Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtig landhuis in de Auvergne met...

Max.  10   gasten
250m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
250m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, Citruspers), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, zithoek), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), ligbad, douche, wastafel, wastafel, toilet, haardroger), slaapkamer met badkamer(stapelbed, douche, wastafel, wastafel, toilet, haardroger))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)))

Bijgebouw: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 1-pers. bed(90 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wastafel, haardroger), toilet)

paardenstalling, eettafel, wasmachine, balkon, verwarming, terras(privé), tuin, ligbedden, BBQ, parasol, zwembad(privé, geopend van Mei t/m Sep)

Dit prachtige landhuis in Meaulne heeft 5 slaapkamers. Het is ideaal voor een familievakantie. Het landhuis is omgeven door bossen en velden en heeft een privézwembad.

Je verblijft op 100 m van het bos van Tronçais. Verschillende wandelpaden starten bij het huis, mocht je willen wandelen. Het gebied heeft talloze middeleeuwse kastelen die je kunt bezoeken: kasteel Peufeilhoux (6 km), het kasteel van Chandon (23 km) en het kasteel van Ainay-le-Vieil (16 km) zijn de dichtstbijzijnde.

Het landhuis bestaat uit een suite met 2 slaapkamers, een grote woonkamer met een aparte keuken en een torentje waar men een 2e suite heeft ingericht met een badkamer. De 'prinsesseninrichting' is verzorgd door de eigenaresse. Zij woont in het huis aan de andere kant van de oprit, maar de woningen zijn zo gelegen dat rust gegarandeerd is. Doordat je vakantieadres zich op een verhoging bevindt, kun je vanaf het ligbed het omringende landschap bewonderen. 2 paardenboxen zijn beschikbaar.

Aankomst: Niet voor 16.00 uur i.v.m. doorgang van de schoonmaakploegen
Wasmachine: 15 euro/10kg machine (zie bij de eigenaar)
Mogelijkheid om uw aankomstdiner te boeken: 29 euro per persoon met voorgerecht, hoofdgerecht, dessert (meerdere keuzes mogelijk) Gaarne betijds doorgeven aub (3 weken)!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Parasol

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

5 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 25 km

25 km

Supermarkt 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 200 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 1; gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Catering: Diner mogelijk. (please reserve),(discount for children possible).
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Wasmachine: € 15/was. On request(as available).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Paul Van den Broeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

We hadden een vakantie gepland tijdens de paasvakantie. De kans op goed weer tijdens deze periode lijkt me klein (bij ons tussen 10 en 14 gr) en bijna elke dag regen. Het huis is niet ingesteld op deze weersomstandigheden, moeilijk te verwarmen (hoge plafonds). Het huis is ook dringend aan renovatie toe: kleine keuken met oud gerief, in de living zijn de zetels helemaal doorgezeten, twee van de vier badkamers niet meer geschikt voor gebruik, sommige stoelen niet meer ok. Na de winterperiode raakten we op de slaapkamers bij het opwarmen van veel kleine insecten aan. De twee gerenoveerde badkamers bevinden zich op het kelderniveau. Bij aankomst werkten de TV en vaatwasser niet (werden snel hersteld). Het is een mooie, rustige omgeving voor een vakantie in de zomer. Op aanvraag zorgt voor een buurvrouw voor het gezamenlijke aan een voordelige prijs (zeker aan te raden). Voor ons is het geheel dringend aan renovatie toe.

Nynke Geus

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Hele natuurrijke mooie plek. Een huis met historie. Een beetje vergane glorie maar we hebben heel erg genoten en de gastvrouw was erg vriendelijk.

Niels Van Steenbergen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De oprit naar het domein (ca. 1km) is niet verhard en ligt er best wel slecht bij. De ontvangst was hartelijk.

Arie van Walraven

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Vriendelijke ontvangst. Woning was overeenkomstig de beschrijving en foto’s.

Johan van Wilder

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer hartelijke ontvangst door de eigenares. Prachtig huis in uniek kader.

gerda van winkel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

mooie, zeer rustige omgeving

Nadine Goetschalckx

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zwembad is niet verwarmd zoals aangegeven op de Site van Belvilla. Volgens eigenaar is dit reeds herhaaldelijk doorgegeven aan Belvilla maar deze doet geen correctie…?! We kwamen met 4 kinderen en zijn zeer teleurgesteld want het zwembad is slechts 20 graden ! We zouden deze locatie nooit genomen hebben hadden we dat geweten! Schande voor die prijs!

Kresten Hoppe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Fantastisch huis op een geweldige locatie. Verhuurder en haar familie waren erg behulpzaam. Het huis is een beetje oud, dus een paar dingen zijn aan vervanging toe (vaatwasser en koelkast) en het internet is vrij traag, maar ik zou deze plek toch ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van een charmante plek op het platteland houdt!

padou

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Het herenhuis is geïsoleerd. Geen buren behalve de hele aardige eigenaren.Zonder kritiek te willen geven, zouden er nog wel wat reparaties uitgevoerd worden. Voor mensen met reizen problemen, worden alleen de kamers in het bijgebouw aan te bevelen. Voor anderen, de toegang ofwel de kamer of naar de toiletten is via steile trap. Op dezelfde manier tot stand te brengen koffers, geen vloer buiten glad is. Ze moeten worden gedragen en voertuigen is niet toegestaan om aanpak. voor het wassen van persoonlijke wasgoed moet worden gegeven aan de eigenaar, die de leiding heeft, want het is een wasmachine -speciaal linnen. de keuken is zeer klein. de woonkamer is ruim van opzet. Zo niet, om op vakantie in vrede, er is niets beters!

Dorine Bruneel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We zijn heel goed ontvangen! De accommodatie was zoals beschreven op de website. Hier en daar waren wel kleine mankementjes... Het is een heel rustige omgeving, midden de natuur en vrij ver van grote steden. Het is echt een vakantie om te genieten met familie van de rust, de mooie omgeving, het wandelen... Wegens Covid-19 hebben we echter geen restaurantbezoekjes gedaan.

Annick Raeman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heel hartelijk ontvangen door de eigenares met duidelijke uitleg. Het huis was ruim en heel mooi ingericht en was heel rustig gelegen, midden in het groen met een prachtig uitzicht over velden en bossen. Een oase van rust op het platteland !

HM Le Clercq

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een bijzonder geslaagde vakantie! Manoir du Mortier is een prachtig huis, zeer geriefelijk en smaakvol ingericht met een mooi terras en zwembad en midden tussen de bossen gelegen. Heel speciaal is de slaapkamer in de ronde toren bij het zwembad met de badkamer daaronder. We werden gastvrij ontvangen door de eigenaresse en op de eerste en laatste avond werd er een erg lekker diner bereid door de buurvrouw, met ingrediënten uit de eigen tuin. Daarbij werd ook bijzondere wijnen geschonken. Aanbevolen!

Kresten Hoppe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Fantastisch huis op een geweldige locatie. Verhuurder en haar familie waren erg behulpzaam. Het huis is een beetje oud, dus een paar dingen zijn aan vervanging toe (vaatwasser en koelkast) en het internet is vrij traag, maar ik zou deze plek toch ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van een charmante plek op het platteland houdt!

padou

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Het herenhuis is geïsoleerd. Geen buren behalve de hele aardige eigenaren.Zonder kritiek te willen geven, zouden er nog wel wat reparaties uitgevoerd worden. Voor mensen met reizen problemen, worden alleen de kamers in het bijgebouw aan te bevelen. Voor anderen, de toegang ofwel de kamer of naar de toiletten is via steile trap. Op dezelfde manier tot stand te brengen koffers, geen vloer buiten glad is. Ze moeten worden gedragen en voertuigen is niet toegestaan om aanpak. voor het wassen van persoonlijke wasgoed moet worden gegeven aan de eigenaar, die de leiding heeft, want het is een wasmachine -speciaal linnen. de keuken is zeer klein. de woonkamer is ruim van opzet. Zo niet, om op vakantie in vrede, er is niets beters!

Dorine Bruneel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We zijn heel goed ontvangen!

De accommodatie was zoals beschreven op de website. Hier en daar waren wel kleine mankementjes...

Het is een heel rustige omgeving, midden de natuur en vrij ver van grote steden. Het is echt een vakantie om te genieten met familie van de rust, de mooie omgeving, het wandelen... Wegens Covid-19 hebben we echter geen restaurantbezoekjes gedaan.

HM Le Clercq

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een bijzonder geslaagde vakantie! Manoir du Mortier is een prachtig huis, zeer geriefelijk en smaakvol ingericht met een mooi terras en zwembad en midden tussen de bossen gelegen. Heel speciaal is de slaapkamer in de ronde toren bij het zwembad met de badkamer daaronder.

We werden gastvrij ontvangen door de eigenaresse en op de eerste en laatste avond werd er een erg lekker diner bereid door de buurvrouw, met ingrediënten uit de eigen tuin. Daarbij werd ook bijzondere wijnen geschonken. Aanbevolen!

Nadine Goetschalckx

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zwembad is niet verwarmd zoals aangegeven op de Site van Belvilla. Volgens eigenaar is dit reeds herhaaldelijk doorgegeven aan Belvilla maar deze doet geen correctie…?! We kwamen met 4 kinderen en zijn zeer teleurgesteld want het zwembad is slechts 20 graden ! We zouden deze locatie nooit genomen hebben hadden we dat geweten! Schande voor die prijs!

Annick Raeman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heel hartelijk ontvangen door de eigenares met duidelijke uitleg.

Het huis was ruim en heel mooi ingericht en was heel rustig gelegen, midden in het groen met een prachtig uitzicht over velden en bossen.

Een oase van rust op het platteland !


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 307520

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307520.htm


«Prachtig landhuis in de Auvergne met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat