Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooie vakantievilla in Sant Pere Pescador met...

Max.  9   gasten
213m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 9  gasten
213m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(open haard), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 190 cm), stapelbed(80 x 190 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet), terras)

garage(op hetzelfde terrein), tuin(omheind), BBQ(houtskool), zwembad(privé)

Deze mooie vrijstaande villa met privézwembad ligt in de Urbanisatie L'Amfora Sant Pere Pescador, op slechts 300 meter afstand van het strand.

De ruime villa is verzorgd ingericht en de grote ramen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de omheinde tuin, waar het goed vertoeven is. ’s Ochtends ontbijt u heerlijk op het terras en ’s middags geniet u van de zon op een van de ligstoelen. En natuurlijk neemt u af en toe ook een verfrissende duik in het fraai vormgegeven privézwembad, dat wordt omgeven door een houten terras. ’s Avonds organiseert u een gezellige barbecue in de tuin!

Sant Pere Pescador is een rustig dorp, gelegen in de mooie streek Emporda en wordt omgeven door velden, de rivier Fluvià en het natuurpark Aiguamolls de l'Empordà. Hier kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere de ruïnes van Sant Marti d'Empuries, het Dalí Museum in Figueres en natuurpark ‘Cap de Creus’.
Licentie- of registratienummer: HUTG-001071-61

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 9

3 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 45 km Girona_Costa Brava

45 km

Station 20 km Figueres_Vilafant AVE

20 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 20 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: Tegen lokaal tarief. Op aanvraag.
Airconditioning: € 20/nacht.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Wolfgang Rötter

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Pasen 2024 in St.Pere Pescador/Ampfora 64. De tweede keer met 5 volwassenen in het vakantiehuis! We hebben een volledig succesvol verblijf gehad, alles was geweldig en naar volle tevredenheid. De nieuw geïnstalleerde keuken in het huis voldoet aan alle wensen (magnetron, broodrooster, fruitpers, enz.). Ook de nieuwe matrassen in de slaapkamers zorgen voor een goede nachtrust.
Helaas was het deze keer nog te koud voor het zwembad :-(
Ondersteuning ter plaatse is op elk moment beschikbaar, van vóór aankomst tot het geven van hulp of tips en informatie tijdens uw verblijf.
Wij komen graag terug

Dirk Albers

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Vriendelijke medewerkers die direct aan oplossingen werkten als deze zich voordeden. Leuk huis met een mooi zwembad, al zijn een paar dingen al oud aan het worden. Sommige kamers zijn al gerenoveerd.

Aran Salvador Azurmendi

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Engels

Het huis heeft een betrouwbare verfrissing nodig. De keuken is oud en versleten, terras en zwembad ook aan vernieuwing toe. De voorpoort hangt schijf…Aij vond het prijzig voor wat hij krijgt. En de realiteit wordt niet op de foto's getoond.

Ganster

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Toplocatie, een paar meter van het strand, zeer mooie omgeving. Veel mooie plekken zijn in een paar minuten te bereiken.

Het huis is goed uitgerust, wij (2 gezinnen) hadden genoeg ruimte en voelden ons zeer comfortabel. Prettig contact ter plaatse, schoonmaak zwembad top, mooie tuin met voldoende schaduw.

I. Lapsley

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Heel goed ontvangen met de sleuteloverdracht van een heel vriendelijke mevrouw. Voor zo veel geld per week had ik meer verwacht van het huis. De keuken is ontzettend toe aan vernieuwing. De bedden / matrassen zijn erg oud en ook toe aan vernieuwing. De trapleuning is los en is daardoor gevaarlijk. Het deck rond het zwembad is in verschillende plekken kapot en heeft een likje verf nodig.

Kerstin Mayer

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

We waren met z'n vieren in dit geweldige huis. Communicatie met het vastgoedbeheer was perfect, geweldig team, geweldige omgeving, we komen terug. Groeten uit Duitsland

Juan Stitselaar

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De eerste indruk van het huis is dat er veel achterstallig onderhoud is. Vieze muren, in de keuken zitten de deuren en laatjes los, oven bruin aan de buitenkant en mist een knop… Boven een raam los gezet, kregen we met moeite weer dicht. Raam in de keuken valt het rubber uit als je het los wilt zetten… buiten het vlonder is niets meer vergeleken met de foto’s in de advertentie. Kortom de eerste indruk van het huis is” even schrikken”… En week voor onze aankomst is de advertentie asangepast en wordt er nu 20 euro per dag voor airco gevraagd. Aangegeven dat we dat niet wilde betalen omdat dit niet van toepassing was toen bij boekte. Inmiddels heeft men asnpassingen in de meterkast gedaan zodat wij geen gebruik kunnen maken van de airco’s.

Eric Canters

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Goede locatie , prachtige stranden , en vergezichten Hygiënisch alles ok alleen bedden zijn aan vervanging toe Slechte matrassen en lattenbodem van 30 jaar geleden Stofzuiger zou handig zijn met aanwezigheid van 2 honden Satelliet tv enkel Duitse posten Keuken kan ook een opfrisbeurt gebruiken In omgeving is wel alles voor handen( eten , drinken enz) Zwembad is proper , maar ook hier geen materiaal om eventueel de bodem eens proper te maken Vrij eenvoudige filter installatie Voor de rest top

Gisela Günther

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Aankomst goed georganiseerd. De accommodatie was prima, op enkele kleine details na, het ontbreken van een broodrooster en te weinig gerechten. Omgeving is sowieso geweldig, het strand en de zee, we zijn al de 3e keer daar, inclusief 2 x Bellvilla

Helene Hollmann

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Van aankomst tot vertrek was alles gewoon geweldig! We hebben behoorlijk opgevuld, huis was zoals beschreven aan de zee zijn slechts een paar minuten. Zwembad was schoon, we hadden veel plezier met de kinderen. We hebben echt genoten van de vakantie. We zullen zeker terugkomen.

Fréderic Valette

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Frans

Geen probleem bij aankomst.Bon gevolgd door Belvilla Waar voor je geld niet geweldigDe vakantie ging goed maar we vonden dat voor 3000 € de week alle condities niet werden gehaald airconditioning luidruchtig, de tv werkte niet, het keukengerei van gemiddelde kwaliteit, het zwembad water bewolkt, enz ... Anders geweldige locatie!

Erik Meulendijks

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De aankomst was in het algemeen goed. De sleutel kon al vroeg opgehaald worden en we konden snel in het huisje alleen geen rondleiding door het huis, je moest zelf overal achter komen hoe het werkte.. Handdoeken en keukenlinnen achteraan moeten gaan was niet in het huisje aanwezig toen wij er kwamen, ook erg minimaal voor 1 week, je kan dit beter zelf meenemen Huisje was ook niet erg schoon toen wij aankwamen veel stofwolken en bestek nog erg smerig.. Verder een super huis, mooi zwembad heerlijke omgeving.. Lekker dicht bij het strand.. Al met al vloog de week voorbij en hebben we enorm genoten!!!

Jürgen Motzer

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

House is gelegen in een rustige locatie. Beach is super snel. Mooi groot zwembad.

I. Lapsley

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Heel goed ontvangen met de sleuteloverdracht van een heel vriendelijke mevrouw. Voor zo veel geld per week had ik meer verwacht van het huis. De keuken is ontzettend toe aan vernieuwing. De bedden / matrassen zijn erg oud en ook toe aan vernieuwing. De trapleuning is los en is daardoor gevaarlijk. Het deck rond het zwembad is in verschillende plekken kapot en heeft een likje verf nodig.

Juan Stitselaar

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De eerste indruk van het huis is dat er veel achterstallig onderhoud is. Vieze muren, in de keuken zitten de deuren en laatjes los, oven bruin aan de buitenkant en mist een knop…

Boven een raam los gezet, kregen we met moeite weer dicht. Raam in de keuken valt het rubber uit als je het los wilt zetten… buiten het vlonder is niets meer vergeleken met de foto’s in de advertentie.

Kortom de eerste indruk van het huis is” even schrikken”…



En week voor onze aankomst is de advertentie asangepast en wordt er nu 20 euro per dag voor airco gevraagd.

Aangegeven dat we dat niet wilde betalen omdat dit niet van toepassing was toen bij boekte. Inmiddels heeft men asnpassingen in de meterkast gedaan zodat wij geen gebruik kunnen maken van de airco’s.

I. Lapsley

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Heel goed ontvangen met de sleuteloverdracht van een heel vriendelijke mevrouw.

Voor zo veel geld per week had ik meer verwacht van het huis. De keuken is ontzettend toe aan vernieuwing. De bedden / matrassen zijn erg oud en ook toe aan vernieuwing.

De trapleuning is los en is daardoor gevaarlijk. Het deck rond het zwembad is in verschillende plekken kapot en heeft een likje verf nodig.

Ganster

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Toplocatie, een paar meter van het strand, zeer mooie omgeving. Veel mooie plekken zijn in een paar minuten te bereiken.

Het huis is goed uitgerust, wij (2 gezinnen) hadden genoeg ruimte en voelden ons zeer comfortabel. Prettig contact ter plaatse, schoonmaak zwembad top, mooie tuin met voldoende schaduw.

Erik Meulendijks

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De aankomst was in het algemeen goed. De sleutel kon al vroeg opgehaald worden en we konden snel in het huisje alleen geen rondleiding door het huis, je moest zelf overal achter komen hoe het werkte.. Handdoeken en keukenlinnen achteraan moeten gaan was niet in het huisje aanwezig toen wij er kwamen, ook erg minimaal voor 1 week, je kan dit beter zelf meenemen



Huisje was ook niet erg schoon toen wij aankwamen veel stofwolken en bestek nog erg smerig..

Verder een super huis, mooi zwembad heerlijke omgeving.. Lekker dicht bij het strand.. Al met al vloog de week voorbij en hebben we enorm genoten!!!

Dirk Albers

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Vriendelijke medewerkers die direct aan oplossingen werkten als deze zich voordeden. Leuk huis met een mooi zwembad, al zijn een paar dingen al oud aan het worden. Sommige kamers zijn al gerenoveerd.

Aran Salvador Azurmendi

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

Het huis heeft een betrouwbare verfrissing nodig. De keuken is oud en versleten, terras en zwembad ook aan vernieuwing toe. De voorpoort hangt schijf…Aij vond het prijzig voor wat hij krijgt. En de realiteit wordt niet op de foto's getoond.

Juan Stitselaar

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De eerste indruk van het huis is dat er veel achterstallig onderhoud is. Vieze muren, in de keuken zitten de deuren en laatjes los, oven bruin aan de buitenkant en mist een knop…

Boven een raam los gezet, kregen we met moeite weer dicht. Raam in de keuken valt het rubber uit als je het los wilt zetten… buiten het vlonder is niets meer vergeleken met de foto’s in de advertentie.

Kortom de eerste indruk van het huis is” even schrikken”…



En week voor onze aankomst is de advertentie asangepast en wordt er nu 20 euro per dag voor airco gevraagd.

Aangegeven dat we dat niet wilde betalen omdat dit niet van toepassing was toen bij boekte. Inmiddels heeft men asnpassingen in de meterkast gedaan zodat wij geen gebruik kunnen maken van de airco’s.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 306913

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306913.htm


«Mooie vakantievilla in Sant Pere Pescador met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven