Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis tussen Nîmes en Montpellier

Max.  6   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (kitchenette(fornuis(elektrisch), magnetron, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank))

Op de 1e etage: (slaapkamer(stapelbed of 2x1 pers. bedden), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, toilet))

terras, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten)

De vakantiewoningen zijn in groepjes geschakeld. De 2 tot 4 persoons vakantiewoning (FR-30420-03) beschikt over een mezzanine. Ook zijn er 6 persoons woningen (FR-30420-04) en 6 persoons woningen "confort" (FR-30420-05). Het type confort is groter en heeft twee terrassen en tuinmeubelen. De andere types beschikken ook over een terras met tuinmeubelen.
Een prachtige omgeving om uw vakantie door te brengen en van de zuid franse cultuur te genieten!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit nieuwe vakantiepark ligt tussen Nîmes en Montpellier, op 4 km. van Calvisson. In de regio is veel te doen en te zien, zoals Calvisson, een oud stadje met een gezellig centrum en leuke straatjes. Iedere zondag is hier markt op la place du village (dorpsplein) met regionale specialiteiten en ambachtelijke producten. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de drie molens, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft of aan de omliggende wijngaarden. Ook de Camargue, Pont du Gard, Nîmes of Montpellier zijn zeker een bezoek waard. Het is ook mogelijk de regio te voet, met de fiets of te paard te verkennen.
De residentie Le Mas des Vignes ligt op een terrein van 21 hectare met uitzicht op de omliggende wijngaarden. Er zijn 180 vakantiewoningen, die in groepjes geschakeld zijn.

Vakantiepark omgeven door een prachtig landschap van o.a. wijngaarden en olijfboomgaarden

Twee buitenzwembaden, 1 verwarmd en 1 niet verwarmd, geopend van juni tot eind september.
Kinderclub van 4 tot 11 jaar: 5 halve dagen per week
Animaties voor jeugd van 12 tot 15 jaar


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 300. U dient de borg contant te betalen bij aankomst aan de receptie.
Eindschoonmaak: Inclusief. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 1; € 70/verblijf. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 16 p.p./verblijf. (please reserve).
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Niet aanwezig.
Kinderbed + Kinderstoel: € 35/verblijf. Op aanvraag.
Wasmachine: Tegen lokaal tarief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ulrich Weihing

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Was gewoon een erg leuke vakantie met veel goede indrukken !!!

Markus Boldt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Positieve schone omgeving, vriendelijk personeel, goed onderhouden appartementen, 2 terrassen noord / zuid, goede parkeergelegenheid en zwembad, goed lokaal aanbod, veel bestemmingen beschikbaarNegatieve matrassen niet geschikt voor rugproblemen, veel extra kosten (tv, wifi, ...)

Eric Lauer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Rijd een mooie faciliteit met een verscheidenheid aan mogelijkheden voor sport en plezier hebben. Het complex is zeer blootgesteld op een berg die gedeeltelijk een sterke wind kan blazen. Ondanks de grootte, het resort is zeer rustig en beheersbaar. De individuele rij huizen waren zeer goed en met voldoende ruimte gebouwd. De huizen zijn goed uitgerust (met onze vaatwasser). Helaas, de schaal vergroening is nog steeds erg fris, dus is er (nog steeds) een niet zo idyllisch indruk. Maar dit nog zal verbeteren in de tijd zeker. Helaas, in de badkamer niet! Haken voor handdoeken of iets dergelijks beschikbaar. De fabriek bevindt zich op ongeveer 3 kilometer buiten de volgende plaats, dat is waarom je moet zorgen van alle grote boodschappen met de auto.

Ellen Dörr-Theebe

4,0
4 4 4 4 4

De prijs-kwaliteitverhouding klopt volgens ons niet. Veel geld voor een zeer minimaal huisje. Voornamelijk in het hoogseizoen (voor ons de tweede week) veel overlast van andere bewoners/gasten zelfs na 3 uur 's nachts. Overdag is het rustig op het park. Veel mensen blijven binnen of gaan naar het strand. De badkamer was erg minimaal. Er was geen mogelijkheid om onder de douche te staan. Deze was namelijk op heuphoogte opgehangen (een handdouche). Wij hebben zelf een constructie bedacht om de douche op te kunnen hangen. De stoelen in het huisje zijn niet geschikt om 2 volle weken op te zitten. Ons huisje stond aangegeven voor 6 gasten maar binnen waren maar 4 stoelen en twee kleine krukjes om op te zitten. Buiten staan plastickuipstoeltjes waar je niet een hele dag lekker op kan zitten. Wij raden dit huisje niet aan voor 6 volwassenen. Tijdens ons verblijf brak er een brand uit in het dorp naast het park. Ons huisje stond met de rug naar de brand toe waardoor wij vanuit onze tuin niet door hadden dat er een brand was. Er was geen mededeling geweest in het Engels waardoor wij niet op de hoogte waren van deze brand. Ons buurmeisje dat via de achterkant hun huis in moest zag ons in de tuin zitten en probeerde in gebrekkig Engels duidelijk te maken dat iedereen naar de voorkant van het park moest komen. Eenmaal bij de voorkant van het park kon security niet in het Engels uitleggen wat wij moesten doen. Met onze minimale kennis in het Frans konden wij de snelheid van het gesprek niet volgen. Via ons buurmeisje kwamen wij er achter wat wij moesten doen over een eventuele evacuatie. Het park is op enkele receptionisten na (die gebrekkig Engels spreken en maar 4 uurtje per dag aanwezig zijn) volledige Frans. Dat is natuurlijk geen probleem maar gezien de omstandigheden was het handig geweest als iemand ons uitleg kon geven naast ons buurmeisje. Het strand La Grande Motte ligt op ongeveer 25 minuten rijden. Rond ingang 60 mag de hond mee het strand op wat voor ons heel fijn was. Er is geen supermarkt op het terrein. Wel kunnen er broodjes worden gereserveerd.

Luc Van Laeren

4,0
4 4 4 4 4

Absoluut een aanrader. Zeer praktisch vakantieverblijf met zelfs 2 terrassen, zodat we de ganse dag van de zon konden genieten. Doordat we in september op het domein verbleven, was het vrij rustig en aangenaam verblijven.

Vincent Van Hemert

4,0
4 4 4 4 4

Voornamelijk 'frans' park en werkelijk niemand die redelijk engels spreekt. In tegenstelling tot wat Belvilla zegt is er ook geen nederlands sprekende animatie. Verder heeft men een geheel eigen methodiek van omgang met de 300,- borg en wijkt men af van de voorwaarden/regels van Belvilla, jammer want dit leverde bij aankomst al een discussie op. Huisje was best redelijk (wel gedateerd) op een aantal mankementen na (ontbrekende keukendeurtjes en een slecht werkende vaatwasser). De tuintjes waren niet onderhouden, we zaten in het grind tussen het onkruid. Zwembad is mooi en voldoende bedden. Voor kinderen is er (als je geen frans spreekt) niet veel te doen. Bij het vertrek was eerdere controle van het huisje en afrekening van de borg (omdat wij buiten de openingstijden van de receptie wilden vertrekken) was niet mogelijk. De receptioniste gaf aan dat we dan achteraf weleens iets konden meenemen ......... (ik zou niet weten wat want de waarde van de inrichting haalt bij elkaar opgeteld haalt waarschijnlijk de waarde van ? 300,- borg niet eens) en dan hadden we onze borg al terug. Zucht, ik voelde me behandeld als een halve crimineel. Jammer, maar wij gaan hier zeker niet meer naar toe.

Gerrit Brouwer

4,0
4 4 4 4 4

Wij een ouder stel hebben het uitstekend naar onze zin gehad ,vanuit ons huisje konden wij het hele dal overzien, en hebben het als zeer prettig ervaren s,morgens iets bezichtigen Montpellier en Nimes op 20 Km ,Le Grau Roi op 23 km (is 30 automin ) en je bent op het strand of wandelen in de omgeving er bestaat daar een uitstekend wandelnetwerk de wandelkaart kost 3 euro in Calvisson bij fietszaak of Sommieres bij off. du toerisme. s,middags naar het zwembad en bij de receptie mogelijkheden genoeg om iets te bezoeken met 10 tot 15 o/o korting we liepen tegen een paat kleine dingetjes op maar die werden gelijk verholpen.

Markus Boldt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Positieve schone omgeving, vriendelijk personeel, goed onderhouden appartementen, 2 terrassen noord / zuid, goede parkeergelegenheid en zwembad, goed lokaal aanbod, veel bestemmingen beschikbaarNegatieve matrassen niet geschikt voor rugproblemen, veel extra kosten (tv, wifi, ...)

Simone Engel

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het is een mooie, goed onderhouden complex met mooie goed ingerichte huisjes die veel ruimte bieden. Kan kijken uit op de gigantische gelegen op een berg van waaruit men van alle wijngaarden zijn prachtig. Het is ook een zeer goed uitgangspunt voor excursies naar de nabije en verre.

Eric Lauer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Rijd een mooie faciliteit met een verscheidenheid aan mogelijkheden voor sport en plezier hebben. Het complex is zeer blootgesteld op een berg die gedeeltelijk een sterke wind kan blazen. Ondanks de grootte, het resort is zeer rustig en beheersbaar. De individuele rij huizen waren zeer goed en met voldoende ruimte gebouwd. De huizen zijn goed uitgerust (met onze vaatwasser). Helaas, de schaal vergroening is nog steeds erg fris, dus is er (nog steeds) een niet zo idyllisch indruk. Maar dit nog zal verbeteren in de tijd zeker. Helaas, in de badkamer niet! Haken voor handdoeken of iets dergelijks beschikbaar. De fabriek bevindt zich op ongeveer 3 kilometer buiten de volgende plaats, dat is waarom je moet zorgen van alle grote boodschappen met de auto.

Gerrit Brouwer

4,0
4 4 4 4 4

Wij een ouder stel hebben het uitstekend naar onze zin gehad ,vanuit ons huisje konden wij het hele dal overzien,
en hebben het als zeer prettig ervaren s,morgens iets bezichtigen Montpellier en Nimes op 20 Km ,Le Grau Roi op 23 km (is 30 automin ) en je bent op het strand of wandelen in de omgeving er bestaat daar een uitstekend wandelnetwerk de wandelkaart kost 3 euro in Calvisson bij fietszaak of Sommieres bij off. du toerisme.
s,middags naar het zwembad en bij de receptie mogelijkheden genoeg om iets te bezoeken met 10 tot 15 o/o korting
we liepen tegen een paat kleine dingetjes op maar die werden gelijk verholpen.

Vincent Van Hemert

4,0
4 4 4 4 4

Voornamelijk 'frans' park en werkelijk niemand die redelijk engels spreekt. In tegenstelling tot wat Belvilla zegt is er ook geen nederlands sprekende animatie. Verder heeft men een geheel eigen methodiek van omgang met de 300,- borg en wijkt men af van de voorwaarden/regels van Belvilla, jammer want dit leverde bij aankomst al een discussie op. Huisje was best redelijk (wel gedateerd) op een aantal mankementen na (ontbrekende keukendeurtjes en een slecht werkende vaatwasser). De tuintjes waren niet onderhouden, we zaten in het grind tussen het onkruid.
Zwembad is mooi en voldoende bedden. Voor kinderen is er (als je geen frans spreekt) niet veel te doen.

Bij het vertrek was eerdere controle van het huisje en afrekening van de borg (omdat wij buiten de openingstijden van de receptie wilden vertrekken) was niet mogelijk. De receptioniste gaf aan dat we dan achteraf weleens iets konden meenemen ......... (ik zou niet weten wat want de waarde van de inrichting haalt bij elkaar opgeteld haalt waarschijnlijk de waarde van ? 300,- borg niet eens) en dan hadden we onze borg al terug. Zucht, ik voelde me behandeld als een halve crimineel.
Jammer, maar wij gaan hier zeker niet meer naar toe.

Luc Van Laeren

4,0
4 4 4 4 4

Absoluut een aanrader. Zeer praktisch vakantieverblijf met zelfs 2 terrassen, zodat we de ganse dag van de zon konden genieten.
Doordat we in september op het domein verbleven, was het vrij rustig en aangenaam verblijven.

Ellen Dörr-Theebe

4,0
4 4 4 4 4

De prijs-kwaliteitverhouding klopt volgens ons niet. Veel geld voor een zeer minimaal huisje. Voornamelijk in het hoogseizoen (voor ons de tweede week) veel overlast van andere bewoners/gasten zelfs na 3 uur 's nachts. Overdag is het rustig op het park. Veel mensen blijven binnen of gaan naar het strand.



De badkamer was erg minimaal. Er was geen mogelijkheid om onder de douche te staan. Deze was namelijk op heuphoogte opgehangen (een handdouche). Wij hebben zelf een constructie bedacht om de douche op te kunnen hangen.

De stoelen in het huisje zijn niet geschikt om 2 volle weken op te zitten. Ons huisje stond aangegeven voor 6 gasten maar binnen waren maar 4 stoelen en twee kleine krukjes om op te zitten. Buiten staan plastickuipstoeltjes waar je niet een hele dag lekker op kan zitten. Wij raden dit huisje niet aan voor 6 volwassenen.



Tijdens ons verblijf brak er een brand uit in het dorp naast het park. Ons huisje stond met de rug naar de brand toe waardoor wij vanuit onze tuin niet door hadden dat er een brand was. Er was geen mededeling geweest in het Engels waardoor wij niet op de hoogte waren van deze brand. Ons buurmeisje dat via de achterkant hun huis in moest zag ons in de tuin zitten en probeerde in gebrekkig Engels duidelijk te maken dat iedereen naar de voorkant van het park moest komen. Eenmaal bij de voorkant van het park kon security niet in het Engels uitleggen wat wij moesten doen. Met onze minimale kennis in het Frans konden wij de snelheid van het gesprek niet volgen. Via ons buurmeisje kwamen wij er achter wat wij moesten doen over een eventuele evacuatie. Het park is op enkele receptionisten na (die gebrekkig Engels spreken en maar 4 uurtje per dag aanwezig zijn) volledige Frans. Dat is natuurlijk geen probleem maar gezien de omstandigheden was het handig geweest als iemand ons uitleg kon geven naast ons buurmeisje.



Het strand La Grande Motte ligt op ongeveer 25 minuten rijden. Rond ingang 60 mag de hond mee het strand op wat voor ons heel fijn was.



Er is geen supermarkt op het terrein. Wel kunnen er broodjes worden gereserveerd.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 308709

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308709.htm


«Vakantiehuis tussen Nîmes en Montpellier» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven