Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig vakantiehuis met tuin

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed(90 x 180 cm), 2-pers. bed(140 x 190 cm)), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 180 cm), 2-pers. bed(110 x 190 cm)), badkamer(douche, toilet), wasmachine)

keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, open haard, DVD-speler), patio, verwarming(elektrisch), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, tafeltennistafel, kinderbed

Beleef de tijd van je leven in dit authentieke vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Het ligt in het bos en is voorzien van 2 slaapkamers die 4 gasten kunnen accommoderen. Deze optie is ideaal voor natuurliefhebbers.

Ga voor een gezonde ochtendwandeling in het bos of door het centrum, dat op 3.5 km van het vakantiehuis te vinden is. Een ontbijtje kun je halen bij de supermarkt op 3.5 km afstand en 's avonds kun je genieten van een lekker diner in een van de restaurantjes, die tevens 3.5 km van de accommodatie verwijderd zijn.

De keuken biedt je de mogelijkheid om zelf een diner te bereiden voor je gezelschap. In de badkamer vind je onder andere een douche, een wastafel en een toilet. De tuin is ingericht met comfortabel tuinmeubilair en je kunt 's avonds genieten van een vers geroosterd stuk vlees van de barbecue. Voor laagdrempelig vermaak kun je een tafeltennistoernooi organiseren. De trap in de woning is vrij steil en niet geschikt voor jonge kinderen of mensen die slecht ter been zijn.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 200.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Elektriciteit: € 0,30/kWh.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

René van der Wouden

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Fantastisch huis. Heerlijke locatie

Erik de Gooijer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heerlijke rustige plek, midden in het bos. Niet ver van de oudste bastide van de Perigord Noir.: Villefranche du Perigord. Veel wild (als je geen hond hebt meegenomen).

Marcel Verstraten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Huisje is mooi maar ligt wel heel erg afgezonderd. Ligt op de top van een berg in een ronding in het bos. Je hebt alle vrijheid !

A. De Gooijer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Voor de tweede keer dit huis gehuurd. Rust en ruimte en volledig Onthaasten. Precies zoals voor ons een vakantie moet zijn!

Patrick Ertz

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Het zeer mooie huis aan de buitenkant ligt midden in het bos in een idyllische omgeving. Het interieur van de woning is in originele staat. De inrichting is eenvoudig en er hangt een muffe geur. Maar het ergste is boven. Het queensize bed is volledig verbrijzeld en een multiplexplaat probeert het effect van de gebroken veren te beperken. De andere twee kleine bedden zijn ook in slechte staat, de elektriciteit is defect, de installatie is niet recent en niet erg veilig. Als barbecue, mini elektrische barbecue en gasbarbecue gerecycled tot houtskoolbarbecue. Kortom, de indeling is echt beperkt!

R Voeten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prachtige grote tuin, met zowaar soms een hert! Huis helaas met jaren 70 inrichting, wat aftandse boel. Grondige make over geen luxe... Maar omdat je vooral buiten bent genoten van vakantie en kan t toch aanbevelen.

J.W.T. Gaemers - Gortzak

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wat hebben wij hier een geweldige week gehad. Rust stilte en een schitterende plek. Mischien wel het mooist door de afwezigheid van allerlei normale dagelijkse geluiden en andere mensen. De eigenaar een zeer sympathieke oude meneer. Wat een ontvangst! Alleen de bedden waren niet echt geweldig, maar verder alles top. Dit huis is alleen leuk voor mensen die zich zelf goed kunnen vermaken. Voor kinderen een waar speel paradijs leuker dan welke superfun ook.

L. Wieringa

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Oef dachten we tijdens de rit naar het huis achter de eigenaar aan hobbelend, waar komen we nu terecht. Maar wat een TOP locatie,wat een rust en ruimte. Voor onze honden was het een paradijs. Fruit mochten we plukken en de vriendelijke eigenaar bracht ons ook nog van alles. De omgeving is prachtig, je kunt er van alles doen. Het huis was prettig schoon. Prima locatie voor mensen met hond(en) of kleine kinderen. Het stadje is klein maar gezellig. We hebben een top vakantie gehad.

S. Provoost

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Toen we door de eigenaars begeleid werden naar het huis dachten we "waar brengen zij ons naar toe ?". De weg door het bos op weg naar het huis was wat vreemd, maar eens we het huis zagen waren we meteen gerustgesteld. Het lijkt wel een peperkoekenhuisje, maar niettemin met alle basiscomfort ! Wat wij er bijzonder geapprecieerd hebben is de stilte en dat bracht ons op zich tot rust. Daarnaast is het een prima locatie om diverse uitstappen te maken incl. natuurwandelingen !

S. Provoost

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Toen we door de eigenaars begeleid werden naar het huis dachten we "waar brengen zij ons naar toe ?". De weg door het bos op weg naar het huis was wat vreemd, maar eens we het huis zagen waren we meteen gerustgesteld. Het lijkt wel een peperkoekenhuisje, maar niettemin met alle basiscomfort !

Wat wij er bijzonder geapprecieerd hebben is de stilte en dat bracht ons op zich tot rust. Daarnaast is het een prima locatie om diverse uitstappen te maken incl. natuurwandelingen !

L. Wieringa

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Oef dachten we tijdens de rit naar het huis achter de eigenaar aan hobbelend, waar komen we nu terecht. Maar wat een TOP locatie,wat een rust en ruimte. Voor onze honden was het een paradijs. Fruit mochten we plukken en de vriendelijke eigenaar bracht ons ook nog van alles.

De omgeving is prachtig, je kunt er van alles doen.

Het huis was prettig schoon. Prima locatie voor mensen met hond(en) of kleine kinderen. Het stadje is klein maar gezellig.

We hebben een top vakantie gehad.

J.W.T. Gaemers - Gortzak

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wat hebben wij hier een geweldige week gehad. Rust stilte en een schitterende plek. Mischien wel het mooist door de afwezigheid van allerlei normale dagelijkse geluiden en andere mensen.

De eigenaar een zeer sympathieke oude meneer. Wat een ontvangst! Alleen de bedden waren niet echt geweldig, maar verder alles top.

Dit huis is alleen leuk voor mensen die zich zelf goed kunnen vermaken. Voor kinderen een waar speel paradijs leuker dan welke superfun ook.

Dirk Handel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Prachtig gelegen huis aan de rand. Goede faciliteiten en een grote tuin. Vanuit het huis vele attracties kan worden bereikt met de auto. De winkels zijn ook op rijafstand. Als je van absolute stilte, is in goede handen hier.

Ineke Bastiaanse

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De bijzonder vriendelijke eigenaresse reed ons voor vanuit het dorp naar het huis. Prachtige ligging, Laatste stuk onverharde weg door het bos, huis ligt op open plek in bos, met aan een kant uitzicht over een dal. Veel privacy en veel rust en ruimte. Niet veel binnen geweest in huis, slaapkamer, sanitair en keuken waren in orde. Mooie omgeving ook, veel gefietst daar.

R Voeten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prachtige grote tuin, met zowaar soms een hert!

Huis helaas met jaren 70 inrichting, wat aftandse boel. Grondige make over geen luxe...

Maar omdat je vooral buiten bent genoten van vakantie en kan t toch aanbevelen.

Klaus Brake

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Klassieke Perigord boerderij op een afgelegen locatie in het bos met uitzicht op paardenweide, 2 appartementen, de kleinere afgebeeld. Gelukkig was het tweede appartement tijdens mijn verblijf niet verhuurd, anders zou het in de tuin krap zijn gegroeid. Appartement rustiek maar volledig ingericht, er ontbreekt niets. Tuin schaduwrijke, helaas geen intacte strandstoelen beschikbaar. Bijkomende kosten zoals brandhout, gas, elektriciteit worden extra in rekening gebracht. Aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar rust in de natuur.

Patrick Ertz

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Het zeer mooie huis aan de buitenkant ligt midden in het bos in een idyllische omgeving. Het interieur van de woning is in originele staat. De inrichting is eenvoudig en er hangt een muffe geur. Maar het ergste is boven. Het queensize bed is volledig verbrijzeld en een multiplexplaat probeert het effect van de gebroken veren te beperken. De andere twee kleine bedden zijn ook in slechte staat, de elektriciteit is defect, de installatie is niet recent en niet erg veilig. Als barbecue, mini elektrische barbecue en gasbarbecue gerecycled tot houtskoolbarbecue. Kortom, de indeling is echt beperkt!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 308469

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308469.htm


«Gezellig vakantiehuis met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven