Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis met terras

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(fornuis(3 kookplaten, inductie), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV(flatscreen), kachel(hout), DVD-speler))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. slaapbank(140 x 190 cm), 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(90 x 200 cm)), slaapkamer(twijfelaar(140 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop)

koffiezetapparaat, wasmachine, terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten, omheind, > 1000 m2), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd, geopend van 1/2 Mei t/m Sep), speeltoestellen, kinderbed

Dit gerenoveerde vakantiehuis is ideaal voor een gezin. Het is gelegen in Saint-Jean-de-Sauves en het bevindt zich op 3 km van een tennisbaan. In het huis zijn de authentieke details zoals de houten steunbalken, de natuurstenen muren en de eeuwenoude schouw bewaard gebleven.

Op 4 km afstand vind je een bos, waar je mooie wandelingen kunt maken. Er stroomt een rivier op 5 km van het huis en op 10 km afstand bevindt zich een recreatiemeer met een strandje. Op 150 m van het huis vind je een biologische tuin, waar je fruit en groenten kunt halen. Bezoek ook de mooie kastelen en wijnhuizen van de Loire, Futuroscope, Puy de Fou en Les Trois Moutiers.

In de woonkamer staat een gezellige houtkachel en in de open keuken staan een vaatwasser en een oven. Er is een gemeenschappelijke tuin met veel zitplekken en een speelhoek voor de kinderen. Ook beschikt u over uw eigen privéterras, afgeschermd door bomen en struiken, met een ruime keuze in tuinmeubilair om heerlijk in de buitenlucht te kunnen eten of ontspannen. Er is een wasmachine beschikbaar. Er is WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan.

De woning is enkel te verwarmen via een houtkachel. Gedurende de wintermaanden (oktober tot en met april) betaal je hiervoor extra; dit wordt verrekend in de servicekosten die je vooraf betaalt. De accommodatie wordt op geen enkele andere manier verwarmd. De houtkachel zorgt voor voldoende verwarming voor de gehele accommodatie.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 10 km

10 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Snelweg-afrit 50 km

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit charmante 18-eeuwse domein bestaat uit een hoofdhuis (max.8 personen) en twee cottages/gites (ieder max. 4 personen)en is daardoor uitermate geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit meerdere gezinnen.
Totale bezetting maximaal 16 personen.
Ook afzonderlijk van elkaar bieden de vakantiehuizen een heerlijke vakantieplek.
Er is een gezamenlijke tuin welke dusdanig groot is dat ieder zijn privacy bewaard kan blijven.
Daarnaast beschikt iedere accomodatie afzonderlijk over een privéterras en eigen ingang.
Het domein is volledig omheind en heeft voldoende parkeerruimte.

Een uitermate geschikte plek voor mensen die op zoek zijn naar rust. De directe omgeving is uitstekend geschikt voor wandelen, fietsen en als uitvalsbasis voor een grote diversiteit aan bezienswaardigheden.
Grote attractieve bestemmingen zijn de kastelen en wijnhuizen van de Loire in de noordelijke richting en Futuroscope in zuidelijke richting, maar ook het in Frankrijk bekende Puy du Fou.

Op 150 meter van het domein bevindt zich de biologische tuin (Les Trois Noyers). Deze tuin is lokaal gemanaged en voorziet menig restaurants tot ver in de streek van hun versproducten. De tuin heeft 130 verschillende soorten oude rassen tomaten en andere groenten en fruit. Het is mogelijk deze producten lokaal af te nemen.

Charmant kleinschalig vakantiedomein aan de rand van het authentieke dorpje Fontenay Sur Dive. Centraal gelegen tussen Chinon en Poitiers.


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 15/verblijf. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ineke Lambert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We werden erg hartelijk ontvangen. De accommodatie is in een woord geweldig rustiek, authentiek en landelijk gelegen. Het huis ligt in een zeer rustige omgeving aan de rand van het dorpje.

Patricia van de Wiele

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie accommodatie, sfeervol, maar niet heel schoon. De eigenaar heeft ons vermeld dat ze problemen hebben met de poetsvrouw... ze zijn eraan bezig. Voor drie woningen, indien allen bezet wel weinig privacy.

Ellen Eelsing

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldige sfeervolle locatie in rustige omgeving. Wendy en Maarten hebben de locatie prachtig verbouwd en in de grote omheinde tuin is er altijd een gerieflijk plekje te vinden ( zon of schaduw) Als het in hun programma past willen ze zelfs je hond even uit laten zodat je wat langer op pad kunt. Mooie rustige omgeving, kunt ietsen en wandelen, voor vertier moet je wel even stukje rijden, . Kortom aanrader!

annelies verbeek-hartman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het middenin de zomer voor ons en voor onze Guus heerlijk koel bleef. Alles was er dat we nodig hadden, gezellig ingericht en honden kunnen geen kwaad. De eigenaren zijn grote hondenliefhebbers. Zij hebben zelf een hond en er was voor onze Guus altijd even tijd voor een knuffel en een 'praatje'. En ook voor ons :) Ideaal dat de tuin helemaal rondom is afgesloten, onze nieuwsgierige Guus ging graag op onderzoek uit, fijn idee dat hij het terrein niet af kon. Veel schaduwplekjes onder de bomen. Zelfs een douche om af te koelen!

Jana Vanderlinden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In het dorp zelf valt niet veel te beleven, maar we hebben wel leuke uitstapjes gedaan in de ruime omgeving (Poitiers, Chinon, Saumur,...). Het huis heeft een leuke tuin maar binnenin was het niet wat we verwacht hadden. Vooral de netheid liet te wensen over het oude en stoffige meubilair hing onder het stof. Er waren ook geen comfortabele tuinmeubelen aanwezig.

Petra Richters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een leuk uitziend vakantiehuisje met een enorme tuin er omheen. Genoeg speelgelegenheid voor jonge kinderen en hond. Bos en landerijen aan de overkant waar je zeker een uur kunt rond wandelen en hardlopen tussen de boeren gewassen. Een echt plattelandsdorp. Veel rust en geen geluiden, je hoort slechts af en toe een waakhond. De autoweg naast de tuin is erg rustig. Je kunt veilig op en naast de autoweg (hard)lopen, ook met een hond. Fietsen is ook mogelijk in de omgeving. Vriendelijke buren waarvan er minstens eentje ook engels verstaat en spreekt. 's Avonds kun je in de tuin barbecuen voor wie daar van houdt. Voor mensen die rust zoeken in een mooie omgeving is dit zeker aan te bevelen.

Petra Richters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We zijn heel hartelijk ontvangen door de eigenaars, niets was ze te veel en we konden met al onze vragen bij hun terecht. Onze hond heeft de tijd van zijn leven gehad met de grote tuin en het wandelpad voor de deur waarbij we langs paarden kwamen en een aantal keer een ree hebben gezien.

Petra Richters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een leuk uitziend vakantiehuisje met een enorme tuin er omheen.

Genoeg speelgelegenheid voor jonge kinderen en hond. Bos en landerijen aan de overkant waar je zeker een uur kunt rond wandelen en hardlopen tussen de boeren gewassen.

Een echt plattelandsdorp. Veel rust en geen geluiden, je hoort slechts af en toe een waakhond.

De autoweg naast de tuin is erg rustig. Je kunt veilig op en naast de autoweg (hard)lopen, ook met een hond. Fietsen is ook mogelijk in de omgeving.

Vriendelijke buren waarvan er minstens eentje ook engels verstaat en spreekt.

's Avonds kun je in de tuin barbecuen voor wie daar van houdt.

Voor mensen die rust zoeken in een mooie omgeving is dit zeker aan te bevelen.

Jana Vanderlinden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In het dorp zelf valt niet veel te beleven, maar we hebben wel leuke uitstapjes gedaan in de ruime omgeving (Poitiers, Chinon, Saumur,...).

Het huis heeft een leuke tuin maar binnenin was het niet wat we verwacht hadden. Vooral de netheid liet te wensen over het oude en stoffige meubilair hing onder het stof. Er waren ook geen comfortabele tuinmeubelen aanwezig.

Patricia van de Wiele

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie accommodatie, sfeervol, maar niet heel schoon. De eigenaar heeft ons vermeld dat ze problemen hebben met de poetsvrouw... ze zijn eraan bezig.

Voor drie woningen, indien allen bezet wel weinig privacy.

annelies verbeek-hartman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het middenin de zomer voor ons en voor onze Guus heerlijk koel bleef. Alles was er dat we nodig hadden, gezellig ingericht en honden kunnen geen kwaad. De eigenaren zijn grote hondenliefhebbers. Zij hebben zelf een hond en er was voor onze Guus altijd even tijd voor een knuffel en een 'praatje'. En ook voor ons :)



Ideaal dat de tuin helemaal rondom is afgesloten, onze nieuwsgierige Guus ging graag op onderzoek uit, fijn idee dat hij het terrein niet af kon. Veel schaduwplekjes onder de bomen. Zelfs een douche om af te koelen!

Ellen Eelsing

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldige sfeervolle locatie in rustige omgeving. Wendy en Maarten hebben de locatie prachtig verbouwd en in de grote omheinde tuin is er altijd een gerieflijk plekje te vinden ( zon of schaduw) Als het in hun programma past willen ze zelfs je hond even uit laten zodat je wat langer op pad kunt. Mooie rustige omgeving, kunt ietsen en wandelen, voor vertier moet je wel even stukje rijden, . Kortom aanrader!

van der Pol

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een heel prettig huis en verblijf! Alles is aanwezig en het huis blijft koel (zelfs boven 40 graden). Mooie, rustige omgeving voor leuke uitstapjes, mooi wandelen en heerlijk rustig slapen. Wendy en Maarten koken een lekkere “table d’hôte”, geven goede tips en laten je je eigen gang gaan als je dat wilt. Er zijn drie huisjes op het terrein, je hebt een eigen terras en daaromheen is een grote gezamenlijke tuin. Veel ruimte en ook onze fietsen konden veilig in de garage staan. Een aanrader!

Leonique van Prooijen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hele leuke accommodatie. Met veel liefde en zorg compleet ingericht. Echt een "franse"sfeer gecreerd door de Nederlandse eigenaren. Midden op het platteland , maar met voldoende mogelijkheden om leuke stadjes en dorpjes te ontdekken en uiteraard dichtbij de Loire en kastelen. Zijn bezig met de bouw van een zwembad, dus dat gaat nog meer toevoegen, Voor honden ook ideaal , een scala aan wandelingen en veel vrijheid voor ze in de tuin, die volledig is afgesloten.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 307320

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307320.htm


«Ruim vakantiehuis met terras» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven