Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige boerderij in Braize dicht bij het...

Max.  10   gasten
240m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 10  gasten
240m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(eettafel, kachel(hout), zithoek), open keuken(kookplaat, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, wastafel), badkamer(douche, wastafel, toilet), bijkeuken(koelkast, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 2-pers. bed), slaapkamer(2x 2-pers. bed))

Gastenverblijf Parterre: (woonkamer(zithoek), keuken(kookplaat, fornuis, afwasmachine, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet))

terras(overdekt), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, kinderbed

Deze luxe stenen boerderij ligt midden in de natuur bij Braize, tussen weilanden, wijngaarden en kastelen. Ideaal voor gezinnen met kinderen en voorzien van een privétuin met barbecue en gratis WiFi.

In de omgeving van de boerderij kun je prachtige boswandelingen maken. Je kunt genieten van heerlijke maaltijden in restaurants op 1 km afstand. Het stadscentrum ligt op 2 km afstand en als je wil picknicken aan de oevers van het meer, hoef je slechts 4 km te reizen. Een wildpark, een kinderpark en de middeleeuwse stad Hérisson zijn allemaal een bezoek waard en gelegen binnen 20 km van het verblijf.

Dit prachtige vakantiehuis is ingericht in loft-stijl en biedt een ruime volledig uitgeruste keuken. De ruimtes zijn smaakvol en minimalistisch ingericht. Ontspan bij de houtkachel in de woonkamer op koelere avonden, en geniet van het uitzicht vanuit de erker.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

2 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3.5 km

3.5 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1.8 km

1.8 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 25/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Fabienne Lambert

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De omgeving is prachtig en rustig, terwijl toch een aantal stadjes en dorpjes vrij gemakkelijk bereikbaar zijn. Het vakantiehuis staat evenwel te koop : dat is er ook aan te zien, er wordt niets meer aan gedaan of onderhouden : lekkende kranen, verkalkte kranen, afbrokkelend pleisterwerk, schimmel op de muren, schakelaars die wel eens/soms willen werken, dan weer niet, .... Er was geen enkele praktische buitenaccommodatie : het gras was (deels) gemaaid en dat was het ook. Dus buiten eten was er zeker niet bij. Enkel een kleine ijskast beschikbaar, geen diepvries. Zelf koffiefilter en fruitpers aangekocht. De "zwemvijver" was een kikkerpoel (op zich geen bezwaar), maar het bootje, waarmee geadverteerd wordt, was gezonken en onbruikbaar. De ontvangst was minnetjes : hoewel tijdig van de aankomst verwittigd, sleutel onder de mat en een uurtje wachten vooraleer we iemand zagen opdagen (een vriendin van ...) Er waren totaal geen instructies of aanwijzingen voor winkels, arts, hulpdiensten, terwijl er ook geen bereik is voor GSM of telefoon. Bij aankomst was de vaatwasser gevuld met borden, kopjes en glazen, die nog niet afgewassen waren, veelal aangekoekt zodat ze eerst nog moesten weken. Er was wellicht ook niet gestofzuigd, het apparaat dat we ter beschikking kregen functioneerde ook al niet. Grote pot gif tegen knaagdieren onder de gootsteen, zonder enige vermelding of waarschuwing. Het linnengoed (lakens en handdoeken) diende mee te gaan voor de hele periode van veertien dagen en werd niet, zoals gebruikelijk, na een week vervangen. Een deel van het huis had een indringende geur van gif of schimmel, maar bij het onthaal stelde men dat "we dat deel dan maar niet hoefden te gebruiken en af te sluiten", hoewel we hiervoor wel hadden betaald.

Philip Gielis

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Leuke aankomst, redelijk proper

Marc Sarens

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Heel rustige omgeving, voor de jongere onder ons iets te rustig. Het grote huis is met veel smaak ingericht maar de eigenaar zou het vochtprobleem moeten aanpakken door een betere ventilatie te voorzien. Sommige ruimtes zijn muf en hierdoor minder aangenaam. Spijtig genoeg hebben we de eerste dag, (vooral in de keuken) alles nog eens moeten afwassen. Er stonden zelfs nog vuile pannen in de kast. Een grote schoonmaak in de keuken zou geen overbodige luxe zijn. Met andere woorden voor 125€ mag het netter zijn. De naam zwemvijver is hier niet van toepassing. Enkel de vele kikkers vonden hier hun plezier. Heel mooi om naar te kijken maar daarmee waren de kinderen onder ons niet echt gelukkig. Maar we hebben genoten en er het beste van gemaakt.

E.m. Van Klooster

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben een top week gehad in een mooi stukje Frankrijk in een waanzinnig huis. Komen zeker terug.

Peter Cornelis

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Als groep collega's hadden we een ontspannend mannenweekend. Huisje in perfect staat, groot, gezellig en natuurlijke omgeving.

Nico Haesen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben een prima vakantie gehad! Goed weer leuk huis, rustige omgeving.

Jos Wijnants

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Vier dagen uitstekend weer. Prachtige fietstochten gemaakt door het groene glooiende landschap. Mooi huis met alles erop en eraan.

Gunter Meulenyzer

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Aanvankelijk bleek het een prachtige lokatie tot op het moment dat wij met de muizen en hun uitwerpselen in het servies werden geconfronteerd. Alle etenswaren alle dagen moeten wegsteken. Tekort aan koelkasten met vrieselementen terwijl er 3 beloofd waren, was er maar 1 koelkast tafelmodel voor 8 personen en zonder vrieselement. Gingen normaal het gastenverblijf niet binnenmogen terwijl wij dit wel hadden betaald. Uiteindelijk toegang gekregen omwille van de nood aan diepvries. Zeer vochtige woning, tegen einde van ons verblijf stond er schimmel op de muren van de slaapkamers beneden alsook in de badkamer. De omgeving was geukkig wel rustig. De vijver was wel niet te gebruiken, bootje gezonken.

Rudy Van Thielen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prima, groot huis, gezellig ingericht met prachtige kachel. Goed afgesloten zodat het geschikt is voor kinderen en huisdieren. Leuke vijver en bootje. Wel wat afgelegen maar dat maakt het dan weer rustig vertoeven.

Hans Bleeser

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Met 2 gezinnen bezochten we dit huis. Adembenemend groot was het in een zeer rustige mooie omgeving met meertjes. De stadsmus zal er wat eenzaam zijn maar voor ons was het genieten van de rust en natuur. Heel vriendelijke mensen, geen reden tot klagen,... Ondanks de regen af en toe was dit toch een supervakantie!! Doordat het huis zo groot is, liepen we elkaar niet onder de voeten!

Marc Sarens

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Heel rustige omgeving, voor de jongere onder ons iets te rustig.

Het grote huis is met veel smaak ingericht maar de eigenaar zou het vochtprobleem moeten aanpakken door een betere ventilatie te voorzien. Sommige ruimtes zijn muf en hierdoor minder aangenaam.

Spijtig genoeg hebben we de eerste dag, (vooral in de keuken) alles nog eens moeten afwassen. Er stonden zelfs nog vuile pannen in de kast. Een grote schoonmaak in de keuken zou geen overbodige luxe zijn. Met andere woorden voor 125€ mag het netter zijn.

De naam zwemvijver is hier niet van toepassing. Enkel de vele kikkers vonden hier hun plezier. Heel mooi om naar te kijken maar daarmee waren de kinderen onder ons niet echt gelukkig.

Maar we hebben genoten en er het beste van gemaakt.

Gunter Meulenyzer

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Aanvankelijk bleek het een prachtige lokatie tot op het moment dat wij met de muizen en hun uitwerpselen in het servies werden geconfronteerd. Alle etenswaren alle dagen moeten wegsteken. Tekort aan koelkasten met vrieselementen terwijl er 3 beloofd waren, was er maar 1 koelkast tafelmodel voor 8 personen en zonder vrieselement. Gingen normaal het gastenverblijf niet binnenmogen terwijl wij dit wel hadden betaald. Uiteindelijk toegang gekregen omwille van de nood aan diepvries.

Zeer vochtige woning, tegen einde van ons verblijf stond er schimmel op de muren van de slaapkamers beneden alsook in de badkamer.

De omgeving was geukkig wel rustig. De vijver was wel niet te gebruiken, bootje gezonken.

Fabienne Lambert

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De omgeving is prachtig en rustig, terwijl toch een aantal stadjes en dorpjes vrij gemakkelijk bereikbaar zijn.

Het vakantiehuis staat evenwel te koop : dat is er ook aan te zien, er wordt niets meer aan gedaan of onderhouden : lekkende kranen, verkalkte kranen, afbrokkelend pleisterwerk, schimmel op de muren, schakelaars die wel eens/soms willen werken, dan weer niet, ....

Er was geen enkele praktische buitenaccommodatie : het gras was (deels) gemaaid en dat was het ook. Dus buiten eten was er zeker niet bij.

Enkel een kleine ijskast beschikbaar, geen diepvries. Zelf koffiefilter en fruitpers aangekocht.

De "zwemvijver" was een kikkerpoel (op zich geen bezwaar), maar het bootje, waarmee geadverteerd wordt, was gezonken en onbruikbaar.

De ontvangst was minnetjes : hoewel tijdig van de aankomst verwittigd, sleutel onder de mat en een uurtje wachten vooraleer we iemand zagen opdagen (een vriendin van ...)

Er waren totaal geen instructies of aanwijzingen voor winkels, arts, hulpdiensten, terwijl er ook geen bereik is voor GSM of telefoon.

Bij aankomst was de vaatwasser gevuld met borden, kopjes en glazen, die nog niet afgewassen waren, veelal aangekoekt zodat ze eerst nog moesten weken.

Er was wellicht ook niet gestofzuigd, het apparaat dat we ter beschikking kregen functioneerde ook al niet.

Grote pot gif tegen knaagdieren onder de gootsteen, zonder enige vermelding of waarschuwing.

Het linnengoed (lakens en handdoeken) diende mee te gaan voor de hele periode van veertien dagen en werd niet, zoals gebruikelijk, na een week vervangen.

Een deel van het huis had een indringende geur van gif of schimmel, maar bij het onthaal stelde men dat "we dat deel dan maar niet hoefden te gebruiken en af te sluiten", hoewel we hiervoor wel hadden betaald.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 307753

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307753.htm


«Prachtige boerderij in Braize dicht bij het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven