Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtig landgoed met twee verwarmde...

Max.  32   gasten
0m²  Woonoppervlakte
15 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 32  gasten
0m²
15 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Poolhouse: (koel-/vriescombinatie, BBQ)

woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet, Nederlandse zender(s))), woonkamer(TV(satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s))), woonkamer, woonkamer(TV(satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s))), woonkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s))), woonkamer(TV(satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s))), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(twijfelaar), slaapkamer(2-pers. vouwbed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. slaapbank), slaapkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV(satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s))), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(stapelbed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), sanitaire ruimte(wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling)), verwarming(elektrisch), terras, dakterras, trampoline, vijver, zwembad(privé, verwarmd, geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Sep), zwembad(privé, verwarmd, 10 x 4 m., geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Aug), tafeltennistafel

Dit landgoed wordt omringd door prachtige groene heuvels, bossen en vele meren. Het landgoed bestaat uit 8 gîtes waarvan 2 gebruikt door de eigenaar die uw privacy respecteert. U beschikt over 6 gîtes met in totaal 15 slaapkamers. Het Domein ligt nabij Roussines en is ideaal voor een groot gezelschap met kinderen.

Het vakantiehuis ligt centraal in een gebied met mooie wandel- en mountainbikeroutes waar elke liefhebber volop kan genieten. De omgeving biedt veel restaurants waar je voordelig kunt dineren op veelal mooie plaatsen. Ook de markten, de romantische Franse plaatsjes, de zoetwatermeren en de rivieren maken deze streek een heerlijke vakantieplek om heen te gaan. Voor vrijwel iedere leeftijd is er veel ontspanning te beleven. Golfliefhebbers kunnen terecht bij Golf de la Prèze (1 km).

Na heerlijk van de zon genoten te hebben, kan je verkoeling zoeken in het fraai gelegen verwarmde zwembad met een overdekte ontspanningsplek. Voor de kinderen is er een tafeltennistafel, voetbalspel en trampoline.

Het dichtstbijzijnde vliegveld vind je op 35 km afstand.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 5

badkamer met douche

aparte wc's 5


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 32

15 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 8 km

8 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Luchthaven 35 km

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ver weg van alle industrie en uitlaatgassen vindt u Domaine de Bellac. Dit landgoed dat vernoemd is naar een vroeger Chateau, wordt omringd door prachtige groene heuvels, bossen en vele meren. Het huidige Bellac is gebouwd op de oude fundamenten en de bijgebouwen van dit Chateau. Enkele ruïnes op het terrein herinneren nog aan de historie. U heeft uitzicht op een dal waar de departementen Dordogne en Charente aan elkaar grenzen. Tussen de ongerepte natuur kunt u uitstekend bijkomen van de drukte die het leven met zich mee brengt. Het landgoed van 35 hectare bevat een zestal luxe gites met een authentiek Frans karakter. Na heerlijk van de zon genoten te hebben kunt u verkoeling zoeken in het fraai gelegen verwarmde zwembad met een overdekte ontspanningsplek.

Domaine de Bellac ligt centraal in een gebied met mooie wandel- en mountainbikeroutes waar elke liefhebber volop kan genieten. De omgeving biedt veel restaurants waar u voordelig kunt dineren op veelal mooie plaatsen. Ook de markten, de romantische Franse plaatsjes, de zoetwatermeren en de rivieren maken deze streek een heerlijke vakantieplek om heen te gaan. Voor vrijwel iedere leeftijd is er veel ontspanning te beleven.

Is golfen uw hobby, dan kunt u op slechts 1 kilometer afstand gebruik maken van Golf de la Prèze (www.golfdelapreze.com) een 18-holes golfbaan die door golfers als een ware uitdaging wordt gezien. Op deze golfbaan wordt Frans, Nederlands, Engels en Duits gesproken en kunt u heerlijk eten in het restaurant dat door een gepassioneerd Nederlands echtpaar wordt gerund.

Wilt u een betaalbare vakantie op een prachtig gerestaureerd en liefdevol ingericht domein, te midden van een groene heuvelachtige omgeving, en met een prachtig 18-holes golfbaan op loopafstand, dan is Domaine de Bellac dé plek voor u!

Wist u dat ons gebied:

Een aantal jaren geleden is uitgeroepen tot het gebied met de schoonste lucht van Europa?
Vele evenementen kent?
Na de Provence het meeste aantal zonuren heeft van heel Frankrijk?
Bekend staat om haar vriendelijke en gastvrije bevolking?
Niet overspoeld wordt door toerisme?
Door de Fransen Het groene hart van Frankrijk wordt genoemd?


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 3,58/dier/nacht. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: € 3,58/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Tiphaine Jovanovic

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Fantastisch verblijf! Met dank aan de gastheren.

Judith van Kooten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Heerlijke week gehad met de hele familie. Prachtige ligging en mooie omgeving. Helaas was het water in de 2 zwembaden gifgroen en konden we de hele week niet gebruik maken van de zwembaden. De eigenaar had ons vooraf wel even op de hoogte mogen brengen.

Judith van Kooten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Heerlijke week gehad met de hele familie. Prachtige ligging en mooie omgeving. Helaas was het water in de 2 zwembaden gifgroen en konden we de hele week niet gebruik maken van de zwembaden. De eigenaar had ons vooraf wel even op de hoogte mogen brengen.

M Van Bennekom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij waren met een groep van 35 personen (ouders en kinderen). Werkelijk prachtig complex. Uiteindelijk zijn er 35 slaapplekken dicht bij elkaar onderveeld in 7 verschillende gites, maar toch heb je een grote mate van privacy. Voor kinderen een walhalla (2 verwarmde zwembaden, tafeltennis, voetbal, trampoline) en ook voor ouders zeer vermakelijk. Zeer zeker een aanrader


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 308219

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308219.htm


«Prachtig landgoed met twee verwarmde...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven