Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Le Moulin du Saon

Normandië

Max.  8   gasten
124m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
124m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In een prachtige weidse omgeving, midden in een rustige Franse boerenvallei, vindt u vakantiehuis ‘Le Moulin du Saon’. Het huis is begin 2023 volledig gerenoveerd met aandacht voor oude details om de gezellige sfeer te behouden.

Het huis, geschikt voor 8 personen, beschikt over een grote (omheinde) tuin met vrij uitzicht waarlangs een rivier stroomt. Het naastgelegen gebouw is de oude watermolen en dient nu als schuur. Buiten is een grote picknicktafel aanwezig en ook van de BBQ kan gebruik gemaakt worden.

Op de begane grond zijn een ruime woonkamer, badkamer met inloopdouche en een ingerichte woonkeuken met onder andere vaatwasser, combi-magnetron en koelkast/vriezer te vinden. Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers, waarvan twee masterbedrooms met een 2-persoonsbed, twee kamers met een 1-persoonsbed en één kamer met twee 1-persoonsbedden. Daarnaast is boven ook nog een extra toilet aanwezig. Optioneel kan er als 9e persoon nog een kind van 0-2 jaar mee waarvoor een campingbedje beschikbaar is (geef dit even door bij de reservering).

Een set handdoeken en beddengoed per persoon is bij de huurprijs inbegrepen. Verder zijn er diverse faciliteiten aanwezig in het huis, zoals een flatsscreen-smarttv, wasmachine, strijkfaciliteiten, haarföhn, koffiezetapparaat, theekoker, broodrooster, stokbrodenkist, stofzuiger, schoonmaakspullen, gezelschaps- en een paar kleine buitenspelletjes. Het huis is voorzien van een lucht-lucht warmtepomp waarmee het huis zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Bijna iedere ruimte in het huis heeft een eigen thermostaat die qua temperatuur naar wens ingesteld kan worden.

Bij aankomst in het huis zijn er diverse ‘start’ basisvoorzieningen aanwezig, denk aan toiletpapier, keukenpapier, koffiefilters, koffie/thee, zout/peper, afwasmiddel, handzeep etc.

Parkeren kan bij het huis en er is in overleg eventueel ook mogelijkheid om een elektrische auto op te laden (tegen extra kosten, neem hiervoor contact op).

Aan kleine kinderen is ook gedacht:
De tuin is omheind, de trap is voorzien van traphekjes en er zijn kindveilige stopcontacten. Verder zijn er op aanvraag een campingbedje, kinderstoel, verschoonkussen, babybadje en toiletverkleiner beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 14.9 km

14.9 km

Supermarkt 4.2 km

4.2 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 11.7 km

11.7 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 37 km Aéroport de Caen Carpiquet

37 km

Station 4 km Le Molay-Littry station

4 km

Snelweg-afrit 10 km N13 37,1 Le Molay Littry

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in het dorpje Saon in de regio Calvados, Normandië.

De regio Normandië biedt vele mogelijkheden om de prachtige omgeving te ontdekken. Een mooi gebied om te wandelen, fietsen, moutainbiken en hiken. Ook kun je bijvoorbeeld paardrijtochten, klimtochten en/of een paraglideavontuur (Suisse Normande) doen. Niet ver van Saon, slechts op 10 km afstand, is een nationaal park en op nog geen kwartier rijden ben je al aan het strand of in de gezellige stad Bayeux met haar vele bezienswaardigheden. Kortom, aan afwisselende natuur en activiteiten geen gebrek!

Tip: pak op de route naar een activiteit of bezienswaardigheid juist de binnendoor wegen voor prachtige uitzichten en pittoreske dorpjes!

Kijk eens op website van Isigny-Omaha voor meer informatie over de regio en alle activiteiten/bezienswaardigheden.

De regio Normandië is niet alleen gaaf om haar omgeving, maar ook zeker om de rijke historie. Bij velen staat deze regio dan ook bekend om wat er zich ten tijde van de Tweede Wereldoorlog heeft afgespeeld. In de omgeving van het huis zijn vele musea en monumenten te bezoeken en vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de landingsstranden en de Amerikaanse begraafplaats!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk per e-mail te geschieden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
  • Bij annulering tot 90 dagen voor de dag van aankomst is 0% van de huursom verschuldigd. Het volledige bedrag wordt aan u gerestitueerd.
  • Bij annulering tot 60 dagen voor de dag van aankomst is 25% van de huursom verschuldigd. Het resterende bedrag wordt aan u gerestitueerd.
  • Bij annulering tot 30 dagen voor de dag van aankomst is 50% van de huursom verschuldigd. Het resterende bedrag wordt aan u gerestitueerd.
  • Bij annulering vanaf 30 dagen tot op de dag van aankomst is 100% van de huursom verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats.
  • Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering en is 100% van de huursom verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats.
  • In geval van annulering door ons, worden eventueel al betaalde gelden aan ons volledig aan u gerestitueerd. We zijn echter niet aansprakelijk voor terugbetaling voor eventuele vergoedingen die u mogelijk aan een derde partij heeft betaald in verband met uw vakantie (inclusief, zonder beperking: vergoedingen voor reizen, amusement, activiteiten of verzekeringen).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 30-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Le Moulin du Saon
Mevr. R. Kiekebos

Mevr. R. Kiekebos

Wij zijn Dennis en Rèzlin en wonen in Nederland met ons zoontje Sven. In 2021 kwam dit prachtige huis met haar schuren op ons pad. Ooit diende het als de watermolen van het Franse dorpje Saon. We werden verliefd op het huis en de omgeving! Le Moulin (De molen) ligt in de regio Normandië, Frankrijk en dat past qua historie helemaal bij onze interesse in de Tweede Wereldoorlog. September 2022 hebben we de stap gezet en ontvingen we de sleutel, waarna we in het voorjaar van 2023 zijn gaan verbouwen. Het bracht uitdaging met zich mee om alles te renoveren, maar het is gelukt! De schuren op het terrein laten we nu even voor wat het is, maar hopen we in de toekomst ook in volle glorie te kunnen renoveren. Net als dat het onze droom is om uiteindelijk 'de molen' weer te laten werken!


meer informatie

Objectnummer: 4670506

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4670506.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven