Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtig huisje in Bayeux met tuin

Max.  2   gasten
20m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
20m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(fornuis(2 kookplaten), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, radio, CD-speler, verwarming), tuindeuren)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed, verwarming), badkamer(douche, wastafel, verwarming), toilet)

terras, tuinmeubilair, parking

Dit is een klein, oud huisje voor 2 personen in het hart van Bayeux. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen en ligt aan de achterkant van de woning. Het is netjes, knus en gezellig ingericht. Beneden vind je de leefruimtes en de open keuken. Op de 1e verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de badkamer. Het huis is daarom vooral bedoeld voor een stel.



De woning ligt in het centrum van de stad, nabij winkels, restaurants en musea. De zee ligt al op 9 km. In de buurt kun je heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen of paardrijden.



Buiten het vakantiehuis vind je een tuin, afgesloten door een elektrische poort en een klein privéterras. Hier kun je heerlijk ontspannen.
Licentie- of registratienummer: 14047 000079 KT

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 28 km

28 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Elektriciteit: € 0,25/kWh.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: € 15/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Harry Zahn

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Bij de aankomst was niemand aanwezig die de poort kon openen. Ondanks dat wij ruim een uur van te voren hadden doorgegeven hoe laat wij er zouden zijn. Moesten vier extra rondjes door de stad rijden voordat er iemand kwam om ons de poort binnen te laten. Huisje was zeer zeer klein en rook muf en was zeer vochtig. Ventileren hielp niet. Verder zou er badlinnen zijn. Ja 1badhanddoek,1kleine handdoek en 1gasten doekje per persoon voor een hele week. Belachelijk. Diverse keren moeten bellen zodat we Wi-Fi hadden. Maar wel al moeten betalen. Verder een belachelijke prijs voor schoonmaakkosten. 60euro voor 2 ruimtes van 4bij3.5 meter. Bleef koud en vochtig en het hok. De omgeving was prachtig en alles makkelijk bereikbaar. Ook de weg naar de stranden enz. Prima en kort bij. Wat ons betreft is deze accommodatie een grote misser van Belvilla. Wij raden mensen met luchtwegen problemen niet aan om dit te boeken. Het enige wat ons opviel was dat schoon was. Verder zaten er zwarte spikkels op de kussens van het vocht.

Rianne Hartkamp

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Accommodatie is klein knus maar heeft alle benodigdheden. Enorm leuk middenin Bayeux en toch het gevoel dat je je ergens heel afgelegen begeeft!

pieter Kemp

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We werden hartelijk verwelkomt in dit kleine maar gezellige huisje

Kooreman

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Klein, maar zeer compleet appartement. Fijne Douche, heerlijk bed. Veel privacy. Hartelijke gastvrouw. Bayeux is een leuk middeleeuws stadje met veel restaurantjes op loop afstand van het appartement. Echt een aanrader. Vooral als he de invasiestranden wil bezoeken.

Edward Van Westrene

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We werden verwelkomd door een dame, die in opdracht van de vermoedelijke eigenaresse zaken regelde en helaas 'slechts' Frans sprak. Niettemin was de gang van zaken verder oké. Het betreft een ideaal appartement voor 2 personen, waarin nagenoeg alles te vinden is qua voorzieningsniveau wat men zou wensen. Het is er alleen wel vochtig, waardoor een elektrische luchtafzuiger dag en nacht aanstaat. Deze maakt geluid, maar is niet storend. Er is rust te vinden, terwijl je midden in Bayeux verblijft. Het terrein heeft eigen parkeermogelijkheid en wordt afgesloten met een op afstand bedienbaar hek.

David Brown

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

Dit onderdak is zeer klein. De keuken is zo klein dat het bijna onmogelijk om te koken. Het is ook zeer donker en vochtig, met een constante, 24 uur afzuigkap in gebruik om luchtcirculatie te houden. Het toilet bevindt zich in de slaapkamer, wederom erg smal en er onvoldoende ruimte in de badkamer te kunnen naar de douche deur te openen zonder het openen van de deur van de badkamer. Verplichte eindschoonmaak, verplichte huur van beddengoed en handdoeken en electriciteit toegevoegd € 100 aan de kosten aan het eind van het verblijf. Wij waren teleurgesteld over deze accommodatie.

R Reinders

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Geen toevoeging in deze

Claire Vincent

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

De locatie was briljant, een paar minuten lopen van het centrum van de stad, maar mooi en stil. De plaats is erg klein inderdaad met zeer steile trap en de wereld 's kleinste loo. Als je uit het Verenigd Koninkrijk, de TV is slechts het Frans, en er is geen oven.

Philip Bridges

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

We werden opgewacht door Caroline die erg vriendelijk en behulpzaam was. De accommodatie is op een geweldige locatie, een rit van de hoofdstraat in Bayeux en zeer rustig. Wij waren teleurgesteld over de keuken, die klein was. Zoals we hou van koken waren we kijken uit naar het kopen van verse vis en groenten van de lokale markt in ghe top van de straat, maar er waren slechts 2 elektrische kookplaten en geen oven. Er was ook nergens om voedsel te bereiden. Er was echter een elektrische waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat en een magnetron. Er was ook een tafel-top vaatwasser. De slaapkamer was klein, hoewel het kingsize bed was zeer comfortabel. Een probleem was dat we hielden schrapen onze benen op het bed lade handvatten die heel scherp waren, maar ik verholpen dit door opknoping handdoeken te dekken door plooien ze onder de matras. De douche was goed met veel warm water. Goede locatie voor de stranden van Normandië en tapijt van Bayeux.

Arie den Bleker

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Fantastische ligging midden in Bayeux Naar invasiestranden geweest, Hornfleur en Faraise en Bayeux ontdekt.

Paul Hogervorst

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooie plek om Bayeux te bezoeken mooie fietstochtjes gemaakt naar de kust (D-day).

Binne Reitsma

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben een mooie vakantieweek gehad,maar het verblijf in het huisje was aan de kleine kant vooral als het regenachtig weer is. En het verblijf was niet echt goed schoon bij aankomst! Wel mooie omgeving om diverse uitstapjes te maken.

Arie Van der Mee

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Dit leuke twee/persoonshutje midden in het centrum van Bajeux met eigen parkeerplaats, restaurantjes, markt, bakkerijen enz om de hoek is centraal gelegen voor liefhebbers van de invasiestranden en cultuurgenieters.

Vanwynsberghe

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

ideaal verblijf bij mooi weer, ligt centraal in de stad (dicht bij bakkerij, slagerij, discount...) geen hinder van het stadslawaai. mooie uitstappen te maken op korte afstand.

Carla Boogaard

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Klein, schoon en compleet appartement in grote binnentuin met veel privacy en rust, midden in mooie oude centrum van Bayeux. Veel prachtige fietsroutes in de omgeving. Aanrader!!!

J.H Hogg

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

We hadden een geweldige vakantie van de eigenaar en de conciërge kon 't meer behulpzaam zijn. De routebeschrijving naar het pand en de organisatie waren de eerste klas.

janouin

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Frans

Het weer was niet 't te gaan, een prachtig landschap en de "geschiedenis met inbegrip

K.S Koek

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Leuk gelegen, pittoresque klein huisje. Precies goed voor twee personen. Zeer verzorgd ingericht. Centraal gelegen voor alle bezienswaardigheden rondom D-Day.

F.K. Korenhof

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben er 3 nachtjes (alleen) geslapen en zijn verder in de omgeving geweest en de kuststrook tussen Mont St. Michel en Ouistreham bekeken. Gelukkig hadden we goed weer, maar 'k zie me er nog niet met REGENweer verblijven. Ik zal het niemand aanbevelen

Klaas Blokland

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Wij hebben in de natuur gewandeld maar ook musea bezocht, soms heel indrukwekkend. Het was soms wel lastig om de poort in te komen door de drukte maar binnen de poort was het super stil. de mensen in de stad waren heel vriendelijk en behulpzaam


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 308132

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308132.htm


«Prachtig huisje in Bayeux met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven