Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Le Mûrier in Arles, Nîmes, Avignon

Provence - Camargue - Gard

Max.  6   gasten
98m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
98m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Tussen de Provence & CAMARGUE:
Individuele vakantie, SPORT & gevarieerd ERVAREN

Twee smaakvol en comfortabel ingerichte vakantiewoningen in het land voor maximaal 6 personen.

"Le Mûrier" we onze eerste Ferienaus noemen. Het is gelegen in een olijfgaard op de zuidelijke helling van de "Costières NÎMES" in de "gouden" driehoek gevormd door de steden van Nîmes, Arles en Avignon en biedt een heerlijk romantische uitzicht op de grote vlakte, die overgaat in Arles in de Camargue.
Smaakvol ingericht, het heeft genoeg ruimte en alle gemakken die nodig zijn om maximaal zes personen een prettige vakantie.

In de comfortabele woonkamer heb je een 80cm HD flatscreen-tv met internationale zenders via ASTRA beschikbaar. Op verzoek ook Franse zenders kunnen worden ontvangen.
Er is ook een stereo-installatie met cd-speler en tuner, en de iPhone / iPod-aansluiting.

De keuken en eetkamer zijn ruim en goed uitgerust:
Vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, grote koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, Italiaans koffiezetapparaat en een rijk assortiment van kruiden en specerijen.
Er zijn ook tal van gerechten en kookgerei van alle soorten, en een gezellige, ronde eettafel.

Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping is bereikbaar via een grote glazen deur direct op een groot, gedeeltelijk bedekt met smaakvol ingerichte terras. Vanaf hier kunt u het prachtige uitzicht over de zuidelijke helling en de grote, vlakke tot Arles, op 10km Entferung, genieten

Via een buitentrap leidt naar de grote tuin met mediterrane planten. Er is een zitje en ligbedden, "laat uw ziel" om in de schaduw van vijgen, kersen en olijfbomen of pijnbomen en zelfs op zonnige plaats. Een barbecue is ook beschikbaar.

Op de begane grond van het vakantiehuis heeft u een afgesloten garage voor uw auto beschikbaar.

De slaapkamers:

"Le Mûrier" heeft drie slaapkamers.
Twee zijn uitgerust met twee eenpersoonsbedden (90x200 cm) met een tweepersoonsbed (160x200) en de Derde.
Het linnen is voorzien en we verankeren voor u.

Om beste manier om te verblijven 'in de volste te genieten "... - De comfortabele bedden met latten en innerspring matrassen voor onze gasten een goede nachten

Een babybedje kan worden verstrekt.

De prachtige, daglicht badkamer met toilet is ingericht in oker en blauw tinten
Een föhn is beschikbaar

anders
- Gratis toegang tot internet
- Muskietennetten en rolluiken op alle ramen
- Niet-roken huis (er is een mooi terras waar je kunt roken)
- Beddengoed is aanwezig en we verankeren voor u voor uw aankomst op
- Handdoeken zijn niet voorzien
- Huisdier Onze woning is niet geschikt
- Geschikt voor mensen met allergieën
- Kinderen welkom
- Geschikt voor ouderen

"Les Oliviers" Wij noemen onze andere 1999 nieuw gebouwde huis. Het is ook smaakvol ingericht en biedt op 80m², vier of vijf mensen genoeg ruimte en comfort om hun vakantie te genieten.

Voor gedetailleerde beschrijvingen en aanvullende informatie over onze twee vakantiewoningen op onze eigen homepage "; - een bezoekje waard!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 45 km

45 km

Meer 20 km

20 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 90 km Montpellier od. Marseille

90 km

Station 20 km Nîmes

20 km

Snelweg-afrit 25 km Remoulins

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze huisjes zijn gelegen in een driehoek gevormd door de steden van Arles, Avignon en Nîmes. Veroorzaakt door ideale ligging van onze villa's zijn beschikbaar in een straal van 15 tot 50 km van gevarieerde avontuur en bezienswaardigheden:

*** AVIGNON met het Pauselijk Paleis, de 'Pont d'Avignon' en zijn beroemde theaterfestival.

*** ARLES de stad van Van Gogh met al zijn bezienswaardigheden uit de Romeinse periode (oude theater, arena, Alyscamps).

*** NIMES met zijn Arena uit de Romeinse periode, de 'Maison Carrée', de 'Jardin de la Fontaine' en vele andere bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd en moderniteit, waar u bewonderen met zijn goed gerestaureerde oude stad architectuur en op hetzelfde moment zijn er in de kan geregeld boetieks winkelen. De oude Arena biedt regelmatig concerten van alle soorten een indrukwekkend kader.

*** UZES heeft een zeer goed bewaard gebleven en schilderachtige oude stad met leuke winkels en restaurants. Op woensdag en zaterdag de oude stad is het toneel van een aangename week markt met tal van Provençaalse flair.

*** In REMOULINS overspant de Romeinse aquaduct, de Pont du Gard, de mooie BATH FLOW GARDON aan de ene op wiens oevers kunt u ook kajakken en wandelen in de prachtige natuur. Ook de daaruit Multi media centrum met museum over de 'Romeinen en de cultuur van water' is zeer interessant.

*** SAINT REMY DE PROVENCE, de rots dorp Les Baux de Provence en de ALPILLES nodigen u uit om herhaalde bezoeken aan diverse historische rondleidingen en wandelingen.

*** Er zijn ook tal van minder bekende steden en dorpen in het gebied dat, of misschien wel dankzij zijn de moeite waard toch.

*** The Gypsy bedevaart LES Saintes-Maries-de-la-Mer in het midden van de natuur en vogelreservaat van Camargue en de muur gepantserde Crusader stad Aigues-Mortes en nodigen hun kilometer lange Sandbadestränden een te bezoeken en ook om te zwemmen. In de hier gelegen Zouthoudend 'Fleur de Sel de Camargue' wordt verkregen.

*** De noordelijke Provence, de Luberon, Gordes, senanque dat Dentelles de Montmirail en het dorpje Roussillon met zijn OCHRE QUARRIES liggen op minder dan een uur.

*** AIX-EN-PROVENCE, de stad van de impressionistische schilder Cézanne, met zijn vele fonteinen en
Parks is een populaire bestemming.

*** Nauwelijks verder weg, en voor een dagje uit zijn ook goed geschikt voor de Cevennen (hooglanden), met zijn wandelpaden en natuurlijke attracties: rivieren, steden, bossen, grotten, en de indrukwekkende bamboebos.

*** De Ardèche is ook altijd een dagtocht waard.

*** MARSEILLE, de tweede grootste stad van Frankrijk, ligt op een uur rijden, of zelfs zeer goed bereikbaar met de trein. En tussen Marseille en Cassis daar de CALANQUES, een stuk van de Middellandse Zee, die bestaat uit een groot aantal kleine, omlijst door hoge, witte krijtrotsen baaien met kleine zandstranden en turquoise wateren ...

*** De University City MONTPELLIER (70km), in het stadsbeeld antiek en modern wonen perfect kant, heeft de flair aan het studentenleven en is ook een cultureel centrum met gerenommeerde musea en grote festivals - van klassiek tot techno.
Onze twee huisjes zijn gelegen in een driehoek gevormd door de steden van NIMES (15km), Arles (10 km) en Avignon (40km) wordt gevormd. Hier worden de grenzen van de PROVENCE LANGUEDOC en de Camargue.

De woningen zijn gelegen op het platteland, op de zuidelijke helling van de "Costières DU GARD", omgeven door een wijn- en fruitteelt gebied, tussen Beaucaire en Bellegarde. Onze gasten hebben hier een prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van de Camargue en veel zon van 's morgens tot' s avonds!

De 10000m² grote olijfboomgaard, waar de huizen zijn gebouwd, waardoor de bewoners van elk huis een royale privacy. De terrassen en tuinen, met mediterrane planten, bieden zowel zonnige en schaduwrijke plaatsen en uit te nodigen om te loungen, zonnen, lezen en te ontspannen in een landelijke sfeer.

Wij zijn een Frans-Duitse familie en leven "naast de deur". We zijn op onze gasten ter beschikking voor tips en suggesties.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 150
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN VAN SEIZOEN en personen ABHÄNIG:

*** Voor 2017, de prijzen zijn geldig tot en 2017/07/01 en uit de 2017/02/09 voor een verblijf van 2 personen.

*** De ene opgegeven voor het seizoen, van tot 2017/09/02 Prijs geldig voor maximaal 4 personen.

*** Voor elke extra persoon dalen tot 35 € per week.
* Op verzoek, zullen wij u informeren op basis van het aantal en de prijs.
* Zie "; de exacte prijzen, evenals de exacte voorwaarden en condities, met inbegrip van de pagina "prijs" onze prive-startpagina.

De prijs is inclusief elektriciteit, water, beddengoed, draadloze, lokale belastingen inbegrepen. Handdoeken zijn niet voorzien.

Annuleringsvoorwaarden:

  • — Bis 6 Monate vor Mietbeginn wird die Anzahlung, abzüglich einer Gebühr von 20€ zurückerstattet — Bis 4 Monate vor Mietbeginn werden 50% der Anzahlung fällig, es sei denn es können noch Ersatzmieter für den annulierten Zeitraum gefunden werden — Bis 3 Monate vor Mietbeginn werden 50% des Gesamtbetrags fällig, es sei denn es können noch Ersatzmieter gefunden werden — Bei kürzerfristigen Rücktritten muss der Gesamtbetrags belastet werden, es sei denn es können noch Ersatzmieter gefunden werden


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Beate H. uit 56599 Leutesdorf

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

Familievakantie in "Le Mûrier"

Praktisch, goed onderhouden vakantiehuis in een prachtige tuin.
Landelijk gelegen, maar goed bereikbaar met de auto en goede verbindingen met steden als Beaucaire, Nîmes en Arles.
Het huis is goed uitgerust en geschikt voor grotere gezinnen. Handdoeken ter plaatse zou geweldig zijn.
Het huis was erg schoon en we kregen veel tips voor leuke uitstapjes van de vriendelijke verhuurders.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Renate uit 96138 Burgebrach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis op een geweldige locatie

Het vakantieappartement laat niets te wensen over. In het ruime, rustig gelegen, gezellige, hoogwaardige en liefdevol ingerichte appartement voelden we ons erg op ons gemak. De keuken is perfect uitgerust en na onze dagelijkse uitstapjes in de regio hadden we een prachtige "thuiskomst". We zouden graag meer tijd hebben doorgebracht in de mooie tuin en op het terras. De geweldige begeleiding van de verhuurder, met tips voor restaurants, voor de regio en aanbevelingen, was erg behulpzaam en de voorziening van olijfolie, jam en knoflook heeft bijgedragen aan ontspanning en welzijn. We kunnen het appartement zonder aarzeling aanbevelen. Hartelijk dank voor de mooie dagen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2018

Jens S. uit 09112 Chemnitz/ Deutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie juni 2018

Voor onze vakantie naar Zuid-Frankrijk in 2018 zochten we accommodatie van waaruit we veel konden doen om de cultuur, het land en de mensen te leren kennen. Voorafgaand aan de vakantie voorzag de verhuurder ons al van uitgebreide en interessante informatie en toonde ook tijdens de vakantie, met discrete inspanning, veel interesse in ons welzijn. De vakantieaccommodatie ligt precies tussen de steden Arles, Nîmes en Avignon en bood een ideale uitvalsbasis voor verschillende soorten uitstapjes. De accommodatie zelf is zeer schoon en smaakvol ingericht. Het hoogtepunt is het terras en het uitzicht op het land. Kortom, de accommodatie biedt alles wat een vakantie in Zuid-Frankrijk tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie H. Schlosser-Perrin:

Liebe Familie S.
Wir empfanden Sie als sehr sympatische und angenehme Gäste.
Es bereitet uns grosse Freude Ihre positive Beurteilung unseres Ferienhauses und seiner idealen Lage zu lesen.
Jederzeit begrüssen wir Sie gerne wieder in einem unserer Ferienhäuser zwischen Provence und Languedoc!
Heidrun Schlosser-Perrin


Contactpersoon

Familie H. Schlosser-Perrin

Familie H. Schlosser-Perrin

Wij zijn een Duits-Franse familie en leven "naast de deur". We zijn blij om uw vragen te beantwoorden en geven u tips - voor interessante dingen te doen, interessante weekmarkten, authentieke gebeurtenissen, zelfs buiten de "mainstream"


Andere accommodaties van Familie H. Schlosser-Perrin


meer informatie

Objectnummer: 81616

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81616.htm


«Le Mûrier in Arles, Nîmes, Avignon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven