Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Aangenaam vakantiehuis met privé zwembad

Max.  15   gasten
180m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 15  gasten
180m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet, duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel(8 personen), zithoek, DVD-speler), keuken(eettafel(6 personen), waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed(dekbed, synthetisch, 90 x 200 cm), 2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 160 x 200 cm)), badkamer(ligbad, wastafel, haardroger), toilet, bijkeuken(koel-/vriescombinatie, wasmachine, strijkplank, strijkijzer))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(dekbed, synthetisch, 90 x 200 cm), 2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet, airconditioning))

Gastenverblijf Parterre: (woonkamer(2x 2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), sfeerhaard, DVD-speler, airconditioning), open keuken(eettafel(6 personen), waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 140 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 140 x 200 cm), douche, wastafel, toilet))

verwarming, terras(overdekt), terras(overdekt), tuin(privé, aangelegd, 5000 m2), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), BBQ(houtskool), parking, ligstoelen, zwembad(privé, omheind, geopend van Apr t/m Okt), jeu de boules baan, kinderbed, kinderbed, kinderstoel, kinderstoel, zonneluifel

Deze ruime moderne en zeer comfortabele vakantiehuizen voor respectievelijk 11 personen en 4 personen liggen op een domein van 5000 vierkante meter. Samen heeft u het mooie zwembad met ruime keuze uit ligbedden en de prachtige tuin tot uw beschikking. De ligging is zodanig dat u elkaar niet voor de voeten loopt, maar er is ook veel gelegenheid om samen te zijn.

Het grootste huis heeft 4 ruime slaapkamers en 4 mooi afgewerkte badkamers. Zowel buiten als binnen heeft u veel ruimte waardoor het zonder moeite geschikt is voor twee gezinnen of zelfs drie kleine gezinnen. Het kleinste huis heeft 2 slaapkamers met eigen badkamers en een ruime woonkamer met open keuken. Beide huizen hebben grote terrassen met ieder een eigen BBQ.

U kunt vanuit uw vakantiedomein het beroemde kasteel Monbazillac, waar de heerlijke zoete dessertwijn wordt gemaakt, zien liggen. In de omgeving kunt u verder genieten van dagelijkse markten, wijngaarden, musea en goede restaurants. De regio is ook zeer geschikt voor sportievelingen. Er zijn bewijzende wandelcircuits met afstanden variërend tussen 3 en 10 km. Ook fietsers hebben hier ruime keuze uit mooie fietsroutes, met of zonder heuvels. Met als hotspot de grotendeels vlakke fietsroute van ongeveer 40km langs de Dordogne, tussen Mauzac en Bergerac.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 5

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 15

7 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Luchthaven 3 km Bergerac

3 km



Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Opladen van e-voertuigen niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Elizabeth Baillie

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Beste plaats waar we in de regio hebben verbleven. We hebben een fijne vakantie gehad, de huisjes waren goed, airco voor als het warm was, en een schitterend zwembad dat mooi onderhouden werd. De locatie was perfect voor vignobles en het bezoeken van prachtige bastides en markten. Goede en snelle communicatie met de eigenaren. Kan het niet sterk genoeg prijzen.

Ad van Es

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne ruime huizen met veel buitenruimte. De WiFi is voor verbetering vatbaar. Het contact met de eigenaar is prima geregeld. Op verzoek bleef het zwembad zelfs open in oktober.

Jaap Sekeris

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie ruime locatie met veel privacy. Prima onderkomens en zwembad.

Elma van Herk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een fijne vakantie gehad! Het hoofdverblijf was netjes en schoon en van alle gemakken voorzien! Het kleinere huis was schoon, maar wel wat muf. Verder hebben we genoten van het zwembad en de riante tuin. Een minpuntje vonden we de ontvangst, we werden zeer kort te woord en misten een map met algemene informatie over het huis, Wi-Fi code e.d. Verder werden problemen tijdens onze vakantie zoals (lekkage en stroomuitval) prima opgelost! Al met al een fijne vakantie gehad in een mooi huis!

Volkaerts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Steeds vlotte en duidelijke reserveringen, Zelfs wijziging van verblijfperiode ging zeer vlot, Wij zoeken steeds een groot huis, minstens 12 personen, Beste iets ruimer zoeken, anders is het soms krap,

Ronny Nijssen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super leuk domein! We hadden beide huisjes, waardoor we het zwembad volledig voor ons zelf hadden. Zeer net en alles was aanwezig. Alles was netjes geregeld bij onze aankomst. Ook de omgeving is de moeite. Voor de bakker moest je 's morgens wel even rijden naar Bergerac, maar daar had je alles voorhanden. Zeer geslaagde vakantie!!

D.M. van Herk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hebben een heerlijke vakantie gehad. Super fijn en schoon huis. Heerlijk ruim met eigen badkamers en goede bedden. Rondom huis alles prima in orde. Mooi zwembad met ligbedden. Alles goed geregeld bij aankomst. Ook onze complimenten voor Belvilla. Wat een service! Kan niet beter. Fam. Van Herk

Christine De Norre

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een zeer fijn verlof gehad. De woning was zeer netjes en alles was aanwezig. De omgeving is zeer mooi en rustig, we hebben geen hinder ondervonden van de nabijgelegen luchthaven.

Annick Vincken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

We betreuren het "gebrek aan contact met iemand" on-site aan het sorteren van afval, de dichtstbijzijnde bakker, de "verlichting van het zwembad uit te leggen. ..

Bernard Duerinck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij waren met 13 personen en voor ons waten de 2 huizen perfect. 1 voor de kinderen en 1 voor de volwassenen. Alles was aanwezig. We hadden enkele dagen slecht weer maar zijn dan enkele wijnproeverijen gaan bezichtigen. Petanquebaan en dartsbord en dergelijke waren heel plezant om te doen ook bij slecht weer. Het enige minpuntje is dat het zwembad niet geschikt is voor kinderen of mensen kleiner dan 1m60. En er was ook geen airco in de kamer beneden. Voor de rest alles heel proper, veel toestellen en klein materiaal in de keuken. Alles samen prachtige vakantie in een proper onderhouden huis en domein. Voor herhaling vatbaar.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 308461

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308461.htm


«Aangenaam vakantiehuis met privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven