Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bauernhaus im Herzen der Berge

Max.  15   gasten
350m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 15  gasten
350m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, zitkamer(TV(satelliet), open haard, DVD-speler, stereo-installatie), zitkamer(TV(satelliet), open haard, DVD-speler, stereo-installatie), keuken(oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), toilet, bibliotheek)

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), 1-pers. onderschuifbed(90 x 190 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 1-pers. onderschuifbed(90 x 190 cm), stapelbed, stapelbed(90 x 200 cm), douche, wastafel, toilet))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, speeltoestellen, tafeltennistafel, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Deze vrijstaande, voormalige boerderij ligt op een bebost park van 3000m2. Het interieur is zeer warm en sfeervol door de toepassing van hout en natuursteen. Het is een genot om hier met familie of vrienden bij de openhaard te zitten of lekker lang te tafelen in de gezellige eetruimte. De stijlvolle slaapkamers brengen een zee van rust en een mooi uitzicht. Verder zijn er twee zitkamers, zodat je met een grote groep toch voldoende ruimte en privacy hebt.
Het huis biedt vele extras, zoals een kinderbed op aanvraag, een badkamer bij elke slaapkamer, video en audio-installaties, een bibliotheek, tafeltennistafel, speeltoestellen en aanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Het vakantiehuis is uitgerust met zonnepanelen en een regentonsysteem, waardoor deze boerderij het traditionele en het comfortabele met het duurzame verenigt!

Dit sfeervolle vakantiehuis ligt in het hart van het regionale natuurgebied van de Bauges. Het centrum van Albertville ligt 6 kilometer verderop. Het meer van Annecy bereik je in een half uur rijden en op 25 minuten ligt het skistation van Saisies. De omgeving van Ferme de Noémie biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten, zoals een zwembad, tennisbaan en spa. Kortom: een onvergetelijke vakantie voor groot en klein!
Licentie- of registratienummer: 73G154603

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 6

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 15

6 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 20 km

20 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 1.000. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis. In de buurt van de accommodatie.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Norbert Smerat

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

.. Een huis volledig volgens onze verwachtingen .. inkl.WIFI (niet beschreven) - groep van 10 motorrijders ..

Luc De Winter

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Krokus met de kids veel sneeuw op 30min. van skigebied mooie tuin waar de kinderen kunnen spelen naar hartelust. Gaan langlaufen ,en gaan wandelen met skischoenen .

Hermann NIEMEYER

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Prachtige omgeving om te fietsen, wandelen, enz.

Florian Flohre

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een prachtig ingericht huis in goede staat.

R Westra

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Op de Route de Pontfet staat alleen aan het begin een bord "Ferme de Noemie", op de splitsing moet u rechts aanhouden. Wasmachine en droger kunnen in overleg met eigenaar gebruikt worden. Een fijn huis op een rustige locatie.

p.j. Schuurs

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Echt een geweldig en leuk ingericht huis voor een grote groep, met drie grote ski gebieden op een half uur rijden afstand en in een leuke omgeving.

Michael Van den Oord

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer goed huis. Eigenaar is zeer vriendelijk en communicatie verloopt goed in het engels. Het huis is gehorig en dit kan vervelend zijn voor de buren.

Tom Van den Berghe

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De boerderij is fantastisch gerenoveerd. Prachtige inrichting met veel ruimte en een warm gevoel. De omgeving is zeer rustgevend en een één gevoel met de natuur. Professionele accomodatie met ieder zijn privacy. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kan hen ten alle tijden bellen en ze houden ook een oogje in het zeil of alles wel deftig en vlot verloopt gedurende je verblijf. Je kan hen ook ten alle tijden vragen stellen of tips ontvangen voor wat te beleven en te doen in de streek. Zeer aangename week gehad en een aangenaam verblijf!

J. Nieuwenhuis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij waren met 17 personen, familie en vrienden! Was een geweldig huis voor zo'n grote groep. Op een mooie locatie met uitzicht op de bergen. Alles keurig netjes. We hebben met z'n allen in 1 ruimte kunnen eten. De keuken is voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Een proffesionele vaatwasser, dus de vaat was steeds zo gedaan. Er was een ruimte waar je lekker op een groot scherm tv kon kijken (via een beamer) en wij hadden zelf een PS3 mee dus, de kids hebben volop kunnen gamen en dv's kunnen kijken op het grote scherm. De bedden waren goed. Al met al een prima vakantie, op een paar minpuntjes na. In het begin hadden we op de bovenverdieping bijna geen warmwater, maar de huiseigenaar heeft dat verholpen. De wasmachine is alleen voor privegebruik dus neem wat extra handdoeken mee, als je er niet genoeg hebt aan 1 pp. Verder was het een perfect huis waar wij een hele fijne wintersport vakantie hebben gehad.

Tom Van den Berghe

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De boerderij is fantastisch gerenoveerd. Prachtige inrichting met veel ruimte en een warm gevoel. De omgeving is zeer rustgevend en een één gevoel met de natuur. Professionele accomodatie met ieder zijn privacy.
De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kan hen ten alle tijden bellen en ze houden ook een oogje in het zeil of alles wel deftig en vlot verloopt gedurende je verblijf. Je kan hen ook ten alle tijden vragen stellen of tips ontvangen voor wat te beleven en te doen in de streek.
Zeer aangename week gehad en een aangenaam verblijf!

R Westra

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Op de Route de Pontfet staat alleen aan het begin een bord "Ferme de Noemie", op de splitsing moet u rechts aanhouden.
Wasmachine en droger kunnen in overleg met eigenaar gebruikt worden.
Een fijn huis op een rustige locatie.

J. Nieuwenhuis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij waren met 17 personen, familie en vrienden!
Was een geweldig huis voor zo'n grote groep. Op een mooie locatie met uitzicht op de bergen. Alles keurig netjes. We hebben met z'n allen in 1 ruimte kunnen eten. De keuken is voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Een proffesionele vaatwasser, dus de vaat was steeds zo gedaan. Er was een ruimte waar je lekker op een groot scherm tv kon kijken (via een beamer) en wij hadden zelf een PS3 mee dus, de kids hebben volop kunnen gamen en dv's kunnen kijken op het grote scherm. De bedden waren goed. Al met al een prima vakantie, op een paar minpuntjes na.
In het begin hadden we op de bovenverdieping bijna geen warmwater, maar de huiseigenaar heeft dat verholpen. De wasmachine is alleen voor privegebruik dus neem wat extra handdoeken mee, als je er niet genoeg hebt aan 1 pp.
Verder was het een perfect huis waar wij een hele fijne wintersport vakantie hebben gehad.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 309510

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309510.htm


«Bauernhaus im Herzen der Berge» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven