Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervol vakantiehuis met zwembad

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, zitkamer(TV, open haard, DVD-speler), eetkamer, open keuken(oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), doorloop slaapkamer(2-pers. bed(120 x 180 cm)), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet))

wasmachine, tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(privé, 3 x 3 m.), kinderbed, kinderstoel

Vakantiehuis Cazouls is een mooi dorpshuisje, karaktervol ingericht en gedecoreerd met veel smaak. Je proeft hier de sfeer van het zuidelijke joie de vivre, gecombineerd met oude tradities. Ideaal voor rustgevende vakanties met familie of vrienden.

De ligging is ideaal voor wie graag op ontdekking gaat. De vakantiewoning ligt tussen Clermont l'Hérault en Pézenas, een middeleeuws stadje waar toneelschrijver en Acteur Molière zijn eerste werken maakte, voor hij naar de hoofdstad trok.

Vanuit deze vakantiewoning ervaar je een bijzonder comfortabele vakantiesfeer. Daar draagt de prachtig ontworpen tuin met zwembad en deels overdekt terras zeker een steentje aan bij. Op het aangename terras sluit je de dagen ontspannen af met een hapje en een drankje naar keuze.

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten.

Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 33.4 km

33.4 km

Restaurant 4.5 km

4.5 km

Luchthaven 36.2 km Béziers Cap d'Agde Airport

36.2 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 12 p.p./verblijf.
Elektriciteit: € 0,25/kWh.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt. inclusief strandhanddoek.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Dimitri Dhaene

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer goed onderhouden huis, toffe, lieve eigenaars. Leuke ontvangst. Gelegen in een mooi, gezellig dorp.

Luisa Palomba

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ontvangst door vriendelijke eigenaren die je een huis tonen waar het je aan niets ontbreekt.

Dieter Melsens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa proper, exact zoals op de foto's. Zeer proper, aangename mensen die het uitbaten. Kregen een fles wijn cadeau ).

Benny Gregoire

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ontvangst door eiigenaar was hartelijk. Ideaal verblijf als uitvalsbasis bij stadsbezoeken in de omgeving. In het dorp is weinig tot niets te beleven.

Oliver Baumgartner-Reiser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We waren met onze tweeling voor de derde keer hier. Elke keer weer iets gedaan nog mooier. Dus gaat gastvrijheid. En het restaurant is zeker een bezoek waard.

Oliver Baumgartner-Reiser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We zijn hier al voor de tweede keer en hield van het huis, de gastvrijheid van de eigenaar en ook weer naast de deur van het restaurant. Een echte aanrader!

ann deferme

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Goede uitvalsbasis, aangename woning.

Isabelle Dekens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

hartelijk, spontaan en zeer vriendelijk onthaal door de eigenaars heel knus huis, knap ingerichte kamers. klein zwembad, zeker voldoende voor afkoeling. een aanrader

Kim Depoorter

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In het vakantiehuisje in Cazouls d'Hérault hadden wij alles wat we maar nodig hadden. Zelfs voor ons zoontje van 10maand en half hadden we niks te kort mooi kinderbedje aanwezig, eetstoel en zelfs een park! Van het huisje op zich valt er niks negatiefs te vertellen, ook de huiseigenaars zijn zeer vriendelijke, joviale mensen! De omgeving echter viel wat minder in de smaak. Overdag was het er zeer rustig maar 's avonds na 20u werd de buurt precies wakker. De buren draaiden luide muziek en enkele meters verder was er een cafétje waarvan er ook veel lawaai kwam. Met een klein kindje is dit niet zo interessant maar gelukkig is het een goede slaper en heeft hij er al bij al geen zo'n last van gehad. Dicht in de buurt valt er ook weinig te beleven. Je hebt toch direct de auto nodig om op een wat toeristischere plek te geraken. Voor mensen die houden van de natuur, de 'rust' en niet voor toeristische trekpleisters zijn, is dit een ideale locatie. Kortom We hadden een mooie vakantie, enkel hadden we wat minder lawaai verwacht.

Oliver Baumgartner-Reiser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Wir haben einen wunderbaren urlaub in einem Haus tollen verbracht wo wir hatten alles was man kann sich wünschen. Toller Pool genügend Platz, Ruhe und sehr sympatische Besitzer! Nur zu empfehlen Sehr schöne und Umgebung sogar ein typisches Restaurant direkt nebenan.

Schmidt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Gesanmteindruck zeer goed - aanbevolen accommodatie

Catharina C.M. De Lange

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De accommodatie was bijzonder leuk. Helaas hebben we weinig van het zwembadje genoten want het weer werkte niet mee. Het was koud. In de omgeving is genoeg te doen. Zee/strand, zeeaquarium, bergwandeling, grotten en mooie steden/dorpjes. Zeer vriendelijke ontvangst. Het internet deed het niet altijd.

R.j. Beckers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige vakantie gehad in een leuk dorp waar het rustig is. Racefiets mee genomen en leuke ritten gemaakt in mooie omgeving. Ook genoeg leuke steden in de buurt en strand is ook dicht bij

Steven Van Eycken

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De woning was perfect in orde. Alles wat je maar kon bedenken was aanwezig. De eigenaars zijn heel vriendelijke mensen die heel hard hun best doen om je een aangename vakantie te bezorgen. Het privé-zwembad in de tuin was ruim genoeg en zeer aangenaam voor de kinderen. Ook het zonneterras was een groot pluspunt. De omgeving is zeer rustig, je beleeft een vakantie in een zeer authenthieke omgeving. Dicht bij autosnelwegen zodat ook daguitstappen makkelijk te plannen zijn. Wij hebben genoten van deze vakantie, een aanrader voor iedereen die een weekje tot rust wil komen.

R.j. Beckers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige vakantie gehad in een leuk dorp waar het rustig is.

Racefiets mee genomen en leuke ritten gemaakt in mooie omgeving.

Ook genoeg leuke steden in de buurt en strand is ook dicht bij

Sofie Van Geel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Deze vakantie is ons zeer goed bevallen. Het huisje was zeer rustig gelegen. We hebben onze batterijen zeker kunnen opladen onder de Franse zon met af en toe een frisse duik in het zwembad. We stelden het zeer op prijs dat alles netjes in orde was en je eigenlijk niets meer dan wat kleren had moeten meenemen. Alles wat je je kan bedenken is aanwezig.

Steven Van Eycken

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De woning was perfect in orde. Alles wat je maar kon bedenken was aanwezig. De eigenaars zijn heel vriendelijke mensen die heel hard hun best doen om je een aangename vakantie te bezorgen.

Het privé-zwembad in de tuin was ruim genoeg en zeer aangenaam voor de kinderen. Ook het zonneterras was een groot pluspunt.

De omgeving is zeer rustig, je beleeft een vakantie in een zeer authenthieke omgeving. Dicht bij autosnelwegen zodat ook daguitstappen makkelijk te plannen zijn.

Wij hebben genoten van deze vakantie, een aanrader voor iedereen die een weekje tot rust wil komen.

Oliver Baumgartner-Reiser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Wir haben einen wunderbaren urlaub in einem Haus tollen verbracht wo wir hatten alles was man kann sich wünschen. Toller Pool genügend Platz, Ruhe und sehr sympatische Besitzer! Nur zu empfehlen Sehr schöne und Umgebung sogar ein typisches Restaurant direkt nebenan.

Kim Depoorter

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In het vakantiehuisje in Cazouls d'Hérault hadden wij alles wat we maar nodig hadden. Zelfs voor ons zoontje van 10maand en half hadden we niks te kort mooi kinderbedje aanwezig, eetstoel en zelfs een park!
Van het huisje op zich valt er niks negatiefs te vertellen, ook de huiseigenaars zijn zeer vriendelijke, joviale mensen!
De omgeving echter viel wat minder in de smaak. Overdag was het er zeer rustig maar 's avonds na 20u werd de buurt precies wakker. De buren draaiden luide muziek en enkele meters verder was er een cafétje waarvan er ook veel lawaai kwam. Met een klein kindje is dit niet zo interessant maar gelukkig is het een goede slaper en heeft hij er al bij al geen zo'n last van gehad. Dicht in de buurt valt er ook weinig te beleven. Je hebt toch direct de auto nodig om op een wat toeristischere plek te geraken.
Voor mensen die houden van de natuur, de 'rust' en niet voor toeristische trekpleisters zijn, is dit een ideale locatie.
Kortom We hadden een mooie vakantie, enkel hadden we wat minder lawaai verwacht.

Gino Snoeck

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer goed gelegen woning om de mooie streek te verkennen (op slechts 1.5km van de A75). Woning gelegen in de kleine dorpskern van Cazouls (soms 's avonds wat lawaaierig, maar ook veel plezier beleefd aan het café/restaurant juist naast de woning). Woning goed uitgerust (zwembad beetje klein maar uitstekend geschikt om even af te koelen) en zeer sympathieke eigenaars.

M. Huber

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en ongecompliceerd gastheren van een zeer mooi appartement. De overdracht werkte soepel en werden we hartelijk verwelkomd. Het appartement met twee verdiepingen is volledig uitgerust en zeer netjes en schoon. De binnenplaats is mooi ingericht en volledig prive. Het appartement tegenover het heeft een extra ruimte voor barbecue incl. Bad. Het gebied heel veel te zien bieden heeft. We waren nu voor de vierde keer hier. Accommodatie we het beste vonden veruit. Sterk aanbevolen.

Catharina C.M. De Lange

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De accommodatie was bijzonder leuk. Helaas hebben we weinig van het zwembadje genoten want het weer werkte niet mee. Het was koud. In de omgeving is genoeg te doen. Zee/strand, zeeaquarium, bergwandeling, grotten en mooie steden/dorpjes.

Zeer vriendelijke ontvangst.

Het internet deed het niet altijd.

Denise De Roos

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer vriendelijk ontvangst in het Frans en beetje Engels. Prima huis in een authentiek Frans dorp. Het huis is van alle gemakken voorzien, het zwembad is alleen om in te zitten of op te frissen. Het dorp heeft een epicerie/restaurant (biologisch). Supermarkt in Paulhan (10 min met auto). In de omgeving is genoeg te doen: lac Salagou, cirque de Navacelles, diversen stranden op redelijke rijafstand, Mont Pellier, op woensdagmorgen een gezellige markt in Clermont d'Herault, prachtige grotte de Glamouse, St.Guilhem-le-Désert, shoppen in Pezenas (ateliers).


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 308801

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308801.htm


«Sfeervol vakantiehuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven