Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ventana al mar

Costa Brava

Max.  8   gasten
170m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
170m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

145 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 41 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

145 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

`Mar y montanya`, zee en de bergen aanwezig in onze ruime, lichte vakantiehuis overal zijn. Greenery op een heuvel tussen Blanes ligt (5 km) en Tordera (5 km) ons huis zowel ideale locatie voor recreatie en familie-activiteiten, evenals centraal gelegen uitvalsbasis voor een verscheidenheid aan activiteiten in de omgeving (Pyreneeën, de stranden van de Costa Brava en Maresme, Barcelona, ​​de middeleeuwse Girona en nog veel meer)

Het huis werd gerenoveerd in 2014, alle gebouwinstallaties het werd vernieuwd, en geïnstalleerde centrale verwarming, die een comfortabel het hele jaar door gebruik van het huis kunt.

Het biedt boven twee slaapkamers, een slaapkamer en een badkamer met bad / douche. De grote keuken, evenals de woon / eetkamer is ook gelegen op de bovenste verdieping is voorzien van alle huishoudelijke apparaten en aanverwante accessoires die de levering van een groter aantal mensen keramische kookplaat, nieuwe vaatwasser, magnetron, grote koelkast, vriezer, Amerikaanse koffiezetapparaat te vergemakkelijken (, waterkoker, broodrooster, en andere kleine apparaten). Het biedt voldoende opbergruimte voor boodschappen en een klein ontbijt bar voor 4 personen. Naast de keuken is een terras met uitschuifbare eettafel voor maximaal 8 personen. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de grote woon-eetkamer, die is onderverdeeld in de eetzaal met grote, ook uitschuifbare eettafel voor maximaal 10 personen en de zitting-leeshoek bij de open haard. Vanuit deze kamer heb je een 180-graden panoramisch uitzicht op de zee en de bergen en toegang tot een terras met diverse zitplaatsen.

In de kelder is er nog een tweepersoons slaapkamer (2 eenpersoonsbedden), een slaapkamer, een badkamer met douche, en een grote woon / tv-kamer zijn met een groot overdekt terras. Hier zijn ook een wasmachine, strijkplank en strijkijzer.

Het zuiden, m² groot, deels nieuw gecreëerde, deels natuurlijke tuin biedt diverse zitjes en play / open ruimten. Tuin en alle terrassen zijn uitgerust met tuinmeubelen. Een barbecue en een tafeltennistafel beschikbaar zijn.
Een klein deel van de tuin wordt momenteel gebruikt als een groente-en tuin.
Een afsluitbare poort verbindt het huis met het naburige pand, is er de 4 bij 10 meter groot zwembad, de enige van de vakantie gasten in het huis (tot 8 pers.) En eventueel van het appartement (2 pers.) 9:00-20:00 en de eigenaren (2 pers.)
wordt gebruikt. Rondom het zwembad zijn er weer verschillende terrassen, die zijn uitgerust met ligstoelen en stoelen, banken en tafels. Een warm en koud water douche is ook geïnstalleerd.
Licentie- of registratienummer: HUTB-010644

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 30 km Girona/Costa Brava

30 km

Station 7 km Blanes

7 km

Snelweg-afrit 2 km Blanes

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is rustig, maar gunstig gelegen tussen Tordera (zondag markt) en Blanes (vissershaven, de botanische tuin, stranden ... hier de Costa Brava begint) .De dichtstbijzijnde stranden liggen op ongeveer 10 minuten. Na Girona (University City, gleed oude centrum van de stad), passeren langs de NII voor ongeveer 35 minuten, de luchthaven slechts 25 minuten. Na Barcelona, ​​het hoogtepunt van de nabije omgeving (Gaudi, opera, musea, winkelen, uitgaan, voetbal, enz.) Kunt u de auto ongeveer 45 minuten of van Blanes iets "comfortabel" met de trein langs vele, vaak historische resorts met typische modernistische art nouveau, wiens bezoek is zeer aan te bevelen.
Het is de moeite waard, vooral in de zomer, een reis naar het bergachtige achterland, zBin het nationaal park "Mont Negre" die onmiddellijk begint na Tordera, of zelfs in de Pyreneeën. Sant Daniel is een klein gehucht in de gemeente Tordera en gelegen op het platteland tussen de boerderijen en bossen op een heuvel met uitzicht op de zee. Op loopafstand zijn een restaurant en een hostel / restaurant, dat ook beschikt over tennisbanen (ongeveer 1 km). Er zijn 2 stallen (ong. 2,5 km) in de buurt. De dichtstbijzijnde supermarkten liggen op ongeveer 5 km bij de ingang van Blanes.
Populair bij de lokale bevolking is de hermitage "Ermita el Vilar", die ook op loopafstand.
Ondertussen zijn vele fiets- en wandelpaden goed gemarkeerd in Sant Daniel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op: De huur is per week voor bewoning door maximaal 4 personen plus een verplicht of optioneel extra kost 7 euro voor elke extra persoon per dag volgens daadwerkelijke beschikbaarheid.
Betaling in euro's alleen.
200 Euro borg te betalen bij aankomst;

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 41 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 42 Tage vor Anreisedatum 10% 21 Tage vor Anreisedatum 50% 14 Tage vor Anreisedatum 90% ab 13 Tage vor Anreise 100%

meer informatie:

Het huis is niet geschikt voor groepen jongeren.
Indien nodig, kan kinderbed en kinderstoel worden verstrekt.
In juli en augustus is de komst van zaterdag vanaf uur; Vertrek is ook zaterdag, moet het vertrek voor 10 uur.
In de resterende maanden van aankomst en vertrek vindt plaats op afspraak.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-04-2024


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Claudia M. uit Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles is prima! Zeer tevreden!

Het vakantiehuis in Tordera is een geweldige accommodatie voor het hele gezin. Het biedt veel ruimte, is goed uitgerust, schoon en goed gelegen. Er zijn drie terrassen/balkons waar je altijd een plekje in de zon of schaduw kunt vinden. Het grote zwembad biedt de perfecte verkoeling en is snel bereikbaar via een tuinpoort. Het strand in Blanes is slechts 15 minuten rijden met de auto. 's Avonds kun je daar verschillende restaurants en bars bezoeken - voor ieder wat wils. De verhuurders zijn zeer behulpzaam, gastvrij en vriendelijk. Ze kennen de omgeving goed en geven goede tips voor verschillende activiteiten. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld en zouden zeker weer terugkomen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Verena H. uit Steinfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende familievakantie zoals je hem wenst

We brachten als gezin twee heerlijke weken door in het vakantiehuis aan de Costa Brava, dat wordt verhuurd door de familie Hilgert. Het uitzicht vanaf het balkon was gewoon prachtig. Het huis zelf was zeer smaakvol ingericht en we misten niets. De keuken was zeer goed uitgerust, wat ons in staat stelde om heerlijke maaltijden te bereiden. De kamers waren comfortabel en uitnodigend ontworpen, zodat we ons thuis voelden. De locatie van het vakantiehuis was perfect om de schoonheid van de Costa Brava te verkennen. We maakten uitstapjes naar de charmante dorpjes langs de kust, verkenden baaien en bezochten historische bezienswaardigheden. De familie Hilgert gaf ons geweldige tips voor onze uitstapjes, waar we zeer dankbaar voor waren.

Al met al brachten we een prachtige familievakantie door in het vakantiehuis van de familie Hilgert. De hartelijke gastvrijheid, het indrukwekkende uitzicht en de perfecte locatie maakten onze vakantie aan de Costa Brava tot iets bijzonders. We kunnen dit vakantiehuis van harte aanbevelen en kijken er nu al naar uit om ooit terug te keren.

Juni 2023

Antje R. uit ODENTHAL

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voor ons was het een perfecte vakantie.

We hebben een zeer mooi, perfect uitgerust en met veel liefde ingericht huis gevonden op een rustige locatie met een geweldige natuurlijke tuin en zeer aardige en hartelijke verhuurders. Het uitzicht op de zee was fantastisch. Het zwembad, bereikbaar via de tuin, was prachtig. Met de auto waren het strand en de winkels in 10 minuten te bereiken. Onze conclusie:
Twee weken vakantie in een top uitgerust huis, met tuin en zwembad, zeer vriendelijke en behulpzame verhuurders. We voelden meteen de ontspanning. Jammer dat de tijd altijd zo snel voorbij gaat. Hartelijk dank aan Angelika en Bernd Hilger!

Vriendelijke groeten,
Antje, Frank en Peggy

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2022

Katinka M. uit Sulzbach/Saar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie met hond

Na 12 heerlijke dagen is onze vakantie helaas alweer voorbij. Het huis heeft een geweldig uitzicht op de zee en de eerste dagen konden we zelfs het vuurwerk zien. Wij en onze honden werden zeer hartelijk ontvangen. De familie Hilger was erg aardig en vriendelijk. Ze konden ons veel nuttige tips geven en hielpen ons altijd als we vragen hadden. Het zwembad en de tuin zijn prachtig en met veel aandacht voor detail ontworpen. Het huis is ook liefdevol ingericht en het heeft ons aan niets ontbroken. Er zijn veel mogelijkheden om rond en in het huis te verblijven.
Nogmaals bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid!

Groeten van de familie Müller-Kurtz, de familie Eisel-Haag en Gismo, Lupo en Nala

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2021

Familie R. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5

Geheimtipp mit Meerblick

Unsere Familie mit 3 Kindern und Hund sind begeistert, unsere Erwartungen wurden übertroffen. Das Haus, das Grundstück, der Pool, der Blick aufs Meer und die Umgebung ergeben eine Kombination, die man so schnell wohl nicht oft findet. Alles stimmte zu 100%. Zusätzlich gibt es noch jede Menge Tipps, Info´s und Hilfestellung von den wirklich herzlichen Gastgebern Angelika und Bernd, sofern man das wünscht. Wir haben das rege in Anspruch genommen, wofür wir uns nochmal ganz herzlich bedanken möchten. Was soll man mehr sagen?
**Von der Begrüßung bis zum Abschied ein toller Urlaub**
Wir sehen uns wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Bilal Z. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5

Hat unsere Erwartungen übertroffen

Hallo zusammen,
wir sind als 7 köpfige Familie angereist und wurden von Frau und Herr Hilger sehr herzlich empfangen, wir haben uns direkt willkommen gefühlt. In der Villa hat es an nichts gefehlt, die Küche war komplett ausgestattet sogar mehr als beschrieben wurde. Die Villa ist umgeben von Pflanzen, Bäumen und das alles sehr schön gepflegt, sodass man sich sofort wohl gefühlt hat. Direkt an der Villa ist der große Pool angelegt, der auch genug Abkühlung für mehr als 7 Personen bieten würde. Wir haben Tipps und Info Material erhalten was uns viel Zeit und vor allem Risiko erspart hat. Es hat super viel Spaß gemacht und wir werden wieder kommen. Ein Riesen Dank an die beiden liebevollen Gastgeber Frau und Herr Hilger. Danke für alles !!!
Liebe Grüße, Familie Zina

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2019

Christiane uit Ratingen

5,0
5 5 5 5

Eine kulinarische Reise

Wir waren jetzt zum zweiten mal in Tordera und diesem wundervollen Haus. Es war wieder ein sehr schöner und entspannter Urlaub. Die Gegend ist einfach wunderschön und vor allen Dingen die guten Tipps von Fam. Hilger haben es uns angetan. Wir haben fast alles ausprobieren können und waren immer positiv beeindruckt. Kulinarisch gesehen ein absolutes Highlight.
5 Sterne, weil es hier an nichts fehlt.

September 2018

Margot und Michael N. uit 79211 Denzlingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Directe treffer

Onze vakantie dit jaar was in alle opzichten een voltreffer. Het huis is een droom, het ontbreekt aan niets en is liefdevol ingericht naar een hoge standaard. De verhuurders ontvingen ons hartelijk en gaven ons goede tips voor dingen om te doen. We voelden ons helemaal thuis en kunnen met een gerust hart 5 sterren geven.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2018

Christiane uit 40880

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een echt ontspannende gezinsvakantie!

Voor ons, twee volwassenen en twee kinderen, was het een van de mooiste, meest ontspannende en bewogen vakanties die we tot nu toe hebben gehad. Alles was precies goed. Het huis is perfect, met een droomlocatie, zeer goede faciliteiten en, het belangrijkste voor ons, zeer comfortabele bedden
Het beste aan het vakantiehuis is echter de familie Hilger, die ons zoveel goede raad en tips kon geven en gewoon ongelooflijk aardig is.
Alleen de muggen waren een beetje lastig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Mark K. uit 66640 Namborn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Recreatieve vakantie

We brachten een leuke vakantie door in een wat afgelegen maar rustig dorpje.
Met vier volwassenen en drie kinderen hadden we alle ruimte in het zeer mooie, liefdevol en goed uitgeruste huis.
De verhuurders, de familie Hilger, zijn zeer vriendelijk en bieden altijd hulp en informatie over diverse activiteiten.
Een paar kleine verbeteringen zoals een betere Wi-Fi verbinding in het huis of openslaande deuren op de respectievelijke terrassen, verder hoef je je nergens zorgen over te maken, want alles wat je nodig hebt in het huis is ter plaatse.
Voor eten moet je echter altijd naar de nabijgelegen stad (Bkanes), maar daar zijn alle winkelcentra.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2017

Jan uit Köln

5,0
5 5 5 5

Schönste Aussicht

Sehr schönes Haus, sehr geschmackvoll eingerichtet, am Hang gelegen! Die Aussicht von Esszimmer und Terasse ist traumhaft. Eigenes Auto empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2016

Alfred M. uit 41468 Neuss

5,0
5 5 5 5

Exklusiv Urlaub mit Strand und Kultur zum 70 Geburtstag

Das Feriendomizil, das weiße Haus, sehr schön individuell mit sehr viel Liebe eingerichtet, begeisterte nicht nur mich, sondern auch meine Gäste. Alle Einrichtungen des Hauses sind sehr gepflegt, sauber und technisch Sanitär und Küchentechnisch (Spülmaschine, Kühl- Gefrierschrank usw.) eingebaut auf dem neuesten Stand.
Die Gastgeber sind sehr freundlich und unterstützten uns in allen Fragen der Versorgung und der kulturellen Bedürfnisse der Gäste zu Fragen in Girona und Barcelona.
Sämtliche Tipps liegen im Haus bereit!
Ich kann dieses Ferienhaus mit 5 Sternen weiter empfehlen!
Mit freundlichen Grüßen
Fred

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2016

Dimitri, Katharina R. uit 66780 Rehlingen-Siersburg

5,0
5 5 5 5

Ein tolles Ferienhaus!

Wir verbrachten zwei wunderbare Wochen in diesem schönen komfortablen Haus. Wir waren 6 Erwachsene und 2 Kinder, alle hatten genug Platz, das Haus ist mit allem sehr gut ausgestattet. Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Man fühlt sich einfach rundum wohl. Das Haus liegt ruhig, jedoch kommt man mit dem Auto zügig nach Blanes mit vielen Einkaufsmöglichkeiten, Stadtstrand, Restaurants, Spielplätze ect. Es gibt viele tolle Plätze zum erkunden die mit dem Auto problemlos zu erreichen sind. Unsere Favoriten sind Tossa de Mar und natürlich Barcelona. Alles in allem können wir das Haus sehr empfehlen und würden selbst gerne wiederkommen. Herzliche Grüße aus dem Saarland
Familie Rach

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Andre R. uit 46284 Dorsten

4,5
4 5 5 4

Mein schönster Urlaub...

Das große, freundliche und helle Haus, welches sehr schön gelegen ist, trug einen Teil zu dieser Äußerung meines Sohnes bei.
Unsere Kinder haben den Aufenthalt sehr genossen und auch die Erwachsenen fühlten sich insbesondere durch den sehr angenehmen Kontakt zu den Vermietern hervorragend aufgehoben.
Wir bedanken uns bei der Familie Hilger für die schöne Zeit.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2016

Undine D. uit Radebeul

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Ferien

Uns erwartete ein helles, geräumiges, ruhiges und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus jenseits des großen Touristenrummels und doch nah genug, um in 10 Minuten den Strand oder die Einkaufsmöglichkeit zu erreichen.
Sonne und ein toller, großer Pool (Lieblingsplatz der Kinder), Stadt und Kultur oder Strand und Natur ( wertvolle Tipps von Fam. Hilger) - alles war möglich.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2015

Dac Van N. uit Düsseldorf Germany

5,0
5 5 5 5

Schönste Ferien , ein TRAUM....

Sehr nette Vermieter, das Haus ist gross, sehr sauber und Kinderfreundlich. Playa Santa Cristina
war für unsere Kinder ein Traum, 6 km von Haus.
Wir haben sehr genossen. Viel lieben Dank Familie Hilger

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

T. Duong M. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Das Haus ist wundervoll!

Was für ein schöner Urlaub? Wir mieten uns meistens immer ein Haus für unsere Familie. Es ist wie im Lotto. Entweder hat man Glück, oder auch nicht. Dieses Mal haben wir den Jackpot gewonnen. Ein tolles Haus. Wirklich schön. So hab ich mir immer unser Urlaub gewünscht. Das Haus ist gross, wirklich gross!!!! Wir waren mit 9 Personen ( 2 Familien) dort und jeder konnte sich auch mal zurückziehen, wenn er mal keine Lust auf die anderen hatte. Es waren ja genug Schlafzimmer vorhanden. Die Matratzen sind echt gut. Erholsamer Schlaf ist garantiert. Die Küche ist mit allem ausgestattet. Egal ob Toaster, Mikrowelle, Kaffemaschine, grosser Kühlschrank, alles da. Sogar für Stäbchen und Reisschalen!!! Unsere Kinder konnten sich austoben. es gab keine genervten Nachbarn die sich belästigt fühlen. Wir möchten uns herzlich für den tollen Urlaub , an unsere Vermieter bedanken. Wir haben uns wirklich toll erholt. Wir sind wirklich begeistert von dem Haus.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Brieskorn-Hilger

Mevr. A. Brieskorn-Hilger

Na mijn man Bernd en ik heb geleefd tijdens ons werkzame leven meerdere malen in het buitenland, hebben we gekozen naast Duitsland een tweede huis in Sant Daniel de buurt van Barcelona en er omdat we graag gasten, verlengd een vakantie voor vrienden en familie. Deze en nu gerenoveerd huis naast de deur zouden we bieden nu andere Spanienafictionados die de mogelijkheden van een goed toegeruste accommodatie weten in een rustige, groene omgeving in de buurt van de zee en ook binnen handbereik van de culturele hoogtepunten in Barcelona, ​​Girona of waarderen andere plaatsen. Graag willen wij u laten kennismaken met de natuurlijke schoonheid, curiosa, culinaire hoogstandjes en culturele kenmerken van Catalonië, die zelf altijd verrassend en verrukking, een beetje dichter en u te verwelkomen. Saludos cordiales Angelika Brieskorn-Hilger en Bernd Hilger


meer informatie

Objectnummer: 65184

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/65184.htm


«Ventana al mar» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 41 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven