Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement op 100 meter van het strand van...

Max.  6   gasten
42m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
42m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Kitchenette(koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(1-pers. onderschuifbed, 1-pers. slaapbank, TV), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad), toilet, toilet, balkon of terras, verwarming, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Jun t/m Sep)

De appartementen van Résidence Fleur de Sel bij Guidel-Plages (1 km) zijn verdeeld over twee gebouwen. De vakantieappartementen zijn allen comfortabel ingericht en beschikken over draadloos internet (tegen betaling). De appartementen waar je een fantastische tijd zal beleven, bevinden zich op de begane grond of een verdieping en beschikken over een terras of balkon, zodat je heerlijk buiten kunt zitten. In de woonkamer vind je een tweepersoonsslaapbank.

Dit is het geval in FR-56520-09. Deze woning, geschikt voor vier personen, beschikt verder over een mooie kitchenette. Wil je een gelijk appartement, maar met uitzicht op zee? Dan kan je kiezen voor FR-56520-10. Een groter appartement, zoals FR-56520-11 behoort ook tot de mogelijkheden. Deze woning voor zes personen beschikt over een extra slaapkamer. Als je FR-56520-12 huurt, dan krijg je een identiek appartement, maar aan de kant van de zee.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Zwembad
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Résidence Fleur de Sel is een moderne residentie met de appartementen ondergebracht in een strak paviljoen, dat van alle gemakken is voorzien. Hier vind je alles dat je nodig hebt voor een fantastische vakantie. Als gast kun je tegen betaling gebruik maken van de heerlijke spa en heerlijk eten in het populaire restaurant La table d’eux bij de residentie. Buiten is er nog een verwarmd, omheind zwembad dat uiteraard tot je beschikking staat (naargelang het weer). Tegen betaling kunt u ook gebruik maken van de parkeergarage of anders zijn er buiten gratis parkeerplekken.

De diversiteit, van zandstranden tot kunstgaleries, maken Guidel (6 km) en Guidel-Plages tot geliefde vakantiebestemmingen. Bovendien komen ook watersporters graag naar deze regio. In de omgeving van Résidence Fleur de Sel kun je zeilen, surfen en kajakken. Ten zuiden van Résidence Fleur de Sel vind je het Fort du Loch, een oud fort uit 1756. In Guidel kun je gezellig slenteren. Mooie wandelingen maak je vanuit het plezierhaventje Le Pouldu (14 km). Bij Clohars-Carnoët (12 km), aan de oevers van de Laïta vind je een oud kloosterterrein, met ruïnes. De grotere stad Lorient (18 km) herbergt verschillende musea en winkels. Deze stad werd in de Tweede Wereldoorlog zwaar getroffen. De voormalige Duitse marinebasis Keroman (19 km) is te bezoeken. Vanuit Lorient vertrekt een boot naar het prachtige Ile de Groix.

Interessant is een bezoek aan Le Village Close, de oude binnenstad, van Concarneau (46 km). Deze is volledig ommuurd, en herbergt diverse winkels en restaurants. Een brug verbindt de binnenstad met de rest van Concarneau. Het vleermuizenhuis in Kernascléden (45 km) is eveneens zeer bijzonder.

Fijn appartementencomplex met wellnesscentrum, fitnessruimte en zwembad

Klanten kunnen gebruik maken van de volgende faciliteiten:
- verwarmd buitenzwembad (8 m x 5 m) met appart pierenbadje 4 m² (open van juni tot september).


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 580. U dient de borg contant of per creditcard te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 50/verblijf. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: € 25/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

R. Goethals

4,0
4 4 4 4 4

Mooi appartement strand dicht bij. Mooi zwembad bij resort. Afwisselende kustlijn strand en rotsen echt mooi.

Maarten Vandenbroecke

4,0
4 4 4 4 4

Alles in orde. Dicht bij zee. Zwembad ideaal.

Fransien Roovers

4,0
4 4 4 4 4

Mooie ligging. Rustige omgeving en zowat aan het strand.

Ed Epping

4,0
4 4 4 4 4

Een niet zo toeristische (drukke) omgeving met leuke restaurants. Goede wandel en fiets mogelijkheden

PC Kwakkel

4,0
4 4 4 4 4

Guidel Plages, is een prachtige locatie voor liefhebbers van mooie zandstanden en grillige kusten. Het complex ligt vlak aan het strand en in mei hadden we het strand soms bijna voor onszelf. Heerlijk gewoon. Stadjes als Vannes, Lorient, Lamor Plage, Carnac, Quiberon en Concarneau zijn allemaal makkelijk te bereiken en heerlijk voor dagtrips. Voor wat betreft het appartement, de schoonmaak liet te wensen over. Daarnaast zijn de appartementen niet al te groot. Bewust hebben wij (3 pers) gekozen voor een 6 persoons appartement. Wanneer je een vakantie in dit appartement met 6 personen moet doorbrengen dan is het allemaal wel erg klein. Ook op het balkon staan max 4 stoelen en een tafel, omdat het dan gewoon vol staat. Tegenwoordig ook niet meer onbelangrijk, de WIFI is niet snel maar werkt wel. Ook in het appartement zelf. Bij de receptie wordt ook Engels gesproken, iets wat je ook niet vaak meemaakt in Frankrijk. De locatie van het complex vergoed echt alles. Super gewoon. Alleen daarom al hebben wij een reden om nog eens terug te gaan.

R. King

4,0
4 4 4 4 4

We hebben in deze residentie een prachtige vakantie gehad. Heel mooie accomodatie en een prachtige omgeving. Wat heel tof is is dat je elke dag gratis van de spa, sauna en hammam kan genieten. Heel veel lof voor het personeel!!! Aangenaam ontvangst en heel behulpzaam bij elke vraag. Met Topic Travel is alles tot in de puntjes geregeld om ervoor te zorgen dat je van een zalige en deugddoende vakantie kan genieten. TOP !!

P. Schouten

4,0
4 4 4 4 4

In de maand augustus van 2013 hebben wij hier onze vakantie doorgebracht. De accommodatie was netjes en goed verzorgd. Vooral de ligging aan zee is geweldig. Een punt van aandacht is de WIFI verbinding. Deze is niet altijd optimaal en valt regelmatig uit waardoor je opnieuw moet inloggen. Honden zijn toegestaan op de accommodatie. Het is alleen jammer dat sommige honden worden uitgelaten op de accommodatie.

A.C.D.M. Woldring

4,0
4 4 4 4 4

Het is een heerlijk complex direct aan een prachtig strand. Prima zwembad. We hebben veel in de zee gezwommen omdat er weinig golven waren. Voor onze kids wel een kleine teleurstelling, ze kwamen namelijk om te golfsurfen. Dat kan meestal volop; watersportcentrum vlakbij. Fietspaden langs de zee; super! Appartement verder degelijk en sfeervol ingericht en veel serviesgoed en pannen waarmee je goed kunt koken. Hulpvaardige receptie. Kortom, een aanrader!

A.C.D.M. Woldring

4,0
4 4 4 4 4

Het is een heerlijk complex direct aan een prachtig strand. Prima zwembad. We hebben veel in de zee gezwommen omdat er weinig golven waren. Voor onze kids wel een kleine teleurstelling, ze kwamen namelijk om te golfsurfen. Dat kan meestal volop; watersportcentrum vlakbij. Fietspaden langs de zee; super!
Appartement verder degelijk en sfeervol ingericht en veel serviesgoed en pannen waarmee je goed kunt koken. Hulpvaardige receptie. Kortom, een aanrader!

P. Schouten

4,0
4 4 4 4 4

In de maand augustus van 2013 hebben wij hier onze vakantie doorgebracht. De accommodatie was netjes en goed verzorgd. Vooral de ligging aan zee is geweldig.
Een punt van aandacht is de WIFI verbinding. Deze is niet altijd optimaal en valt regelmatig uit waardoor je opnieuw moet inloggen.
Honden zijn toegestaan op de accommodatie. Het is alleen jammer dat sommige honden worden uitgelaten op de accommodatie.

J.C. Schouten

4,0
4 4 4 4 4

Residence Fleur de Sel ligt op een mooie lokatie, direct aan zee. Het nette goed ingerichte appartement voldeed aan de verwachtingen. De omgeving is uitstekend geschikt om te wandelen; de branding is prima om te golfsurfen. Kanoën kan prima op de rivier de Laita. Steden als Quimper, Quimperlé en Vannes zijn relatief dichtbij en zeer de moeite van het bezoeken waard.

R. King

4,0
4 4 4 4 4

We hebben in deze residentie een prachtige vakantie gehad.
Heel mooie accomodatie en een prachtige omgeving.
Wat heel tof is is dat je elke dag gratis van de spa, sauna en hammam kan genieten.
Heel veel lof voor het personeel!!!
Aangenaam ontvangst en heel behulpzaam bij elke vraag.
Met Topic Travel is alles tot in de puntjes geregeld om ervoor te zorgen dat je van een zalige en deugddoende vakantie kan genieten. TOP !!

Jeroen De Koning

4,0
4 4 4 4 4

Goed geoutilleerd en perfecte locatie voor strand . Goed buitenbad maar het binnenbad in wellness centrum was zeer aantrekkelijk met ook mogelijkheden voor fitness/ sauna etc . We kregen daarvoor 10 vouchers voor de week . Voldoende .Wifi goed en parkeergarage voor € 20 p/week

PC Kwakkel

4,0
4 4 4 4 4

Guidel Plages, is een prachtige locatie voor liefhebbers van mooie zandstanden en grillige kusten. Het complex ligt vlak aan het strand en in mei hadden we het strand soms bijna voor onszelf. Heerlijk gewoon. Stadjes als Vannes, Lorient, Lamor Plage, Carnac, Quiberon en Concarneau zijn allemaal makkelijk te bereiken en heerlijk voor dagtrips.



Voor wat betreft het appartement, de schoonmaak liet te wensen over. Daarnaast zijn de appartementen niet al te groot. Bewust hebben wij (3 pers) gekozen voor een 6 persoons appartement. Wanneer je een vakantie in dit appartement met 6 personen moet doorbrengen dan is het allemaal wel erg klein. Ook op het balkon staan max 4 stoelen en een tafel, omdat het dan gewoon vol staat.



Tegenwoordig ook niet meer onbelangrijk, de WIFI is niet snel maar werkt wel. Ook in het appartement zelf.



Bij de receptie wordt ook Engels gesproken, iets wat je ook niet vaak meemaakt in Frankrijk.



De locatie van het complex vergoed echt alles. Super gewoon. Alleen daarom al hebben wij een reden om nog eens terug te gaan.

Nick Troch

4,0
4 4 4 4 4

De ontvangst was in orde, de omgeving was prachtig. Veel te bezoeken en te doen in de buurt of op een redelijke afstand. Uit de commentaren en door een bezoek op de site van fleur de sel zelf was duidelijk dat er ook een binnenzwembad was. Dit was één van de redenen waarom we voor dit complex kozen, in geval van slecht weer konden we dan met onze kindjes toch gaan zwemmen. Ter plaatse bleek dit binnenzwembad niet toegankelijk voor onze kindjes, een grote teleurstelling. Bovendien is het pierenbadje buiten niet verwarmd, in tegenstelling tot het diepe zwembad waardoor de kindjes rilden van kou in het zwembadje


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 309250

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309250.htm


«Appartement op 100 meter van het strand van...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven