Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Karakteristieke villa met omheinde tuin

Max.  16   gasten
300m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 16  gasten
300m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek), woonkamer(zithoek, verwarming), eetkamer(eettafel(6 personen), verwarming), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, combimagnetron, magnetron, afwasmachine, vriezer, koel-/vriescombinatie, Citruspers, Blender, Staafmixer), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm), TV(flatscreen, satelliet), zithoek, bad met douche, toilet, verwarming), slaapkamer met badkamer(buitenom bereikbaar)(2-pers. bed(140 x 190 cm), TV(flatscreen, satelliet), bad met douche, toilet, balkon of terras, verwarming), berging(wasdroger, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet), verwarming), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), 2-pers. slaapbank(140 x 190 cm), TV(flatscreen, satelliet), verwarming), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 190 cm), 1-pers. bed(90 x 190 cm), 1-pers. bed(90 x 190 cm), 1-pers. bed(90 x 190 cm), TV(flatscreen, satelliet)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm), TV(flatscreen, satelliet), ligbad, toilet, verwarming), badkamer(bad met douche, wastafel), toilet(toilet))

terras, tuin(privé, omheind, verlicht), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking

La Villa des Hortensias is een groot familiehuis dat is gelegen in Bérigny, in de buurt van St-Lô. Ervaar de charme en rust in en rondom het ruime pand en geniet van een onvergetelijke vakantie met familie en/of vrienden.

Bewonder het kasteel van Balleroy (13 minuten) en maak prachtige wandelingen in het nabijgelegen bos van Cerisy of in St-Lô (12 minuten), met haar prachtige Église Notre-Dame. La Villa des Hortensias ligt op 30 minuten van de invasiestranden (Utah Beach, Omaha Beach), op 40 minuten van het Caen Memorial en op 50 minuten van Mont Saint Michel. Het Balletoy-bos ligt op slechts 5 minuten rijden en een bezoek aan Bayeux (25 minuten), met haar prachtige kathedraal en wereldberoemde wandtapijten, is ook de moeite waard.

Met een oppervlakte van maar liefst 6000 m², veel comfort en een volledig uitgeruste keuken met moderne faciliteiten, beschikt het verblijf over alle ingrediënten voor een geweldige vakantie. Op het comfortabele terras kun je heerlijk ontspannen en genieten van een gezellige barbecueavond.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 16

6 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 32 km

32 km

Meer 17 km

17 km

Restaurant 10 km

10 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Luchthaven 37 km Carpiquet

37 km

Station 11 km Saint Lo

11 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 5/nacht. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 10/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Eef Wiegman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi landelijk gelegen huis ,met veel ruimte . Het huis heeft wel wat onderhoud nodig. De bedden waren goed . Lekker veel ruimte voor 13 personen ,vooral met de vier badkamers. De keuken is wat aan de kleine kant om voor 13 personen te koken ,al was de keuken goed met van alles voorzien van pannen en keukenspullen. Al met al hebben we een prettig verblijf gehad .

Edward Heywood-Lonsdale

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Engels

We verbleven hier in juli 2023. Ik zou zeggen dat dit iemands vakantiehuis is dat ze apart verhuren, in plaats van een speciaal gerunde vakantiewoning. Dit heeft voor- en nadelen!

Exterieur: Een mooi huis en zeer goed gepositioneerd voor het verkennen van de D-Day-locaties, Bayeux, enz. Grote supermarkten op 20 minuten elke richting in Bayeux en St. Lo. Het huis ligt direct aan een D-weg, maar het is vrij rustig. Rondom het huis ligt een enorm grasveld/tuin. Aan de voorkant hebben ze onlangs hekken geplaatst, maar de heg ernaast is nog niet volwassen geworden. betekent dat de tuin niet is omheind en dat kinderen buiten redelijk toezicht nodig hebben. Mooie patio/barbecueplaats.

Leefruimte: Mooie grote comfortabele zitkamer, smaakvol ingericht. Een tweede zitkamer met spelletjes enz. Een hele grote eettafel, dit was een groot positief punt voor ons als familiegroep. De keuken is niet groot, maar prima voor ontbijt in ploegendienst. Het is zeer goed voorzien van apparatuur. Mogelijk te goed geleverd, meer werkblad zou beter zijn.

Nutsvoorzieningen: Wasmachine/droger in de garage, en een extra koelkast.

Slaapkamers: Boven is er een tweepersoonskamer met een groot bed, een tweepersoonskamer met een aparte slaapbank, een gedeelde badkamer en een gedeeld toilet. Ook een suite met een smalle tweepersoonskamer, een kleine badkamer en een kinderslaapkamer met 2x2 onderschuifbedden, oftewel vier bedden. De kinderonderschuifbedden waren een geweldig idee, dit was een mooie kamer. Beneden is er een tweepersoonskamer met een groot bed ernaast naar een doucheruimte en een ensuite tweepersoonskamer met een smal en kort bed.

Pluspunten: Geweldige locatie, werkt goed voor een grote familiegroep met de mooie grote eettafel en twee woonruimtes. U kunt bijvoorbeeld een speciaal kindergedeelte hebben. Mooie grote buitenruimte. Goed gevulde keuken en nutsvoorzieningen.

Nadelen: Twee van de tweepersoonsbedden zijn echt vrij klein, en deze bevinden zich in de kamers met eigen badkamer, wat nergens op slaat. Uiteindelijk hebben we kinderen in een van de kamers geplaatst, terwijl grootouders graag een eigen badkamer hadden gewild. We hadden wat problemen met overstromingen van de douches. De badkamers

Dennis Raven

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Wij hebben deze woning voor 3 weken gehuurd. Ons ‘gezelschap’ bestond uit 3 volwassenen en een kat.

Een week voor vertrek werden wij door de beheerder gebeld met de vraag ofdat wij inderdaad met 3 volwassen zouden komen (dit is ook een aantal keer gechecked als wij niet aanwezig waren)

De avond voor vertrek ontvingen wij een WhatsApp met de vraag hoelaat wij ongeveer zouden arriveren.

Op de dag van aankomst kwam het verzoek om een uur voor aankomst een WhatsApp te sturen naar de beheerder. Nadat wij dit hadden gedaan (we zouden arriveren op exact de zelfde tijd als eerder doorgegeven) ontvingen wij een kwartier voor aankomst een bericht met de melding dat er niemand aanwezig zou zijn wegens drukte. We konden de sleutel vinden in een sleutelkastje.

Verder is er op geen enkele manier iets gecommuniceerd over ons verblijf, noch persoonlijk, noch via infomap oid. Zo is het ons niet gelukt de wasmachine koud te laten wassen (watertoevoer was warm water) of de verwarming de laatste zeer koude week aan te krijgen.

De volgende dag kwamen wij er achter dat er 10 cm vies water in het zwembad stond. Op de vraag wanneer het zwembad schoongemaakt en gevuld zou worden kregen wij het antw. dat deze niet gevuld zou worden (verordening ivm de lang aanhoudende droogte) en als we het zelf wel zouden doen we een boete riskeerden. Een tegenvaller aangezien we dit huis juist om het zwembad hadden uitgezocht.

Bij aankomst waren de drie aanwezige vuilcontainers vol en stonden er ook nog 3 vuilniszakken naast. Deze hebben er 2 weken gestaan.

Verdere indruk van het huis is ondermaats en verdient zeker niet de titel exclusive.

Allereerst zou ik niet weten waar 16 pers. zouden kunnen verblijven (zowel binnen als buiten)

Daarbij zijn de bedden zo klein dat wij (tussen 1.80m - 2.05m) ieder in een tweepersoons bed moesten slapen.

Het huis staat ong. 10-15 meter van een drukke 90km weg, waardoor je zeker in de aan de voorkant gelegen slaapkamers van ‘smorgens 5 uur tot 23.00 uur veel geluidsoverlast ervaart van (landbouw) verkeer. In de beneden slaapkamer aan de wegkant hangt alleen een soort vitage en de luiken zijn zo verrot en sluiten daardoor zga niet, zodat de kamer ook continu verlicht word door het verkeer.

Als je al niet wakker gehouden word door de krakende vloer en het ongedierte (ratten of muizen) tussen de muren (onze kat had de tijd van zn leven).

De bbq zit vol met scheuren, zodat wij deze niet hebben durven gebruiken. Het buitenterras lag bezaaid met glas, dus de eerste dag zijn wij vnl bezig geweest met het opruimen hiervan.

De houten veranda met daarop een soort kist, zijn beide op meerdere plekken verrot en zeker niet veilig (kinderen) maar het hele huis is aan een opknapbeurt toe (verrotte luiken, schimmel id badkamer, loszittend sanitair ed)

De bij het huis gelegen tuin is een geweldig groot grasveld. Hou er wel rekening mee dat deze iedere week door een tuinman gemaaid word.

Gelukkig maakte de bezienswaardigheden in de omgeving van het huis een hoop goed.

Eef Wiegman

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Mooi landelijk gelegen huis ,met veel ruimte . Het huis heeft wel wat onderhoud nodig.

De bedden waren goed . Lekker veel ruimte voor 13 personen ,vooral met de vier badkamers.

De keuken is wat aan de kleine kant om voor 13 personen te koken ,al was de keuken goed met van alles voorzien van pannen en keukenspullen. Al met al hebben we een prettig verblijf gehad .

Edward Heywood-Lonsdale

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Engels

We verbleven hier in juli 2023. Ik zou zeggen dat dit iemands vakantiehuis is dat ze apart verhuren, in plaats van een speciaal gerunde vakantiewoning. Dit heeft voor- en nadelen!

Exterieur: Een mooi huis en zeer goed gepositioneerd voor het verkennen van de D-Day-locaties, Bayeux, enz. Grote supermarkten op 20 minuten elke richting in Bayeux en St. Lo. Het huis ligt direct aan een D-weg, maar het is vrij rustig. Rondom het huis ligt een enorm grasveld/tuin. Aan de voorkant hebben ze onlangs hekken geplaatst, maar de heg ernaast is nog niet volwassen geworden. betekent dat de tuin niet is omheind en dat kinderen buiten redelijk toezicht nodig hebben. Mooie patio/barbecueplaats.

Leefruimte: Mooie grote comfortabele zitkamer, smaakvol ingericht. Een tweede zitkamer met spelletjes enz. Een hele grote eettafel, dit was een groot positief punt voor ons als familiegroep. De keuken is niet groot, maar prima voor ontbijt in ploegendienst. Het is zeer goed voorzien van apparatuur. Mogelijk te goed geleverd, meer werkblad zou beter zijn.

Nutsvoorzieningen: Wasmachine/droger in de garage, en een extra koelkast.

Slaapkamers: Boven is er een tweepersoonskamer met een groot bed, een tweepersoonskamer met een aparte slaapbank, een gedeelde badkamer en een gedeeld toilet. Ook een suite met een smalle tweepersoonskamer, een kleine badkamer en een kinderslaapkamer met 2x2 onderschuifbedden, oftewel vier bedden. De kinderonderschuifbedden waren een geweldig idee, dit was een mooie kamer. Beneden is er een tweepersoonskamer met een groot bed ernaast naar een doucheruimte en een ensuite tweepersoonskamer met een smal en kort bed.

Pluspunten: Geweldige locatie, werkt goed voor een grote familiegroep met de mooie grote eettafel en twee woonruimtes. U kunt bijvoorbeeld een speciaal kindergedeelte hebben. Mooie grote buitenruimte. Goed gevulde keuken en nutsvoorzieningen.

Nadelen: Twee van de tweepersoonsbedden zijn echt vrij klein, en deze bevinden zich in de kamers met eigen badkamer, wat nergens op slaat. Uiteindelijk hebben we kinderen in een van de kamers geplaatst, terwijl grootouders graag een eigen badkamer hadden gewild. We hadden wat problemen met overstromingen van de douches. De badkamers


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 309225

Laatst bijgewerkt: 20.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309225.htm


«Karakteristieke villa met omheinde tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat