Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oud vakantiehuis bij Rodez in Aveyron

Max.  6   gasten
122m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
122m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (eetkamer(TV, eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), toilet)

Op de 1e etage: (woonkamer(TV, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(ligbad, wastafel), toilet, tuindeuren, traphekje)

Op de 2e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel))

garage, wasmachine, tuindeuren, verwarming, terras, terras, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, kinderbed, kinderstoel, horren

Mooi, groot huis met besloten en aangename tuin. Op zijn Frans ingericht, dus veel eiken meubelen. Het huis ligt in een zeer rustige, landelijke omgeving met veel fietsmogelijkheden. Het is er totaal niet toeristisch. Je beschikt over een mooie, omheinde grastuin met veel privacy, bloemen en struiken en twee terrassen waarvan één overdekt.

Het ligt in een rustig gehuchtje op ca. 2 km van Muret-le-Chateau aan de rand van het natuurgebied "Causse Comtal" ten noorden van de boeiende stad Rodez (18 km). De Causse Comtal is een uitgestrekt kalkplateau met diepe valleien en leent zich uitstekend voor mooie tochten. Je kan meteen vanuit huis de wandelpaden opgaan. In Marcillac-Vallon (11 km) is een openluchtzwembad, wekelijkse markt, bakker en een tennisbaan. Supermarkt en discotheek in Sébazac (11 km). Zoo in Mondalazac (5 km). Restaurant in Muret-le-Chateau (2 km).

De belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving zijn de stadjes Conques (28 km) en Belcastel (36 km). Bezoek ook het middeleeuwse plaatsje Salle-la-Source met kasteel (13 km). De Trou de Bouzouls (21 km) is een indrukwekkend stukje natuur. Bij Pont-de-Salars (42 km) ligt een groot recreatiemeer met strand waar je kunt zeilen en waterfietsen.

Huisdieren zijn toegestaan, maar mogen niet in de slaapkamers!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 42 km

42 km

Supermarkt 11 km

11 km

Restaurant 2 km

2 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 200.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

G.E. Van der Mede

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zeer te spreken over de eigenaar van het huisje. Mooie tijd doorgebracht

J.M. van Meulebroeck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zeer mooi huis,rustige omgegeving. Vriendelijke eigenaar. Zeker een aanrader. Om later terug te keren.

N.C.H. Winnubst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het huis ligt in een zeer rustige, landelijke omgeving met veel fietsmogelijkheden. Het is totaal niet toeristisch, dus we hebben kunnen genieten van het landelijke Frankrijk.

Nadia Qureshi

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Nous avons eu une réception très chaleureuse. Les propriétaires étaient super gentils et aimables. Ils nous ont donné beaucoup d’astuces sur la région. La maison était au-delà des attentes spacieuse et très belle et surtout adapté pour un bébé/enfant. . La région definitevemt mérite une ou plusieurs visites des paysages et donc balades impressionnants et des très beaux villages. Een zeer warm onthaal gehad. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ze hebben ons vele tips gegeven over de omgeving. Het huis heeft onze Verwachtingen overtroffen zeer groot en mooi en bovenal baby-friendly. De regio is zeker een of meerdere bezoeken waard mooie uitzichten, fantastische wandelingen en zeer mooie dorpjes. Een aanrader

Thijs Kolk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldige ontvangst door een trotse huiseigenaar. En die trots is terecht wat het huis en de tuin zijn fantastisch. Netjes en compleet ingericht en goede bedden. Door de omheinde tuin ook perfect voor de hond. De enige onvolkomenheid was een krakende traptrede en dat geeft dan aan hoe goed dit huis is. De omgeving is inderdaad ongerept. Veel veeteelt op prachtig gelegen weilanden in de heuvels met mooie rivieren in prachtige valleien. Een tip in Marcillac is een supermarkt maar die ligt een eindje buiten het dorp op de weg naar Rodez.

Nicolas Jadinon

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie, grote woning met alle moderne comfort. De bedden zijn echter middelmatig. Je hebt absoluut een wagen nodig want anders loop je verloren in dit kleine gehucht. Het dichtstbijzijnde centrum heeft een grote supermarkt, ongeveer 15 min rijden. Het grootste nadeel was de overvloed aan vliegen en alle middelen die je kan vinden helpen niet... We hebben dit aan de charmante eigenaar gemeld en blijkt dat zijn nicht zo'n 500 schapen heeft in de buurt. De schapen zouden de aanleiding zijn van deze overvloed.

V.M.C. Verstappen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Aveyron is een schitterende regio om vakantie te houden. Voor fietsers, wandelaars en automobilisten: zeer fraaie natuur,er wordt grotendeels)kleinschalig geboerd. Zeer fraaie dorpen en stadjes, 14de en 15de eeuw. De vakantiewoning is met een 9 te waarderen: zelfs eierdopjes en een kaasschaaf waren aanwezig. De eigenaar is een vriendelijke en correcte oudere agrarier, die alles weet over het huis en die voorzien is van een nichtje dat twee woorden engels spreekt. Geweldig.

D.A. van den Berg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi groot huis met besloten maar aangename tuin. Op zijn frans ingericht, dus veel eiken meubelen en enigzins spartaans. Wel deuren en ramen dicht of horren goed dicht doen, anders wel veel vliegen in huis. Omgeving is mooi op zowel korte als langere afstand. Eigenaar is erg vriendelijk. Een echte aanrader in een streek waar het massa toerisme nog niet is ontdekt.Een auto is absoluut onmisbaar. Fietsen is goed mogelijk.

Nadia Qureshi

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Nous avons eu une réception très chaleureuse. Les propriétaires étaient super gentils et aimables. Ils nous ont donné beaucoup d’astuces sur la région. La maison était au-delà des attentes spacieuse et très belle et surtout adapté pour un bébé/enfant. . La région definitevemt mérite une ou plusieurs visites des paysages et donc balades impressionnants et des très beaux villages.



Een zeer warm onthaal gehad. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ze hebben ons vele tips gegeven over de omgeving. Het huis heeft onze Verwachtingen overtroffen zeer groot en mooi en bovenal baby-friendly. De regio is zeker een of meerdere bezoeken waard mooie uitzichten, fantastische wandelingen en zeer mooie dorpjes. Een aanrader

J.M. van Meulebroeck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zeer mooi huis,rustige omgegeving.
Vriendelijke eigenaar.
Zeker een aanrader.
Om later terug te keren.

R. Wever

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Top huis! Het is hier heerlijk rustig en de eigenaar is erg vriendelijk.

Thijs Kolk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldige ontvangst door een trotse huiseigenaar. En die trots is terecht wat het huis en de tuin zijn fantastisch. Netjes en compleet ingericht en goede bedden. Door de omheinde tuin ook perfect voor de hond. De enige onvolkomenheid was een krakende traptrede en dat geeft dan aan hoe goed dit huis is.

De omgeving is inderdaad ongerept. Veel veeteelt op prachtig gelegen weilanden in de heuvels met mooie rivieren in prachtige valleien.

Een tip in Marcillac is een supermarkt maar die ligt een eindje buiten het dorp op de weg naar Rodez.

Nicolas Jadinon

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie, grote woning met alle moderne comfort. De bedden zijn echter middelmatig.

Je hebt absoluut een wagen nodig want anders loop je verloren in dit kleine gehucht.

Het dichtstbijzijnde centrum heeft een grote supermarkt, ongeveer 15 min rijden.



Het grootste nadeel was de overvloed aan vliegen en alle middelen die je kan vinden helpen niet...

We hebben dit aan de charmante eigenaar gemeld en blijkt dat zijn nicht zo'n 500 schapen heeft in de buurt. De schapen zouden de aanleiding zijn van deze overvloed.

T. Stolk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

fijne plaats om te relaxen

G.E. Van der Mede

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zeer te spreken over de eigenaar van het huisje.

Mooie tijd doorgebracht

V.M.C. Verstappen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Aveyron is een schitterende regio om vakantie te houden. Voor fietsers, wandelaars en automobilisten: zeer fraaie natuur,er wordt grotendeels)kleinschalig geboerd. Zeer fraaie dorpen en stadjes, 14de en 15de eeuw.
De vakantiewoning is met een 9 te waarderen: zelfs eierdopjes en een kaasschaaf waren aanwezig. De eigenaar is een vriendelijke en correcte oudere agrarier, die alles weet over het huis en die voorzien is van een nichtje dat twee woorden engels spreekt. Geweldig.

D.A. van den Berg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi groot huis met besloten maar aangename tuin. Op zijn frans ingericht, dus veel eiken meubelen en enigzins spartaans. Wel deuren en ramen dicht of horren goed dicht doen, anders wel veel vliegen in huis. Omgeving is mooi op zowel korte als langere afstand. Eigenaar is erg vriendelijk.
Een echte aanrader in een streek waar het massa toerisme nog niet is ontdekt.Een auto is absoluut onmisbaar. Fietsen is goed mogelijk.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 308078

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308078.htm


«Oud vakantiehuis bij Rodez in Aveyron» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven