Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa met privézwembad in Cazals,...

Max.  5   gasten
170m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
170m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet, internationale zender(s)), DVD-speler, CD-speler), keuken(fornuis(5 kookplaten, gas), koffiezetapparaat(espresso), oven, combimagnetron, magnetron, afwasmachine, vriezer, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), TV, terras), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, 160 x 200 cm), TV(satelliet), terras), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, 160 x 200 cm), TV(satelliet)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel), sanitaire ruimte(wasdroger, wasmachine), toilet, verwarming(CV))

buitenkeuken, terras(privé, overdekt), tuin(privé, verlicht), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(privé, 8 x 4 m.)

Kom tot rust in deze luxe villa met een panoramisch uitzicht. Deze landelijke villa is voorzien van al het hedendaagse comfort. Het is modern ingericht, met een grote keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers en een grote woonruimte. Er is plaats voor 5 volwassenen.

De villa ligt in het prachtige natuurgebied van de Lot, op 3 km van het Franse dorpje Cazals. Hier kan je terecht voor de kleine boodschappen. Tevens is er elke zondag een markt met vele verse producten. Daarnaast vind je hier een recreatiemeer met een strandje, een speeltuin en verhuur van waterfietsen. Je kunt uitstapjes maken naar Gourdon, Cahors, Sarlat of Souillac. Of wat dacht je van een kanotocht over de rivier?

Door de rustige ligging van de tuin beschik je over volledige privacy. Je kunt heerlijk wegdromen tussen de lavendel, rozen, buxus, vijgenbomen en andere soorten fruitbomen. De eigenaar waardeert het zeer als u de dorstige planten en de fruitbomen ook wilt voorzien van water tijdens uw verblijf.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Senioren

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 20 km

20 km

Luchthaven 73 km Bergerac

73 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Christophe Bosteels

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een zeer rustige en natuurlijke omgeving. Dat meteen ontspannen gevoel gaf.

Daniëlle De Bruin

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een geweldig huis in een fantastische omgeving!! Heel goed verzorgd en met smaak ingericht. We gaan zeker terug komen.

Tine Vandenabeele

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Rustige vakantie in mooie villa met zwembad, vlakbij enkele mooie steden. Verschillende leuke markten bezocht.

Patrick Westerbaan

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ons gezelschap van zes oudere jongeren (gemiddelde leeftijd 65+) heeft het uitstekend naar de zin gehad in de omgeving zijn heel veel bezienswaardigheden van verschillende aard.

Tom van Schelt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was even zoeken maar na contact met de eigenaar (welke erg behulpzaam was) hebben we het huis snel gevonden. Het huis ligt afgelegen op een heuvel, rustig, en voorzien van alle gemakken met een mooie tuin en een nieuw zwembad! Het uitzicht is fantastisch en de rust heerlijk. In het dorpje Cazals ben je in minder dan 10 min. met de auto, het kan ook lopend maar dan moet de tijd nemen en een goede conditie hebben (het huisje ligt op een heuvel)! Wij hebben genoten...

Marc Vervoort

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door de conciërges die ons alle nodige informatie bezorgden en ons in het huis hebben rondgeleid. Het is een prachtige, ruime villa die smaakvol is ingericht en over alle nodige faciliteiten beschikt. Er zijn drie ruime slaapkamers - twee daarvan beschikken over een badkamer met toilet en er is ook nog een aparte badkamer en toilet. In het splinternieuwe zwembad was het ook aangenaam vertoeven. Het huis was proper en netjes. Het bevindt zich op een berg en de omgeving is erg rustig. Je kan een wandeling maken naar Cazals, en ook iets verder weg zijn er een aantal stadjes en dorpjes die de moeite waard zijn (Saint Cirq de la Poupie, Rocamadour, Sarlat,...) Ook kennis gemaakt met de zeer vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een aanrader!

MARC PAUWELS

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Le Repos is een heel mooi vakantiehuis, gelegen op de top van een heuvel. Heel rustig gelegen, geen last van auto's of andere mensen. De weg er naartoe is weg redelijk steil en smal, maar het uitzicht is prachtig. Het huisje heeft alle comfort elke slaapkamer zijn eigen badkamer, mooie keuken en living en een buitenzwembad (opstaand) voor 's zomers. In de streek kan je heel wat typische dorpjes bezoeken en in de zomer geen gebrek aan water wegens ligging tussen de Lot en de Dordogne. (kajak, enz..)

MARC PAUWELS

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Le Repos is een heel mooi vakantiehuis, gelegen op de top van een heuvel.

Heel rustig gelegen, geen last van auto's of andere mensen. De weg er naartoe is weg redelijk steil en smal, maar het uitzicht is prachtig. Het huisje heeft alle comfort elke slaapkamer zijn eigen badkamer, mooie keuken en living en een buitenzwembad (opstaand) voor 's zomers.

In de streek kan je heel wat typische dorpjes bezoeken en in de zomer geen gebrek aan water wegens ligging tussen de Lot en de Dordogne.

(kajak, enz..)

Paul Kubben

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldige plek, prachtige omgeving! Ligt wat afgelegen, een oase van rust. En toch op een kleine afstand naar het dorpje Cazals, met kleinschalige faciliteiten. Mooi, verzorgd huisje met als extra luxe een zwembad.

Marc Vervoort

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door de conciërges die ons alle nodige informatie bezorgden en ons in het huis hebben rondgeleid.

Het is een prachtige, ruime villa die smaakvol is ingericht en over alle nodige faciliteiten beschikt. Er zijn drie ruime slaapkamers - twee daarvan beschikken over een badkamer met toilet en er is ook nog een aparte badkamer en toilet. In het splinternieuwe zwembad was het ook aangenaam vertoeven. Het huis was proper en netjes. Het bevindt zich op een berg en de omgeving is erg rustig. Je kan een wandeling maken naar Cazals, en ook iets verder weg zijn er een aantal stadjes en dorpjes die de moeite waard zijn (Saint Cirq de la Poupie, Rocamadour, Sarlat,...)

Ook kennis gemaakt met de zeer vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een aanrader!

Tom van Schelt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was even zoeken maar na contact met de eigenaar (welke erg behulpzaam was) hebben we het huis snel gevonden.

Het huis ligt afgelegen op een heuvel, rustig, en voorzien van alle gemakken met een mooie tuin en een nieuw zwembad! Het uitzicht is fantastisch en de rust heerlijk. In het dorpje Cazals ben je in minder dan 10 min. met de auto, het kan ook lopend maar dan moet de tijd nemen en een goede conditie hebben (het huisje ligt op een heuvel)!

Wij hebben genoten...

Jonas Eraly

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer rustige locatie. Het huisje is zeer groot en voldoet 100% aan de beschrijving. Recent is er een nieuw zwembad geplaatst...dat was een zeer aangename verrassing. Grote keuken met meer als voldoende keukengerief.

Stephanie Libbrecht

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij verbleven een week in Cazals en hebben een zeer leuke vakantie gehad, ondanks het mindere weer, dit mede door het aangename verwarmde zwembad! De kids hebben zich super geamuseerd. Alles was proper bij aankomst en ook alles is aanwezig!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 309098

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309098.htm


«Luxe villa met privézwembad in Cazals,...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven