Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis met privé zwembad

Max.  3   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 3  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(1-pers. bed, 2-pers. slaapbank, TV, radio, CD-speler), open keuken(waterkoker, fornuis(2 kookplaten), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers.king size bed(160 x 200 cm)), badkamer(douche, toilet), airconditioning)

bubbelbad, wasmachine, patio, verwarming, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, overdekt, 8 x 3 m., geopend van 1/2 Apr t/m 1/2 Okt)

Dit vakantiehuis met airconditioning in het mooie dorpje Saint-Maximin heeft een privézwembad en een prachtig terras. Het is perfect voor een vakantie met z'n tweeën om de Gard te verkennen.

Het is ruim en licht, ingericht in Provençaalse kleuren, en grenst aan het huis van de eigenaren, maar kijkt niet uit op uw terras. Het heeft ook een barbecue en veel privacy.

Saint-Maximin is een pittoresk dorpje gebouwd op een heuvel ver van de hoofdwegen, met uitzicht op de vallei en biedt aangename wandelingen door de smalle straatjes en schaduwrijke pleintjes.

Je bevindt je tussen de prachtige middeleeuwse stad Uzès (4 km), beroemd om zijn zaterdagmarkt, en de Pont du Gard (10 km), die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Bezoek het Musée du Bonbon op 2,5 km afstand voor een aantal zoete ontdekkingen. Ga fietsen op de vele groene paden, die door een adembenemend landschap lopen. Neem een uur de tijd om de stranden van de Middellandse Zee te bereiken en steek de wilde Camargue over voor waterpret. Er zijn verschillende prachtige tuinen te bezoeken, waaronder de Bambouseraie in Générargues. In Collias (7 km) kun je een kano huren op de rivier de Gardon.


Houd er rekening mee dat alleen reglementaire zwemkleding wordt geaccepteerd in het zwembad.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 4 km

4 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Deze woning is niet geschikt voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar. De verhuurder accepteert om die reden geen boekingen van gezinnen met jonge kinderen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Anton de Tender

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Sfeerloos huis, oude meuk, internet zwak en niet veilig. Locatie ok.

Rotthier Marc

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie streek , gezellig vakantiehuis , vriendelijke mensen

Marie-ange Bijnens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Vriendelijk ontvangen. Mooie rustige omgeving. Uzes op fietsafstand , leuk stadje.

Antony Franckaert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer leuke woning met veilige parking. Zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaars die zeer discreet aanwezig zijn. Centraal gelegen tussen verschillende bezienswaardigheden. Ideaal voor 50+

J.E. van Driel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Accommodatie was schoon, eigenaresse vriendelijk en behulpzaam. Omgeving was over het algemeen rustig (hoewel er bouwactiviteiten achter het huis waren).

Petra Hoste

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer goed ontvangen! Vriendelijke en tactvolke eigenaars! Eenvoudig maar goed verzorgd vakantie verblijf met de nodige accommodatie!! Zwembad zeer netjes. Rustige omgeving!

Jolien Daems

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Super vriendelijke mensen, heel leuk verzorgd huisje! Alles was tip top in orde!

Rita Ector

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Alles was super, het huisje, de locatie, de omgeving, Uzes zelf. Super vriendelijke eigenaars . Niets is ons tegengevallen. Heerlijk rustige vakantie

M.J.G.J. van der Laan

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wat een fijne plek! Vriendelijke eigenaren. Heerlijk zwembad met bubbelbad. Overal dicht in de buurt.

Erik Wildero

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Supervriendelijke ontvangst

W.S. Molog

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het grote terras bij het huis biedt veel privacy en is voorzien van uitstekend meubilair. Binnen is er veel ruimte, goede keukenvoorzieningen, prima bedden en een uitstekende badkamer. De gastheer en gastvrouw zijn zeer hulpvaardig, maar stellen zich verder discreet op. In het zwembad hebben de gasten voorrang bij het gebruik. In het schilderachtige Saint-Maximin zijn geen winkels meer, maar er is wel het uitstekend restaurant L'Estanquet. Reserveren is nodig!

Rob Hofenk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mede dankzij het luxe verblijf en vriendelijke ontvangst! Het huisje was zeer compleet ingericht en schoon. Helaas stonk het er op de laatste dag naar hondenpoep, maar dit mocht de pret van onze heerlijke vakantie niet drukken!

Jan Martin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De woning was zeer net en voorzien van alle noodzakelijke comfort. Voor 2 personen een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. En er is heel wat te zien en te beleven in een straal van 50 km. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Eddy DHONDT

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Binnen, ouwbollig. Badkamer is aan vernieuwing toe. Living totaal niet gezellig, maar je leeft er buiten, dus erg deert het niet. Keukenbestek is vies, roeste messen en vorken. Koffiezetapparaat is goed voor de vuilnisbelt.

Henk Robberecht

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prima vakantiewoning, ruim voor 2 personen, alle comfort aanwezig. Ruime slaapkamer, groot bed met goede matras, handige grote kleerkast met schuifdeur. Slaapkamer is voorzien van muggenraam. Grote privé terras met goed meubilair. Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam indien nodig. dringen zich niet op. Parking vlakbij de voordeur, handig! Zwembad mooi proper, wordt goed onderhouden, aangenaam van temperatuur.

Merel Satimin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Bij aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen! Het is handig als je het Frans beheerst, dit communiceert het ptettigst met de eigenaren. Tijdens ons verblijf hadden we het zwembad zo goed als voor ons alleen. Het huisje was ruim met fijne zitplekken rondom. Er zijn talloze leuke stadjes (zoals Sète aan de kust en Alès) in de directe omgeving. Voor een leuke avond (diner en tijdens de zomermaanden muziek en markt) ga je naar Uzès (5 km).....kortom wij hebben een heerlijke (te korte) vakantine gehad!

J.J. Dederen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Leuke, ruime en complete woning van vriendelijke mensen met diverse terrassen en een lekker zwembad in een rustige omgeving. Wie van rust houdt komt hier tot zijn recht. Goede locatie als uitgangspunt voor tripjes, vlakbij het gezellige plaatsje Uzès. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad.

W.S. Molog

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het grote terras bij het huis biedt veel privacy en is voorzien van uitstekend meubilair. Binnen is er veel ruimte, goede keukenvoorzieningen, prima bedden en een uitstekende badkamer. De gastheer en gastvrouw zijn zeer hulpvaardig, maar stellen zich verder discreet op. In het zwembad hebben de gasten voorrang bij het gebruik.

In het schilderachtige Saint-Maximin zijn geen winkels meer, maar er is wel het uitstekend restaurant L'Estanquet. Reserveren is nodig!

Merel Satimin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Bij aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen! Het is handig als je het Frans beheerst, dit communiceert het ptettigst met de eigenaren.

Tijdens ons verblijf hadden we het zwembad zo goed als voor ons alleen. Het huisje was ruim met fijne zitplekken rondom.

Er zijn talloze leuke stadjes (zoals Sète aan de kust en Alès) in de directe omgeving. Voor een leuke avond (diner en tijdens de zomermaanden muziek en markt) ga je naar Uzès (5 km).....kortom wij hebben een heerlijke (te korte) vakantine gehad!

Luc Gillardin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Iets of wat raar van bij onze aankomst, heel vriendelijk onthaal door de eigenares, maar ja er was een dubbele boeking en zij moest het zelf oplossen, haar oplossing was zij zelf op vakantie vertrekken en wij haar huis een week gebruiken, Van accommodatie was het goed, alles erop en eraan, een heel mooie streek die we van Noord (Ardeche) tot 't Zuiden (Camarque) gaan verkennen zijn, de bergen, grotten, canyons valleien en pittoreske dorpjes, wijngaarden en bossen van buxussen, temperaturen tot 38°C in de schaduw, gelukkig en verfrissend zwembad om wat af te koelen, we hebben een heel leuke week gehad.

Jan Martin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De woning was zeer net en voorzien van alle noodzakelijke comfort.

Voor 2 personen een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

En er is heel wat te zien en te beleven in een straal van 50 km.

De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

C. Janssens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het was een leuke woning die deel uitmaakt van een grotere villa. Alles heel verzorgd en goed in orde. De eigenaars die in de villa wonen hebben ons hartelijk ontvangen. En de zon was ook van de partij. Leuke vakantie!!

Henk Robberecht

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prima vakantiewoning, ruim voor 2 personen, alle comfort aanwezig. Ruime slaapkamer, groot bed met goede matras, handige grote kleerkast met schuifdeur. Slaapkamer is voorzien van muggenraam. Grote privé terras met goed meubilair. Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam indien nodig. dringen zich niet op. Parking vlakbij de voordeur, handig!

Zwembad mooi proper, wordt goed onderhouden, aangenaam van temperatuur.

Arseen Boone

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer goede locatie voor een verblijf met 2 personen en van waaruit vele uitstappen mogelijk zijn zoals naar prachtige Uzés, Nîmes, Avignon,... . Cathy en Lucien, eigenaars die op dezelfde locatie wonen, zijn zeer vriendelijk en dringen zich niet op. Rustig gelegen in doodlopende straat. Auto staat veilig geparkeerd achter aan het huis. Zwembad is zeer goed onderhouden!

Eddy DHONDT

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Binnen, ouwbollig.

Badkamer is aan vernieuwing toe.

Living totaal niet gezellig, maar je leeft er buiten, dus erg deert het niet.

Keukenbestek is vies, roeste messen en vorken. Koffiezetapparaat is goed voor de vuilnisbelt.

Rob Hofenk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mede dankzij het luxe verblijf en vriendelijke ontvangst!

Het huisje was zeer compleet ingericht en schoon. Helaas stonk het er op de laatste dag naar hondenpoep, maar dit mocht de pret van onze heerlijke vakantie niet drukken!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 308741

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308741.htm


«Ruim vakantiehuis met privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat