Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kasteel met Normandische bijgebouwen, biljart...

Max.  23   gasten
533m²  Woonoppervlakte
12 Slaapkamers
12  Badkamer
Max. 23  gasten
533m²
12 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV, open haard, DVD-speler), zitkamer(biljart), zitkamer(open haard), zitkamer, eetkamer, eetkamer, keuken(2x oven, magnetron, afwasmachine), toilet, toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, bad of douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, bad of douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, bad of douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(stapelbed, ligbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, ligbad, wastafel, toilet), wasmachine)

Op de 2e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, bad of douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, bad of douche, wastafel, toilet), recreatieruimte(tafeltennistafel), recreatieruimte(3x tafelvoetbal), recreatieruimte)

open haard, verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline(gedeeld met andere gasten), ligstoelen, tennisbaan(gedeeld met andere gasten), jeu de boules baan, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Dit prachtige kasteel in Normandië is voorzien van een heerlijke grote tuin en een prachtige omgeving. Er zijn 12 slaapkamers die gezamenlijk 23 personen kunnen accommoderen. Dit verblijf is geschikt voor familievakanties.



Begin de ochtend met een gezonde wandeling door het bos dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kan een lekker ontbijtje halen bij de supermarkt 6 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 6 km van het verblijf.



De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een toilet. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met comfortabel tuinmeubilair en de kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline of op de speeltoestellen.



Met de auto kan je gemakkelijk naar de verschillende mooie plaatsen in de omgeving reizen.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 12

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 23

12 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 10 km

10 km



Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 9 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 8 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.
Hout: € 70/m3.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Monique Willeman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben een heel goed weekend gehad. Alles is aanwezig in het huis. Goede stevige matrassen. Mooie omgeving. Wij hebben genoten!!

Peter Koekebakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Chateau Saint Gervais was voor ons als 'grand famille' met 17 mensen een ideale plaats om vakantie door te brengen. Prachtige accomodatie en omgeving met veel voorzieningen (tennisbaan, biljart, ping-pongtafel, e.d.). Maar ook heel veel mooie natuur (wandelen) en plaatsen in de omgeving die zeer de moeite waard zijn zoals Rouan, Lisieux en kleinere plaatsen. Al met al een ideale vakantieplek.

j.j Hettema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben met een grote groep vrienden (zo'n 20 personen) een heerlijke week in dit landhuis door gebracht. Het huis heeft mooie kamers en was zelfs als het regende groot genoeg om zowel samen als apart tijd door te brengen. Met lekker weer kon je buiten op het grote terras zitten, tennissen, joue de boulen, of luieren in het gras. De slaapkamers waren ruim en de meeste hadden een aparte badkamer. De begane grond was opgesplitst in een eetkamer, een keuken en verschillende comfortabele zitkamers. Een kleine tegenvaller was de keuken die eerder op 8 personen dan 20 personen leek ingesteld. Wat ook een beetje jammer was was dat de eigenaar 90 euro borg introk voor onzinnigheden die deels al kapot waren, of bij het minste geringste al uit elkaar vielen. Dit terwijl onze ervaring tot de laatste dag erg goed was met de eigenaar. Desalniettemin hebben we genoten van ons verblijf en kunnen we het zeker aan raden.

Marnis Rothert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het chateau ligt op een prachtige locatie met een mooi uitzicht. Het is ruim en sfeervol. Sommige bedden waren wat hard en de keuken is klein. Aan dat laatste wordt gelukkig gewerkt er komt een grote nieuwe keuken. Met 18 personen hadden we heel veel ruimte en de kinderen hebben we bijna niet gezien. Die waren of buiten op de tennisbaan of in een van de 3 speelkamers. De ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam. We kregen veel informatie en als er zaken niet goed waren werden die meteen opgelost. In de omgeving zijn veel interessante dingen te doen, van wandelingen direct vanaf het chateau tot een bezoek aan de D-day stranden. Supermarkt en veel mooie winkeltjes (bakker, viswinkel, delicatessen) op 5 minuten rijden. Deze plek en het chateau zijn een echte aanrader!

Eric DANEELS

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het kasteel is prachtig gelegen en heeft een schitterend uitzicht. Hoewel enigszins verouderd, is de binnenkant toch verzorgd. Jammer dat de keuken iets te klein uitviel. In de regio zijn ook mooie uitstappen te doen het stadje Honfleur is echt de moeite waard (markt op zaterdag) en voor de liefhebbers van Calvados de Chateau de Breuil ligt in de buurt. Chateau St Gervais is een aanrader voor groepen tot 20 personen.

j.j Hettema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben met een grote groep vrienden (zo'n 20 personen) een heerlijke week in dit landhuis door gebracht. Het huis heeft mooie kamers en was zelfs als het regende groot genoeg om zowel samen als apart tijd door te brengen. Met lekker weer kon je buiten op het grote terras zitten, tennissen, joue de boulen, of luieren in het gras.



De slaapkamers waren ruim en de meeste hadden een aparte badkamer. De begane grond was opgesplitst in een eetkamer, een keuken en verschillende comfortabele zitkamers. Een kleine tegenvaller was de keuken die eerder op 8 personen dan 20 personen leek ingesteld. Wat ook een beetje jammer was was dat de eigenaar 90 euro borg introk voor onzinnigheden die deels al kapot waren, of bij het minste geringste al uit elkaar vielen. Dit terwijl onze ervaring tot de laatste dag erg goed was met de eigenaar.



Desalniettemin hebben we genoten van ons verblijf en kunnen we het zeker aan raden.

Peter Koekebakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Chateau Saint Gervais was voor ons als 'grand famille' met 17 mensen een ideale plaats om vakantie door te brengen. Prachtige accomodatie en omgeving met veel voorzieningen (tennisbaan, biljart, ping-pongtafel, e.d.).

Maar ook heel veel mooie natuur (wandelen) en plaatsen in de omgeving die zeer de moeite waard zijn zoals Rouan, Lisieux en kleinere plaatsen.

Al met al een ideale vakantieplek.

Eric DANEELS

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het kasteel is prachtig gelegen en heeft een schitterend uitzicht. Hoewel enigszins verouderd, is de binnenkant toch verzorgd. Jammer dat de keuken iets te klein uitviel. In de regio zijn ook mooie uitstappen te doen het stadje Honfleur is echt de moeite waard (markt op zaterdag) en voor de liefhebbers van Calvados de Chateau de Breuil ligt in de buurt. Chateau St Gervais is een aanrader voor groepen tot 20 personen.

Marnis Rothert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het chateau ligt op een prachtige locatie met een mooi uitzicht. Het is ruim en sfeervol. Sommige bedden waren wat hard en de keuken is klein. Aan dat laatste wordt gelukkig gewerkt er komt een grote nieuwe keuken.

Met 18 personen hadden we heel veel ruimte en de kinderen hebben we bijna niet gezien. Die waren of buiten op de tennisbaan of in een van de 3 speelkamers.

De ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam. We kregen veel informatie en als er zaken niet goed waren werden die meteen opgelost. In de omgeving zijn veel interessante dingen te doen, van wandelingen direct vanaf het chateau tot een bezoek aan de D-day stranden. Supermarkt en veel mooie winkeltjes (bakker, viswinkel, delicatessen) op 5 minuten rijden. Deze plek en het chateau zijn een echte aanrader!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 308569

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308569.htm


«Kasteel met Normandische bijgebouwen, biljart...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven