bGirona, naar de zee! Het huis is ideaal voor groepen en gezinnen met Kidern want dat pand is uitermate geschikt voor! We hadden een motorfiets groep een zeer aangenaam verblijf - weer gelukkig!

Timmy Van Overschelde

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Bij aankomst werden we met open armen ontvangen door de gastheer en zijn dochter. Hele fijne vriendelijke mensen. Tijdens de vakantie bracht de gastheer ons regelmatig groenten en eitjes waar wij heel blij mee waren. Zowel onze jonge als oudere kinderen hadden het er prima naar hun zin rond het huis (dat heel veilig was met een afgesloten zwembad en tuin)en bij de dieren. De pingpongtafel werd dagelijks veelvuldig gebruikt als ook het zwembad. In de omgeving is er ook veel te doen. Voor de cultuurliefhebbers zijn er prachtige grote steden dichtbij (Barcelona is per trein maar een uur, Figueres, Girona), maar ook middeleeuwse dorpjes zoals Pubol (huis van GalaDali). Je kan ook naar de Costa Brava (een half uur per auto), maar ook zeer dichtbij kan je naar het stadje Santa Coloma de Farners die gezellige pleintjes heeft en winkelsteegjes. Je kan er ook zeer lekker eten.

Can Rajoler zelf heeft een prachtige grote tuin met zalig zwembad en is een gerieflijk huis met veel privacy en iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Het is er ook zeer proper.



Een super vakantie was het !

Natascha Van Huessen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

De eigenaren zijn supervriendelijke mensen. We werden opgehaald door vader en dochter in het dorp, want de eerste keer is het huis moeilijk te vinden. We zijn hartelijk ontvangen en mochten eerder dan de afgesproken tijd het huis in. Tijdens ons verblijf stond er twee keer een mand met groente en fruit uit de moestuin en eieren van de eigen kippen klaar. Het huis is groot, erg schoon en de tuin is enorm. Met ezels, schapen en schildpadden, die door de eigenaar liefdevol worden verzorgd zonder dat je het idee hebt dat hij aanwezig is. Het zwembad was iedere ochtend voor we wakker werden al door hem schoongemaakt. Wij waren met 4 volwassenen, 5 kinderen tussen de 2 en16 jaar en 2 honden. Maar er waren nog 2 kamers over. We hebben een geweldige week gehad. Uitstapjes naar de bekende badplaatsen is goed te doen met de auto. Tossa de Mar bijvoorbeeld is 40 minuutjes rijden. En daarna weer lekker de privacy en ruimte opzoeken. Bakker, slager en supermarkt is 8 minuten met de auto. Voor mensen die overdag privacy en ruimte willen en het niet erg vinden om met de auto de drukte op te zoeken is dit de perfecte villa!

D.M Dietrich

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben genoten van het verblijf als een uitgebreide familie met zowel kleine als grote kinderen in deze zeer schoon en een mooi huis en land heel veel. Zowel de Tweede Kamer en het hele gebied bood veel mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten, maar ook voor retraites. De eigenaren waren zeer gastvrij en enthousiast, maar ook ingetogen en subtiel, begaafd ons met verse salade en eieren van de kippen op het terrein. Als u niet wilt, heb je niets te maken met de dieren, onze bijna twee jaar oude zoontje was zo blij, echter. De ligging van het huis zorgt voor een hand voor rustige afzondering, aan de andere kant, vormt het een goed uitgangspunt voor vele excursies, zoals Girona, Figueres, Barcelona, u200bu200bverschillende stranden ... Er was niets dat we niet zouden hebben gevraagd.

H-J Gündra

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is ideaal voor iedereen die ontspanning zoekt, kunt u heel goed uitstapjes naar Barcelona, u200bu200bGirona, naar de zee! Het huis is ideaal voor groepen en gezinnen met Kidern want dat pand is uitermate geschikt voor! We hadden een motorfiets groep een zeer aangenaam verblijf - weer gelukkig!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 306900

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306900.htm


«Vrijstaand vakantiehuis met privézwembad ligt...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven