Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement in Savoyaards bergdorp

Max.  6   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet), DVD-speler), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad of douche, toilet), badkamer(ligbad), toilet, skiberging, balkon of terras, verwarming, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd, overdekt)

Comfortabele appartementen in een luxe residence met o.a. wellness en zwembad in Vallorcine op 50m van de winkels en aan de voet van de pistes van het skigebied La Balme

In de residence zijn studio's voor 2 pers. en appartementen geschikt voor 2 tot 10 personen. De studio's en appartementen zijn comfortabel, warm en verzorgd ingericht.
Een heerlijke omgeving om de wintersport door te brengen!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Zwembad
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
DVD-speler

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De comfortabele residence is fraai en rustig gelegen in Vallorcine op 50m van de winkels en vlakbij de gondel (Telecabine de Vallorcine), waarmee u direct toegang heeft tot het skigebied La Balme. Vallorcine heeft haar authentieke Savoyaardse uitstraling weten te behouden en bevindt zich in een prachtig landschap met prachtige uitzichten. 's Winters een prachtig skigebied en 's zomers een uitdagend wandelgebied. La Balme biedt voor ieder wat wils: mooie aangelegde pistes, maar ook een prachtige off-piste afdaling, waarmee u tot in de vallei kunt afdalen en met de trein kunt terugkeren naar Vallorcine. Daarnaast is er een pendelbus naar Chamonix-Mont Blanc en kunt u ook daar de pistes en omgeving verkennen. Vanuit Chamonix is een bezoek aan de Mont Aiguille zeker de moeite waard. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht op de Mont Blanc en de vallei van Chamonix. Residence Les Portes du Mont Blanc is in chalet-stijl gebouwd en herbergt 70 comfortabele appartementen. In de residence zijn een verwarmd zwembad en een wellness centrum, waartoe u gratis toegang heeft.

Prachtige residence met zwembad en wellness gedeelte, aan de voet van de piste en gondel naar het skigebied La Balme

De wellness behandelingen zijn tegen vergoeding.


Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 300.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 39,50/verblijf. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Houssain Alrashaidi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

Uitstekende accommodatie, comfortabele en zeer mooie omgeving

Rocco Dejonckheere

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Verzorgde vakantiewoning, vriendelijk onthaal. Prima locatie in een rustige en mooie natuur.

Henk Strijker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

accomodatie is prima en de ligging fantastisch (ski in / ski out)

J De Lange

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Neem contact geld mee voor de eerste dag, want je kunt er niet met creditcards betalen. Ook niet in de locale supermarkt. Voor pinnen moet je naar een naburig dorp 10 km verderop.

Dirk Granitza

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een tiptop locatie, direct aan de trein naar Chamonix en een kabelbaan. De spa-voorzieningen zijn geweldig en het huis was redelijk druk, dus het was redelijk rustig. Goed restaurant met heerlijke Savoyaardse fondue. Prachtig appartement onder het dak. Apparatuur is voldoende, maar denk misschien aan het gebruik van de Nespresso-machines (onderwerp ecologie). Wij (echtpaar zonder kinderen) vonden het leuk en we zouden op elk moment terugkomen.

Mirco Van Leeuwen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartement is groot voor Franse begrippen. We waren met zijn vieren in een 6 persoonsappartement dus niemand hoefde op de slaapbank. Alles is mooi afgewerkt en verzorgt. Het ziet er inderdaad zo uit als op de foto. Het is luxe en verzorgt het zwembad is ook prima in orde. Cabina voor La Balme is naast het complex. Kinderen kunnen lessen in La Poya. Dat is 5 minuten met de auto of het treintje. Het gebied is heel klein dus als ouders kunnen je zelf skiën en naar de kinderen kijken. Je komt ze steeds tegen. Als je zelf La Balme wil doen moet je dus terug naar de Cabina wat wel wat onhandig is. Er is geen Les bij La Balme zelf. Het is een heel erg klein dorp en je kunt er niet pinnen. Er is wel een klein winkeltje voor je dagelijkse benodigdheden. Er is dus veel rust en de kinderen kunnen veilig buitenspelen. Je kunt ook naar de nabij gelegen dorpen voor lekker eten enz..... Wij vonden het er super, aardige mensen in het complex maar ook bij La Poya voor de lessen van de kinderen.

M.M. Francke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartementencomplex ligt op een geweldige locatie in het skigebied. Het ziet er luxe en netjes uit. Veel ruimte voor franse begrippen. Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad. Let op handdoeken inclusief betekent 1 set voor de hele week en schoonmaak inclusief betekent dat je het huisje schoon moet maken of € 70 moet betalen als je vertrekt. Nogmaals verder een prachtig plekje en luxe huisje.

Dirk Granitza

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een toplocatie, direct aan de trein naar Chamonix en bij een kabelbaan. De spa-faciliteiten zijn geweldig en het huis was redelijk druk, dus het was vrij rustig. Goed restaurant met heerlijke Savoyardse fondue. Mooi appartement onder het dak. De uitrusting is voldoende, maar misschien eens nadenken over het afschaffen van de Nespresso-machines (ecologisch thema). We vonden het leuk (als stel zonder kinderen) en zouden op elk moment weer terugkomen.

M.M. Francke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartementencomplex ligt op een geweldige locatie in het skigebied. Het ziet er luxe en netjes uit. Veel ruimte voor franse begrippen. Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad.
Let op handdoeken inclusief betekent 1 set voor de hele week en schoonmaak inclusief betekent dat je het huisje schoon moet maken of € 70 moet betalen als je vertrekt.
Nogmaals verder een prachtig plekje en luxe huisje.

M Wassink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prettige ontvangst en goede vlotte service. Ruim en leuk appartement met een ruim balkon (helaas geen zonkant) Fijn zwembad. Gemakkelijk dat er een parkeerruimte onder het gebouw is. Heerlijk zo dicht bij de gondel en een mooi skigebied. Leuke plek voor beginnende skiërs, maar jammer dat dat op enige afstand is. Wel fijn dat je gebruik kunt maken van de trein en busjes naar omliggende dorpjes en pistes.

Mirco Van Leeuwen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartement is groot voor Franse begrippen. We waren met zijn vieren in een 6 persoonsappartement dus niemand hoefde op de slaapbank. Alles is mooi afgewerkt en verzorgt. Het ziet er inderdaad zo uit als op de foto. Het is luxe en verzorgt het zwembad is ook prima in orde. Cabina voor La Balme is naast het complex. Kinderen kunnen lessen in La Poya. Dat is 5 minuten met de auto of het treintje. Het gebied is heel klein dus als ouders kunnen je zelf skiën en naar de kinderen kijken. Je komt ze steeds tegen. Als je zelf La Balme wil doen moet je dus terug naar de Cabina wat wel wat onhandig is. Er is geen Les bij La Balme zelf.

Het is een heel erg klein dorp en je kunt er niet pinnen. Er is wel een klein winkeltje voor je dagelijkse benodigdheden. Er is dus veel rust en de kinderen kunnen veilig buitenspelen. Je kunt ook naar de nabij gelegen dorpen voor lekker eten enz.....

Wij vonden het er super, aardige mensen in het complex maar ook bij La Poya voor de lessen van de kinderen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 309980

Laatst bijgewerkt: 12.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309980.htm


«Appartement in Savoyaards bergdorp» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat